S. Halilović:SDP se diskreditovao za narednih 1000 godina...

kekec

Post by kekec »

Heroja Delića.
:shock:
:?
:lol:
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Jer kada Rasim pojede čvarke, on postaje SUPERRASIM, bre!

Grok, grok.
BECHO1

Post by BECHO1 »

Jimmy_The_Saint wrote:
Šandor wrote:Ama Sefer je govorio o zvaničnom stavu spram odbrane. Ne o predaji oružja. :-)

Predaju oružja je samo spomenuo i zbog tog nikoga nije optužio. :D
'Ta će Sefer.
Dobar je bio kad je napad'o SDA. Tad ste se qrcili sa citatima iz knjige njegovog malog i dizali ga u nebesa. Ali sad, kad je na zub uzeo i SDP, namaH je donji. :-) Sta ti je forumsko-demokratksa retorika! :D
BECHO1

#79 Re: Sefer

Post by BECHO1 »

beco5 wrote:Sefer ko Sefer.ON PA ON. SDP je imao velikih neoprostivih grešaka.
Ali kontraverzni oficir JNA iz Srbije koji je šurovao sa HVO-m nikako da stane na zemlju.
On koji je maltene prvi put vidio Bosnu i Sarajevo zna bolje praviti te planove za odbranu nego oni koji su se tu rodili i živjeli preko 60 god.
Bosna se odbrani ali njegov i naš Sanđzak izgleda neće nikad.
i kao da je on jedini bio kadar JNA u Bosni.
Bolje bi pomogao i Bosni i Sanđzaku da barem kad Mile Ronhil kaže da će
GENOCIDNA referendum a ti Sefere ispred svoje jako slabe stranke sanđzačke kažeš i SANĐZAK ĆE TRAŽITI REFERENDUM. (pa makar to bilo i za gradnju đzamije).
Branio si sebe i porodicu i nije ti dosta što si dobi taj čin koji nikad nebi dobio u Srbiji.
Drugo svu ljagu koju si bacio na Heroja Delića Hag odbija 4 put za proširenja tvog prijedloga optužbe pa ćeš opet to morati u Hagu prebaciti na drugoga.
Visoko si letio i mislio u Bosni mogu biti ako ne predsjednik države ono pak mogu mjesto Heroja Delića.
Siđi jednom na zemlju i zafali za sve što ti je Bosna i a.r Izetbegović dali.

:bih:
SDP-ovsko, Forumsko-demokratska retorika Part 2. :D
kekec

Post by kekec »

Halilovic je rekao da se SDP diskreditovao za narednih 1000 godina kada je odbrana BiH u pitanju
Ipak, ovo je malo pretjerano.:-?
Bez obzira koliko neko ne volio (mrzio) SDP. :roll:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

I Alija cini mi se rece da rata nece biti... :roll:

A Haris da ce ukinuti RS...

I tako u krug...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

_BosanaC wrote:I Alija cini mi se rece da rata nece biti... :roll:

A Haris da ce ukinuti RS...

I tako u krug...
i ako rata bude, u Sarajevu ga sigurno nece biti...
ma jok Bosanac, tripujemo, to je sve Zlatko rekao :D
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Opet da ponovim, strpite se ovo je tek prva epizoda, sačekajte dak krenu sa ciframa i sa ceduljama koliko je kadar SDA stranke hajrovao na odbrani BiH.... e tad se čujemo... a ko nas je doveo doovde gdje smo....

Istina je da je SDP najgora opozicija u svijetu, ali isto tako je istina da nam je vlast afrička... nema nas na mapi, a rasprava oko krivnje za agresiju.... SDP i ne SDP...... ja znam da su mi agresori uzeli skoro sve, a ovi svi domaći kvislinzi ono šta je ostalo....

Vrijeme je da se krene !!!!
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

uvjek dobar gost wrote:Opet da ponovim, strpite se ovo je tek prva epizoda, sačekajte dak krenu sa ciframa i sa ceduljama koliko je kadar SDA stranke hajrovao na odbrani BiH.... e tad se čujemo... a ko nas je doveo doovde gdje smo....

