zene, sa kojom zenom bi se voljele poljubit :D ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pitt
Dzaba....ti ces vazda biti nasa pocahontasdanas wrote:od tebe gore nemapitt wrote:gore moj jarane......stoput gore......Šeha wrote:Gdje ces sa njom bit; rod... Ona ti nije Republikanac![]()
![]()
ja sam se krv razvodinila udajom, a tebi nema spasa![]()
![]()
- danas
a koji ste vi onda, da mi je znatipitt wrote:Dzaba....ti ces vazda biti nasa pocahontasdanas wrote:od tebe gore nemapitt wrote: gore moj jarane......stoput gore......![]()
![]()
ja sam se krv razvodinila udajom, a tebi nema spasa![]()
![]()
:D:D:D
- anais_nin
ne mislim da je to patrijarhalni kodGhostDog wrote:nije vam nikad palo na pamet da i mi imamo onaj kliker u glavi koji u odredjenim momentima musko tijelo gleda cisto kao meso![]()
i o istom na taj nacin i komentarise
![]()
ako nisi cuo za taj fenomenan preporucujem da zaviris na temu forumasice volite li mrke, na podforumu bez cenzure
je l sve mora biti filozofski i romanticno?
Upravo je to ta percepcija o kojoj govorim. "jedni druge gledamo kao meso". Ti odmah pocela mjeriti ko kome vise "gleda meso". Eto i to je jos jedan dokaz oponasanja. patrijarhalnog koda u tvojoj glavici.
i haj mi reci sta je lose u tome? sve dok nema nekih degradirajucih naziva (a reci za neku curu da je "dobra" ili "jebozovna" ja ne smatram degradacijom bilo koje vrste....kompliment....isto kao i "izuzetno kreativna" ili "muzicki nadarena"
- pitt
Gdje se ti samo u tome svemu nadjedanas wrote:ma slobodno reci da bi se voljela poljubit sa mnomanais_nin wrote:
i haj mi reci sta je lose u tome? sve dok nema nekih degradirajucih naziva (a reci za neku curu da je "dobra" ili "jebozovna" ja ne smatram degradacijom bilo koje vrste....kompliment....isto kao i "izuzetno kreativna" ili "muzicki nadarena")....sve je stvar percepcije...i sebe i drugih oko sebe
![]()
![]()
- danas
mars sa zenske temepitt wrote:Gdje se ti samo u tome svemu nadjedanas wrote:ma slobodno reci da bi se voljela poljubit sa mnomanais_nin wrote:
i haj mi reci sta je lose u tome? sve dok nema nekih degradirajucih naziva (a reci za neku curu da je "dobra" ili "jebozovna" ja ne smatram degradacijom bilo koje vrste....kompliment....isto kao i "izuzetno kreativna" ili "muzicki nadarena")....sve je stvar percepcije...i sebe i drugih oko sebe
![]()
![]()
:D
- anais_nin
zna ona sto ovo govoripitt wrote:Gdje se ti samo u tome svemu nadjedanas wrote:ma slobodno reci da bi se voljela poljubit sa mnomanais_nin wrote:
![]()
![]()
:D
@danas, sanjam te

-
Pearl
ehhh.. sad bi i biraopitt wrote:ma ima herka bolji ukus