Radončić posredovao u dogovoru izmedju Tihica i Silajdzica!?
-
tajniglas
Fahro je prvo lovu maznuo kao portparol Sefera Halilovica, od pomoci koja se slijevala u Seferovu kasu. 1993. godine je uhapsen i osudjen na 4 godine zatvora, u zatvoru je je proveo oko godinu dana i tom periodu je uspio da npravi pobunu u celijama zajedno sa Mahirom Radjom i Fekom Tahirovicem. Redovni posjetilac mu je bio Sefer i svaki dan donosio cevape i snicle da jede, a sad su na ratnoj nozi. 1994. godine je pusten abočocijom Predjednika BiH, u vrijeme raspada "ljubavi" Alije i Harisa, i kao podoban je dobio zadatak da "razvali" Harisa i ko se sjeca prvog broja avaza, zna da su na naslovnoj bili harisova sestra i brat kao kriminalci. Prelaskom avaza na dnevni list po, instrukciji SDA, kompletan prelom i DTP mu vrsi vojno odjeljenje za informisanje kao i didtribuciju p atada slobodnim teritorijama sa vojnim vozilima. Po naredbi iz vrha sva ministarstva i sve sluzbe od opcine do predsjednistava su se morale pretplatiti na bar 10 brojeva dnevno. preko podobnih ljudi sakuplja prljavstine o ljudima i sa njima ih ucjenjuje, tako da ne placa poreze ostale dazbine... mada ni on nije nepogrjesiv u procjenama kad je lova u pitanju. Sta li bi sa onom toliko najavljivanom masinom ya stapanje sto su je sa kranovima ubacivali u Avaz... hahahahahha, nadje se neko o i Fahru zavrne...
-
joker
Ja ne znam jesi li ti glup ili samo citas ono sto tebi pase. Tvoj partijski drug je odstupio od teme, a ja ga pokusao upozoriti na to i dopunio ga kada vec kaki o lopovima da o njima kaki sveobuhvatno, tj. da sve lopove ukljuci u svoje prozivanje, a ne samo one "njihove"._BosanaC wrote:Postajes smjesan.joker wrote:Ma nije trazeno tvoje misljenje o doticnom, vec je tema njegovo posredovanje izmedju Tihica i Silajdzica u dogovaranju koalicije prema informacijama Oslobodjenja koje opet ne moraju ni biti tacne. A sve tvoje napisano o Radoncicu je upravo prepisano iz Slobodne Bosne.induendo wrote:Koliko ja znam traženo je moje mišljenje o dotičnom.Da ne bi bilo da prepisujem mišljenja iz SB.Pa sam ga i dao.
To kolikog sam ja obrazovanja mislim da ne može procjeniti osoba tako skromne inteligencije kao što si ti.O humanosti neka sudi onaj gore u kojeg ti vjeruješ.Ja sam davno prestao.
Ono šta sam ja uradio u svom životu je moj problem ali nema stvari koje bi se stidio.Iza mene kao i iza svakog čovjeka koji živi pošteno od svoje plate i koji nije u SDA&SBiH lopovluku ili u Sandžačkom lobiju vjerovatno neće ostati mnogo toga.Ali će ostati bar čist obraz.
Ja tebi predlažem da se uhvatiš nekog korisnog rada umjesto što baljezgaš gluposti po forumu.![]()
![]()
Malo si kontradiktoran, ako ne vjerujes u Boga onda zasto dajes ekskluzivitet ocjenjivanja necije humanosti bas Bogu.
I na kraju, navodis SDA&SBiH te "Sandzacki lopovluk", a nigdje drugih "lopovluka". Nemoj biti naivan, vecina njih iz SVIH partija pa tako i SDP-a, SDA, SBiH, HDZ (oba), LDS-a, BPS-a... da ih dalje ne nabrajam su tu zbog interesa, a malo njih iz ideala. Tako da iako nisu u vlasti i SDP-ovi "kadrovi" (koje bi mogli oznaciti kao "Lagumdzijin lopovluk") su na odgovarajucim pozicijama i klepaju bas kao i ovi na vlasti. Razlika je u njihovoj brojnosti. Kad su na vlasti vise ih je, kad nisu malo ih je manje. Princip je isti. Kada to shvatis moci ces reci da imas svoje misljenje i da nisi izmanipulisan. Dotad, ponavljaj ono sto ti je ubaceno u glavu...
