Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nejmam kad da citam sve vase mudrosti, al da vam prospem koji biser iz svoje riznice;
-Tiha voda bregove valja! (moj zivotni moto):D
-Hrdjavu k**cu i dlake smetaju!
Onda fraze;
-Raznesose kodar je Alajbegova slama!
-Da Bog da sceri da te beg uzme, cigani nam skacu oko kuce!
kad se sjetim jos koje javim vam....
zena wrote:Baci dobro niz vodu, naci ces ga uz vodu..
ova mi je super..
i "Sve se vraca, sve se placa".
Nazalost,samo polovicno ispravno.Da,sve se placa,ali nista se ne vraca.Barem ne ono sto je bitno i do cega je covjeku stalo.Btw,sto jedan lud kupi,stotinu pametnih ne moze prodati!A ovo sto kaze "B sa d.k. ja sam vidio sta radi bujica,a tiha voda je uglavnom tiha...
zena wrote:Baci dobro niz vodu, naci ces ga uz vodu..
ova mi je super..
i "Sve se vraca, sve se placa".
Nazalost,samo polovicno ispravno.Da,sve se placa,ali nista se ne vraca.Barem ne ono sto je bitno i do cega je covjeku stalo.Btw,sto jedan lud kupi,stotinu pametnih ne moze prodati!A ovo sto kaze "B sa d.k. ja sam vidio sta radi bujica,a tiha voda je uglavnom tiha...
Ovo "sve se vraća, sve se plaća"- u mom zivotu je tako...ako uradim nesto lose znam da ce me kad tad lupiti po ledjima isto tako i kad mi neko drugi uradi nesto lose znam da ce ih stici kad tad
Ja sam bas obracao paznju i zakljucio da to nema veze s vezom. Ako radis dobro, ne znaci da ce te snaci dobro i obratno. Nista se ne vraca. zao mi je, ali je tako Dakle, radite sta vas volja, mada cete se bolje osjecati ako radite dobro