Amerika nije rad i znoj...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

pitt

Post by pitt »

danas wrote:tito mili i partijo :D : D: D
neka ba........ ne bogohuli :D:D:D
danas

Post by danas »

vi nastavite :D ja odo pristavit neke kokice, pa se vracam :D :D :D
vatrogasac

Post by vatrogasac »

pitt wrote:A ko je braci arapimo migo da salju oruuzije i bracu mudzahedina, ....cija flota se pravila ko da se nista ne desava? :roll:
....odvući će nas ovo daleko...zato po Bosni i traže spavače al-qaide....kao što iz Azije neće da odu već pola stoljeća.....samo se sele iz države u državu sa 'plemenitim ciljevima'.......
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

whow wrote:
water wrote:
pitt wrote:Ovdje ti bar niko nece na nos nabijati koje si nacionalnosti, vjere, jesi pokrivena ili nisi :D:D
:P
Joj Pitta i njegovog bull-shita.

Ja neznam u kakvom ti to svjetu maste zivis jer su nacionalizam , rasizam i diskriminacija drugo ime Amerike. Jesi li ti ikada bio u Sjeverno Americkom zatvoru. Pa tamo covjece 85%populacije cine crnci , indijanci i imigranti. Ili se ti mozda slazes sa teorijom da su crnci i indijanci po prirodi skloni kriminogenim radnjama. Da li ti je poznato da native american ima bolje sanse da zavrsi u zatvoru nego da upise fakultet. A vjera i nacija ti se nabijaju na nos uvijek i svagda. Molim te apliciraj za bilo koji drzavni posao te u aplikaciji navedi da si Musliman iz Bosne pa ces vidjeti kakav ces odgovor dobiti- mozda ce se tvoje ima naci na nekoj od lista za prisluskivanje. Koliko je ta indoktirinacija uspjesna govori i cinjenica da si eto malo pa republikanac. Pitte nema sramote u cinjenici da si to sto si i mozes biti 100 republikanac ti ces za njih uvjek biti f.... imigrant.Keep it real man and don't bullshit too much.
Prosuo si se ko riza. Nisu crnci u zavoru sto su crnci, ili imigranti sto su imigranti. Jesu li skloni krminalu vise nego drugi? Jesu! Al to ide malo dublje zasto su skloni kriminalu. Shamika iz NO od malih nogu prima socijalno i samo klepa djecu a ni ona vise ne zna ko im caca. Ona bi radije da prima socijalu i sredjuje nokte. Naprotiv, procitaj malo sta je "affirmative action".

Sto se tice imigranata nigdje u svijetu nema drzave koja imigrantima daje prava pa i sa statusom izbjeglica - narocito iz Bosne. Ti bi to trebao znati.
Last edited by rajvosa^ on 19/10/2006 22:23, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

whow wrote:
water wrote:
pitt wrote:Ovdje ti bar niko nece na nos nabijati koje si nacionalnosti, vjere, jesi pokrivena ili nisi :D:D
:P
Joj Pitta i njegovog bull-shita.

Ja neznam u kakvom ti to svjetu maste zivis jer su nacionalizam , rasizam i diskriminacija drugo ime Amerike. Jesi li ti ikada bio u Sjeverno Americkom zatvoru. Pa tamo covjece 85%populacije cine crnci , indijanci i imigranti. Ili se ti mozda slazes sa teorijom da su crnci i indijanci po prirodi skloni kriminogenim radnjama. Da li ti je poznato da native american ima bolje sanse da zavrsi u zatvoru nego da upise fakultet. A vjera i nacija ti se nabijaju na nos uvijek i svagda. Molim te apliciraj za bilo koji drzavni posao te u aplikaciji navedi da si Musliman iz Bosne pa ces vidjeti kakav ces odgovor dobiti- mozda ce se tvoje ima naci na nekoj od lista za prisluskivanje. Koliko je ta indoktirinacija uspjesna govori i cinjenica da si eto malo pa republikanac. Pitte nema sramote u cinjenici da si to sto si i mozes biti 100 republikanac ti ces za njih uvjek biti f.... imigrant.Keep it real man and don't bullshit too much.
Kao prvo nauci malo o ironiji pa se vrati. Kao drugo nisam bio u zatvorima niti imam namjeru. Svako zna rasni sastav zatvorsjke populacije u americi al hoces to majke ti dokazati da aamerikanci hapse crnce i indijance samo zato sto ih ne vole? Ili da su sve crnce pohapsili za vrijeem busha? Dalje, za posao se ne pita vjerska pripadnost to bi trebao znati ako si ikada igdje aplicirao. Za drzavne poslove znam dosta ljudi koji rade bilo za federalnu, bilo za state government i nemaju niti su imali ikakvih problema. Imam rodjaka koji je par ggodina radio za Homeland securiti isto bez ikakvih problema.
republikanac nisam niti mislim biti i ako ne kontas interne sale onda je bolje da se i ne javljas.
Bosnian_spring

Post by Bosnian_spring »

Jimmy_The_Saint wrote:Jes, jes, moj Hakani... Tako su nam i partizani zborili da je Zapad pun droge, nepravde i opačine.... A da je u nas milina džennetska...
Tako je care.....Nema sekirancije.....Amerika i Hengleska bice zemlja proleterska dzenetska.

