iskusno dijete, nema sta.mostarac wrote:sa hercegovkom ces morati biti spreman na kompromise u kojima samo ti gubis, tj. u kojima si samo ti spreman na kompromis, a bices ubjedjen da je upravo ona ta koja je sve od sebe dala i koja je zrtva.
bosanac i hercegovka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cHupjahalic@
- maccarona
mostarac wrote:sa hercegovkom ces morati biti spreman na kompromise u kojima samo ti gubis, tj. u kojima si samo ti spreman na kompromis, a bices ubjedjen da je upravo ona ta koja je sve od sebe dala i koja je zrtva.
Moj savjet okani se ti corava posla, rahatluk nema cijenu i skuplji je od sise![]()
Biti s hercegovkom to ti je nesto kao izvrsiti samoubistvo s predumisljajem i to laganim umiranjem na rate
ovo moze biti samo kompliment
- danas
i ne samo na kompromisecHupjahalic@ wrote:iskusno dijete, nema sta.mostarac wrote:sa hercegovkom ces morati biti spreman na kompromise u kojima samo ti gubis, tj. u kojima si samo ti spreman na kompromis, a bices ubjedjen da je upravo ona ta koja je sve od sebe dala i koja je zrtva.
nego ono -- nju uhvati neki sandoprc
- cHupjahalic@
sve dok ONA uspjeva da ubijedi NJEGA u to onda stvarno tu ne vidim nikakav problem.danas wrote:i ne samo na kompromise
nego ono -- nju uhvati neki sandoprcali ubijedi njega da je sve to bila NJEGOVA ideja od pocetka
![]()
![]()
![]()
-
mostarac
hercegovke su zlo koje hoda zemljom i bog ih je stvorio da kazni muski rod i sad mi ispastamo grijehe nasih predaka za koje nista nismo krivi, cak i ne znamo koji su 
jebiga vi bosanci jos i mozete birati, a sta s nama hercegovcima koji nemamo uopste tu mogucnost
jebiga vi bosanci jos i mozete birati, a sta s nama hercegovcima koji nemamo uopste tu mogucnost
- anais_nin
Patron of Formello wrote:Kod herki pare na stolu stoje a niko ih ne uzima.anais_nin wrote:SKRTE????????Patron of Formello wrote:Sa hercegovkom nesto imati?Pa to je cista propast.
Te zene imaju jezik od metra i vrlo su skrte.
Ima i boljih nacina da se upropastis svoj zivot.
![]()
e to prvi put cujem
![]()
da smo ters, zahtjevne, brbljive, glasne, za*ebane, ostrokondze, aspide, azdaje itd itd to sam sve vec cula....ali da smo skrte...e vala nismo
al' nismo ni Merhamet sto jest jest
![]()
![]()
ne dijelimo bez reda
![]()
- maccarona
ti ovo ozbiljnomostarac wrote:hercegovke su zlo koje hoda zemljom i bog ih je stvorio da kazni muski rod i sad mi ispastamo grijehe nasih predaka za koje nista nismo krivi, cak i ne znamo koji su
-
nevjestA
daj mostarac ne rendajse bezze!mostarac wrote:sa hercegovkom ces morati biti spreman na kompromise u kojima samo ti gubis, tj. u kojima si samo ti spreman na kompromis, a bices ubjedjen da je upravo ona ta koja je sve od sebe dala i koja je zrtva.
Moj savjet okani se ti corava posla, rahatluk nema cijenu i skuplji je od sise![]()
Biti s hercegovkom to ti je nesto kao izvrsiti samoubistvo s predumisljajem i to laganim umiranjem na rate
mrs na politiku
- danas
ni jacHupjahalic@ wrote:sve dok ONA uspjeva da ubijedi NJEGA u to onda stvarno tu ne vidim nikakav problem.danas wrote:i ne samo na kompromise
nego ono -- nju uhvati neki sandoprcali ubijedi njega da je sve to bila NJEGOVA ideja od pocetka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- cHupjahalic@
nikad te ne zalim (niti cumostarac wrote:hercegovke su zlo koje hoda zemljom i bog ih je stvorio da kazni muski rod i sad mi ispastamo grijehe nasih predaka za koje nista nismo krivi, cak i ne znamo koji su
- danas
vidis da laze bonacHupjahalic@ wrote:nikad te ne zalim (niti cumostarac wrote:hercegovke su zlo koje hoda zemljom i bog ih je stvorio da kazni muski rod i sad mi ispastamo grijehe nasih predaka za koje nista nismo krivi, cak i ne znamo koji su
jebiga vi bosanci jos i mozete birati, a sta s nama hercegovcima koji nemamo uopste tu mogucnost) ali me rastuzi pravo sa ovim tekstom.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
od hercegovki su samo grdji hercegovci
- anais_nin
#87 Re: Bosanac Hercegovka
pa gdje je problem???SaraLe wrote:Ja bi se rado uvjerila u toanais_nin wrote:cigo wrote:Raja herke su najbolje,mislim sto se tice sexa one su zakon.![]()
![]()
interesantno zapazanje....
