ljubljenje u PLAZI
-
rashid
Od glave do pete!ztluhcs wrote:Jesi li ti "Slovenac"?rashid wrote: Pa dobro jaro, treba negdje pocetiJa bi jim bar u knjigu napisao, "HEBO JA VAM MATER!
". Treba je samo krenuti ....
Mozda bi i koju ruzicu sa strane nacrto i napiso putokaz do lifta koji se krece 2-3-2-3-2-3-2-3 spratdebela wrote:bas tim rijecima 'HEBO vam ja mater'?
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Vidim...rashid wrote:Od glave do pete!ztluhcs wrote:Jesi li ti "Slovenac"?rashid wrote: Pa dobro jaro, treba negdje pocetiJa bi jim bar u knjigu napisao, "HEBO JA VAM MATER!
". Treba je samo krenuti ....
Ali naravno "Slovenac" ... ali inace BOSANAC!
![]()
-
rashid
Hej, trudim se maximalno al jebi gaztluhcs wrote:Vidim...rashid wrote:Od glave do pete!ztluhcs wrote: Jesi li ti "Slovenac"?Ali naravno "Slovenac" ... ali inace BOSANAC!
![]()
Ma nikoga ... reko da nebi napisao "JEBO" pa bi bio bezobrazan Slovenac. Kad se vec nesmijes zvaljit i "drugo pipkanje" aplicirati na vlastitoj curi ... huhdebela wrote:e cuj hebo. ma koga foliras
-
Sheki_Lyon
Taco hej.Jos ostane komadica izmedju zuba i na jeziku pa to se sve onako pomjesa pa pizza ispadne ko satarasStari wrote:Ma dobro sve to ...ali kako se mozete zvaljiti i jesti pizzu... mislim cuje se ba....Ili to jedino ja jedem pizzu sa bijelim lukom?
-
zmijaIzmaj
jbg, to mora da je ljubavSheki_Lyon wrote:Taco hej.Jos ostane komadica izmedju zuba i na jeziku pa to se sve onako pomjesa pa pizza ispadne ko satarasStari wrote:Ma dobro sve to ...ali kako se mozete zvaljiti i jesti pizzu... mislim cuje se ba....Ili to jedino ja jedem pizzu sa bijelim lukom?![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
O freak!zmijaIzmaj wrote:jbg, to mora da je ljubavSheki_Lyon wrote:Taco hej.Jos ostane komadica izmedju zuba i na jeziku pa to se sve onako pomjesa pa pizza ispadne ko satarasStari wrote:Ma dobro sve to ...ali kako se mozete zvaljiti i jesti pizzu... mislim cuje se ba....Ili to jedino ja jedem pizzu sa bijelim lukom?![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
sinoc smo Bosanac, mave i ja prepali jadnog konobara u Filmu upitavsi ga za Knjigu zalbi...._BosanaC wrote:Halo, sused, nalazimo se u Bosnirashid wrote:_BosanaC wrote:
Pa sta je to smjesno?debela wrote: izvrnuh se![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva crna knjiga zalbe![]()
![]()
![]()
e posto je svima smijesno pominjanje knjige zalbi, ni konobar nije siguran, ali misli da je procedura slijedeca:
Vi se pozalite u tu knjigu, obavijestite kantonalnu inspekciju (al ne zna koju) koja dodje, pregleda knjigu zalbi i gazdu opali po uzhima socnim iznosom od 200-500 KM
-
mIRCerka
poslah joj maildebela wrote:mirci, kani se ljubljenja, vidi ovo
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=29268
-
mIRCerka
ma joj, da mi je hajru i semsu udomit, one vole da se ljube, a niko in nece ometat...debela wrote:pa kad si ga izreklamirala, a ono onako slatko
nije mi poglo ni to sto je ramazan, nece ljudi macku i tacka...
