Kako se izvuci...?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Tesssa

Post by Tesssa »

Govoris o obostranoj ispunjenosti, ali ja nekako mislim da to sa njegove strane nije slucaj, jer bi inace ostavio zenu.A ako i on tako osjeca, onda je jedna velika kukavica.
Nadam se da ces ubrzo otvoriti oci i tada vidjeti cinjenice u pravom svjetlu, jer to je vjerovatno jedini nacim da se oslobodis te veze.

Mozda ti ne mislis da je to sve tako, a mozda i nije, ali mislim da je to ljudima kao sto smo mi, koji to sve realno gledaju sa strane mnogo jasnije.

Zelim ti srecu u svakom slucaju :-D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

po tvojim postovima primjetim da nisi naivna niti glupa osoba,i da gledas na situaciju relano,kolko god to zvuci cudno ,jer ipak si se uvukla u odos sa nekim ko ima zenu i dijete.
mislim da nema mjesta osudama i predrasudama,svakome se to moze desiti.ljudi ne biraju,ne ustanu ujutru sa mislju;odoh sada nekome zagorcati zivot..kao sto si i rekla,jednostavno se desilo.
znam da je tesko,grozno je,uzasno..ali moras shvatiti jednu stvar,tu nema buducnosti,znam da ga volis,i vjerujem ti da ti je sve ostalo kao kroz maglu,uvijek si mislima sa njima..ali vjeruj mi,pokazaces sama sebi i svima ,da imas snage ,volje i da imas svoje ja.
pametna si,sposobna i inteligentna,i stvarno tako mislim,to sto ti se desilo nije nista strasno,jer za tango je potrebno dvoje...na kraju krajeva,on da nije htjeo biti sa tobom nebi bio.
jednostavno moras misliti o sebi,sama si svjesna da nema buducnosti,i sta ces "sutra"??
on ce ostati tamo gdje i jeste a sta sa tobom?
moras razmisljati o "sutra",vjerujem ti kada kazes da mu je stalo do tebe,ali da'l dovoljno??
miijon pitanja te muce,pokusavas racionalno razmisljati,i kada ga vidis,sve pada u vodu..e tu mora da ispliva na povrsinu tvoja snaga ,koju imas ,vjeruj mi!!
i ako ti ista znaci,nemoj misliti da si jedina koja je imala velike dileme u zivotu..ono sto te ne ubije ojaca te..nije fraza vjeruj mi..
sretno,glavu gore! ti to mozes,jer si samo ti ta,koja vlada sa svojim djelima !
:kiss:
anais_nin

Post by anais_nin »

Miau miau wrote: Jednostavno, tako se ispunjeno osjecam(o) kad smo zajedno da mi sve te face koje upoznam u trenu postanu nebitne... U zadnje vrijeme sam bila iskljuciva i kad sam vidjela kroz razgovore s njim da ce to ici u beskraj, da on u zivotu nista nece promijeniti bez obzira na to sto osjecamo (znam ja da je to obostrano).
sve dok ovako razmisljas neces se izvuci :roll: oprosti ako sam ja malo surova, ali znam da je svima nama (posebno zenama, i posebno radi ega) lakse sebi tako lagati....da, vjerovatno je njemu STALO do tebe, vjerovatno mu je FINO s tobom, vjerovatno je MANJE OPTERECEN nego sa zenom....ali ON TEBE NE VOLI.... :roll: spominje se neki kukavicluk....ja sam isto ovo napisala i na jednoj drugoj temi o tome sto muskarci ostavljaju kad vole!!! To su bajke....dijete, brak, sve su to izgovori....razvode se i drugi...i to sa vise od jednog dijeteta, i sa veoma malom djecom....

