Da, jesam, glasala sam za SDP jer su mi se tad, u oktobru 2010. ucinili kao najbolja oocija u moru losih opcija- pa od najgoreg izaberes najmanje lose zlo!!! Nego. da nisam za njih za koga bih? Po cemu se iko na tim uzborima razlikuje?!PipiDugaDevetka wrote:@Nisrinko,
Glasala si za pravu opciju na izborima 2010. Upravo se Nadzorni i Upravni odbor spremaju da smijene direktora ViK Sarajevo, pa zbog toga NEMA VODE i ne zna se da li će je biti.
Abid Jusić čija je nadležnost bila ViK Sa. je SDA ministar ''u ostavci'' koja će biti prihvaćena.
Strpi se još malo, pa će biti vode, baš kao što je bilo ljetos. Međutim, šteta koju su napravili štetočine iz SDA još od vremena guvernera Kantona, a kasnije premijera FBiH, Mujezinovića je tolika da ćemo se generacijama oporavljati.
Kad Jusic ode doci ce opet neki podoban politicki kadar...
Opet zovem ViK, zvat cu ih svakih 20 minuta, jer vode nema ni jutros- u ratu smo je vise imali, covjek kaze da ce vode biti KAD BUDE PADAVINA ZNACAJNIJIH, jer vode nema dovoljno u bazenima, pa se pitam da li ja to pijem kisnicu pa mi voda zavisi od padavina...