A jeste masala nabacila celulitadanas wrote: da se nije malo ofucala![]()
Srbijanske drolje zavode Bošnjake
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Pa tako misli pola na¹e rajedanas wrote:a ja mislilapitt wrote:kako bolan kad nemaztluhcs wrote: Derimo domaæe:D Emir samo uvozne spominje
bolje je handriti
mrskog neprijatelja
![]()
![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ne treba mi Emir da mi obja¹njava i ukazuje na pojave oko mene... To svako normalan vidi... Uz Emira ili bez Emira mene nikad nije bilo pred folk droljama odakle god da p(j)evaju...adisio wrote:Nemate razloga biti kivni na Emira. Covjek-a pojedinci mrze jer covjek govori istinu... ovo sto je izjavio, vala svaka mu je na mjestu.
-
Reina
pa onaj moj odgovor je bio na ovo tvoje :kub lajkan wrote:To je jedna mentalna krajnost.Reina wrote:koliko ja znam i utisaka sa ovog rouma Bosnjaci su za sve krivi .. od agresije, ubijanja samih po sebi do............................
Druga krajnost je: uvijek su krivi drugi.
Zanimljivo je da obje krajnosti dolaze iz istog mentalnog sklopa... Kako vec ustreba...
ne znam samo kako si samo iskopao ovo Hrvate to da nisi usamljenkub lajkan wrote:pa yebo majku ima li ikad ista u ovoj zemlji da smo mi 100% krivi... nego skoro uvijek smo mi kao krivi, ali samo povrsinski, dok su sustinski krivci jal Srbija jal Hrvatska...
a to kad kazes "uvijek su krivi drugi" pa upravo tako, ovi drugi mislim prvenstveno na cetnike i one koji podrzavaju takve da krive Bosnjake, jer tesko im
je pogledati istinu u oci zato je najbolje izmisljati, da je neko drugi stvorio agresiju, itd. itd.
A sto se tice teme covjek je u pravu, djeca se odgajaju kod kuce, to je tacno.... ali gdje god odes u bilo kakav kafic, restoran, sve je turbo folk... pa ne mogu pojedinci ostavljati drustva zbog turbo folka, fakat mi se gadi ova muzika, ova jednolicna krestava i sa istim ritmom muzika... Neki dan sam bila u jednom restoranu, vlasnik je jedan poznati fudbaler, uvijek je bila predivna i uzivo muzika. Nije me odavno bilo i kad sam dosla na moje veliko iznenadjenje citavo vrijeme drmao je krestavi turbo folk. Pitam, sta je sad ovo, kazu pa sad mu je sin preuzeo restoran pa je i nova muzika fujjjj
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
sELMA, JE L TE OVO PROZIVAJU? :d:dpitt wrote:pod hitno povecat proizvodnju domacih drolja:D
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
U redu je to, samo sto marketing ipak utice na potencijalnog konzumenta.halo_ba wrote:Sund i kic postoji jer postoje konzumenti istog.
Sto naravno nema nikakve veze sa povlacenjem nozeva i pistolja. Mislim da je razlog globalna erozija moralnih vrijednosti, koja u kombinaciji sa Postraumatskim sy - dovodi do fenomena "hodajucih tempiranih bombi."
- Patron of Formello
- manijak1
-
justika_sa
ma jadni mali... nesvjesni i nesposobni... zavedeni ...
emir je ovim lijepo okarakterizirao sve bošnjake kao idiote... jadni oni zavedeni...
jel on kada cuo za slobodnu volju? obrazovanje? kulturu? užas... prilično glupa izjava...
a neko je spomenuo kako na hr kanalima nema cece i drugih... nema na tv... čak postoji neka kampanja na tv protiv turbo folka, ali je i hrvatska puna turbofolka... u svakoj kafani iza svakih vrata... u školama među srednjoškolcima... užas... isti problem kao i kod nas... možda će sad da se javi g-din hadžihafizbegović i proglasi jadne Hrvate glupima isto kao što je bošnjake...
emir je ovim lijepo okarakterizirao sve bošnjake kao idiote... jadni oni zavedeni...
jel on kada cuo za slobodnu volju? obrazovanje? kulturu? užas... prilično glupa izjava...
a neko je spomenuo kako na hr kanalima nema cece i drugih... nema na tv... čak postoji neka kampanja na tv protiv turbo folka, ali je i hrvatska puna turbofolka... u svakoj kafani iza svakih vrata... u školama među srednjoškolcima... užas... isti problem kao i kod nas... možda će sad da se javi g-din hadžihafizbegović i proglasi jadne Hrvate glupima isto kao što je bošnjake...

[/quote]