Postojanje vanzemaljskog života
- zalizani
#76 Re: Postojanje vanzemaljskog života
@veleposlanik dobar ti avatar 
-
kEN0
#77 Re: Postojanje vanzemaljskog života
@kaubojstina; mozda su to vanzemaljci??
- Fiore
#78 Re: Postojanje vanzemaljskog života
Da li je iko na podrucju Sarajeva u zadnjih 15-ak dana primjetio nesto neobicno na nebu u vecernjim satima.. hocu reci da li je iko vidio osim mene., kretanje jako svjetleceg objekta.. mao je cudnu putanju i lagano se kretao., na momente nestajao., pa se opet pojavljivao..za par min. To sam vidio ukupno 3 puta nocu i jednom u preed sami mrak..
ako moze bez otrcanih komentara..
-
kEN0
#79 Re: Postojanje vanzemaljskog života
prvi put cujem, vidio nisam, al desavalo mi se prije par godina da vidim neki jaki svjetleci objekat koji samo nestane i onda se negdje drugo iznenada pojavi... sve furam da su helici il avioni...Fiore wrote:Da li je iko na podrucju Sarajeva u zadnjih 15-ak dana primjetio nesto neobicno na nebu u vecernjim satima.. hocu reci da li je iko vidio osim mene., kretanje jako svjetleceg objekta.. mao je cudnu putanju i lagano se kretao., na momente nestajao., pa se opet pojavljivao..za par min. To sam vidio ukupno 3 puta nocu i jednom u preed sami mrak..![]()
- uvjek dobar gost
#80 Re: Postojanje vanzemaljskog života
Ja nisam primjetio ništa, možda zato jer nisam gledao u nebo... no pokazao mi je jedqan prijatelj nešto što je on snimio mobitelom... i uistinu interesantno i golicljivo je bilo to što sam vidio..Fiore wrote:Da li je iko na podrucju Sarajeva u zadnjih 15-ak dana primjetio nesto neobicno na nebu u vecernjim satima.. hocu reci da li je iko vidio osim mene., kretanje jako svjetleceg objekta.. mao je cudnu putanju i lagano se kretao., na momente nestajao., pa se opet pojavljivao..za par min. To sam vidio ukupno 3 puta nocu i jednom u preed sami mrak..![]()
Sad samo kratko da podjelim razmišljanje oko vanzemaljskog života...
Prvi aksiom je da ljudi sve oko sebe mjere prema sebi i nivou svojih iskustava... gledajući sa tog aspekta... nema igdje ničega jer o svemu sude sujetni ljudi, mahom neznalice i nezainteresovani insani za sve i svašta... mislim šta je naš pojam razvoja, naš pojam tehnologija... kosmosa.. prirode.... pa mi kao ljudi toliko smo zatucani da koristimo svega par procennata svog vlastitog mozga... sve zahvaljujući dogmama i serviranim informacijama koje smo spremni prihvatiti kao zadate bez da o njima odnosno svemu razmislimo...
Na osnovu prvog aksioma mi kao ljudi nikad nećemo naći život mimo zemlje....
Ja lično vjerujem u "vanzemaljce" jer svemir je ogroman i bilo bi pravo bezze i glupo da sem nas u njemu nema više života...
-
king kong
#81 Re: Postojanje vanzemaljskog života
Fiore wrote:Da li je iko na podrucju Sarajeva u zadnjih 15-ak dana primjetio nesto neobicno na nebu u vecernjim satima.. hocu reci da li je iko vidio osim mene., kretanje jako svjetleceg objekta.. imao je cudnu putanju i lagano se kretao, na momente nestajao., pa se opet pojavljivao..za par min. To sam vidio ukupno 3 puta nocu i jednom u preed sami mrak..![]()
napokon....
mislio sam da sam ja jedini
radilo se o svjetlećem objektu, koji je napočetku stajao, zatim se pokrenuo krivudavom putanjom da bi nakon nekoliko sekundi "dao gas" po pravoj liniji nakon čega je nestao...
nije zvijezda padalica, nije avion, nije ništa što sam vidio dosad...
molim bez komentara znate koje vrste
-
Kjajević Majko
#82 Re: Postojanje vanzemaljskog života
Ja sam vidio dvije "zvijezde padalice" u zadnjih desetak dana.
