horns&drums wrote:Postovani Tadija (šefe).
Pomozi mi u odabiru tepiha za dnevni boravak, karnisa za kuhinju te oblika wc skoljke , tj precnika otvora gdje ide sva necist.
Unaprijed zahvalan,
H&D
Sifra: Zivimo za sutra, jedimo u kuhinji, kenjajmo sa stilom
Poštovani Horns,
pošto vidim da si ogrezao u alkoholu i drugim psihopasivnim i psihoaktivnim supstancama preporučujem da prije namještanja stana malo poradite na vašem spiritualnom uzdizanju. Ja vam tu mogu preporučiti svoj 7-dnevni kurs "Čovjekov put ka ašramu". Kroz ovaj kurs ćete spoznati pravi uzrok besmisla života i bezbrižno se prepustiti talasima zlehude sudbine.
I ne samo to, pored pohađanja ovog kursa dobićete i jedinstvenu knjigu "Hajdina mama nas uči Kama Sutru".
Na kraju savjeti.
Tepih
Ne preporučujem sintetiku niti vunu, utiču negativno na vaše osjetljive psihoreceptore. Možete iskoristiti medvjeda iz prethodnog posta, mislim da nema ništa protiv pošto je po susretu sa gospođom sa Treske postao teški katatoničar.
Karniše definitivno drvene, munika. Pilana "Ćutuk" radi izvanredne.
WC školjku nipošto ne ugrađujte. Imam loš predosjećaj u vezi toga. Snađite se brate, možete se uvijek rasteretiti u ordinaciji, a opcija su i parkovi. Vidim da imate i brojne prijatelje i rodbinu. Ja se redovno služim ordinacijom u te svrhe.
Vaš sluga ponizni,
VK-TT