Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
[quote="Fair Life"][quote="gracija"]vidis Fair i to je JD primjetio mora da je istina[/quote]Nikad ne sumnja u ono sto drugi primjete ! Uvijek im vjeruj, jer sigurno ti drugi su pametniji od tebe.
Zasto bi ti razmisljala svojom glavom ? Samo ti slijedi i dalje isti trag !
ovo je sasvim nepotrebno i ova citava izjava je napad na moju inteligenciju
nikad ne slijedim druge, ja sam sa svojom izjavom samo htjela da dokazem ono sto su drugi kao i ja primjetili
ono da ti volis da branis svoju dragu Ameriku misleci da niko to nece primjetiti, posto mislis da to radis subtilno
Pa sto se vi ismijavate toliko?Ja licno sam sa K-PAK planete i gledo sam ih dvogledom kad su bili na mijesecu-jesam republike mi sumske(dabogda je nestalo),ako nije tako.
Naravno da je bila fotomontaza, sve same lazi, kao i 11 septembar.
U WTC je dnevno boravilo oko 80.000 ljudi, a broj poginulih je oko 3000.
Crna kutija je unistena od vatre, a sutradan je pronadjen u rusevinama pasos jednog od terorista.
Sam rat u Bosni je isceniran od strane Amerikanaca, samo da se vidi kako reaguju ostali muslimani.
Kao sto se vidjelo, nakon malo galame koju su pravili na demostracijama, sve se svelo na svakodnevnicu.
Hvatanje karadzica i mladica odugovlace Amerikanci jer su im potrebni za dalje ratove na ovim prostorima kao za savjete za eventualni rat protiv muslimana u Evropi koji je blizi nego ikada.
Pravljenje beznadja u Bosni uz pomoc nesposobnih Bosanskih politicara i kriminalaca je pod rukovodstvom CIAe.
no sikiriki wrote:Naravno da je bila fotomontaza, sve same lazi, kao i 11 septembar.
U WTC je dnevno boravilo oko 80.000 ljudi, a broj poginulih je oko 3000.
Crna kutija je unistena od vatre, a sutradan je pronadjen u rusevinama pasos jednog od terorista.
Sam rat u Bosni je isceniran od strane Amerikanaca, samo da se vidi kako reaguju ostali muslimani.
Kao sto se vidjelo, nakon malo galame koju su pravili na demostracijama, sve se svelo na svakodnevnicu.
Hvatanje karadzica i mladica odugovlace Amerikanci jer su im potrebni za dalje ratove na ovim prostorima kao za savjete za eventualni rat protiv muslimana u Evropi koji je blizi nego ikada.
Pravljenje beznadja u Bosni uz pomoc nesposobnih Bosanskih politicara i kriminalaca je pod rukovodstvom CIAe.
no no o no sikiriki brate moj pa ti si blizu istine
cijenim vase razmisljanje samo daj malo vise fabule da bi puk bolje shvatio
sekiracija1 wrote:Haberu kad si ti zadnji put srao.,tj vrsio nuzdu ,dali si se okreno da vidis jeli veliko ili bi bolje bilo da ga pregrizes.
Ne SEKIRAM se ja puno zatim. Pustim vodu i sekiracija ode:D
lijepo ti seres po Bosnskim stranicama serem ti se usta
Nije valjda seki da si se toliko rasrdio. Moracu opet pustiti vodu.
Jel' ti to prisvajas sa-x. Ne sikirikaj se previse, evo Kravate su dale zgoditak. Nik ti pokazuje da si jedan haberli tip
eh procitah pricate i o WTC,
ukacajete ovo u word - Q33NY - ovako se zvao jedan od aviona koji je udario u jedan od tornjeva, sad slova Q33NY prebacite u font wingdings i pogledajte sta cete dobiti...............................
r_faruk wrote:eh procitah pricate i o WTC,
ukacajete ovo u word - Q33NY - ovako se zvao jedan od aviona koji je udario u jedan od tornjeva, sad slova Q33NY prebacite u font wingdings i pogledajte sta cete dobiti...............................
gracija wrote:... posto mislis da to radis subtilno
(subtilno) --> suptilno
moze se svakom desiti
Hehe eto vidis koliko je frajer paglu. Nakon onog sto si mu rekla, on je skontao da si upravu ali naravno nedo bog da on to prizna, molim te. Pa je sad sve prenio na nivo gramatike.
Pametnije bi mu bilo da nije nista govorio i poklopio se jer se samo provaljuje...