Servis ekscelent!
Let za Sarajevo $1500 ???
-
Smeker
#77 Re: Let za Sarajevo $1500 ???
Let za Sarajevo? Odakle?genija wrote:Nemogu vjerovati da su letovi sa Sarajevo skoro $1500 svi. Nasla sam naj jeftiniji za $1350?!
To je previse $!
Moze li neko preporuciti jeftinije karte, i ne molim vas preko travelbih (preskupo) ili onog Asima u Bostonu ili kako vec bjese![]()
Gdje, kod koga, kupujete karte za let i koliko placate? Treba mi za ljeto
-
Svemirski_Jebach
ma dobro realno i nije toliko mnogo 1250 za ljetni period....
-
bihtravel
Kao clan BiH Travel agencije mogu reci da svi imamo istu odgovornost prema nasim putnicima. To je, naci sto bolju vezu i sto bolju cijenu. Medjutim, faktori koji utjecu na kompletan let se nekada ne mogu predvidjeti- kasnjenje aviona i miss-konekcija, gubljenje torbi...Medjutim, ima ona narodna- KOLIKO PARA, TOLIKO MUZIKE!
Sto se toga tice, najsigurniji je shvabo i austrijanac-LH i Austrian Air. Istina, i najskuplji su. AKo je misskonekcija, oni ti nadju hotel, plate izgubljeno virjeme...dok ovi svi drugi samo zatvaraju vrata i kazu javi se agentima. Medjutim, agenti ce pokusati ali tesko da ce moci sto uraditi. Opet, ako je LH ili OS airlines, biti ce sigurno ok. NW/DL//AI airlines- sigurno ne.
AKo zelite kartu za Sarajevo, Zagreb, Beograd- savjet je-KUPITE SADA! Nevazno gdje cete uzeti, da li kod nas ili vec, dajemo vam savjet da kupite sto ranije kartu. Ipak nam je svima stalo da se ustedi koji dolar! Mi vam nudimo LH cijene za ljetni period jeftinije od bilo koje agencije. Sigurno je jedno, sve preko 1500usd ako kupujete sada, je van svake pameti. Za 7 godina postojanja BiHTravel.com nikada nismo prodali kartu za tu cijenu. SEZONE=
Sezone se dijele na- JEFTINU, SHOULDER i HIGH
Jeftina je obicno do kraja marta mjeseca. Npr. mi imamo sa LH iz STL sa taxom ukupnu cijenu $700(bez taxe je oko $570). Naravno, morate paziti da ne letite weekndima(ako ne morate). Neki airlines sada potrazuju i do $50 po weekendu po putniku.
SHOULDER=
obicno ide od 01 Aprila-do 15 Juna. Medjutim, mnogi su airlines promjenili pa tako rubna sezona sada pocinje u nekim slucajevima i 15 Maja(LH)
HIGH=
ili ljetna, pocinje odmah poslje rubne i traje do kraja Augusta ili 7 Septembra. Inace, karte su najskuplje u ovome periodu. Zato, kupite sada karte jer ce vam biti ponudjena jeftina mjesta.
TAXA=
-nije prodajna(sales), nego aerodromska. Ako letite preko vise aerodroma, vise cete i platiti. LEtovi preko ZAG za Sarajevo sa NW ili DL su skupi upravo zbog velike taxe
DJECA-
do 2 godine se zovu infant. Obicno placaju 10% od cijene ili 10% publish cijene( NW/DL).
2-12 god djeca plcaju 25% manje od cijene bez taxe. Taxa je ista kao za odrasle
preko 12- odrasli.
U odredjenim slucajevima vam nudimo cijene za 2007 po cijenama od 2006 godine. S toga, pozurite.
VEOMA VAZNO-
Ako pravite rezervaciju kod vise agenata, budite spremni za neugodnosti. Kako? Neiskusni( oni koji rade iz kuca ili koji ne znaju svoj posao), nekada ne stave da se rez ponisti, pa tako Ramiz,Pero, Jozo, dodju na aerodrom a karta ponistena zato sto "drzi" 10 mjesta. Nije njegova krivica, ali i jeste. Zato, uvijek, UVIJEK, potvrdite vasu rezervaciju minimalno 48 sati prije leta kod AIRLINESA s kojim letite. Ne kod agenta!!! Agenti koji su vama na raspologanju su:
Alma Cavcic
Elmedina Tasic
Amela Muratovic
Ajla Zigic
Alden Buric
Hvala!
