Jimmy_The_Saint wrote:Razumijem te ja, sestro Mukelefa, i ja bih bio fašist da živim među Kinezima, možda....
A možda bih shvatio da se i štapićima može jesti, haj' znaj...
a jedzudz i medzudz?
prvo, ne zivim medju kinezima - posto si posrk'o pamet cijelog svijeta - trebao bi znati nesto o "expatriate life style" koji profesionalci i njihove porodice uzivaju u singapuru i drugim slicnim "isturenim odjeljenjima" zapadnog svijeta...Jimmy_The_Saint wrote:Razumijem te ja, sestro Mukelefa, i ja bih bio fašist da živim među Kinezima, možda....
Jedžudž i Medžuž, jah bona. Eto vidiš kako utiču na Dašinghanumu.danas wrote:Jimmy_The_Saint wrote:Razumijem te ja, sestro Mukelefa, i ja bih bio fašist da živim među Kinezima, možda....
a jedzudz i medzudz?![]()
![]()
![]()
Šta si ti, smokuljo, psihijatar-amater?dashing wrote:prvo, ne zivim medju kinezima - posto si posrk'o pamet cijelog svijeta - trebao bi znati nesto o "expatriate life style" koji profesionalci i njihove porodice uzivaju u singapuru i drugim slicnim "isturenim odjeljenjima" zapadnog svijeta...Jimmy_The_Saint wrote:Razumijem te ja, sestro Mukelefa, i ja bih bio fašist da živim među Kinezima, možda....
eto ti ne zivis medju kinezima - pa, ne znam koji je tvoj izgovor sto si tako poremecen![]()
![]()
ne - u singapuru nema "OSTALIH". Taj fenomen je jedinstven za bosansko podneblje. Ne znaju ljudi ni jesul' posli ni dosliJimmy_The_Saint wrote:Jedžudž i Medžuž, jah bona. Eto vidiš kako utiču na Dašinghanumu.danas wrote:Jimmy_The_Saint wrote:Razumijem te ja, sestro Mukelefa, i ja bih bio fašist da živim među Kinezima, možda....
a jedzudz i medzudz?![]()
![]()
![]()
Sva se ugrozila![]()
I oči joj se iskosile od riže... A meso šuhveli...
U Kini jedu pse.
U Singapuru žive Bošnjaci, Kinezi, Englezi.... I Ostali
cejfa - ne mogu ti pricat koliko...Jimmy_The_Saint wrote:Šta si ti, smokuljo, psihijatar-amater?dashing wrote:prvo, ne zivim medju kinezima - posto si posrk'o pamet cijelog svijeta - trebao bi znati nesto o "expatriate life style" koji profesionalci i njihove porodice uzivaju u singapuru i drugim slicnim "isturenim odjeljenjima" zapadnog svijeta...Jimmy_The_Saint wrote:Razumijem te ja, sestro Mukelefa, i ja bih bio fašist da živim među Kinezima, možda....
eto ti ne zivis medju kinezima - pa, ne znam koji je tvoj izgovor sto si tako poremecen![]()
![]()
I ćenife ti, ima li u tome "life style" ćejfa i meraka?![]()
![]()
![]()
![]()
Zamiriše li đahkad vapaće na sabahu![]()
![]()
![]()
ti i ovi ovdje slicni tebi su ti kojim treba sirine. hiljadu puta sam rekla da bosnjastvo nije stvar krvnih zrnaca, niti ko je egg, a ko sperm donor - nego stvar odgoja, ljubavi i osjecaja srca prema onom sto covjek osjeca kao svoje.Jimmy_The_Saint wrote:Ama ti si bona tragedija. Ti.
Znaš li da je ključni Haretov savjetnik u kampanji, recimo, sin Bošnjaka i Srpkinje? Znaš li da se čovjek smatra Bosancem i tačka, te kao takav spada pod Ostale?
TI si tragedija, hanuma. Lakše metar u pedu nego cenat u vugla. I džaba tebi pare, bazen, internet, kad ti Allah Dž.Š. nije dao širine - ljudske, ne geografske.
Toliko. Idi kuhaj iftar ali pazi da ne laje![]()
![]()
![]()
dobro - zavrsicemo za veceras. ali stvarno razmisli o cedi - nije provokacijaJimmy_The_Saint wrote:Kaži lijepo HRVATICA![]()
Znaš kako Srbi kažu: "POTURICA GORI OD TURČINA"....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da te više neću dirat'. Grehota je.
A ovaj POST nek' ti se u Kabul upiše... Ili u Kandahar...
a sad trk u rijad i teheran i kabulGrom iz vedra neba wrote:Niko ne smije nikom odredjivati kako da se oblaci. To je primitivizam. Djevica Marija je bila pokrivena, na svim freskama u crkvama, ikonama, Marija je pokrivena, i da evropljani ista imaju u glavi ne bi branili nikom da se pokriva, kao sto ni meni ne smeta hocel neko hodat s halkom u nosu...
Sto cu njima govorit, tamo zivi 99% muslimana i oblaci se onako kako je u njihovoj tradiciji. Ja ne bum nosil haljine ko Saudijci...danas wrote:a sad trk u rijad i teheran i kabulGrom iz vedra neba wrote:Niko ne smije nikom odredjivati kako da se oblaci. To je primitivizam. Djevica Marija je bila pokrivena, na svim freskama u crkvama, ikonama, Marija je pokrivena, i da evropljani ista imaju u glavi ne bi branili nikom da se pokriva, kao sto ni meni ne smeta hocel neko hodat s halkom u nosu...pa im reci
![]()
al' skresi Hin ono pravo, nek se sve pushi![]()
![]()
![]()
Sto cu njima govorit, tamo zivi 99% muslimana i oblaci se onako kako je u njihovoj tradiciji. Ja ne bum nosil haljine ko Saudijci...danas wrote:a sad trk u rijad i teheran i kabulGrom iz vedra neba wrote:Niko ne smije nikom odredjivati kako da se oblaci. To je primitivizam. Djevica Marija je bila pokrivena, na svim freskama u crkvama, ikonama, Marija je pokrivena, i da evropljani ista imaju u glavi ne bi branili nikom da se pokriva, kao sto ni meni ne smeta hocel neko hodat s halkom u nosu...pa im reci
![]()
![]()
![]()
pa ti fino kazes NIKO NIKOME ne smije odredjivati kako da se oblaci... a tvoja raja po rijadu NEKOME ipak odredjuje... jer kada ja odem u rijad ja se ipak MORAM pokriti. da ti stjuardesa samiju ako nemas svoju, a plus i hidzab u hotelu dobijes. jer ne brani mi niko da hodam pokrivena i to je doseg onoga sto se 'ne brani' tamo...Grom iz vedra neba wrote:Sto cu njima govorit, tamo zivi 99% muslimana i oblaci se onako kako je u njihovoj tradiciji. Ja ne bum nosil haljine ko Saudijci...danas wrote:a sad trk u rijad i teheran i kabulGrom iz vedra neba wrote:Niko ne smije nikom odredjivati kako da se oblaci. To je primitivizam. Djevica Marija je bila pokrivena, na svim freskama u crkvama, ikonama, Marija je pokrivena, i da evropljani ista imaju u glavi ne bi branili nikom da se pokriva, kao sto ni meni ne smeta hocel neko hodat s halkom u nosu...pa im reci
![]()
![]()
![]()
A vidio sam na dzumi u Sarajevu omladinu koja nosi halke u usima, pa to nikom ne smeta...