Net ljubav.....:P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote:vidi ludila - upoznam ja koku preko neta i ona meni odvali keder koji ja popušim. I onda se ja naljutim na nju pravo, da bi ona meni rekla istinu da je na drugom kontinentu. I od tada ja držim distancu ali ona fura da smo raja prava. I onda me iznervira totalno po stoti put i ja sebi govorim koji klinac se zajebavam uopšte i gubim vrijeme... da bi samo nekoliko dana poslije došla u mahalu, zvanično se upoznala sa mnom, i pružila mi nekoliko nezaboravnih dana...

Nema veze sa zaljubljivanjem, ali ima sa tim odnosima preko neta - sve je to kita da izvinete dok nekoga ne pogledaš u oči uživo. Oči su ogledalo duše, kako to izblajhano zvuči ali opet žestoko istinito...
sve to stoji, sve dobije drugaciju dimenziju kad se napokon s nekim pogledas oci u oci :D ali cinjenica je da nam je Internet omogucio da nam u zivot udju neki ljudi koje inace mozda ne bismo nikad ni upoznali :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

vala istina ali s još jednom dimenzijom koja kaže da sam ja upoznao i osoba koje bih rado zaboravio oli izbacio iz života sada... Ipak - nikad ne znaš, ali ne treba se libiti nepoznatog. Poslije možeš eventualno promijeniti broj telefona, odseliti u Šabac, iznenadno naći ultimatefighteru s Ilidže sparing partnera... mislim, bezbroj je mogućnosti. A world to conquire... a haj da turim i jednog smješka, da raja ne preskače moje postove kao "too serious". :razz:
Post Reply