Istina je da je SDP najgora opozicija u svijetu, ali isto tako je istina da nam je vlast afrička... nema nas na mapi, a rasprava oko krivnje za agresiju.... SDP i ne SDP...... ja znam da su mi agresori uzeli skoro sve, a ovi svi domaći kvislinzi ono šta je ostalo....

Je li Afrika nesto negativno? :roll:
kekec

Post by kekec »

mr__bosnjak wrote:
uvjek dobar gost wrote:Opet da ponovim, strpite se ovo je tek prva epizoda, sačekajte dak krenu sa ciframa i sa ceduljama koliko je kadar SDA stranke hajrovao na odbrani BiH.... e tad se čujemo... a ko nas je doveo doovde gdje smo....
Majstore, procitaj sta pise.
"...vlast africka..."
Vlast je subjekat, a ne Afrika. :D
Edin H.

Post by Edin H. »

kekec wrote:Grome.
Tebi i takvima kao ti je SDP jos uvijek "balvan u oku".
Na prvim "demokratskim" izborima, davne 1990. SDP
je IZGUBIO i postao OPOZICIJA, odnosno proganjana
stranka, a i njeni ( dosljedni ) clanovi takodje.

Nacionalne stranke su preuzele SVE, pa tako i organizaciju
odbrane. Kakve stranke, takva i priprema, a o posljedicama
da ne govorimo. Vide se na svakom koraku i u svakoj oblasti.

SDP se diskreditovao samo u jednom, a to je sto nije
iskoristio tadasnje resurse i sve one, koji su poceli sa
organizovanjem nacionalnih stranaka, poslao u prvi zatvor
po kratkom postupku.
Image

:dance: :thumbup:
Grom iz vedra neba

Post by Grom iz vedra neba »

Edin H. wrote:
kekec wrote:Grome.
Tebi i takvima kao ti je SDP jos uvijek "balvan u oku".
Na prvim "demokratskim" izborima, davne 1990. SDP
je IZGUBIO i postao OPOZICIJA, odnosno proganjana
stranka, a i njeni ( dosljedni ) clanovi takodje.

Nacionalne stranke su preuzele SVE, pa tako i organizaciju
odbrane. Kakve stranke, takva i priprema, a o posljedicama
da ne govorimo. Vide se na svakom koraku i u svakoj oblasti.

SDP se diskreditovao samo u jednom, a to je sto nije
iskoristio tadasnje resurse i sve one, koji su poceli sa
organizovanjem nacionalnih stranaka, poslao u prvi zatvor
po kratkom postupku.
Image

:dance: :thumbup:
Dajte ba ljudi. Na komunizam se furaju jos samo Kim Jong Il, al mu je zato zemlja u k****. Komunizam je propala ideologija, sa bilansom od 3 miliona zrtava minimalno. Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji se mogu furati na ubistva.

Retorika iz vrtica "ti i takvi kao ti" koji ste mi uzeli cokoladicu ("tuzit cu te vaspitacici") nema nikakve veze s temom.

Nisam ja rekao ovo sto je rekao Sefer, htio sam da cujem kako forumasi to vide, s obzirom da ga vecina podrzava odnosno podrzavala ga je.

A vidjeli smo zbog cega su ga Bakir 60 i ostali "skandalozno-ekskluzivno-antiteroristicki" mediji (Dani, Slobodna Bosna) podrzavali. Jer su vjerovali da je Halilovic idealno sredstvo za pljuvanje po ljudima o kojima oni vec standardno pljuju.

S druge strane mi se s tim mozemo slagati ili ne slagati, ja se upotpunosti slazem, iako sam tih 90-ih bio zagrizeni partijas.

Medjutim, covjek promjeni misljenje vremenom, jel to neki grijeh?!

SDP kao i Savez komunista prije toga je bila klasicna crveno-burzujska stranka u kojoj su sjedile guzonje koje nisu nista radile i koje su zivjele zahvaljujuci velikom birokratskom aparatu, sto se kasnije odrazila na 22 milijarde vanjskog duga Jugoslavije koja je dozivjela inflaciju, a potom totalni kolaps.