njemu ova situacija fino odgovara...ima i dalje svoj bracni zivot, zenu u krevetu, svoje dijete, a ima i tebe sa strane da mu "poboljsas" kvalitet zivota....znas kako ono kazu "sto bi kupio kravu kad mlijeko dobiva dzaba?" :roll: ljudi kad VOLE (isto vrijedi i za muski i za zenski rod) spremni su i na teske odluke i na zrtve, i da on stvarno zeli da bude s tobom razveo bi se on davno.....ovako iskoristava situaciju sve dok mu ti to dozvolis....

otvori oci, NEMA TU LJUBAVI....ima samo iluzija ljubavi i veze koju si ti sebi stvorila da bi se zastitila od neprijatne stvarnosti....ima pregrst njegove sebicnosti.....jeste bolno je priznati da te neko s kim si godinama u stvari NE VOLI :roll: ali ponavljaj to sebi, i vidjeces da nije tako strasno za svariti....i naravno niko od tih drugih momaka nije imao nikakve sanse, kad je u tvojoj glavi razmisljanje da ti njega volis, da on tebe voli, eto samo da nije tog njegovog braka sigurno bi sve bajkovito bilo......POBRISI iz glave to razmisljanje (a autosugestija je cudo jedno) i vec si na pola puta ka "ozdravljenju".....
Tandzika

Post by Tandzika »

anais_nin wrote:
Tandzika wrote:
anais_nin wrote: ne :D naravoucenje je ako mozes iskljuciti emocije i sve svesti na seks i uz to se ne bojis da ce te neko sacekati u mraku (u zenskom slucaju jos i cupanja za kosu), onda ti se i ne pise tako lose :D *ebeno je kad se zaljubis u "oduzetu" osobu jer onda kako god okrenes "donji si", nema happy end :oops:
Eh necemo sada da nija nisam bila u slicnim situacijama..pardon situaciji...samo sto je to bilo jedno ljeto, jedne godine, na jednom moru, tamo se sreli slucajno on i ja..naravno bez ljubavi, samo iz koristi koja je trajala mjesec dana :D... i bilo kako bilo,priznala ja to slucajno, ispala bih k*rva..takav je nas mentalitet...dzaba ti sve..
ma bjezi umorna sam od "dezurnih moralista" :roll: pa sta...mladost, ludost...a i da nije "mladost" nego starost, svi smo ljudi od krvi i mesa, donosimo ovakve ili onakve odluke, neke pametnije, neke malo manje pametne, ali kako bi nam zivoti bili dosadni da radimo sve ko po koncu :D jedini problem nastaje kad se ona "treca" osoba u ovakvim situacijama zateleba, ili kad onaj supruznik koji biva prevaren ni kriv ni duzan sazna pa "na*ebe" :roll: za moj ukus, jednacina sa previse nepoznatih :D ali desava se....i svaka cast na "ispovijesti" :D za razliku od mnogih koji se kriju iza supljaka a nikad ni jedne konkretne o sebi ne napisu :D
Pa sta da kazem, horoskop mi takav a i po prirodi sam veoma iskrena osoba ..i iskreno (Dobro, cast izuzecima) ali pogotovo u danasnje vrijeme, ja nisam jos upoznala jos jednu djevojku ili zenu (mladje generacije) koja do nije bar nekada nesto imala sa ozenjenim muskarecem (ja nema predrasuda ni prema kome, i ja se doimam totalno drugacije nego sto stvarno jesam, osim onih koji me stvarno poznaju).. A o muskarcima da ne pricam; znaci, nema tog muskarca koji moze odoljeti izazovu ako mu se ukaze prilika, osim da je pop, hodza itd. A sto se tice laznog morala..za to nemam komentar..:D:D
Tandzika

#80 Re: Kako se izvuci...?