- cHupjahalic@
ne vidim, ali znam draga.danas wrote:vidis da laze bonaon ne vjeruje u boga
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
al' je sex nezaboravanmostarac wrote:sa hercegovkom ces morati biti spreman na kompromise u kojima samo ti gubis, tj. u kojima si samo ti spreman na kompromis, a bices ubjedjen da je upravo ona ta koja je sve od sebe dala i koja je zrtva.
- cHupjahalic@
pa imas nakvu u Svedskoj
(valjda
), ali bolje mi je da mi crna macka prelazi preko puta svaki dan nego da doselis u komsiluk.

-
mostarac
ja sam onda spavao s pogresnim hercegovkamaanais_nin wrote:al' je sex nezaboravanmostarac wrote:sa hercegovkom ces morati biti spreman na kompromise u kojima samo ti gubis, tj. u kojima si samo ti spreman na kompromis, a bices ubjedjen da je upravo ona ta koja je sve od sebe dala i koja je zrtva.
Biti s hercegovkom to ti je nesto kao izvrsiti samoubistvo s predumisljajem i to laganim umiranjem na rate![]()
![]()
- anais_nin
meni se cini da je do tebe (tj tvog izbora) a ne do herki....pronalazis samo izuzetkemostarac wrote:ja sam onda spavao s pogresnim hercegovkamaanais_nin wrote:al' je sex nezaboravanmostarac wrote:sa hercegovkom ces morati biti spreman na kompromise u kojima samo ti gubis, tj. u kojima si samo ti spreman na kompromis, a bices ubjedjen da je upravo ona ta koja je sve od sebe dala i koja je zrtva.
Biti s hercegovkom to ti je nesto kao izvrsiti samoubistvo s predumisljajem i to laganim umiranjem na rate![]()
![]()
- SaraLe
#94 Re: Bosanac Hercegovka
Nigdje, samo javi kad si u Hercegovinianais_nin wrote:pa gdje je problem???SaraLe wrote:Ja bi se rado uvjerila u toanais_nin wrote:![]()
![]()
interesantno zapazanje....
- danas
tebe grdnika nista da krenemostarac wrote:ja sam onda spavao s pogresnim hercegovkamaanais_nin wrote:al' je sex nezaboravanmostarac wrote:sa hercegovkom ces morati biti spreman na kompromise u kojima samo ti gubis, tj. u kojima si samo ti spreman na kompromis, a bices ubjedjen da je upravo ona ta koja je sve od sebe dala i koja je zrtva.
![]()
Last edited by danas on 29/12/2006 23:50, edited 1 time in total.
-
mostarac
bolje ozenit dvije bosanke nego jednu hercegovkucHupjahalic@ wrote:pa imas nakvu u Svedskoj(valjda
![]()
), ali bolje mi je da mi crna macka prelazi preko puta svaki dan nego da doselis u komsiluk.
![]()
a na tvom komsiluku neka hvala, ne bjezim od ovih da bi hvatao druge po svijetu
- anais_nin
#97 Re: Bosanac Hercegovka
mmmmSaraLe wrote:Nigdje, samo javi kad si u Hercegovinianais_nin wrote:pa gdje je problem???SaraLe wrote: Ja bi se rado uvjerila u to
- cHupjahalic@
@mostarac pa ona tvoja
u Svedi nije hercegovka (ili jest
)

Last edited by cHupjahalic@ on 29/12/2006 23:51, edited 1 time in total.
-
mostarac
ne znam, al znam da se hercegovkama najmanje hvale hercegovci pa i u tom smislu, a mi vas nazalost najbolje znamoanais_nin wrote:meni se cini da je do tebe (tj tvog izbora) a ne do herki....pronalazis samo izuzetkemostarac wrote:ja sam onda spavao s pogresnim hercegovkamaanais_nin wrote: al' je sex nezaboravan![]()
![]()
![]()