Tito je rekao slicnu stvar kao i Izetbegovic: "Prije ce se brda srusit nego sto ce se raspast Jugoslavija", a ja kao vjerni Titov pionir vjerovao u takvu nebulozu, kao sto je i SDP imao strategiju odbrane BiH na bazi "gradjanskih protesta", bog da im dusu prosti :-)
Jimmy_The_Saint

mr__bosnjak wrote:

Ma joook. :lol:
joker

Post by joker »

Grom iz vedra neba wrote: Dajte ba ljudi. Na komunizam se furaju jos samo Kim Jong Il, al mu je zato zemlja u k****. Komunizam je propala ideologija, sa bilansom od 3 miliona zrtava minimalno. Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji se mogu furati na ubistva.

Retorika iz vrtica "ti i takvi kao ti" koji ste mi uzeli cokoladicu ("tuzit cu te vaspitacici") nema nikakve veze s temom.

Nisam ja rekao ovo sto je rekao Sefer, htio sam da cujem kako forumasi to vide, s obzirom da ga vecina podrzava odnosno podrzavala ga je.

A vidjeli smo zbog cega su ga Bakir 60 i ostali "skandalozno-ekskluzivno-antiteroristicki" mediji (Dani, Slobodna Bosna) podrzavali. Jer su vjerovali da je Halilovic idealno sredstvo za pljuvanje po ljudima o kojima oni vec standardno pljuju.

S druge strane mi se s tim mozemo slagati ili ne slagati, ja se upotpunosti slazem, iako sam tih 90-ih bio zagrizeni partijas.

Medjutim, covjek promjeni misljenje vremenom, jel to neki grijeh?!

SDP kao i Savez komunista prije toga je bila klasicna crveno-burzujska stranka u kojoj su sjedile guzonje koje nisu nista radile i koje su zivjele zahvaljujuci velikom birokratskom aparatu, sto se kasnije odrazila na 22 milijarde vanjskog duga Jugoslavije koja je dozivjela inflaciju, a potom totalni kolaps.

Tito je rekao slicnu stvar kao i Izetbegovic: "Prije ce se brda srusit nego sto ce se raspast Jugoslavija", a ja kao vjerni Titov pionir vjerovao u takvu nebulozu, kao sto je i SDP imao strategiju odbrane BiH na bazi "gradjanskih protesta", bog da im dusu prosti :-)
Potpisujem... :-)
joker

Post by joker »

BECHO1 wrote:
Jimmy_The_Saint wrote:
Šandor wrote:Ama Sefer je govorio o zvaničnom stavu spram odbrane. Ne o predaji oružja. :-)

Predaju oružja je samo spomenuo i zbog tog nikoga nije optužio. :D
'Ta će Sefer.
Dobar je bio kad je napad'o SDA. Tad ste se qrcili sa citatima iz knjige njegovog malog i dizali ga u nebesa. Ali sad, kad je na zub uzeo i SDP, namaH je donji. :-) Sta ti je forumsko-demokratksa retorika! :D
Potpisujem... :-)
Jimmy_The_Saint

Potpis'o je i Aljo Dayton, potpisivači :lol:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Grom iz vedra neba wrote: Tito je rekao slicnu stvar kao i Izetbegovic: "Prije ce se brda srusit nego sto ce se raspast Jugoslavija", a ja kao vjerni Titov pionir vjerovao u takvu nebulozu, kao sto je i SDP imao strategiju odbrane BiH na bazi "gradjanskih protesta", bog da im dusu prosti :-)
vjerovala sam i ja, ko prava pionirka, svom drugom Predsjedniku, a prvom ove nam zemlje, da rata nece biti a cak i ako ga bude, nece ga biti u Sarajevu, pa u istom gradu majku rodjenu ne vidjoh godinu i 4 mjeseca, jer ja zaglavih na bjelavama a ona na dobrinji...
stoga, suplju pricu okacite husniji o rep...
a zna se kako su stranke radile odbranu...
ja isla u skolu Nikola Tesla (sad Camil Sijaric) a iz dzamije u MAhali se izvlacili sanduci oruzja...samo za vjerne Clanove...a obicne smrtnike ko jebe..
Grom iz vedra neba

mIRCerka wrote:
Grom iz vedra neba wrote: Tito je rekao slicnu stvar kao i Izetbegovic: "Prije ce se brda srusit nego sto ce se raspast Jugoslavija", a ja kao vjerni Titov pionir vjerovao u takvu nebulozu, kao sto je i SDP imao strategiju odbrane BiH na bazi "gradjanskih protesta", bog da im dusu prosti :-)
vjerovala sam i ja, ko prava pionirka, svom drugom Predsjedniku, a prvom ove nam zemlje, da rata nece biti a cak i ako ga bude, nece ga biti u Sarajevu, pa u istom gradu majku rodjenu ne vidjoh godinu i 4 mjeseca, jer ja zaglavih na bjelavama a ona na dobrinji...
ja isla u skolu Nikola Tesla (sad Camil Sijaric) a iz dzamije u MAhali se izvlacili sanduci oruzja...samo za vjerne Clanove...a obicne smrtnike ko jebe..
I kakve to veze ima s temom...

