Probiraci

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
debela

Post by debela »

zmijaIzmaj wrote:jos jedan izlazak da se uvjeri da je bas takva :oops: :D i ono...znas, mozda mu se posreci, ipak :D
ovo sam htjela cuti iz njegovih usta :lol:
Michun

Post by Michun »

negra wrote:Samopouzadanje-imam,nema gdje me nema kad su izlasci u pitanju, komunikatvna (fala bogu),duhovita (kazu),jedini problem je sto sve ljude (citaj muskarce) pretvaram u prijatelje! Nemam ja tu "zicu" da zavodim... Zavedite meeee!!!!
:D

Ko to mene spijunira :D
pitt

Post by pitt »

Eto nove profesije.....zavodim zene po kucama....cijena sitnica :D:D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

bignermo wrote:Probirač, hm...da pokušam?!

Ima tu par prakičnih razloga. Pokušati ću iznijeti viđenja iz svoje perspektive.

Imam 28 godina, visok sam 193 cm, crna valovita kosa, zelene oči, tijelo osrednjeg atletičara, obrazovan, radim sa strancima iz EU, prošao dosta toga, otvoreni vidici i tolerancija itd...

Imao sam stvarno širok dijapazon tipova djevojaka, od sitnih do popunjenijih, visokih i niskih, crih, plavih pa sve do šarenih :) , isto važi i za njihove karaktere.

Ali evo o čemu se radi: ja nisam ni blizu savršenog, ali sam jako blizu umjerenog tipa muškarca. Upoznajem djevojke svako malo, tu i tamo, i skoro svaka djevojka ima nešto što je muči. I onda se ja zapitam da li meni u životu treba da gledam nebuloze kod takvih osoba. Naravno da ne, i tu ja uteknem...opet ponavljam nisam savršen ali sam umjeren!

Ljudi pretjeruju u mnogočemu i izgubili su osjećaj vrednovanja, valjda je to ovaj period poslije rata t.j. demokracija (iskrivljena) im udarila u glavu.

Druga bitna stvar zašto sam probirač jeste sebičnost i egoizam. Naime, često čujem 'ja ovo, ja ono, ja i on/ona', pa ljudi gdje je ona stara da magarac uvijek ide prvi?! Onda vrlo često čujem 'ma nek je meni dobro'...molim?!?! Nije valjda da takve djevojke misle da je to cool i da će time privući muškarca?!

I tako se zapitam pa zašto da ja nekome gladim muda ako ih meni niko neće gladiti zauzvrat? Zašto da ja uvijek moram pitati jesi li gladna, žedna, jeli ti hladno i ono najbitnije smeta li ti ovo ili ono.

Bojim se osoba koje šalju krive signale t.j. signalima otkrivaju svoje unutarnje nedostatke/tvorničke greške, i ne bih želio da jednoga dana 'skontam' da živim sa krivom osobom.

Nedavno upoznah izuzetno lijepu djevojku slijedećih karakteristika (naš prvi izlazak, bio je još jedan poslije :) ) : ona ne podnosi ljeto i proljeće, voli samo hladnoću i zimu, nakon samo jednog nošenja robu mora oprati, svaki dan se tušira dva puta, u WC-u provodi dva sata i na to je ponosna (neka me neko opuca tupim predmetom u glavu, molim vas!), anemična je i mora dnevno pojesti 10 čokoladnih bananica inače pizdarija, sve, ama baš sve gleda kroz horoskop (jebo si ježa nije li joj po nešto horoskopski OK), ne voli da ju neko mazi (samo da ona to radi kome hoće), navečer ostaje budna do 06:00 a spava do 13:00, u obzir joj dolazi samo 'običan seks' ali tek nakon vjenčanja :lol: , samo par stvari joj se ne gadi, hvali se kako je jednog momka izdigla gdje ju je on čekao a ona u pidžami u kući, kad je dernek prva je na stolu da pleše dok slijepo vjeruje u boga i praktikuje vjeru, lice jos je ospe prilikom svakog dodira sa stranim tijelom (osjetljivo), ima jarana koji joj je kao brat s kojim često u njegovom stanu gledaju filmove, studira istoriju i Hitler joj je idol, najviše mrzi laž i nevina je.

E majku mu ako je ovo koka za 10 odoh sebi nešto napraviti! Najgore je to što ona misli da je naj naj, što njena majka podržava.

Da li neko želi onda da ima ovu ljepoticu kraj sebe?!

Eto toliko, neka mi ne zamjeri niko na ovome, malo su emocije proradile.

