Imitirajte forumaše :)
-
mr__bosnjak
O ovome:mIRCerka wrote:moze mi neko objasniti o cemu se radi na ovoj temi...mrsko mi citatizuljaju me patkice...
http://www.youtube.com/watch?v=V9yL8v9wM40
-
Stari
jos da mozete pojest sto poserete pa da ni na klopu ne trosite ja sto bi valjalo![]()
bog vam jebo majku usranu i vi ste se nasli imitirati nekoga
a za mudrosere sto brinu o tome kako se neko izrazava, kakav je sa pravopisom i one sto ovdje pod paravanom imitiranja izdrkavaju svoje licne poglede i zavisti na nekad slavne forumase nemam sta reci osim mamu vam jebem ...
Pored livadica, 4 puta banovanog krmka ovaj je uvjek nedvojbeno bio jedan od mojih idola ....imao je nick dajdzarile.
Last edited by Stari on 10/10/2006 11:25, edited 1 time in total.
-
zmijaIzmaj
ponekad su kopije bolje od originala, sto zavisi od percepcije koja uvijek koketira sa djavolom
svaka kopija sadrzi trunku originalnosti sto je na kraju i ne cini kopijom
ja nisam sumnjao u svoju djecu
proljeće je čak i u decembru
trinaestog

trinaestog
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
SUNCE IZNAD OBLAKA
Budim se kao iz kome. Ili se zaista budim iz kome, da vrlo je moguce, i da znate dugo je i trajala. Kazu ako niko ne zna, znam ja, ili barem znam da se mnogo dobro pravim takvim.
A ona je kao miris jutarnjih novina, uvijek svjeza. Uvijek, drugacija. Samo moja. Kao vratasca koja pravo iz azila za umnobolne vode ravno na sunce. S mogucnoscu da zauvijek ostanete tamo. Na suncu mislim.
Danas me poslala, mene ovakvog kakav sam, na pijacu na Otoku. I vrtim se izmedju kartonskih kutija, plasticnih artikala i crno-bijelih osmijeha. U zraku neka cudna sumaglica. Valjda od isparavanja odjece koja ako spavate na modu montazne hale, poprimi vlagu. I nekakav poseban miris, koji nije neprijatan, samo znacajan. "Made in Turkey", "Made in China"... Hm, idemo u EU. Samo nikako da stigne taj express voz da nas odvede tamo. Kao u "Bilo jednom u Americi..." kada ona dva djecaka naslone noseve i gledaju slatkise i lizala u prodavnici. Ako nista postoji nada za mog sina. Valjda.
"Izvolite, talijanska roba".
Zagledam se u nju. Ciganka je, one sve do 25 saznaju i vide. Oci joj frcaju lukavoscu. Prodaje grudnjake u svim duginim bojama. Ja uzeh onaj njezno-lila.
"Mislis da meni mozda treba", pitam je seretski.
"A ne , tebi samo treba zensko, a kako si fin, sigurno te neka vec zgrabila. I neka je vala." Pokaza mi kolekciju zlata koju je smjestila u usnu duplju.
"Pa znas bre da me je zgrabila , a i nije mi krivo nesto zbog toga."
"Sretan si ti covek, vidjela sam odmah. A da pazaris nesto ?"
"Neka drugi put". Vratim joj prozirnu kreaciju sa pravilno rasporedjenim sintetickim ruzama. Moja draga zasluzuje nesto mnogo bolje od toga. Mozda i od mene. Ali necu danas da mislim o tome.
Budim se kao iz kome. Ili se zaista budim iz kome, da vrlo je moguce, i da znate dugo je i trajala. Kazu ako niko ne zna, znam ja, ili barem znam da se mnogo dobro pravim takvim.
A ona je kao miris jutarnjih novina, uvijek svjeza. Uvijek, drugacija. Samo moja. Kao vratasca koja pravo iz azila za umnobolne vode ravno na sunce. S mogucnoscu da zauvijek ostanete tamo. Na suncu mislim.
Danas me poslala, mene ovakvog kakav sam, na pijacu na Otoku. I vrtim se izmedju kartonskih kutija, plasticnih artikala i crno-bijelih osmijeha. U zraku neka cudna sumaglica. Valjda od isparavanja odjece koja ako spavate na modu montazne hale, poprimi vlagu. I nekakav poseban miris, koji nije neprijatan, samo znacajan. "Made in Turkey", "Made in China"... Hm, idemo u EU. Samo nikako da stigne taj express voz da nas odvede tamo. Kao u "Bilo jednom u Americi..." kada ona dva djecaka naslone noseve i gledaju slatkise i lizala u prodavnici. Ako nista postoji nada za mog sina. Valjda.
"Izvolite, talijanska roba".
Zagledam se u nju. Ciganka je, one sve do 25 saznaju i vide. Oci joj frcaju lukavoscu. Prodaje grudnjake u svim duginim bojama. Ja uzeh onaj njezno-lila.
"Mislis da meni mozda treba", pitam je seretski.
"A ne , tebi samo treba zensko, a kako si fin, sigurno te neka vec zgrabila. I neka je vala." Pokaza mi kolekciju zlata koju je smjestila u usnu duplju.
"Pa znas bre da me je zgrabila , a i nije mi krivo nesto zbog toga."
"Sretan si ti covek, vidjela sam odmah. A da pazaris nesto ?"
"Neka drugi put". Vratim joj prozirnu kreaciju sa pravilno rasporedjenim sintetickim ruzama. Moja draga zasluzuje nesto mnogo bolje od toga. Mozda i od mene. Ali necu danas da mislim o tome.
Last edited by Latina on 10/10/2006 12:24, edited 1 time in total.
-
mr__bosnjak
Bosna je zemlja a opet nije, ja sam nosioc suvereniteta a Bosanac obicni je konj. Konj koji ne zna svoj put u Bosnu jer svi putevi vode u Bosnu ali nijedan od njih ne vodi iz nje.
I zato bosanski konji galopiraju iz Bosne ali se uvijek vrate, tako ti je to. To nije Bosna, to je Bosna.
Ja sam pisac.
I zato bosanski konji galopiraju iz Bosne ali se uvijek vrate, tako ti je to. To nije Bosna, to je Bosna.
Ja sam pisac.
- manijak1
- Baghira
Je li ti ovo nekog imitiras ili stvarno pitas?novel wrote:bas niko nece da imitira Skljocu i ake-ta?
![]()
Ako pitas, skljoco je vec odavno imitiran, a ikebanu nece niko
A Milostiva se od danas zove Billjana Ristic
- Baghira
NijeSaraswati wrote:Ako je Mane, hVali ti crvenih smajlijaSaian wrote:imitacija da kazhem oponashanjemi nikad nije lezhalo, a ni stajalo da dodam
mrav je samo jedan u nizu koje nisam imitirao
, mozda je imitacija najbolji nachin da pobjegnemo od imitiranja sebe,
no horns zna o chemu pricham
samo ga hastra priznati, uvijek me iznenadi skurilan izbor tema na ovom forumu
![]()
-
mala-i
slušaj,da ti ja kažem nešto,debilu idiotski.pitas me zašto si kreten?pitaj svoju mamu koja te naučila da se tako izražavaš,truhloglavi.
ne kontaš me jer si glup,glup,glup,glup,nevidjeno si glup.
hoces jos jednom?glup,glup.glup....................

