sinocnja emisija 60 minuta- sjaj i bijeda BiH..
-
dr.iver
U Daytonu je RS usla u ustav BiH. Kod neuspjelih ustavnih promjena trebalo je da se RS, odnosno oba entiteta eliminisu u drugom krugu ustavnih promjena. Do toga nije doslo i sva prica o Tihicu i Lagumdziji povodom toga je prica po sistemu sta bi bilo kad bi bilo....terapija wrote: Jedno je dayton, a drugo ustavno utvrdjena cinjenica / status.
- Drvosjeca iz Dejcica
Smislen odgovor nisma ni ocekivao. dr.iverti je dao odgovor a ti se zamisli nad svojom dezorjentiranoscu.terapija wrote: Jedno je dayton, a drugo ustavno utvrdjena cinjenica / status.
I nemoj ti da blebeces. I pozdravi Zlatana od mene.
Sad mi zao svi oni glasovi sto dadoh SDP-u
![]()
-
joker
Razlika je sto Bakira mozes lako kupiti da prica i pise kako mu ti kazes kao i Avdica i slicne "novinare" koji tako postaju tvoji novinarcici (to je ocito), dok Radoncic ima vise para nego svi oni zajedno. Kako bi onda objasnili cinjenicu da je Avaz 2000-te podrzavao Zlatka, svojevremeno srusio Bicakcica, usao u sukob sa Bakirom Izetbegovicem i sl. Sigurno ga nisu kupili... Fahro je mozda i veci igrac od vecine njih...Baby Jane wrote:Ne znam zasto je cudo sto Bakir podrzava Lagumdziju a onaj drugi Silajdzica..zar nismo vise na to navikli? Ovdje se sve svodi na korupciju. Ni mediji vise nisu sto su nekad bili. Ovaj problem je jako tesko, ako ne i nemoguce rijesiti.
-
joker
A ti k'o Tihic, nisam ti preveo dijelove Rezolucije pa kao da nije ni napisano. Nije bitan broj nego ono sto pise.Jasho wrote:Džemidžiću, melb26sa ti je dao link i dokaz da rezolucija ima 23 člana. Znaći Haris je lagao i obmanjivao javnost o postojanju 35-og člana! Buba imami četvrtu opciju: glasati za Željka Komšića!
Ne pada dr. Iver daleko od klada
Pored entiteskog principa glasanja ne da ne bi mogao ukinuti entitete ili im umanjiti ovlasti, nego ne bi mogao donijeti nijednu odluku vaznu za BiH ako je Srbi ne bi aminovali, ni reformu policije, ni zakon o visokom obrazovanju, niti bilo sta drugo...
Procitajte rezoluciju Vijeca Evrope, a ne slusajte vozdove i klempine price kojima vam oni pune glavu...
-
radeljas
i jedno i drugo jako odvratno. nezavisnosti ni u primislima. ali pri tome avaz nikad ni ne istice da je nezavisan, koliko god bili odvratni, dok bakir kao jeste neki profesionalac, a pri tome je 1000% u sluzbi zlatka lagumdzije. narcis zlatko jos samo tamo moze da nastupa kad pozeli. pitanje je samo koliko ce ljudi kupiti ovu "ekskluzivnosti" i "skandaloznost" od bakirajoker wrote:Razlika je sto Bakira mozes lako kupiti da prica i pise kako mu ti kazes kao i Avdica i slicne "novinare" koji tako postaju tvoji novinarcici (to je ocito), dok Radoncic ima vise para nego svi oni zajedno. Kako bi onda objasnili cinjenicu da je Avaz 2000-te podrzavao Zlatka, svojevremeno srusio Bicakcica, usao u sukob sa Bakirom Izetbegovicem i sl. Sigurno ga nisu kupili... Fahro je mozda i veci igrac od vecine njih...Baby Jane wrote:Ne znam zasto je cudo sto Bakir podrzava Lagumdziju a onaj drugi Silajdzica..zar nismo vise na to navikli? Ovdje se sve svodi na korupciju. Ni mediji vise nisu sto su nekad bili. Ovaj problem je jako tesko, ako ne i nemoguce rijesiti.
- taxi_driver
a sto ste se vi prepali zlaje.
na godisnjem,sretnem harisa na bjelasnici.i popricamo malo o trenutnoj situaciji u bosni.posto je vidio da dolazim iz dijaspore,tablice na autu,kaze on meni eto sto se ne vratis.mareko,harise vratio bih se ja ako se i tvoji vrate iz turske.
pa mi onda kaze,pa eto ne moras odmah,ali za par godina bih i mogao.onda sam mu rekao,moze harise ako mi prodas neku firmu za euro.kaze nema sada,ali poslije izbora ako pobjedi ,bit ce.ok,rekoh,javi pa cemo se biznisom baviti.
i da sreli smo se na onoj cesmi kad ides preko bjelasnice,za gorazde.
na godisnjem,sretnem harisa na bjelasnici.i popricamo malo o trenutnoj situaciji u bosni.posto je vidio da dolazim iz dijaspore,tablice na autu,kaze on meni eto sto se ne vratis.mareko,harise vratio bih se ja ako se i tvoji vrate iz turske.
pa mi onda kaze,pa eto ne moras odmah,ali za par godina bih i mogao.onda sam mu rekao,moze harise ako mi prodas neku firmu za euro.kaze nema sada,ali poslije izbora ako pobjedi ,bit ce.ok,rekoh,javi pa cemo se biznisom baviti.