Post by Tandzika »

BHG wrote:
Miau miau wrote:Imam veliki problem u zivotu, u vezi sam vec koju godinu s ozenjenim muskarcem koji nije nikad nista obecavao u smislu da ce izaci iz braka, ali je isto tako sve cinio da se previse ne udaljim, tj. cinio je, cini svasta da ostanemo u vezi... U pitanju je ljubav, tesko mi je, ali moram se izvlaciti iz toga, a ne znam kako... ja nemam nikakvu drugu vezu godinama... Oboje smo presli 30... Molim pomoc onih koji su imali neka iskustva i molim vas bez komentara tipa da to ne treba raditi, da ne treba nikome upadati u brak itd., to i ja znam... To je pocelo, to traje i to je sva istina, lako je uvijek drugome pametovati... Hvala!
get ready for dzehenem! :D
:lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Tandzika wrote: Pa sta da kazem, horoskop mi takav a i po prirodi sam veoma iskrena osoba ..i iskreno (Dobro, cast izuzecima) ali pogotovo u danasnje vrijeme, ja nisam jos upoznala jos jednu djevojku ili zenu (mladje generacije) koja do nije bar nekada nesto imala sa ozenjenim muskarecem (ja nema predrasuda ni prema kome, i ja se doimam totalno drugacije nego sto stvarno jesam, osim onih koji me stvarno poznaju).. A o muskarcima da ne pricam; znaci, nema tog muskarca koji moze odoljeti izazovu ako mu se ukaze prilika, osim da je pop, hodza itd. A sto se tice laznog morala..za to nemam komentar..:D:D
uh ovo podebljano ne smijem prokomentarisati, inace ce politika zadrijeti i na ovaj podforum :D pa cu sutiti o ovim "kategorijama" :D ali ima i muskaraca i zena kojima je vjernost vrlina (a i rezultat predanosti vezi) a ne rezultat nedostatka prilika :D znam par takvih ljudi i kapu im skidam :D
Tandzika

Post by Tandzika »

anais_nin wrote:
Tandzika wrote: Pa sta da kazem, horoskop mi takav a i po prirodi sam veoma iskrena osoba ..i iskreno (Dobro, cast izuzecima) ali pogotovo u danasnje vrijeme, ja nisam jos upoznala jos jednu djevojku ili zenu (mladje generacije) koja do nije bar nekada nesto imala sa ozenjenim muskarecem (ja nema predrasuda ni prema kome, i ja se doimam totalno drugacije nego sto stvarno jesam, osim onih koji me stvarno poznaju).. A o muskarcima da ne pricam; znaci, nema tog muskarca koji moze odoljeti izazovu ako mu se ukaze prilika, osim da je pop, hodza itd. A sto se tice laznog morala..za to nemam komentar..:D:D
uh ovo podebljano ne smijem prokomentarisati, inace ce politika zadrijeti i na ovaj podforum :D pa cu sutiti o ovim "kategorijama" :D ali ima i muskaraca i zena kojima je vjernost vrlina (a i rezultat predanosti vezi) a ne rezultat nedostatka prilika :D znam par takvih ljudi i kapu im skidam :D
pa rekoh..cast iuzecima.. jedan od njih je moj brat...:D:D.. ali vecina..
njonjica

Post by njonjica »

anais_nin wrote:
:thumbup:
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Miau miau wrote: pa evo, da odgovorim- da, ima dijete, ne malo.
lose :-?
Miau miau wrote:Da, volim ga...
jos gore :roll:
Miau miau wrote: moramo kroz posao biti u kontaktu...
najgore :shock:

Ubitacna kombinacija.
:(
felichi

Post by felichi »

evo fino sta ces ti uraditi, nema ti druge
izracunaj kad su ti plodni dani (10. dan od mjesecnice) i slijedeci put kad te nategne gledaj da ti ejakulira (svrsi) negdje po tjelu, a najbolje bi bilo u usta. onda fino otidi kao da se istusiras i pokusaj to sto ti je sperme ostavo po tebi da ubacis u vaginu. gledaj da uzmes npr. stapic za uho i sto dublje gurnes nebi li se oplodila. kad zaneses, sve je lako. ako i nece da se razvede, ocinstvo ce morati priznati. postoje metode, medicinske. sud priznaje. to se brzo rijesava.
tako ces biti financijski pokrivena a njega ces zajebati ko budalu.
vidis da ima izlaz...
Tesssa