ne kontaš me jer si glup,glup,glup,glup,nevidjeno si glup.
hoces jos jednom?glup,glup.glup....................
- Saian
to pantoooooooooooooo, zmijo kako tvoj pokushaj ne otkri nikocrna_pantera wrote:NijeSaraswati wrote:Ako je Mane, hVali ti crvenih smajlijaSaian wrote:imitacija da kazhem oponashanjemi nikad nije lezhalo, a ni stajalo da dodam
mrav je samo jedan u nizu koje nisam imitirao
, mozda je imitacija najbolji nachin da pobjegnemo od imitiranja sebe,
no horns zna o chemu pricham
samo ga hastra priznati, uvijek me iznenadi skurilan izbor tema na ovom forumu
![]()
Ovo je glavom i bradom gospon lisac the Fuchs
![]()
- manijak1
IndividualnaVeza ? Ne vidim.
-
zmijaIzmaj
jesi ti skotno. makarSaian wrote:to pantoooooooooooooo, zmijo kako tvoj pokushaj ne otkri nikocrna_pantera wrote:NijeSaraswati wrote: Ako je Mane, hVali ti crvenih smajlija![]()
Ovo je glavom i bradom gospon lisac the Fuchs
![]()
![]()
![]()
alek, mravojed
-
Saraswati
Bilo je suvise ocitozmijaIzmaj wrote:ponekad su kopije bolje od originala, sto zavisi od percepcije koja uvijek koketira sa djavolomsvaka kopija sadrzi trunku originalnosti sto je na kraju i ne cini kopijom
ja nisam sumnjao u svoju djecu
proljeće je čak i u decembru
trinaestog![]()
-
zmijaIzmaj
ah to sam se pribojala da ne bude bas ocito, pa sam onda...postavila da bude ocito

- manijak1
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Nedirajte mi Finciku!!! (opet
)
- manijak1