A mozda da otvoris temu: Moja licna iskustva na javi i u snu :D Jeb*te zivot ti ko Zuko Dzumhur uvijek na licu mjesta :lol:
joker

Post by joker »

mIRCerka wrote:vjerovala sam i ja, ko prava pionirka, svom drugom Predsjedniku, a prvom ove nam zemlje, da rata nece biti a cak i ako ga bude, nece ga biti u Sarajevu, pa u istom gradu majku rodjenu ne vidjoh godinu i 4 mjeseca, jer ja zaglavih na bjelavama a ona na dobrinji...
Pa to su oruzje djelili "provjerenima" koji su ga bili spremni uzeti u ruke i koristiti da bi odbranili BiH. Pa nisu ga valjda trebali dijeliti onima koji su bili spremni braniti BiH "gradjanskom neposlusnoscu??? Hahahaha... Svasta ces cuti na ovom forumu.

Na zalost ovih ovdje na forumu, nepobitna cinjenica je da SDA jeste mnogo ucinila na organizaciji odbrane, a da SDP nije nista (cak je odmogla). U toj organizaciji jeste bilo i mnogo propusta, zloupotreba, ali su bar nesto uradili, dok ovi nisu nista. Budite malo posteni pa priznajte i one cinjenice koje vam ne idu u prilog.

A kakvi ste, govori i sama cinjenica da izjednacavate krivicu za rat i rasporedjujete je na sve tri "strane", kao "nacionalisticke stranke su krive za rat". Zna se ko je kriv za taj i sve druge ratove u ex-Yu. A vi se ponasate kao da ovo nije bio i vas rat, kao da nisu napali i vasu domovinu. Ili svojom domovinom smatrate samo partiju i svojim ratom dozivljavate samo napade na nju?!?
Grom iz vedra neba

joker wrote:
mIRCerka wrote:vjerovala sam i ja, ko prava pionirka, svom drugom Predsjedniku, a prvom ove nam zemlje, da rata nece biti a cak i ako ga bude, nece ga biti u Sarajevu, pa u istom gradu majku rodjenu ne vidjoh godinu i 4 mjeseca, jer ja zaglavih na bjelavama a ona na dobrinji...
Pa to su oruzje djelili "provjerenima" koji su ga bili spremni uzeti u ruke i koristiti da bi odbranili BiH. Pa nisu ga valjda trebali dijeliti onima koji su bili spremni braniti BiH "gradjanskom neposlusnoscu??? Hahahaha... Svasta ces cuti na ovom forumu.

Na zalost ovih ovdje na forumu, nepobitna cinjenica je da SDA jeste mnogo ucinila na organizaciji odbrane, a da SDP nije nista (cak je odmogla). U toj organizaciji jeste bilo i mnogo propusta, zloupotreba, ali su bar nesto uradili, dok ovi nisu nista. Budite malo posteni pa priznajte i one cinjenice koje vam ne idu u prilog.

A kakvi ste, govori i sama cinjenica da izjednacavate krivicu za rat i rasporedjujete je na sve tri "strane", kao "nacionalisticke stranke su krive za rat". Zna se ko je kriv za taj i sve druge ratove u ex-Yu. A vi se ponasate kao da ovo nije bio i vas rat, kao da nisu napali i vasu domovinu. Ili svojom domovinom smatrate samo partiju i svojim ratom dozivljavate samo napade na nju?!?
Upravo je to razlog odbojnosti kod vecine ljudi.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Jimmy_The_Saint wrote:
mr__bosnjak wrote:

Ma joook. :lol:
Dakle opet jeste?

@Grom i joker
:bih: :thumbup:
Post Reply