Zeljku svaka cast !!!! Daj boze da uspije u svojim nakanama....Ali to mi po malo lici na utopiju na Bosanski san iz Tiletovog vremena...ovo_malo_duse wrote:mostarac wrote:nisu nikako isti, jer haris je vise ofucana kurva, a nebojsa ipak nije puno pres'o. Dakle Nebojsa je ako nista novi lik na TV-u, a onu ofajlu gledamo vec 15 godina , ups 16 jebote, i svaki put kad se pojavio na TV-u nama se neko sranje sprema, a u svemu tome naravno i on izadje finansijski dobar, a patriotski dobar da i ne govorim. Kad god ova zemlja izgubi Harisovom greskom, on iz poraza izadje patriotski dobar.mr__bosnjak wrote: Jesu li Haris i Nebojsa isti?
Dakle nikako se ne moze reci da su Haris i Nebojsa isti i ne znam na osnovu cega si ti to zakljucio. Haris jase na nama 16 godina, a Nebojsa je tek poceo. Nadam se da ce u tom jahanju Haris uskoro pasti i bar ako nista postat nesposoban za rad, jer ocito je da ce on jahati na nama sve dok je sposoban za bilo kakav rad.
Ali vi sto se preseravate ovdije i glumite dusebrizne multinacionaliste i gradzane nam tako divne multi bih.. Hajte malo u do Bijeljinskog ili Banjaluckog ili bilo kog drugog "srpskog" foruma pa pitajte za razliku izmedzu Radmanovica i Hareta.....'
UUU sad ce bit pa to su nacionalisti ali to vam je gospodo gradzani 49% ove zemlje.
E zato smo gospodo moja popusili 92..... i pusimo ga jos uvjek i pusit cemo ga sve dok ne pocnemo cijeniti sebe i nebudemo znali svoje mjesto pod suncem.
I vi koji bulaznite toliko o Haretu i njegovim postupcima...procitajte sta o njemu kazu svjetski politicari..
I jos nesto vakat vam je da se probudite......150 000 mrtvih....1000 000 protjeranih..Ni jedan grad nema vise od 30% prijeratnih stanovnika...A vi jos snjate u Tiletovom snu ...Bratstva i Jedinstva ....Jugoslovenstva... Gradzanstva...U kom su Srbi uvjek bili Srbi, Hrvati bili Hrvati a Bosnjaci Jugosloveni..
Pogledajte malo "gradzanske" sisteme po Europi.Gdje su god 2 ili vise naroda sve je upakovano u gradzanstvo a sve uradzeno po nacionalnom principu. Pogledajte malo Svicu, Belgiju itd. pa ce te se mozda i probuditi...
Ljudima kao Zeljko skidam kapu...i klanjam se do zemlje....