BiH Travel Tim
314-351-6200 tel
360-351-0273 fax
[email protected]
http://www.bihtravel.com
Sto se toga tice, najsigurniji je shvabo i austrijanac-LH i Austrian Air. Istina, i najskuplji su. AKo je misskonekcija, oni ti nadju hotel, plate izgubljeno virjeme...dok ovi svi drugi samo zatvaraju vrata i kazu javi se agentima. Medjutim, agenti ce pokusati ali tesko da ce moci sto uraditi. Opet, ako je LH ili OS airlines, biti ce sigurno ok. NW/DL//AI airlines- sigurno ne.
AKo zelite kartu za Sarajevo, Zagreb, Beograd- savjet je-KUPITE SADA! Nevazno gdje cete uzeti, da li kod nas ili vec, dajemo vam savjet da kupite sto ranije kartu. Ipak nam je svima stalo da se ustedi koji dolar! Mi vam nudimo LH cijene za ljetni period jeftinije od bilo koje agencije. Sigurno je jedno, sve preko 1500usd ako kupujete sada, je van svake pameti. Za 7 godina postojanja BiHTravel.com nikada nismo prodali kartu za tu cijenu. SEZONE=
Jeftina je obicno do kraja marta mjeseca. Npr. mi imamo sa LH iz STL sa taxom ukupnu cijenu $700(bez taxe je oko $570). Naravno, morate paziti da ne letite weekndima(ako ne morate). Neki airlines sada potrazuju i do $50 po weekendu po putniku.
SHOULDER=
obicno ide od 01 Aprila-do 15 Juna. Medjutim, mnogi su airlines promjenili pa tako rubna sezona sada pocinje u nekim slucajevima i 15 Maja(LH)
HIGH=
ili ljetna, pocinje odmah poslje rubne i traje do kraja Augusta ili 7 Septembra. Inace, karte su najskuplje u ovome periodu. Zato, kupite sada karte jer ce vam biti ponudjena jeftina mjesta.
TAXA=
-nije prodajna(sales), nego aerodromska. Ako letite preko vise aerodroma, vise cete i platiti. LEtovi preko ZAG za Sarajevo sa NW ili DL su skupi upravo zbog velike taxe
DJECA-
do 2 godine se zovu infant. Obicno placaju 10% od cijene ili 10% publish cijene( NW/DL).
preko 12- odrasli.
U odredjenim slucajevima vam nudimo cijene za 2007 po cijenama od 2006 godine. S toga, pozurite.
VEOMA VAZNO-
Ako pravite rezervaciju kod vise agenata, budite spremni za neugodnosti. Kako? Neiskusni( oni koji rade iz kuca ili koji ne znaju svoj posao), nekada ne stave da se rez ponisti, pa tako Ramiz,Pero, Jozo, dodju na aerodrom a karta ponistena zato sto "drzi" 10 mjesta. Nije njegova krivica, ali i jeste. Zato, uvijek, UVIJEK, potvrdite vasu rezervaciju minimalno 48 sati prije leta kod AIRLINESA s kojim letite. Ne kod agenta!!! Agenti koji su vama na raspologanju su:
Alma Cavcic
Elmedina Tasic
Amela Muratovic
Ajla Zigic
Alden Buric
Hvala!
BiH Travel Tim
314-351-6200 tel
360-351-0273 fax
[email protected]
Last edited by bihtravel on 30/01/2007 13:30, edited 1 time in total.
- Bosanac sa dna kace
e sto se izreklamira! jos dzabe! molim lijepo! 
-
Timotije
Hvala na podrobnim informacijama, vrlo poucno!bihtravel wrote:Kao clan BiH Travel agencije mogu reci da svi imamo istu odgovornost prema nasim putnicima. To je, naci sto bolju vezu i sto bolju cijenu. Medjutim, faktori koji utjecu na kompletan let se nekada ne mogu predvidjeti- kasnjenje aviona i miss-konekcija, gubljenje torbi...Medjutim, ima ona narodna- KOLIKO PARA, TOLIKO MUZIKE!
SHOULDER=
HIGH=
TAXA=
DJECA-
preko 12- odrasli.