U zemlji dehmbeliji nejma hajvana, nejma frke, nema rada, mlogo' se zafrkava, a svaki dan meres da dahnes'.

Izvescemo mi druga Nijaza i soc-dzenetske pristase na zapad da sire proletersku revoluciju, samoupravljanje, radni narod i gradjane i dobru casicu pica :)

Ugledajmo se u Kubu, Sjevernu Koreju, Iran, Sudan, Zimbabwe i ostale nesvrstane i dzenetske zemlje.

Prolasimo Veliku Narodnu Socijalisticku Dzamahriju.

U Nju Orleansu u sred mraka sija zvijezda petokraka....
Nijazove su divizije oslobodile cijelu Ameriku sve do Vridzinije....
Na Menhetnu Zelen Bajrak, to za Nijom ide Haqanni njegov jatak...

Bez uvrede prema ikome....Hebi'ga moramo se malo i saliti....

Pozdrav domovini!
vatrogasac

Post by vatrogasac »

Šeha wrote:Prvo se moli zapad godinama da pomogne i da zaustavi rat. Onda kad Amerika to uradi onda pljuj po Americi jer to nije uradila na najbolji nacin...

Nije trebala pomoci nikako... Ali ni informacijama i obavjestajnim podacima sa "Predatora", ni forsiranjem pregovora sa Tudjmanom, ni sa "opremi i obuci", ni sa zmirenjem pred iranskim brodovima sa oruzjem...
...ne kontam....što se onda napada dejtonski sporazum....i potpisnici....govorim o posljedicama u kojima i Ameri imaju učešća.....
danas

Post by danas »

Image
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

Kao prvo nauci malo o ironiji pa se vrati. Kao drugo nisam bio u zatvorima niti imam namjeru. Svako zna rasni sastav zatvorsjke populacije u americi al hoces to majke ti dokazati da aamerikanci hapse crnce i indijance samo zato sto ih ne vole? Ili da su sve crnce pohapsili za vrijeem busha? Dalje, za posao se ne pita vjerska pripadnost to bi trebao znati ako si ikada igdje aplicirao. Za drzavne poslove znam dosta ljudi koji rade bilo za federalnu, bilo za state government i nemaju niti su imali ikakvih problema. Imam rodjaka koji je par ggodina radio za Homeland securiti isto bez ikakvih problema.
republikanac nisam niti mislim biti i ako ne kontas interne sale onda je bolje da se i ne javljas.
jesi se raspojaso ? :D :D
pitt

Post by pitt »

danas wrote:Image
nemoj da ti reinu zovem :D:D Nije ovo ni upola zanimljivo ko mud wrestling :D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:
danas wrote:Image
nemoj da ti reinu zovem :D:D Nije ovo ni upola zanimljivo ko mud wrestling :D:D
vodi je kuci :D

a sad nastavite :D da necim ubijem ovo pola sata sto je ostalo do kraja radnog vremena :D
vatrogasac

Post by vatrogasac »

danas wrote:
a sad nastavite :D da necim ubijem ovo pola sata sto je ostalo do kraja radnog vremena :D
...ja neću bRez tebe....nije ti fer....
Saian

Post by Saian »

aj pitte sta ti nagovori :D :D :D, evo malo Black America gets even

http://www.youtube.com/watch?v=nA1fBy3j ... ed&search=

Night, night keep your butthole tight :lol: :D :D :D

Hey, what is your problem man, why you wanna' work so hard

Yeeeah man America wanna see us live not work :D :D :D

And a Bannana cognac biiiaaaaaatch :D :D :D :D
water

Post by water »

sta se ovo desi dok dodjoh kuci :lol:
pitt

Post by pitt »

water wrote:sta se ovo desi dok dodjoh kuci :lol:
jes vidio...i ne znadoh da u aparthejdu zivimo :D
danas

Post by danas »

pitt wrote:
a ja :D znadoh da si se prodo sejtanu :D al' da si se prodo jeftino -- to nisam znala do sada... :lol: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

danas wrote:
pitt wrote:
a ja :D znadoh da si se prodo sejtanu :D al' da si se prodo jeftino -- to nisam znala do sada... :lol: :lol: :lol:
Auffff ko mi kaze :D:D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:
danas wrote:
pitt wrote: jes vidio...i ne znadoh da u aparthejdu zivimo :D
Auffff ko mi kaze :D:D:D
ja sam se makar prodala skupo :D a ne za sicu :D :lol: :lol: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

Ko kaze da je sica? :D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:Ko kaze da je sica? :D:D
tako rode :D bice nesto od tebe :D :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

danas wrote:
pitt wrote:Ko kaze da je sica? :D:D
tako rode :D bice nesto od tebe :D :lol: :lol:
U familiji nam je da se prodamo dobro :D:D
pitt

Post by pitt »

Šeha wrote:
pitt wrote:
U familiji nam je da se prodamo dobro :D:D
Ovo je najveca istina koju si dosad rekao :D :-)

Lako vas je kupit... samo ako su pare dobre!!! :D :lol:
Ja sam ti nudio da mi zet budes....a ti ni habera :D:D
water

Post by water »

nedajte guzove jeftino braco i sestre, nista jeftino
Post Reply