Ni u temi o Radoncicevom posredovanju ne mozes ne zapeti za "... iako nisu u vlasti i SDP-ovi "kadrovi" (koje bi mogli oznaciti kao "Lagumdzijin lopovluk") su na odgovarajucim pozicijama i klepaju bas kao i ovi na vlasti."
Vlastito misljenje ili direktiva 100%?
Gore sam oznacio one recenice koje ti ili nisi znao ili nisi zelio da procitas.
Induendo, ti mora da znas nesto vise od mene, jer ja ne znam da sam se ili da me je neko uclanio u SBiH. Ali ako ti vec imas tu info molim te da mi nekako i moju clansku dostavis pa da mogu otici u tuzilastvo da ih tuzim za manipulaciju mojim imenom. Niti sam bio niti sam sada clan ijedne partije. Ako bi me pitao u koju bih se uclanio kada bih morao pripadati nekoj, osnovao bih svoju u kojoj bih ja primao kadrove kako bih sveo na minimum mogucnost da se u nju uvale lopovi.
Jos ti moram skrenuti paznju da kada vec spominjes lopovluk SDP-a i ostalih manjih stranaka, pricaj odvojeno o njima posto je SDP mozda najveca stranka (najbogatija svakako) u BiH i koja je bila na vlasti i pokazala nebitnu razliku u odnosu na sve one druge koje navodis.
- Jimmy_The_Saint
S'jo, mahalušedashing wrote:Reci Allaha ti koju toj u tebe ti braticnoj - hajd' bolan pogurace i tebe! bice bolan od ove neretve nafake!!!!Jimmy_The_Saint wrote:Mašallah, djeta... I kung-fu i kibernet'ka. Poselami čoj'ka, reci da u mene mi bratična zna Haretovu sestru, vid'le su se na tevhidu kod Mevle Arifagin'ce, pa nek' se javi, da vidimo može li se šta učinit'... Ja sam vazda za to da se stručnjaci iz peronospore ispoštuju
a sad sam se "S" telefonom cula sa mevlom arifagain'com - bestija ne spomenu ni silajdzicke ni u tebi ti braticne. haman - nikom se ne da danas vjerovat!
-
bedrudin
Kakve veze ima potezanje necijeg porijekla? Mozda to da su Sandzaklije na "polozajima":-) u Sarajevu, a da mi ne mozemo doci do izrazaja od njih
iako su oni dosli ovdje, a mi rodjeni? Na istoj logici je i fasizam u Evropi narastao i raste i dalje. Pa sto ne pogledate one Sandzaklije i dosle koji jedva kraj krajem sastavljaju, koji rade najbjednije poslove i koji neprestano dozivljavaju diskriminaciju i sikaniranja na osnovu svog porijekla, akcenta (neko rece da si s Fahrom jednom progovorio kazalo bi ti se)... ili su sve Sandzaklije Fahro i nekolicina onih koji imaju pare?
-
dashing
joj da mi vidi cojek da i ovdeN ima pametni. ljudi. vasdan mi progovara da samo mahalam s vama. a eto vidis - nikad ne znas dje se sta moze usicarit i opeljusit. ma hovaj internet ti je mila majka. networking iz dzeneta dan!Jimmy_The_Saint wrote:S'jo, mahalušedashing wrote:Reci Allaha ti koju toj u tebe ti braticnoj - hajd' bolan pogurace i tebe! bice bolan od ove neretve nafake!!!!Jimmy_The_Saint wrote:Mašallah, djeta... I kung-fu i kibernet'ka. Poselami čoj'ka, reci da u mene mi bratična zna Haretovu sestru, vid'le su se na tevhidu kod Mevle Arifagin'ce, pa nek' se javi, da vidimo može li se šta učinit'... Ja sam vazda za to da se stručnjaci iz peronospore ispoštuju
a sad sam se "S" telefonom cula sa mevlom arifagain'com - bestija ne spomenu ni silajdzicke ni u tebi ti braticne. haman - nikom se ne da danas vjerovat!Uhazuraj se, osaburi, ka'šću ja njojzi da te pripazi, sa'sam uočipetka stio kod nje na sjelo, pa taman dav'dimo šta ćemo t'stijem čoj'kom
imamo neretvu - ko je reko da necemo u nas Bosnje iz zlatne kasike jest!