Pozdrav svim dobrim, neiskvarenim ljudima i pusa svim dobricama (ovo se odnoci na dame) ;-)

P.S. Vjerujem da ću upoznati neku dobricu koja u životu želi uživati ZAJEDNO s nekim, dijeliti radosti i WC :)
dva izlaska :? a samo ovo znash o njoj? :? :roll: c c c :D
WirelessGirl

Post by WirelessGirl »

car-x wrote:ovo me podsjeti na onaj vic, kad je haso dao oglas u novine da trazi zenu.. i na kraju izabro.. sisatu..

mislim da se tu prije svega radi o odbrambenim mehanizmima.. vjerovatno je u 30-something poslije godina bez veze i to malo teze prici nekoj maci, zvati je na pice, nako neobavezno i sta ja znam, jer valjda ima taj teret, da se MORA ozeniti uskoro ili da mu vrijeme PROLAZI, itd, pa je osudjen na uspjeh i eventualni neuspjeh bi bio katastrofalan.. ;)

isto tako i za mace.. svejsne su bioloskog sata, koji kuca bez prestanka, i onda pod takvim pritiskom najvise se ukaze onih koje se brane rijecima, sta ce mi ko, da je nekom cistim perem pusim.. a u biti je sve to samo nemoc i usamljenost.. al valja imati muda pa samom sebi priznati tako nesto..
Slažem se da je uglavnom pritisak i odbrana, ali često ljudi govore da im je svejedno što će provesti čitav život sami ili ovo gore boldirano, jer sebe žele ubjediti u to, pa će im biti lakše. Bolje i da tako pričaju, nego da cmizdre po čitave dane da su sami, a ništa ne rade po tom pitanju.

Imala sam ja prijateljicu koja je probala obje tehnike odbrane. Druga joj je bila kako je jadna i sama, a pri tom nije prstom pomaknula. Odbijala je svakog ko joj je prišao, ako joj iko uputi kompliment bila je drska itd. Prijateljstva s druge strane je sklapala kao malo ko koga znam. Još uvijek je sama (valjda).
Michun

Post by Michun »

Nedavno upoznah izuzetno lijepu djevojku slijedećih karakteristika (naš prvi izlazak, bio je još jedan poslije :) ) : ona ne podnosi ljeto i proljeće, voli samo hladnoću i zimu, nakon samo jednog nošenja robu mora oprati, svaki dan se tušira dva puta, u WC-u provodi dva sata i na to je ponosna (neka me neko opuca tupim predmetom u glavu, molim vas!), anemična je i mora dnevno pojesti 10 čokoladnih bananica inače pizdarija, sve, ama baš sve gleda kroz horoskop (jebo si ježa nije li joj po nešto horoskopski OK), ne voli da ju neko mazi (samo da ona to radi kome hoće), navečer ostaje budna do 06:00 a spava do 13:00, u obzir joj dolazi samo 'običan seks' ali tek nakon vjenčanja :lol: , samo par stvari joj se ne gadi, hvali se kako je jednog momka izdigla gdje ju je on čekao a ona u pidžami u kući, kad je dernek prva je na stolu da pleše dok slijepo vjeruje u boga i praktikuje vjeru, lice jos je ospe prilikom svakog dodira sa stranim tijelom (osjetljivo), ima jarana koji joj je kao brat s kojim često u njegovom stanu gledaju filmove, studira istoriju i Hitler joj je idol, najviše mrzi laž i nevina je.

E majku mu ako je ovo koka za 10 odoh sebi nešto napraviti! Najgore je to što ona misli da je naj naj, što njena majka podržava.

Da li neko želi onda da ima ovu ljepoticu kraj sebe?!

Eto toliko, neka mi ne zamjeri niko na ovome, malo su emocije proradile.

Pozdrav svim dobrim, neiskvarenim ljudima i pusa svim dobricama (ovo se odnoci na dame) ;-)

P.S. Vjerujem da ću upoznati neku dobricu koja u životu želi uživati ZAJEDNO s nekim, dijeliti radosti i WC :)
Dje nadje sifru :? Pa mislim da je malo pukla. :D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

Hrdavu ku**u i dlake smetaju, sta da vam kazem o biracima, imam kamaru rodjaka sto su odavno presli 30-tu, ni jedna im zenska ne valja, ja vec odavno sumnjam da njih zene vise ne interesuju! :D :(
anais_nin