Post by Tesssa »

e bas si mi bistar/a!
otherside

Post by otherside »

felichi wrote:evo fino sta ces ti uraditi, nema ti druge
izracunaj kad su ti plodni dani (10. dan od mjesecnice) i slijedeci put kad te nategne gledaj da ti ejakulira (svrsi) negdje po tjelu, a najbolje bi bilo u usta. onda fino otidi kao da se istusiras i pokusaj to sto ti je sperme ostavo po tebi da ubacis u vaginu. gledaj da uzmes npr. stapic za uho i sto dublje gurnes nebi li se oplodila. kad zaneses, sve je lako. ako i nece da se razvede, ocinstvo ce morati priznati. postoje metode, medicinske. sud priznaje. to se brzo rijesava.
vidis da ima izlaz...
:shock: :shock: :shock:
Je l' ovo sad prikazuju u safunjacama?
anais_nin

Post by anais_nin »

vidis da ima izlaz...
Boze sacuvaj :roll: nimalo smjesno :roll: :oops:
taxi_driver

Post by taxi_driver »

iskreno receno,ovo je meni malo glupo.ja ne kontam curu nikako.njega i kontam.njemu je lijepo u zivotu.kuci ga ceka sve spremno i ocisceno a van kuce ima kome da ga privali.samo zovne i mala je tu.hahahahahhahaa

frajer je bas sretan.mogu li znati gdje se krecu takve cure.i meni bi jedna odgovarala.
:razz:
debela

Post by debela »

i ti ozenjen pa bi malo u kurvaluk? :roll:
Tandzika

Post by Tandzika »

vidis da ima izlaz...
Cini mi se da sam od ovoga za nesto pametnaija, ali ne znam za sta..za jos jedan ogavan izlaz iz guste svalerske situacije pametnija?? :D
Ali svaka ti cast odakle ovo izvuce... :D
water

Post by water »

vidis da ima izlaz...
ovo je definitivno medju top 5 tekstova u istoriji foruma: Uci ce u istoriju kao Traktat o oplodnji sa stapicem za uho. Unfuckingbeleivable!
Dont Let

Post by Dont Let »

taxi_driver wrote:
Byanka wrote:razumijem potrebu za sprdanjem, ali djevojka-zena vjerovatno na to gleda kao na najvecu mogucu tragediju, postedite je :D

nego iz tog se ne izlazi dugim dumanjem nego cvrstom odlukom - moj provjeren recept :D

ma najlakse se tudjoj muci smijati.nego ja bih ti savjetovao, ne prekidaj,mozda ce se rastaviti od zene,i doletiti tebi u zagrljaj-znam iz vlastitog iskustva :D
Pa će naći neku drugu da te vara sa njom. :roll: A možda je ipak u pitanju ljubav? :roll:
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

anais_nin wrote:
poznajes ih licno ili si cula za njih?

a sta je stobom? :D
bug

Post by bug »

Vozdra_123 wrote:poznajes ih licno ili si cula za njih?

a ti neku :D listu pravis? :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

bug wrote:

evo i tebe da pitam

jesi li ikad varala momka/muza itd... :D
sorge_sa

Post by sorge_sa »

ona kad zine prevari i slaze :D :P
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

sorge_sa wrote:ona kad zine prevari i slaze :D :P
jadan onaj njen :D
Tandzika

Post by Tandzika »

Vozdra_123 wrote:
bug wrote:

evo i tebe da pitam

jesi li ikad varala momka/muza itd... :D
AHA!! Tako tako.... guknite (Harijevi:D) golubi...:D:D
bug

Post by bug »

Vozdra_123 wrote:
sorge_sa wrote:ona kad zine prevari i slaze :D :P
jadan onaj njen :D
ne vezem ga :D lancima :D:D ako gdje ima bolje... :D:D
Locked