- Jimmy_The_Saint
Hajrimšala, nevijesta!

- Jimmy_The_Saint
bedrudin wrote:Kakve veze ima potezanje necijeg porijekla? Mozda to da su Sandzaklije na "polozajima":-) u Sarajevu, a da mi ne mozemo doci do izrazaja od njihiako su oni dosli ovdje, a mi rodjeni? Na istoj logici je i fasizam u Evropi narastao i raste i dalje. Pa sto ne pogledate one Sandzaklije i dosle koji jedva kraj krajem sastavljaju, koji rade najbjednije poslove i koji neprestano dozivljavaju diskriminaciju i sikaniranja na osnovu svog porijekla, akcenta (neko rece da si s Fahrom jednom progovorio kazalo bi ti se)... ili su sve Sandzaklije Fahro i nekolicina onih koji imaju pare?
Evo ti link za tu priču, ako te zanima. Da se ne ponavljam džaba.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... sc&start=0
-
_BosanaC
Glup, malouman, kako god ti kazesjoker wrote:Ja ne znam jesi li ti glup ili samo citas ono sto tebi pase. Tvoj partijski drug je odstupio od teme, a ja ga pokusao upozoriti na to i dopunio ga kada vec kaki o lopovima da o njima kaki sveobuhvatno, tj. da sve lopove ukljuci u svoje prozivanje, a ne samo one "njihove"._BosanaC wrote:Postajes smjesan.joker wrote: Ma nije trazeno tvoje misljenje o doticnom, vec je tema njegovo posredovanje izmedju Tihica i Silajdzica u dogovaranju koalicije prema informacijama Oslobodjenja koje opet ne moraju ni biti tacne. A sve tvoje napisano o Radoncicu je upravo prepisano iz Slobodne Bosne.
Malo si kontradiktoran, ako ne vjerujes u Boga onda zasto dajes ekskluzivitet ocjenjivanja necije humanosti bas Bogu.
I na kraju, navodis SDA&SBiH te "Sandzacki lopovluk", a nigdje drugih "lopovluka". Nemoj biti naivan, vecina njih iz SVIH partija pa tako i SDP-a, SDA, SBiH, HDZ (oba), LDS-a, BPS-a... da ih dalje ne nabrajam su tu zbog interesa, a malo njih iz ideala. Tako da iako nisu u vlasti i SDP-ovi "kadrovi" (koje bi mogli oznaciti kao "Lagumdzijin lopovluk") su na odgovarajucim pozicijama i klepaju bas kao i ovi na vlasti. Razlika je u njihovoj brojnosti. Kad su na vlasti vise ih je, kad nisu malo ih je manje. Princip je isti. Kada to shvatis moci ces reci da imas svoje misljenje i da nisi izmanipulisan. Dotad, ponavljaj ono sto ti je ubaceno u glavu...
Ni u temi o Radoncicevom posredovanju ne mozes ne zapeti za "... iako nisu u vlasti i SDP-ovi "kadrovi" (koje bi mogli oznaciti kao "Lagumdzijin lopovluk") su na odgovarajucim pozicijama i klepaju bas kao i ovi na vlasti."
Vlastito misljenje ili direktiva 100%?
Gore sam oznacio one recenice koje ti ili nisi znao ili nisi zelio da procitas.
Toliko o tvom komentaru.Jos ti moram skrenuti paznju da kada vec spominjes lopovluk SDP-a i ostalih manjih stranaka, pricaj odvojeno o njima posto je SDP mozda najveca stranka (najbogatija svakako) u BiH i koja je bila na vlasti i pokazala nebitnu razliku u odnosu na sve one druge koje navodis.