Post by anais_nin »

bignermo wrote: I tako se zapitam pa zašto da ja nekome gladim muda ako ih meni niko neće gladiti zauzvrat? Zašto da ja uvijek moram pitati jesi li gladna, žedna, jeli ti hladno i ono najbitnije smeta li ti ovo ili ono.
:D :D :D apsolutno ispravno....iako ko ne zna svojoj guzi, ne zna ni tudjoj, bolje je bjezati od onih koji hoce SAMO svojoj guzi, a za tudje ih boli briga :D sebicnost je jedna od stvari koje se najteze vremenom mjenjaju kod ljudi :D pametan izbor signala koji je znak za bjezanje :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Pearl wrote:zvat cu moderatora :x

je l da zeninu djecu branim? :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Lace wrote:
negra wrote:Samopouzadanje-imam,nema gdje me nema kad su izlasci u pitanju, komunikatvna (fala bogu),duhovita (kazu),jedini problem je sto sve ljude (citaj muskarce) pretvaram u prijatelje! Nemam ja tu "zicu" da zavodim... Zavedite meeee!!!!
djelomicno sam takva...ustvari mislim da sam smotana a postala sam apaticna ha sam se priblizila 30-oj...i evo sad 30...isto nista...hocu i ja de me zaveduuuuuu!!!! :D
ti si mi totalna i apsolutna engima :roll: :D ja da sam musko odmah bih te zavodio(la) :D do muskih je 110% apatija pa to ti je :D barem kod ovih preko 30 :D toplo preporucujem godista '81 i mladje :lol: :D
Pearl

Post by Pearl »

anais_nin wrote:
Pearl wrote:zvat cu moderatora :x

je l da zeninu djecu branim? :D
mamicinu :D i djecu i muza i sve. jadna djeca radi njihovog zachatavanja bez nadzora ostadose :D
anais_nin

Post by anais_nin »

WirelessGirl wrote:
car-x wrote:ovo me podsjeti na onaj vic, kad je haso dao oglas u novine da trazi zenu.. i na kraju izabro.. sisatu..

mislim da se tu prije svega radi o odbrambenim mehanizmima.. vjerovatno je u 30-something poslije godina bez veze i to malo teze prici nekoj maci, zvati je na pice, nako neobavezno i sta ja znam, jer valjda ima taj teret, da se MORA ozeniti uskoro ili da mu vrijeme PROLAZI, itd, pa je osudjen na uspjeh i eventualni neuspjeh bi bio katastrofalan.. ;)

isto tako i za mace.. svejsne su bioloskog sata, koji kuca bez prestanka, i onda pod takvim pritiskom najvise se ukaze onih koje se brane rijecima, sta ce mi ko, da je nekom cistim perem pusim.. a u biti je sve to samo nemoc i usamljenost.. al valja imati muda pa samom sebi priznati tako nesto..
Slažem se da je uglavnom pritisak i odbrana, ali često ljudi govore da im je svejedno što će provesti čitav život sami ili ovo gore boldirano, jer sebe žele ubjediti u to, pa će im biti lakše. Bolje i da tako pričaju, nego da cmizdre po čitave dane da su sami, a ništa ne rade po tom pitanju.

Imala sam ja prijateljicu koja je probala obje tehnike odbrane. Druga joj je bila kako je jadna i sama, a pri tom nije prstom pomaknula. Odbijala je svakog ko joj je prišao, ako joj iko uputi kompliment bila je drska itd. Prijateljstva s druge strane je sklapala kao malo ko koga znam. Još uvijek je sama (valjda).
naravno da ima takvih ljudi koji se kriju :D ali isto tako ima ljudi koji zele SAMACKI ZIVOT.....ono po koja veza u prolazu, ali ne zele iste stvari kao "vecina", ne zele brak, ne zele porodicu....pa eno george clooney-a, kao slavnog predstavnika istih.....ima i zena takvih.....i mada je ostatku svijeta tesko shvatiti da postoje takvi ljudi (a da ne govorim o sokiranosti kad ljudi kazu da NE ZELE DJECU), ali oni postoje, samo zato sto vecina nesto zeli ne znaci da je to isto norma....i isto tako ja puno vise postujem te ljude koji su u skladu sa samim sobom, sa svojim zeljama i potrebama, i umjesto da u procesu nepotrebno "unistavaju" tudje zivote, tj ozene se, izrode djecu pa onda kazu UH NE MOGU JA OVO, oni u startu znaju da to ne zele i izbjegavaju tu vrstu "obaveze" na sve nacine.....za mene je to skroz RESPECT :D

u drugoj grupi su ljudi koji zele vezu, ljubav, brak, ali ih ne zele po svaku cijenu.....tj ne osjecaju pritisak da imaju neki rok ili ogranicenje kad im se to treba desiti, koliko god okolina pokusavala da nametne taj rok....imam takvih zena i muskaraca oko sebe, koji su skroz ok s tim sto su singl....imaju lijep, ispunjen zivot, voljeni su, vole, zivot im je bogat i zanimljiv, samo zato sto nisu u vezi, daleko su od "usamljenosti", ne zele da se zadovolje nicim manjim od ljubavi, pa kad god da se ta ljubav desila.....nije u pitanju potreba nego jednostavno zelja :D

ili sto pjesma kaze:

