Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tempora wrote:Andjo, moja mama ima 55 i izgleda kao grom! Stoga, nemoj vise da te cujem o toj starosnoj diskriminaciji glede odjece!
P.S.
MircerKaO- reci broj carapa, proslijedi adresu i broj na PP(E) i saljem prvim busom !
moja mama izgleda ko sunce, voli da sljastri i sva je okrugla :D:D:D
tempora mila, shalila sam se za donaciju, ostalo mi je jos para od plate da si kupim charapice....
danas nosim ove
Iste ko kod Papeta ! Kako ?
STA je isto? Noge ili charape?
Dobila sam na poklon iz SveCke sarene soknice sa odvojenim prsticima od pamuka, i pravo mi je zao da ih otpakujem.. ja sebi kupila kod kineza onih sintetickih na pruge...
Ove sam carape kupila u Bihacu, i nakon dva pranja eto ti belaja ni do koljena...smrc
ma ok te...ja sam mislila na carape iznad kojena...ko grilonke...te su se nosile 94-e..uglavnom jednobojne ili s nekim dezenom...a mogle su se i napraviti od debljih carapa na haltere
Lacika, ja sam kupila carape, do pola butina su bile...dva puta ih oprala i zipovale se....
evo na grbavici na pijaci ima sharenih carapa, ludnica....
a cula sam i da u SIK KLJUC radnjama ima isto..ali ja NEMAM PARAAAA
mIRCerka wrote:
moja mama izgleda ko sunce, voli da sljastri i sva je okrugla :D:D:D
tempora mila, shalila sam se za donaciju, ostalo mi je jos para od plate da si kupim charapice....
danas nosim ove
Iste ko kod Papeta ! Kako ?
STA je isto? Noge ili charape?
Dobila sam na poklon iz SveCke sarene soknice sa odvojenim prsticima od pamuka, i pravo mi je zao da ih otpakujem.. ja sebi kupila kod kineza onih sintetickih na pruge...
mIRCerka wrote:Sve carapa sto imam su ko na lacikinoj slici...sharene na prugice....i sve su bile iznad koljena...do prvog pranja... smrc...
bermude me nerviraju jer ih NOSI SVAKA TARABA i grad smijesno izgleda...
A je u pravu, fakat treba dobro ukombinovati sve parametre da to pristojno izgleda...
nedavno je na TVu trio FEMINEM imao fantasticne kompletice:
Kratke bermude i uski sakoi od istog materijala....
uz svo duzno postovanje, mislim da zenskoj populaciji u sarajevu (ne svima naravno) treba kupiti po jedno veliko ogledalo....
Minjaci
bermude
saren stramplice
(ako neko zeli da me obraduje, nek mi kupi najduze sto imaju)
ne samo u sarajevu...kupiti samo zato sto je u trendu
@mirci "dugonoga" gdje je ona slika sa carapama...meni si bila "slatka"
Ove sam carape kupila u Bihacu, i nakon dva pranja eto ti belaja ni do koljena...smrc
mIRCerka wrote:
rashomone, egzibiconizam nidje veze...to niste govorili onoj u svabiji sto vam je postirala slike anusa i guznih obraza ...svojih...stoga SHUT UP!
rashomon wrote:*this thread will self destruct in ˘° seconds*
ma tema mi je sta mislis da otvorimo jednu tipa, privlace li vas djevojke koje imaju obje ruke, noge, sve zube u glavi, a o daskama da ne pricamo..e to mi je isti kalibar
rashomon wrote:*this thread will self destruct in ˘° seconds*
ma tema mi je sta mislis da otvorimo jednu tipa, privlace li vas djevojke koje imaju obje ruke, noge, sve zube u glavi, a o daskama da ne pricamo..e to mi je isti kalibar
oj nemoj tako...bolje pricati o carapama nego o spisku tisuce srba sto hoce van sarajeva...