-
dashing
ja mu bolan jimmy kazem "haj'mo boland dole. jebote singapur - niko me ne zna." ali on kaze "hajd, ne budali djecu iz ovog rahutluka (http://www.singaporeexpats.com/singapor ... elford.htm) u onu dole vukojebinu."Jimmy_The_Saint wrote:Hajrimšala, nevijesta!![]()
![]()
- Jimmy_The_Saint
Ne sikiraj se ti, znaš da se sve more dogovorit' a ljudi smo, vjerujemo narje'č je'ni drugimadashing wrote:ja mu bolan jimmy kazem "haj'mo boland dole. jebote singapur - niko me ne zna." ali on kaze "hajd, ne budali djecu iz ovog rahutluka (http://www.singaporeexpats.com/singapor ... elford.htm) u onu dole vukojebinu."Jimmy_The_Saint wrote:Hajrimšala, nevijesta!![]()
![]()
a ja se bolan opet nadam necel' nam sta 'aris sredit. de bolan, ne zaboravi na tu u tebi ti braticnu. hoces cv?
http://www.oglasi.com/image/13104.jpg
Valja li ovo, 1/1 za početak
Da se ne vraćate u domovinu gola džana....
- Jara
Naravno, nema veze odakle je ko... Sandzaklije koje ja lično znam su fini ljudi, ali su to "mala raja".
One druge ne poznajem ( nažalost
).
Avaz je nikakva novina...ne vjerujem mu zbog senzacionalističkih, lažnih vijesti, a da su takve, uvjerih se bezbroj puta.
A koji je uticaj imao... prije nekoliko godina su u poštama umjesto kusura davali Avaz ( kao ono žvake u kiosku kad kao nemaju sitno).
P.S. Porediti imovinu Damira Hadzića i Fahre - ja jakog argumenta
P.P.S. Bosanci kažu "Rudog" a ne "Ruda"
One druge ne poznajem ( nažalost
Avaz je nikakva novina...ne vjerujem mu zbog senzacionalističkih, lažnih vijesti, a da su takve, uvjerih se bezbroj puta.
A koji je uticaj imao... prije nekoliko godina su u poštama umjesto kusura davali Avaz ( kao ono žvake u kiosku kad kao nemaju sitno).
P.S. Porediti imovinu Damira Hadzića i Fahre - ja jakog argumenta
-
bedrudin
Jimmy, ne znam zasto si se osjetio prozvanim? Slazem se s onim sto si tamo rekao i ono sto sam ovdje napisao nije se odnosilo na tebe, vec na fasizam koji se prosipa u svakoj prilici gdje se mogu na bilo koji nacin ugurati Sandzaklije. Vrlo je ruzno kakvi su stereotipi o njima stvoreni i to od strane onih koji su puno gori od najzatucanijih Sandzaklija, a predstavljaju nam se kao bolji. One Sandzaklije koje ja poznajem su vrijedni i posteni ljudi, a za razliku od mnogih "rodjenih" bahila, ako nece pomoci nece ni odmoci.Jimmy_The_Saint wrote:
-
Apos
Jara ne jebi stvar.Jara wrote:Naravno, nema veze odakle je ko... Sandzaklije koje ja lično znam su fini ljudi, ali su to "mala raja".
One druge ne poznajem ( nažalost).
P.S. Porediti imovinu Damira Hadzića i Fahre - ja jakog argumenta![]()
Avaz je jedina BH(ne da je samo izBH) novina koju možeš kupiti u evropi, pa makar na 6 listova. Jedina novina koja se ne libi napast gmazove pa makar Rofa dobio batine i jedina bh novina koja vrijedi onoliko koliko je platiš.
-
dashing
vidi bolan sto je lijepa. prava bosnjacka - hem ronza, hem pukle zidine - nidje prozora. jel najveca u komsiluku?Jimmy_The_Saint wrote:Ne sikiraj se ti, znaš da se sve more dogovorit' a ljudi smo, vjerujemo narje'č je'ni drugimadashing wrote:ja mu bolan jimmy kazem "haj'mo boland dole. jebote singapur - niko me ne zna." ali on kaze "hajd, ne budali djecu iz ovog rahutluka (http://www.singaporeexpats.com/singapor ... elford.htm) u onu dole vukojebinu."Jimmy_The_Saint wrote:Hajrimšala, nevijesta!![]()
![]()
a ja se bolan opet nadam necel' nam sta 'aris sredit. de bolan, ne zaboravi na tu u tebi ti braticnu. hoces cv?
![]()
http://www.oglasi.com/image/13104.jpg
Valja li ovo, 1/1 za početak
Da se ne vraćate u domovinu gola džana....
hajd pusti bolan to - bitno mi je mom bosnju kak'u funciju nac.