- Fiore
#83 Re: Postojanje vanzemaljskog života
king kong wrote:Fiore wrote:Da li je iko na podrucju Sarajeva u zadnjih 15-ak dana primjetio nesto neobicno na nebu u vecernjim satima.. hocu reci da li je iko vidio osim mene., kretanje jako svjetleceg objekta.. imao je cudnu putanju i lagano se kretao, na momente nestajao., pa se opet pojavljivao..za par min. To sam vidio ukupno 3 puta nocu i jednom u preed sami mrak..![]()
napokon....
mislio sam da sam ja jedinikoji to primjećuje...
radilo se o svjetlećem objektu, koji je napočetku stajao, zatim se pokrenuo krivudavom putanjom da bi nakon nekoliko sekundi "dao gas" po pravoj liniji nakon čega je nestao...
Znaci pravac Rajlovac-brdo Hum-Trebevic..tako se kretao..tim pravcem na nebu.. ja sam vidio tu..
- sesalmir
#84 Re: Postojanje vanzemaljskog života
Nije komentar vec pitanje, jeste vi jedine dvije osobe u ovome gradu koje nemaju na mobitelu kameru to da snime?king kong wrote:Fiore wrote:Da li je iko na podrucju Sarajeva u zadnjih 15-ak dana primjetio nesto neobicno na nebu u vecernjim satima.. hocu reci da li je iko vidio osim mene., kretanje jako svjetleceg objekta.. imao je cudnu putanju i lagano se kretao, na momente nestajao., pa se opet pojavljivao..za par min. To sam vidio ukupno 3 puta nocu i jednom u preed sami mrak..![]()
napokon....
mislio sam da sam ja jedinikoji to primjećuje...
- _veleposlanik
#85 Re: Postojanje vanzemaljskog života
ljudi, evo ponovo ja...
pogledajte disclosure project, ja bih da se dogovorimo nekoliko nas da prevedemo cijeli dokumentarac da bude dostupan svima, jer je fakat za ne propustiti...
ljudi nije da zanovijetaju vec TVRDE da su vanzemlajci tu, vjerovatno medju nama, i vec duzi niz godina.
onda se pojavljuje i tema slobodne energije ili "free energy" koju je otkrio "nas" genije Tesla, koju je cak odradio i koja je ukradena od covjecanstva od strane korporacijskih giganta (da ne govorim imena i prezimena...).
kada i ako bi covjecanstvo saznalo za tu energiju, kompletan zivot na planeti bi se promijenio... prvo i osnovno: ne bi nas energetski svjetski monopol dalje patio, sto znaci, koliko toliko bi nam bilo lakse, a za njih bi znacila rupa u budzetu - sto nimalo ne interesuje, koropracije, amerikance, sioniste, gospodarske dinastije... dakle, JEDINO sto interesuje jeste da ostanemo ovako glupi kao sto smo sada. ja znam da sve ovo sto pricam zvuci kao da sam gledao previse filmova, ali tvrdim da sam zdravog mozga, da sam prosao kroz fazu egzistencijalnog, zivotnog upitnika i shvatio sta se zapravo desava...
dakle, sve dok ne otvorimo oci, bilo to po pitanju tiranske vanjske politike "slobodnog i pravednog" zapada, ili po pitanju vanzemaljaca, pa te slobodne energije, sve cemo zivjeti u prividnom i nehumanom "raju"... ne varajmo se, nismo u raju dok na istoj planeti djeca umiru od lahko izljecivih bolesti ili od gladi...
svijet je biznis. znanje i moral nisu rentabilni. postenje ne donosi profit.
