kako da joj pridjem?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

teco

#76 Re: kako da joj pridjem?

Post by teco »

elektropotrosac wrote:narode imam teritorijalne pretenzije ka lokalnoj frizerki. dosta je yebozovna a dopada mi se i kao osoba. ima dobra ledja. imam malo ozbiljnije namjere naime brak pa zato i oklijevam. naravno ona nema pojma o tome dok mi rikta frizuru. kako da joj kazem?
otvori joj vlastiti frizerski za njen rodjendan :D cijenice to ;)
forUMASH

Post by forUMASH »

kako da joj pridjem?
....zene vole s ledja.. :D
FaRe_Sa

Post by FaRe_Sa »

hahaahhaahahahahahahahahah jao legende, pa ostavi joj samo ddobru napoojnicu i reci mogli bi se vidjeti poslije... jesam pametan ha ha ha 8-)
puno srece...i ne sjebajite lika bezze.. ako hoce hoce..nece nece...njegov problem...ionako se svi samo sprdate hehehe :-)
tigris

Post by tigris »

zmijaIzmaj wrote:jooooj, :D :D stid me da kazem sta se desilo izmedju mene i mog frizera, danas :D .,.a jest lud :-) :D
kacemo pronosat taj friz? :oops: mogu mislit kako ti se vioori dok pedalas :oops: :-) :D :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

osisaj se,
trazi racun ;)
zali se na racun :D

reci da ne pise nigdje njen broj telefona :D

probaj joj ostaviti i poruku u kosi :D ..detalje razradi sam :D

probaj i bariti njenu radnu kolegicu...ali jako glupo i ofirno (reci joj da ima seksi usi) ... ne znam zasto, ali nakon nekog vremena... frizerka ce pasti :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Jarane... nemas pojma u kako uzburkane vode se upustas... Kakvi su to mentaliteti, kakvi pogledi na zivot, kakva bruka od ljudske rase...

Bio, probo, vidio... i iako se stalno vrtim oko salona nekakvih, ne pada mi na pamet i sa jednom ista drugo probat sem pranja glave. Eto, ne mozes a da ne budes direktan. I to da ne izlazis iz salona. Zavrsis poso ona malo prakse dobije jos i gotovo. Gubit vrijeme sa njom, ici na kafu, setat lafo... nidje veze. Nemoj.

Kao sto kaze ovdasnji glumac i nadasve potcijenjeni voditelj talk showa, dok reklamira higijenske uloske... FUUUUUJJJJJ!
zvijerka

#82 Re: kako da joj pridjem?

Post by zvijerka »

elektropotrosac wrote:narode imam teritorijalne pretenzije ka lokalnoj frizerki. dosta je yebozovna a dopada mi se i kao osoba. ima dobra ledja. imam malo ozbiljnije namjere naime brak pa zato i oklijevam. naravno ona nema pojma o tome dok mi rikta frizuru. kako da joj kazem?
joj htio isto zenit jednu frizerku, pa profesoricu, pa asistenticu, pa prodavacicu, pa striptizetu...... :D :D :D
BHG

Post by BHG »

jel bilo zabice kakve..nemate nikako? :D
Post Reply