Pa dje ti zivis sviju ti? Ja govorim o instituciji drzave koja jedva prezivljava, i koju grupa balavaca iz Kaknja pokusava prefarbat kao znak neke "sarene revolucije" i bunta protiv te drzave, a uz to ta institucija je simbol Sarajeva koje je prezivjelo najduzu opsadu u historiji. Za mene kao Sarajliju to je spomenik u koji niko ne smije dirati.dexcox wrote:nebitno cija je BL . de mi samo reci sto je to nenormalno da covjek is kaknja dolazi u sarajevo i protestvuje , koji ce raca on u banja luci sviju ti?Grom iz vedra neba wrote:Kako ce ga njegovi posuti bojom, kada djeca od 12 godina na utakmici pozdravljaju nacistickim pozdravom i izvikuju Noz, zica, srebrenica...Svemirski_Jebach wrote: e da bi to uspjelo dodika moraju bojom posuti "njegovi" iz banja luke...znam da je ovo strasno ali to je nazalost istina...bojim se. sve drugo ne bi otvorilo oci narodu u RS nego naprotiv jos bi ih vise zaslijepilo...
da mi je znati sta se tamo prica..
Banja Luka nije njihova, nego nasa, u BiH, a vec sam rekao ako su htjeli da pokazu neku hrabrost, i da ispune cilj prema ljudima koji ruse i potkopavaju drzavu nisu imali bolji objekat od vlade RS-a...
Ako zele bunt trebaju ga usmjerit prema ljudima koji potkopavaju drzavu. Ovo predsjednistvo ima manje ovlasti od mjesne zajednice, dok vlada RS ima sto puta vece ovlasti.
Strane investicije nisu mogle dolazit zato sto su ovi kreteni iz RS-a bili protiv usvajanja drzavnog zakona i prosirenja ministarstava. Evo cak nisu dali ni da se osnuje poljoprivredno ministarstvo koje nema veze s vitalnim nacionalnim interesima i sranjima koje oni plasiraju.
Ne samo da su fulili objekat na kojem ce iskalit svoje frustracije, nego su uvrijedili mnoge ljude, Sarajlije, a ne neke virutalne forumase. Pogledaj anketu medju Sarajlijama na BHT, pa ce ti biti jasno...