VEOMA VAZNO-
Ako pravite rezervaciju kod vise agenata, budite spremni za neugodnosti. Kako? Neiskusni( oni koji rade iz kuca ili koji ne znaju svoj posao), nekada ne stave da se rez ponisti, pa tako Ramiz,Pero, Jozo, dodju na aerodrom a karta ponistena zato sto "drzi" 10 mjesta. Nije njegova krivica, ali i jeste. Zato, uvijek, UVIJEK, potvrdite vasu rezervaciju minimalno 48 sati prije leta kod AIRLINESA s kojim letite. Ne kod agenta!!!
Hvala!
BiH Travel Tim
314-351-6200 tel
360-351-0273 fax
[email protected]
-
u.prolazu
Pokushaj ove:Ebote pa neki od ovih brojeva sto sam pokupila na forumu niko se nejavlja.
Euro-Fly 678-407-9297 Lawrenceville, GA
RH Travel 404-601-2572 Atlanta, GA
Woodinville, WA 425-939-6867
Bosnia Travel 702-798-8400 Las Vegas, NV
Zia Travel 314-638-7347 St. Louis, MO
Pan Line Travel 718-278-8395 NY
World Travel & Tours 314-351-9355 St. Louis, MO
-
liberal
alo narode...pa ima internet pobogu
svaki put kad zovete agenta on se tu ugradi min 50-75 $ ako ne i vise
fino kao sto sam vec rekao cheaptickets.com.....ili kayak.com pa trazite
ja tako stalno bukiram i uvijek nadjem jeftinije nego sto mi i jedna nasa agencija ponudi ako znate s kim zelite da letite odete na njihova sajt direktno i napravite rezervaciju.
ja putujem iz toronta i letio sam preko budimpeste (malev- za mene najgora zato sto je non stop let ...neznam kud sa nogama),
preko frankfurta i zagreba,..... mancester, munich, sarajevo,...milan , sarajevo. za one sto imaju neke bojazni ni jednom mi se nije desilo da imam problema sto radim online booking za prekookenaske letove, odlazak na karibe ili rent a car
sretan let
svaki put kad zovete agenta on se tu ugradi min 50-75 $ ako ne i vise
fino kao sto sam vec rekao cheaptickets.com.....ili kayak.com pa trazite
ja tako stalno bukiram i uvijek nadjem jeftinije nego sto mi i jedna nasa agencija ponudi ako znate s kim zelite da letite odete na njihova sajt direktno i napravite rezervaciju.
ja putujem iz toronta i letio sam preko budimpeste (malev- za mene najgora zato sto je non stop let ...neznam kud sa nogama),
preko frankfurta i zagreba,..... mancester, munich, sarajevo,...milan , sarajevo. za one sto imaju neke bojazni ni jednom mi se nije desilo da imam problema sto radim online booking za prekookenaske letove, odlazak na karibe ili rent a car
sretan let
-
nedims
Trebalo bi razmisliti o varijanti do Londona, a od Londona koristiti vezu za Zagreb ili Split sa, ne mogu tacno da se sjetim naziva, ali to su oni jako jeftini avio prevoznici. Imam negdje zapisano i cim pronadjem javicu na Forum, a koliko se sjecam povratna London-Split je negdje oko osamdesetak funti.Uzme se renta a car i dio odmora na more i dio kod familije, ili veza za Frankfurt, pa rent a car i furka do kuce ili do mora. Moj sura to koristi kada dolazi iz Kanade i uvijek mi tvrdi da mu se to isplati, jer sve dobije za cjenu karte o kojoj govorite ili neznatno skuplje a ima stalno auto na upotrebi.Vozanje autom dozivljava turisticki i potrosi nekoliko dana da malo obidje Njemacku i Austriju. Sretan vam put.
-
AvionskeKarte.com
#88 British Airways London - Sarajevo
Jeste British Airways je poceo sa direktnim letom London Sarajevo cijena iz Dallas TX ili Houston TX preko Londona do Sarajeva kosta samo USD 599.00 plus porez. Ove cijene vaze do 11 Decembra
Karte mozete kupiti preko nasev website http://www.Avionskekarte.com ili nas pozovite na 415 229 9261
ako vam trebju avionske karte za bilo koju destinaciju samo nam javite detalje micemo da se pobrinemo da van napravimo sto bolju kombinaciju
Karte mozete kupiti preko nasev website http://www.Avionskekarte.com ili nas pozovite na 415 229 9261
ako vam trebju avionske karte za bilo koju destinaciju samo nam javite detalje micemo da se pobrinemo da van napravimo sto bolju kombinaciju