-
Stari
Pa tobro jest ljubav ...mislim ...jasta je. Ali YBM-liga...onomad kad sam ja to ganj'o...nije bilo pizzerija kod nas u Bosni...ali cevapi . burek ... je isto (manje vise ) gledano sa tog aspekta . Nego onda se znao red ...ako cemo se zvaljiti idemo u slasticarnicu...ono... sa punim ustima shampite...a ako smo gladni idemo nedje jesti ...i onda idemo znaci jesti a ne zvaljiti se. Zvaljiti se mozemo poslije ...kad tu legne par pivi nakon cevapa....eh onda je svejedno.zmijaIzmaj wrote:jbg, to mora da je ljubavSheki_Lyon wrote:Taco hej.Jos ostane komadica izmedju zuba i na jeziku pa to se sve onako pomjesa pa pizza ispadne ko satarasStari wrote:Ma dobro sve to ...ali kako se mozete zvaljiti i jesti pizzu... mislim cuje se ba....Ili to jedino ja jedem pizzu sa bijelim lukom?![]()
-
*Unreal*
Slazem se, ali ko to treba da procjenjuje? konobar? Ono lik ima uputsva po kojima odreduje jel neko presao granicu il nije...karanana wrote: postoji pipkanje i postoji pipkanje. izmedju ta dva pipkanja postoji jedna granica koja iz ukusnog i slatkog prelazi u nesto sto se na javnom mjestu moze nazvati odvratnim ili neukusnim.
Stavio joj je ruku na rame! uzbuna uzbuna
Ja vjerujem da je do konobara, do toga da li mu se svidjas ili ne...izgleda da mu je nesto zasmetalo kod vas, da li je to ljubomora il nesto drugo? to zna samo on..
Trebali ste to okrenuti na salu i zajebanciju i zdravo, naravno podrazumijeva se da necete vise nikad otici u taj lokal
-
tempora
Da li reakcija konobara uistinu ima veze sa ramazanom ili sveopstim ponasanjem konobara u gradu?
Postoji samo par lokala ( za mene licno) u kojima se konobari ponasaju profesionalno, a uostalima se "gospoda" ponasaju kao da su kod kuce!
Na kraju krajeva sto smeta meni, drugima mozda ne! Jezim se na situacije gdje me konobar/konobarica dodje usluziti ( pogotovo kada je rijec o jelu) prezivajuci kao govedo i pusuci balone a da ne govorim o nekakvim salama i posalicama te nekakvom prisnom ponasanju kao da sam tu zbog njega/nje.
Na kraju krajeva sto smeta meni, drugima mozda ne! Jezim se na situacije gdje me konobar/konobarica dodje usluziti ( pogotovo kada je rijec o jelu) prezivajuci kao govedo i pusuci balone a da ne govorim o nekakvim salama i posalicama te nekakvom prisnom ponasanju kao da sam tu zbog njega/nje.
-
Stari
Pa dobro sad ...mozda ne treba pretjerivati...konobari - su takvi kakvi su - i to njihovi schefovi (gazde) znaju. OK tu i tamo malo ljubakanja ...i onako ...mozda eventualno ...diskretnog stipkanja...bi po meni bilo OK. Ali sta sad ocekivati od konobara ....da im drzi svijecu dok se fataju?...nja... nisam bas misljenja da bi to trebalo biti u opisu radnih zadataka jednog konobara. To je vise posao ...voajera...i ostalih iz te druzbe.
- manijak1
-
Stari
Pa bilo bi komplex...da postoji...ja sam ipak razlicit od tebe. Kad sam na plazi (pa makar to bila samo nekakva pizzerija koja nosi takvo ime ) ....ne ljubim se ni skim ...ni iz koplexa ni iz bilo kakvog drugog razloga. Ja sam vise...povremeno ...pripadnik one druge ekipe....one koja ponekad ima srecu da vidi dvoje mladi kako se ljube ....pa makar to bilo i na plazi. E sad jel to komplex ...ili sta ...jos gore...ti sam protaberi.manijak1 wrote:Stari u tvom uzrastu ljubljenje na plaži je znak
![]()
kompleksa ......isti sam ti takav
![]()