"Prvi aksiom je da ljudi sve oko sebe mjere prema sebi i nivou svojih iskustava... gledajući sa tog aspekta... nema igdje ničega jer o svemu sude sujetni ljudi, mahom neznalice i nezainteresovani insani za sve i svašta... mislim šta je naš pojam razvoja, naš pojam tehnologija... kosmosa.. prirode.... pa mi kao ljudi toliko smo zatucani da koristimo svega par procennata svog vlastitog mozga... sve zahvaljujući dogmama i serviranim informacijama koje smo spremni prihvatiti kao zadate bez da o njima odnosno svemu razmislimo..."
odlicno receno dobri goste. umjesto znanja kao najveceg blaga koji pojedinac moze imati, prihvatili smo materijalno i opipljivo. sve dok zaista ne shvatimo vrijednosti jednog i drugog, nece nam ici bas najbolje...
pozdrav
pogledajte disclosure project, ja bih da se dogovorimo nekoliko nas da prevedemo cijeli dokumentarac da bude dostupan svima, jer je fakat za ne propustiti...
ljudi nije da zanovijetaju vec TVRDE da su vanzemlajci tu, vjerovatno medju nama, i vec duzi niz godina.
onda se pojavljuje i tema slobodne energije ili "free energy" koju je otkrio "nas" genije Tesla, koju je cak odradio i koja je ukradena od covjecanstva od strane korporacijskih giganta (da ne govorim imena i prezimena...).
kada i ako bi covjecanstvo saznalo za tu energiju, kompletan zivot na planeti bi se promijenio... prvo i osnovno: ne bi nas energetski svjetski monopol dalje patio, sto znaci, koliko toliko bi nam bilo lakse, a za njih bi znacila rupa u budzetu - sto nimalo ne interesuje, koropracije, amerikance, sioniste, gospodarske dinastije... dakle, JEDINO sto interesuje jeste da ostanemo ovako glupi kao sto smo sada. ja znam da sve ovo sto pricam zvuci kao da sam gledao previse filmova, ali tvrdim da sam zdravog mozga, da sam prosao kroz fazu egzistencijalnog, zivotnog upitnika i shvatio sta se zapravo desava...
dakle, sve dok ne otvorimo oci, bilo to po pitanju tiranske vanjske politike "slobodnog i pravednog" zapada, ili po pitanju vanzemaljaca, pa te slobodne energije, sve cemo zivjeti u prividnom i nehumanom "raju"... ne varajmo se, nismo u raju dok na istoj planeti djeca umiru od lahko izljecivih bolesti ili od gladi...
"Prvi aksiom je da ljudi sve oko sebe mjere prema sebi i nivou svojih iskustava... gledajući sa tog aspekta... nema igdje ničega jer o svemu sude sujetni ljudi, mahom neznalice i nezainteresovani insani za sve i svašta... mislim šta je naš pojam razvoja, naš pojam tehnologija... kosmosa.. prirode.... pa mi kao ljudi toliko smo zatucani da koristimo svega par procennata svog vlastitog mozga... sve zahvaljujući dogmama i serviranim informacijama koje smo spremni prihvatiti kao zadate bez da o njima odnosno svemu razmislimo..."
odlicno receno dobri goste. umjesto znanja kao najveceg blaga koji pojedinac moze imati, prihvatili smo materijalno i opipljivo. sve dok zaista ne shvatimo vrijednosti jednog i drugog, nece nam ici bas najbolje...
pozdrav
- Fiore
#86 Re: Postojanje vanzemaljskog života
Hajd ti snimi objekat malkice veci od najsjajnije zvijezde na nebu i to jos sa zumom.. malo sutra., treba profesinalna oprema za to.. vidjeti golim okom je nesto drugo.. 
-
king kong
#87 Re: Postojanje vanzemaljskog života
probao sam da snimim, međutim moja 3.2 pixela na mobitelu nisu bila dovoljna da se dobije slika bolja od crne...osim toga, objekat je bio nešto veći od najsjajnije zvijezde na nebu tako da se definitivno mogao vidjeti golim okom ali ga niko od nas nije mogao snimiti...nažalost...