- Jimmy_The_Saint
Nije, moja je veća... Zeru. I nije roze. Al' svak je sebi najpreči
A ima fumkcija, dođe o'ma limuzina pride:)
http://www.bosnie-herzegovina.net/verslag/g-fijake.jpg
A ima fumkcija, dođe o'ma limuzina pride:)
http://www.bosnie-herzegovina.net/verslag/g-fijake.jpg
- Jimmy_The_Saint
Paleolit, neolit, haj' znaj... Krhko je znanje...
- Jimmy_The_Saint
Ma dure je. Samo da se razumijemobedrudin wrote:Jimmy, ne znam zasto si se osjetio prozvanim? Slazem se s onim sto si tamo rekao i ono sto sam ovdje napisao nije se odnosilo na tebe, vec na fasizam koji se prosipa u svakoj prilici gdje se mogu na bilo koji nacin ugurati Sandzaklije. Vrlo je ruzno kakvi su stereotipi o njima stvoreni i to od strane onih koji su puno gori od najzatucanijih Sandzaklija, a predstavljaju nam se kao bolji. One Sandzaklije koje ja poznajem su vrijedni i posteni ljudi, a za razliku od mnogih "rodjenih" bahila, ako nece pomoci nece ni odmoci.Jimmy_The_Saint wrote:
-
joker
Niti sam trazio tvoje misljenje (a ni niko drugi nije) niti me ono interesuje. A ako si se vec osjetio pozvanim da das svoj komentar na ovu temu, onda je se drzi jer Radoncic kao osoba nije tema. I ja sam samo upozorio na tvoje lutanje, a za tvoje lutanje tvoj partijski kolega mene optuzuje. Smijesno...induendo wrote: Da i ja odgovorim na svoj dio optužnice.![]()
Tražio si moje mišljenje i ja sam ga iznio.Ako sam po tvom mišljenju odstupio od teme mislim da nisi ti zadužen da me opominješ jer ipak ti nisi administrator foruma.To jesi li ti član ili simpatizer SBiH je tvoj lični problem.
Ponavljam ti taj "lopovluk" SDP-a ako uopšte i postoji je smiješan u odnosu na lopovluk SBiH&SDA&HDZ koji iznosi 7.000.000.000 $.
Ugodan ti dan...
- Jara
Kritiku dozivljavas kao ličnu uvredu - ne uzbuđuj se, prijatelju.Apos wrote:Jara ne jebi stvar.Jara wrote:Naravno, nema veze odakle je ko... Sandzaklije koje ja lično znam su fini ljudi, ali su to "mala raja".
One druge ne poznajem ( nažalost).
P.S. Porediti imovinu Damira Hadzića i Fahre - ja jakog argumenta![]()
Avaz je jedina BH(ne da je samo izBH) novina koju možeš kupiti u evropi, pa makar na 6 listova. Jedina novina koja se ne libi napast gmazove pa makar Rofa dobio batine i jedina bh novina koja vrijedi onoliko koliko je platiš.
Avaze i žvake kao kusur - odbijam iz principa!
Možeš ti u Evropi kupiti novine iz cijelog svijeta.
Nije ti to, bolan, mjerilo njihove kvalitete.
-
haris ubleha
Apos wrote:Jedina novina koja se ne libi napast gmazove pa makar Rofa dobio batine
- Jimmy_The_Saint
Ili propao kroz Šajin novoizgrađeni begovski čardak na Ustikolini....

-
Apos
Kritiku prihvatam jer mi pomaže da ojačam.Jara wrote: Kritiku dozivljavas kao ličnu uvredu - ne uzbuđuj se, prijatelju.![]()
Avaze i žvake kao kusur - odbijam iz principa!![]()
Možeš ti u Evropi kupiti novine iz cijelog svijeta.
Geslo mi je da pamatna čovjeka ne možeš uvrijediti.
"Možeš ti u Evropi kupiti novine iz cijelog svijeta.
Ne kažem da je kvalitetna novina, ali je trenutno najbolje što imamo. I nemoj samo spominjati Oslobođenje, dane i i sb i sl letke.
Ali kao što navedoh u jednoj anketi na ovom forumu sakupljam informacije iz više izvora pa onda donosim sud.
Ugodana ostatak dana želim. Odoh da obiđem voljeni grad kad sam već u njemu.