otvori joj vlastiti frizerski za njen rodjendanelektropotrosac wrote:narode imam teritorijalne pretenzije ka lokalnoj frizerki. dosta je yebozovna a dopada mi se i kao osoba. ima dobra ledja. imam malo ozbiljnije namjere naime brak pa zato i oklijevam. naravno ona nema pojma o tome dok mi rikta frizuru. kako da joj kazem?
kako da joj pridjem?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
teco
#76 Re: kako da joj pridjem?
-
FaRe_Sa
hahaahhaahahahahahahahahah jao legende, pa ostavi joj samo ddobru napoojnicu i reci mogli bi se vidjeti poslije... jesam pametan ha ha ha
puno srece...i ne sjebajite lika bezze.. ako hoce hoce..nece nece...njegov problem...ionako se svi samo sprdate hehehe
puno srece...i ne sjebajite lika bezze.. ako hoce hoce..nece nece...njegov problem...ionako se svi samo sprdate hehehe
-
Sarafcina
osisaj se,
trazi racun
zali se na racun
reci da ne pise nigdje njen broj telefona
probaj joj ostaviti i poruku u kosi
..detalje razradi sam 
probaj i bariti njenu radnu kolegicu...ali jako glupo i ofirno (reci joj da ima seksi usi) ... ne znam zasto, ali nakon nekog vremena... frizerka ce pasti
trazi racun
zali se na racun
reci da ne pise nigdje njen broj telefona
probaj joj ostaviti i poruku u kosi
probaj i bariti njenu radnu kolegicu...ali jako glupo i ofirno (reci joj da ima seksi usi) ... ne znam zasto, ali nakon nekog vremena... frizerka ce pasti
-
Max.Cherry
Jarane... nemas pojma u kako uzburkane vode se upustas... Kakvi su to mentaliteti, kakvi pogledi na zivot, kakva bruka od ljudske rase...
Bio, probo, vidio... i iako se stalno vrtim oko salona nekakvih, ne pada mi na pamet i sa jednom ista drugo probat sem pranja glave. Eto, ne mozes a da ne budes direktan. I to da ne izlazis iz salona. Zavrsis poso ona malo prakse dobije jos i gotovo. Gubit vrijeme sa njom, ici na kafu, setat lafo... nidje veze. Nemoj.
Kao sto kaze ovdasnji glumac i nadasve potcijenjeni voditelj talk showa, dok reklamira higijenske uloske... FUUUUUJJJJJ!
Bio, probo, vidio... i iako se stalno vrtim oko salona nekakvih, ne pada mi na pamet i sa jednom ista drugo probat sem pranja glave. Eto, ne mozes a da ne budes direktan. I to da ne izlazis iz salona. Zavrsis poso ona malo prakse dobije jos i gotovo. Gubit vrijeme sa njom, ici na kafu, setat lafo... nidje veze. Nemoj.
Kao sto kaze ovdasnji glumac i nadasve potcijenjeni voditelj talk showa, dok reklamira higijenske uloske... FUUUUUJJJJJ!
-
zvijerka
#82 Re: kako da joj pridjem?
joj htio isto zenit jednu frizerku, pa profesoricu, pa asistenticu, pa prodavacicu, pa striptizetu......elektropotrosac wrote:narode imam teritorijalne pretenzije ka lokalnoj frizerki. dosta je yebozovna a dopada mi se i kao osoba. ima dobra ledja. imam malo ozbiljnije namjere naime brak pa zato i oklijevam. naravno ona nema pojma o tome dok mi rikta frizuru. kako da joj kazem?