- Skyfox
#88 Re: Postojanje vanzemaljskog života
kad vidite objavi ovdje ili posalji pm @100ka mozd on snimi
- pojedinac
#89 Re: Postojanje vanzemaljskog života
@veleposlanik
Potpisujem_veleposlanik wrote:dakle, sve dok ne otvorimo oci, bilo to po pitanju tiranske vanjske politike "slobodnog i pravednog" zapada, ili po pitanju vanzemaljaca, pa te slobodne energije, sve cemo zivjeti u prividnom i nehumanom "raju"... ne varajmo se, nismo u raju dok na istoj planeti djeca umiru od lahko izljecivih bolesti ili od gladi...
- _veleposlanik
#91 Re: Postojanje vanzemaljskog života
jOFLA wrote:Ma hebo vanzemaljce i je li dokazano da ima još života u svemiru ili nije dokazano. Neće nikome biti ništa bolje ni gore saznamo li zvanično da ima vanzemaljaca. Isti klinac bilo ih ili ne bilo, život ide dalje. Ima važnijih stvari na ovom svijetu od vanzemaljaca.
stvarno mi je zao sto imamo ovakvih komentara... ja ga samo mogu opisati sa: plitko ili zlonamjerno...
cuj hebo ih - da li ih ima ili ne... pa covjece, prica se o SVEMIRSKIM FLOTAMA odmah iza nase atmosfere a ti pricas nekakve gluposti ovdje! sad cete se svi smijati, jer ste svi naravno otputovali u bezgravitacionu beskonacnost pa i sami znate da nema nista... tako kaze NASA, koja je s Kubric-om montirala Armstrongove podvale...
postoje OZBILJNE INDICIJE, PREVISE OZBILJNE KOJE SE NE BI TREBALE IMATI NA ODMET, koje skoro pa dokazuju da su vanzemaljci ustvari medju nama jos od prije nekoliko desetina hiljada godina... citajte o Babilonu, o Sumerima (Zecharia Sitchin), o Majama. pogledajte pronadjene stecke. izucite malo piramide u Gizi... NISTA NIJE NA ODMET, ZNANJA NIJE VISKA! ako zelite i dalje slusati oficijelno od onih koji nam uskracuju pamet i obrazovanje, neka vas tu. ali izljevati neznanje na ovakav nacin me jako rastuzi... trebace nam ovako mnogo vremena da dodjemo do prave istine...
isti ovi, koji nam cijelo vrijeme govore da je to naucna fantastika, da je smijesno govoriti o vanzemaljcima, su skoro i priznali - Britanska vlada objavila tajne dokumente o postojanju istih (i kontaktu), Vatikan rekao "moguce je da postoje vanzemaljci i da imaju dokazi za isto". vec su svijetu priznali Brazil, Ecuador..... vjerujem da ima mnogo vise oficijelnih priznanja, al doznao sam za ove dosad...
pogledajte npr, Ecuador, min. 2:12. sa ovim videom vlada je bila primorana priznati ono sto su vec znali: Desclasificacion oficial OVNI - Ecuador
sada mi recite da nas niposto ne interesuje tema... (pregledajte taj vraziji Disclosure Project!)
-
arze
#92 Re: Postojanje vanzemaljskog života
Veleposlanik jesil ti iz SDP?
Ti fakat ozbiljno to nesto snimas, istrazujes..Svaka cast nego de objavi nekakvu literaturu korisnu i dokazi nesto osim "Forumskih sintagmi 2008" i "Uhvatite vanzemaljca pod vodom"
Nako jedan savjet od mene...fino se je informisat al previse zabadat nos ..ne preporucujem!!