I don't need a man to make it happen
I get off being free
I don't need a man to make me feel good
I get off doing my thing
I don't need a ring around my finger
To make me feel complete
So let me break it down
I can get off when you ain't around
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

kao sto vec napisa neko od forumasha,lako uspostavljam kontakt sa ljudima i to mi ide glatko :D zezancija,raja..ali uvijek idem korak unazad ,kada pomislim da neko zeli nesto drugo,osim cistog prijateljstva :D Aj dOnT NoV vaJ :D
nije stvar neke probirljivosti,ali takva sam
raja,raja i samo raja..zavodjenje????!!?? :shock: sta je to ? :lol: :lol:
svaki momak kojeg sam imala,bio je uporan,a ja licno mogu na prste nabrojati kada sam nekome pristupila jer mi se svido kao momak :D
i to na prste ,jedne ruke :lol:

bice da sam konzervativna :D il'me osvoji il'nista od svega toga :D
pitt

Post by pitt »

Ma pala bi ti ko Iwo Jima :D:D:D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

pitt wrote:Ma pala bi ti ko Iwo Jima :D:D:D
eh ja da padnem,bas bi trebao biti nokaut :lol:
pitt

Post by pitt »

ma mislim pala bi na pravog kad bi naletio. Do tad se strpi i cekaj :D
tigris

Post by tigris »

ja ne cekam......................brade volim te :oops: :D

ocekujem nogu :oops: :D :(
Last edited by tigris on 22/12/2006 18:20, edited 1 time in total.
maccarona

Post by maccarona »

ne budali :D
bombonjera sa alkoholom ili bez :? :D
pitt

Post by pitt »

mozel ruka? :D
Poguzija

Post by Poguzija »

Onome jednom smeta sto mu cura il je potencijalna ima para, onom drugom sto mu treba nema kinte, onda slucaj gdje treba haos dobra u dusi :-D al eto ima nos velik pa ne valja ni to...Onaj kaze da je valjala imala bi frajera il bi se do sada 25-27:e god vec udala. Onome ne valja zbog kilaze, kaze elem je troskali kakva li ce tek biti kad se opusti :-) itd itd

Licno mislim da to sa godinama dolazi, da je sa vremenom vise i vise sitnica sto smetaju il frustrijaju osobu. Ali cinjenica je da drustvo, okruzenje utjece puno na to, krzo salu-zajebanciju, kao Soganu gdje mu ta njegova spucala u stok. Taj pritisak od raje :) nije lako izdrzati.

Nek´ je bomba i nek ima para ostalo sta nema kupi se :-D tj. popravi se 8)
chinese_water

Post by chinese_water »

Poguzija wrote:Onome jednom smeta sto mu cura il je potencijalna ima para, onom drugom sto mu treba nema kinte, onda slucaj gdje treba haos dobra u dusi :-D al eto ima nos velik pa ne valja ni to...Onaj kaze da je valjala imala bi frajera il bi se do sada 25-27:e god vec udala. Onome ne valja zbog kilaze, kaze elem je troskali kakva li ce tek biti kad se opusti :-) itd itd

Licno mislim da to sa godinama dolazi, da je sa vremenom vise i vise sitnica sto smetaju il frustrijaju osobu. Ali cinjenica je da drustvo, okruzenje utjece puno na to, krzo salu-zajebanciju, kao Soganu gdje mu ta njegova spucala u stok. Taj pritisak od raje :) nije lako izdrzati.

Nek´ je bomba i nek ima para ostalo sta nema kupi se :-D tj. popravi se 8)
ma pusti ti sogana... on ti je onako priglup :D
Poguzija

Post by Poguzija »

ah sta rece i osta ziv :-)
tigris

Post by tigris »

pitt wrote:mozel ruka? :D
jel to pitas da me zagrlis ? :oops: :D :D

macco bez..... alkohola ide bajram :oops: :D :D
maccarona

Post by maccarona »

dobro :D ali znaj da neces cuti istinu :D