Upravo tako... Zasto da sebi uskratim zadovoljstvoLucy01 wrote:Cemu gluma?
Zene koje glume orgazam uskracuju sebe za isti. Ako mu glumis, dajes mu lazne signale da sve sto radi, radi pravilno. Takvim ponasanjem njemu dajes lazno samopouzdanje, a sebe uskracujes za istinsko zadovoljstvo. Ja sam malo egoisticna po tom pitanju.
Zene se plase da ce poljuljati musko samopouzdanje ako mu kazu uradi ovo i ovako, sto nije istina. Vecina muskaraca ce uraditi mnogo vise nego sto mi mislimo, samo da nas zadovolje...
Prema tome, zene koje glume, kome vi ustvari glumite?
Glumite li orgazam i kako?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zena21
-
freak_with_a_laptop
Ma nije namjernoMichun wrote:Sto je on pozurioanais_nin wrote:sto nisi svrsila?Michun wrote:Ne glumiti - bezze pravo zvuci. Kako ne skontaju?
A najbolje je kad ti se izvine![]()
- Michun
Zamisli! A nema se nigdje vibratora kupiti i on je jedini muskarac na planeti a skupa karta za Mjesec.freak_with_a_laptop wrote:Ma nije namjernoMichun wrote:Sto je on pozurioanais_nin wrote: sto nisi svrsila?![]()
ta expres ejakulacija garant ima neki psihogeni uzrok. Tjesi se, sta bi da je impotentan
![]()
![]()
-
freak_with_a_laptop
Nije valjda!Michun wrote:Zamisli! A nema se nigdje vibratora kupiti i on je jedini muskarac na planeti a skupa karta za Mjesec.freak_with_a_laptop wrote:Ma nije namjernoMichun wrote: Sto je on pozuriota expres ejakulacija garant ima neki psihogeni uzrok. Tjesi se, sta bi da je impotentan
![]()
![]()
- anais_nin
ma odglumila bih ja tebi oklagijom po glavi da mi tako nesto u facu kazesBugsBunny wrote:Zene, samo vi glumitedobro odglumljeni orgazam sjedne ko pravi, a haman se isto energije potrosi. A ni mi se ne moramo truditi previse oko toga.
-
FortunaBela
Kakve koristi od glume, ja lično imam....ni koristi, ni užitka, pa što bih....
- anais_nin
pa nije to poentaGhostDog wrote:Pa nemoj mi reci da si svaki put svrsila?FortunaBela wrote:Kakve koristi od glume, ja lično imam....ni koristi, ni užitka, pa što bih....
-
FFK as Lucy01
ma znas ono kad gledas u plafon i odjednom skontas "plavo, ofarbat cu ga u plavo"danas wrote:moze li mi neko reci i objasniti sta je to orgazam, pa onda da skontam glumim li ili ne![]()
![]()
- danas
aaaaaa...Lucy01 wrote:ma znas ono kad gledas u plafon i odjednom skontas "plavo, ofarbat cu ga u plavo"danas wrote:moze li mi neko reci i objasniti sta je to orgazam, pa onda da skontam glumim li ili ne![]()
![]()
a na licu imas onaj blazeni izraz
...e to je to
a jel' se pika kad sam vec odabrala boju plafona, a onda se ozarim kad skontam kako ce novi luster izgledati
-
GhostDog
Svi ste se smeli za taj plafon. A vecina se ipak seksa u mraku pred spavanje, pretpostavljam.danas wrote:aaaaaa...Lucy01 wrote:ma znas ono kad gledas u plafon i odjednom skontas "plavo, ofarbat cu ga u plavo"danas wrote:moze li mi neko reci i objasniti sta je to orgazam, pa onda da skontam glumim li ili ne![]()
![]()
a na licu imas onaj blazeni izraz
...e to je to
to je to -- pasto ne kazete
a jel' se pika kad sam vec odabrala boju plafona, a onda se ozarim kad skontam kako ce novi luster izgledati![]()
- danas
a seksanje? sta je to?GhostDog wrote:Svi ste se smeli za taj plafon. A vecina se ipak seksa u mraku pred spavanje, pretpostavljam.danas wrote:aaaaaa...Lucy01 wrote: ma znas ono kad gledas u plafon i odjednom skontas "plavo, ofarbat cu ga u plavo"a na licu imas onaj blazeni izraz
...e to je to
to je to -- pasto ne kazete
a jel' se pika kad sam vec odabrala boju plafona, a onda se ozarim kad skontam kako ce novi luster izgledati![]()
jel' to ono sa jastukom ispod stomaka, dok nalakcena kontam koje bih nove jastucnice mogla staviti
-
FFK as Lucy01
Mani se Crnogoraca GhostGhostDog wrote:
Svi ste se smeli za taj plafon. A vecina se ipak seksa u mraku pred spavanje, pretpostavljam.
-
GhostDog
Lucy, ti si bas moderna treba. Emancipovana, jel se to tako kaze?Lucy01 wrote:Mani se Crnogoraca GhostGhostDog wrote:
Svi ste se smeli za taj plafon. A vecina se ipak seksa u mraku pred spavanje, pretpostavljam.nista mrak, sva svjetla popaljena i oci sirom otvorene....i nema gledanja fudbala i fazona "de pomjeri glavu malo, ne vidim TV"
![]()
-
PITARKA_SA
chuj jesam li glumila ikada orgazam?
jel ovo skrivena kamera neka aaaaa???

jel ovo skrivena kamera neka aaaaa???