Mozda ce skuzit iz NASE da si upravo ti potvrdio postojanje "free energy" i vidi onda belajaaaaaa
Ti fakat ozbiljno to nesto snimas, istrazujes..Svaka cast nego de objavi nekakvu literaturu korisnu i dokazi nesto osim "Forumskih sintagmi 2008" i "Uhvatite vanzemaljca pod vodom"
Nako jedan savjet od mene...fino se je informisat al previse zabadat nos ..ne preporucujem!!
Mozda ce skuzit iz NASE da si upravo ti potvrdio postojanje "free energy" i vidi onda belajaaaaaa
-
arze
#93 Re: Postojanje vanzemaljskog života
Free energy je pojam poznat prije vise hiljada godina
Ljudi su se uvijek bavili nekakvim aktivnostima koje su oslobadale visak energije
Ljudi su se uvijek bavili nekakvim aktivnostima koje su oslobadale visak energije
- _veleposlanik
#94 Re: Postojanje vanzemaljskog života
bravo arze, vidim da si upucen. kada jesi, mozes li ukratko objasniti princip po kojem se dokazuje postojanje beskonacne energije u nama i oko nas???arze wrote:Free energy je pojam poznat prije vise hiljada godina
postoji li vakuum, onakav kakvog smo ga mi ucili???
sta je orgonska energija i ko je Wilhelm Reich?
ja sam apolitican, anti politikus mozes me zvati. literatura sam dosada preporucio kroz postove veliki broj, naravno, ne da mi se sada tebi isto ponavljati. ja te upucujem gdje treba da istrazujes, i naravno nije mi cilj da te ubijedim svojim postovima. ti si dovoljno pametan da se sam zapitas i potrazis odgovore ili da mislis da si u pravu.
slobodnu energiju je potvrdio Tesla, medjutim bio je cenzuriran po tom pitanju od istih ljudi koji ga odvedose u SAD (mislim da su ti bili Rothschildovi)... procitaj njegove izjave s kraja XIX i pocetka XX stoljeca. procitaj izvjestaje gdje su nakon njegove smrti "misteriozno otudjena" i nezakonito oduzeta sva njegova preostala literatura i istrazivanja...
ja te necu uciti historiju niti fiziku, to moras sam osjetiti kao potrebu i sam potraziti...
lahko je iz frustracije tako napadati... i usput, pogledaj disclosure project
edit: Teslu je finansirao a kasnije napustio J.P. Morgan, veliki bankarski mogul, saradnik Rockefellera i Rothschildsa...
Last edited by _veleposlanik on 03/09/2008 02:26, edited 1 time in total.
- darius_maximus
#95 Re: Postojanje vanzemaljskog života
Da li postoje "vanzemaljci"? Vjerovatnoca je prevelika da bi se tvrdilo suprotno... Jednostavno u ovolikom prostranstvu, u ovolikom univerzumu, mora postojati jos zivota... Da li je on svjestan nas, da li nas posjecuje, da li je vrsio ili vrsi eksperimente, sve je moguce...
Sto se tice pojma "free energy", nije on nimalo sumanut, niti je nesto nemoguce, ali za to treba vremena da se istrazi, a posebno para, a sumnjam da danas to neko radi, barem javno... I da se moze iskoristavati, nikada to ne bi izaslo u javnost dok se ne bi potrosila sva "fosilna goriva"...
Tesla se navodno jeste ozbiljno bavio tim pitanjem/problemom, trudeci se da dodje do tacke kada ce se "tockovi covjecanstva pokretati besplatnom energijom koju cemo crpiti iz Zemlje". Tako je otkrio radio, radar, daljinski i slicne stvari... Principa je kako sam skontao nekoliko:
1. U nasem univerzumu ima mnogo radijacije koja bi trebala posluziti kao beskonacni izvor energije... Iako nasa atmosfera upije veliki dio te radijacije, navodno se sa onim sto ostane covjek moze sluziti...
2. Zemlja ima magnetno polje, a gdje ima magnetizma ima i elikticiteta...
Uglavnom, pred smrt je izjavio da je uspio shvatiti kako se to moze uraditi, ali tada su vec svi mislili da je lud, sto je mozda i bio...