-
Apos
Aj ne rise matere ti.taxi_driver wrote:a sto ste se vi prepali zlaje.
- taxi_driver
Apos wrote:Aj ne rise matere ti.taxi_driver wrote:a sto ste se vi prepali zlaje.
cuj da ne serem.to mozes nekom u kuci reci,s kim zivis a ne meni.i drugo nista nisam slagao.
harissa za presjednika
- Drvosjeca iz Dejcica
Mirnes i Haris su senzacionalisti koji svoju izbornu strategiju baziraju na tudjim greskama i senzacijama a ne na vlastitim programima i strategijama. Ovo bi svima trebalo biti jasno, na zalost mnogi nesvjesno podlijezu manipulaciji ove dvojice ljudi.
-
forza milan
nadam se da je ovo trebalo bit nesto kao vicApos wrote:3 realna izbora, a da kasnije nikog ne peče savjest
- Mirnes
- Haris
- Sefer
Ostali su "već viđeno"
cuj haris nesto novo
hahahaha
e svaka ti cast
da nisi dozivio-la amneziju
da ti nije saksija pala na glave
@bleka
eto vidjeli smo kako su meli haris i sacirbey pa nas amerika gledaka 4 godine
kad je haris bio tako dobar sto ne ubrza malo sve to
od poluistina i polusjecanja nastojis napravit argumente
zao mi te je
a i harisa mi je zao
-
forza milan
a sad ces ih dati harisuterapija wrote:Jedno je dayton, a drugo ustavno utvrdjena cinjenica / status.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Naravno da jeste Mirci, ali to je nekima ovdje nepoznanica. lakse je vjerovati u ublehe da su Zlatko i Sulejman htjeli legalizovati R.S nego svojom glavom razmisliti racionalno i trezveno.mIRCerka wrote:
zar RS nije Dejtonom legalizovana?
I nemoj ti da blebeces. I pozdravi Zlatana od mene.
Sad mi zao svi oni glasovi sto dadoh SDP-u
![]()
eto ti dokaza da uvijek ima gore od gorega
zao mi je i tebe
-
mostarac
taj igrac ce do polovine iduce godine najvjerovatnije drzavi "pokloniti" onu zgradu sto je napravio a on se trajno nastaniti u Zenici u jednom objektu s resetkama.joker wrote:Razlika je sto Bakira mozes lako kupiti da prica i pise kako mu ti kazes kao i Avdica i slicne "novinare" koji tako postaju tvoji novinarcici (to je ocito), dok Radoncic ima vise para nego svi oni zajedno. Kako bi onda objasnili cinjenicu da je Avaz 2000-te podrzavao Zlatka, svojevremeno srusio Bicakcica, usao u sukob sa Bakirom Izetbegovicem i sl. Sigurno ga nisu kupili... Fahro je mozda i veci igrac od vecine njih...Baby Jane wrote:Ne znam zasto je cudo sto Bakir podrzava Lagumdziju a onaj drugi Silajdzica..zar nismo vise na to navikli? Ovdje se sve svodi na korupciju. Ni mediji vise nisu sto su nekad bili. Ovaj problem je jako tesko, ako ne i nemoguce rijesiti.
Zakon o oduzimanju kriminalom stecene imovine rules
- kekec
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Mirnes i Haris su senzacionalisti koji svoju izbornu strategiju baziraju na tudjim greskama i senzacijama a ne na vlastitim programima i strategijama. Ovo bi svima trebalo biti jasno, na zalost mnogi nesvjesno podlijezu manipulaciji ove dvojice ljudi.
Nisi ti drvosjeca. Garant imas malu motorku.
-
joker
Pa za rezoluciju Vijeca Evrope su odmah svi Srbi poletjeli da optuze Silajdzica da je on to izlobirao. Valjda znaju koga se treba bojati...forza milan wrote: eto vidjeli smo kako su meli haris i sacirbey pa nas amerika gledaka 4 godine
zao mi te je
a i harisa mi je zao
Mostarac, pa ko bi mu mogao biti cimer? Zlatko mozda? Morace onda i on one stanove da vrati od onih poklopljenih u ratu do onih kupljenih poslije rata (doduse nisu ni veliki od 100 do 300 kvadrata)... A zaboravljas da je Fahro privrednik a Zlatko politicar pa ti sad vidi ko je mogao zaraditi pare, a ko nije...
