savremeni muskarci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- manijak1
- anais_nin
ne znam zhabice mozda su razlike drasticne izmedju ovih domorotkinja i tih sto emigriraju, ja sam po istanbulu samo gledala ove sto su se poudavale, pa sto kaze danas u azdaje se pretvoriledanas wrote:ali zato razvije smisao za handrenjeZhaba wrote:
aha sve su one divne i mila dok ih ne vodis kuci ali kad ih kuci vodis postane to nesto sto ima 150 kg i izgubi misao za modu![]()
mozda ne zna kako da se obuce, ali zna kako da zauzda i upregne
![]()
pitaj anais, *ebo mater kako turkinje po turskoj gaze muzeveto nidje nema
- manijak1
- danas
i nijedna ne kuhaanais_nin wrote:ne znam zhabice mozda su razlike drasticne izmedju ovih domorotkinja i tih sto emigriraju, ja sam po istanbulu samo gledala ove sto su se poudavale, pa sto kaze danas u azdaje se pretvoriledanas wrote:ali zato razvije smisao za handrenjeZhaba wrote:
aha sve su one divne i mila dok ih ne vodis kuci ali kad ih kuci vodis postane to nesto sto ima 150 kg i izgubi misao za modu![]()
![]()
nisam ih nesto puno vidjela da su se pretvorile u nesredjene tenkove...naprotiv....muz djecu cuva, one skitaju, manikiri, pedikiri, shopping, udjes u bar, posebno one napucane hotelske, za stolovima cesto samo zene
napucane od glave do pete, AFZ u 16
i jos im muzevi presretni sto ih imaju takve
za nepovjerovat
-
Zhaba
eh onda su velike razlike izmedju ovih koji zive u turskoj i dijasporeanais_nin wrote:ne znam zhabice mozda su razlike drasticne izmedju ovih domorotkinja i tih sto emigriraju, ja sam po istanbulu samo gledala ove sto su se poudavale, pa sto kaze danas u azdaje se pretvoriledanas wrote:ali zato razvije smisao za handrenjeZhaba wrote:
![]()
nisam ih nesto puno vidjela da su se pretvorile u nesredjene tenkove...naprotiv....muz djecu cuva, one skitaju, manikiri, pedikiri, shopping, udjes u bar, posebno one napucane hotelske, za stolovima cesto samo zene
za nepovjerovat
- anais_nin
naravnodanas wrote:i nijedna ne kuhaanais_nin wrote:
ne znam zhabice mozda su razlike drasticne izmedju ovih domorotkinja i tih sto emigriraju, ja sam po istanbulu samo gledala ove sto su se poudavale, pa sto kaze danas u azdaje se pretvorilenisam ih nesto puno vidjela da su se pretvorile u nesredjene tenkove...naprotiv....muz djecu cuva, one skitaju, manikiri, pedikiri, shopping, udjes u bar, posebno one napucane hotelske, za stolovima cesto samo zene
za nepovjerovat
samo narucuju
![]()
- danas
znam bonaanais_nin wrote:naravnodanas wrote:i nijedna ne kuhaanais_nin wrote:
ne znam zhabice mozda su razlike drasticne izmedju ovih domorotkinja i tih sto emigriraju, ja sam po istanbulu samo gledala ove sto su se poudavale, pa sto kaze danas u azdaje se pretvorilenisam ih nesto puno vidjela da su se pretvorile u nesredjene tenkove...naprotiv....muz djecu cuva, one skitaju, manikiri, pedikiri, shopping, udjes u bar, posebno one napucane hotelske, za stolovima cesto samo zene
za nepovjerovat
samo narucuju
![]()
i uz to cak i oni ne tako bogati imaju zenu koja im cisti, a cesto i zenu koja im se brine o djeci....muz tu dodje samo ko pomocne smetalo
samo bih sjedila i lakirala nokte
- pitt
a eto sad ne radis istodanas wrote:znam bonaanais_nin wrote:naravnodanas wrote: i nijedna ne kuhasamo narucuju
![]()
i uz to cak i oni
ne tako bogati imaju zenu koja im cisti, a cesto i zenu koja im se brine o djeci....muz tu dodje samo ko pomocne smetalopa zato ja kukam sto se ne udadoh dole
![]()
samo bih sjedila i lakirala noktei zanovjetala
i kurcila se
-
mamica papucarka
da vas pitam, mimo teme
jel se znate vi inace??? (pitt, Danas, manijak, anais...)
jel se znate vi inace??? (pitt, Danas, manijak, anais...)
- danas
kaze ostalo mu je pleme duzno jos jednu ratupitt wrote:a eto sad ne radis istodanas wrote:znam bonaanais_nin wrote: naravnoi uz to cak i oni
ne tako bogati imaju zenu koja im cisti, a cesto i zenu koja im se brine o djeci....muz tu dodje samo ko pomocne smetalopa zato ja kukam sto se ne udadoh dole
![]()
samo bih sjedila i lakirala noktei zanovjetala
i kurcila se
:D Suti ba.......nije te ni ovaj htjeo dok ga nismo podmitili
:D:D:D
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ako i samo ako si ¾ensko normalnih godina æu ti odgovoriti na to pitanjeZhaba wrote:a ti to imas zenuztluhcs wrote:Ja sam krkan koji smatra da se ¾enska uloga zna... Kakva savremenost klinci palci!
-
mamica papucarka
a kakve su to nenormalne godine