Bezicni prenos energije, onaj isti koji je neki hrvat "prvi" uspio izvesti, vrsio je, opet navodno, Moray nekih 50-70 godina prije njega... Medjutim postoje mnogi svjedoci (naucnici, generali i sl.) Morayevih eksperimenata, a patente su mu odbijali zato sto niko u patentnom zavodu nije htio patentirati izum koji nema vanjski izvor energije...
Sigurno je da u ovim idejama ima mjesta za novu revoluciju na polju proizvodnje energije, ali ne bih rekao da ce se uskoro pojaviti vizionar kakav je bio Tesla...
Sto se tice pojma "free energy", nije on nimalo sumanut, niti je nesto nemoguce, ali za to treba vremena da se istrazi, a posebno para, a sumnjam da danas to neko radi, barem javno... I da se moze iskoristavati, nikada to ne bi izaslo u javnost dok se ne bi potrosila sva "fosilna goriva"...
Tesla se navodno jeste ozbiljno bavio tim pitanjem/problemom, trudeci se da dodje do tacke kada ce se "tockovi covjecanstva pokretati besplatnom energijom koju cemo crpiti iz Zemlje". Tako je otkrio radio, radar, daljinski i slicne stvari... Principa je kako sam skontao nekoliko:
1. U nasem univerzumu ima mnogo radijacije koja bi trebala posluziti kao beskonacni izvor energije... Iako nasa atmosfera upije veliki dio te radijacije, navodno se sa onim sto ostane covjek moze sluziti...
2. Zemlja ima magnetno polje, a gdje ima magnetizma ima i elikticiteta...
Uglavnom, pred smrt je izjavio da je uspio shvatiti kako se to moze uraditi, ali tada su vec svi mislili da je lud, sto je mozda i bio...
Bezicni prenos energije, onaj isti koji je neki hrvat "prvi" uspio izvesti, vrsio je, opet navodno, Moray nekih 50-70 godina prije njega... Medjutim postoje mnogi svjedoci (naucnici, generali i sl.) Morayevih eksperimenata, a patente su mu odbijali zato sto niko u patentnom zavodu nije htio patentirati izum koji nema vanjski izvor energije...
Sigurno je da u ovim idejama ima mjesta za novu revoluciju na polju proizvodnje energije, ali ne bih rekao da ce se uskoro pojaviti vizionar kakav je bio Tesla...
- _veleposlanik
#96 Re: Postojanje vanzemaljskog života
i ja sam otprilike tako shvatio istrazivanja o slobodnoj energiji, dariuse.
(pokusacu objasniti na nestrucan nacin, nisam fizicar)
polazi se od pretpostavke (koja je dan danas dokazana) da atom i njegovo jezgro nisu "pocetak" ili "kraj" fizike. govori se o prostoru izmedju jezgra i elektrona, koji svakako postoji ma koliko on ne vidljiv bio. dakle, i sam celik moze biti probojan ili proziran...
u tom prostoru postoji energija, u obliku radijacije koju si naveo. cijela planeta je elektromagnetski nabojna. veliki upitnik je stvoriti masinu koja ce moci iskoristiti tu energiju. govori se da ista vec odavno postoji. govori se da vanzemaljci upravo poznaju i donose tu tehnologiju.
dakle, svi dosad ne objasnjeni Neidentifikovani Leteci Objekti, su ustvari aerodinamicna vozila na slobodnu energiju. svaka slika takvih objekata moze znaciti da se radi o vanzemaljcima ili NASA-inim eksperimentima.
vakuum ne postoji! to je jos jedan "zakon" unutar teorije o slobodnoj energiji. medjutim to je i dokazano. zagrijavanjem vakuumirane flase, unutar iste se moze odmjeriti temperatura - sto obara tezu vakuuma kao praznine ili nicega. isto tako je uradjen eksperiment zaledjivanjem sa slicnim rezultatima...