-
mostarac
ko god je krao neka ide u zatvor, a da zlatko ima oraha u dzepovima sumnjam da bi se ovoliko zalagao bas za taj zakon, a to da je Fahro privrednikjoker wrote:Pa za rezoluciju Vijeca Evrope su odmah svi Srbi poletjeli da optuze Silajdzica da je on to izlobirao. Valjda znaju koga se treba bojati...forza milan wrote: eto vidjeli smo kako su meli haris i sacirbey pa nas amerika gledaka 4 godine
zao mi te je
a i harisa mi je zao
Mostarac, pa ko bi mu mogao biti cimer? Zlatko mozda? Morace onda i on one stanove da vrati od onih poklopljenih u ratu do onih kupljenih poslije rata (doduse nisu ni veliki od 100 do 300 kvadrata)... A zaboravljas da je Fahro privrednik a Zlatko politicar pa ti sad vidi ko je mogao zaraditi pare, a ko nije...
- Drvosjeca iz Dejcica
Jasta, motokultivator sa prikolocom...kekec wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Mirnes i Haris su senzacionalisti koji svoju izbornu strategiju baziraju na tudjim greskama i senzacijama a ne na vlastitim programima i strategijama. Ovo bi svima trebalo biti jasno, na zalost mnogi nesvjesno podlijezu manipulaciji ove dvojice ljudi.![]()
Nisi ti drvosjeca. Garant imas malu motorku.
-
joker
Ma ne zalaze se on za zakon vec za "privatnu" agenciju u kojoj bi postavio svoje ljude i koji bi mu odradjivali politicke neistomisljenike, bas kao svojevremeno finansijska policija za Edu Bicakcica. Znas da Zlaja ima iskustva u montiranju procesa.mostarac wrote: ko god je krao neka ide u zatvor, a da zlatko ima oraha u dzepovima sumnjam da bi se ovoliko zalagao bas za taj zakon, a to da je Fahro privrednik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Radoncic je privrednik, gospodarstvenik, biznismen (ako volis anglo)... Ako se bavis biznisom, imas svoju firmu, bavis se razlicitim djelatnostima, investiras kako ces ga nazvati... Na stranu sav tvoj animozitet prema njemu i ljubomoru sto njegova firma izdaje novine koje imaju veci tiraz nego svi Zlajini mediji zajedno.
Avaz se bavi i gradjevinskom djelatnoscu za koju je takodje registrovana firma... Zato jeste privrednik... A nekada je bio i novinar...
-
Teufik iz Los Angelesa
dzokere, okani se mlacenja prazne slame. poznat je animozitet i ljubomora ovog foruma (cast izuzecima) prema sandzosu koji je dosao ovdje bez icega i napravio jednu od najvecih kompanija u drzavi, dok oni landaraju guzicom i kukaju jao jao jes nam lose niko nam ne valja. pa kad skontaju kako su nesposobni onda "ma pokro ma ovo ma ono"
nije samo o fahri rijec, ima jos primjera.
i tako ce i ostati sve dok ne skontaju da im bolje ne moze bit dok se ne potrude i konacno urade nesto da im bude bolje
i tako ce i ostati sve dok ne skontaju da im bolje ne moze bit dok se ne potrude i konacno urade nesto da im bude bolje
-
Dolina avalona
Daj nam ti dokaze da je Haris krao i time ga posalji u cuzu, a ako nemas dokaze onda prestani lagati!!Jasho wrote:Bošnjo 24 daj nam dokaze da je Zlatko krao dok je bio na vlasti, ako ih nemaš onda prestani iznositi laži!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ON JE TEBI PRVI REKAO!!!Dolina avalona wrote:Daj nam ti dokaze da je Haris krao i time ga posalji u cuzu, a ako nemas dokaze onda prestani lagati!!Jasho wrote:Bošnjo 24 daj nam dokaze da je Zlatko krao dok je bio na vlasti, ako ih nemaš onda prestani iznositi laži!
joj eto vas ko djeca...opet ce oni popunjavati imovinske kartone, a svemu ce se kad tad uci u trag...btw, od kojih para je kupio sinu stan u Londonu? ako je od poyajmice, onda od cega zivi svo ovo vrijeme? od 1000 KM plate sto prima mjesecno na faxu? jedino sto kod njega cijenim je sto ga na carsiji cesto sretnem u kupovini...za to ne koristi potrckala...
-
bleka
Svaka cast !!!Dolina avalona wrote:Daj nam ti dokaze da je Haris krao i time ga posalji u cuzu, a ako nemas dokaze onda prestani lagati!!Jasho wrote:Bošnjo 24 daj nam dokaze da je Zlatko krao dok je bio na vlasti, ako ih nemaš onda prestani iznositi laži!
TAko se to radi kratko ali jebitacno !!!