(pokusacu objasniti na nestrucan nacin, nisam fizicar)
polazi se od pretpostavke (koja je dan danas dokazana) da atom i njegovo jezgro nisu "pocetak" ili "kraj" fizike. govori se o prostoru izmedju jezgra i elektrona, koji svakako postoji ma koliko on ne vidljiv bio. dakle, i sam celik moze biti probojan ili proziran...
u tom prostoru postoji energija, u obliku radijacije koju si naveo. cijela planeta je elektromagnetski nabojna. veliki upitnik je stvoriti masinu koja ce moci iskoristiti tu energiju. govori se da ista vec odavno postoji. govori se da vanzemaljci upravo poznaju i donose tu tehnologiju.
dakle, svi dosad ne objasnjeni Neidentifikovani Leteci Objekti, su ustvari aerodinamicna vozila na slobodnu energiju. svaka slika takvih objekata moze znaciti da se radi o vanzemaljcima ili NASA-inim eksperimentima.
vakuum ne postoji! to je jos jedan "zakon" unutar teorije o slobodnoj energiji. medjutim to je i dokazano. zagrijavanjem vakuumirane flase, unutar iste se moze odmjeriti temperatura - sto obara tezu vakuuma kao praznine ili nicega. isto tako je uradjen eksperiment zaledjivanjem sa slicnim rezultatima...
- _veleposlanik
#97 Re: Postojanje vanzemaljskog života
postoje tri patenta koja se mogu provjeriti: #2.811.058, # 3.879.622 i #4.151.4310 - sva tri izuma funkcionisu sa konstantnom energijom. treci patent je opisan veoma precizno kao masina koja ne zahtjeva nikakav napoj, funkcionise sama od sebe i stvara energiju!
prema Oliver Nichelsonu, poznatom Teslinom istrazivacu, patent koji se najbolje slaze sa Teslinim izumom za slobodnu energiju stoji kao: "aparat za upotrebu radijacijske energije", pod brojem 685.957...
ovo nam ne govore u udzbenicima niti vijestima...
prema Oliver Nichelsonu, poznatom Teslinom istrazivacu, patent koji se najbolje slaze sa Teslinim izumom za slobodnu energiju stoji kao: "aparat za upotrebu radijacijske energije", pod brojem 685.957...
ovo nam ne govore u udzbenicima niti vijestima...
- SoFff
#98 Re: Postojanje vanzemaljskog života
uvjek dobar gost wrote:
Prvi aksiom je da ljudi sve oko sebe mjere prema sebi i nivou svojih iskustava... gledajući sa tog aspekta... nema igdje ničega jer o svemu sude sujetni ljudi, mahom neznalice i nezainteresovani insani za sve i svašta... mislim šta je naš pojam razvoja, naš pojam tehnologija... kosmosa.. prirode.... pa mi kao ljudi toliko smo zatucani da koristimo svega par procennata svog vlastitog mozga... sve zahvaljujući dogmama i serviranim informacijama koje smo spremni prihvatiti kao zadate bez da o njima odnosno svemu razmislimo...
Ja lično vjerujem u "vanzemaljce" jer svemir je ogroman i bilo bi pravo bezze i glupo da sem nas u njemu nema više života...
Jah, i ja vjerujem da postoje "mali zeleni", a Uvjek dobar gost je zivi dokaz njihovog postojanja
- uvjek dobar gost
#99 Re: Postojanje vanzemaljskog života
Hvala na komplimentu...SoFff wrote:uvjek dobar gost wrote:
Ja lično vjerujem u "vanzemaljce" jer svemir je ogroman i bilo bi pravo bezze i glupo da sem nas u njemu nema više života...![]()
Jah, i ja vjerujem da postoje "mali zeleni", a Uvjek dobar gost je zivi dokaz njihovog postojanja
- _veleposlanik
#100 Re: Postojanje vanzemaljskog života
Steven Greer, zivotni borac za iznosenje istine o NLO-ima i Slobodnoj Energiji. interesantan govor:
Steven Greer 2007
Steven Greer 2007