Glavni vehabija SAFF-ovaca u zatvoru !

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

Poznajem Latićevu kćerku i mogu reći samo da je sramota da mu dijete onakvo hoda dok se on zalaže za neke stvari s kojima to nije u skladu. Mislim da stvarno nije primjereno za nekoga ko smatra 'da će ići u dženet' da mu kćerka hoda za ramazan u suknjici i sa sa prilično velikim dekolteom. :-?
dripac

Post by dripac »

Gargamel wrote:Poznajem Latićevu kćerku i mogu reći samo da je sramota da mu dijete onakvo hoda dok se on zalaže za neke stvari s kojima to nije u skladu. Mislim da stvarno nije primjereno za nekoga ko smatra 'da će ići u dženet' da mu kćerka hoda za ramazan u suknjici i sa sa prilično velikim dekolteom. :-?
A jel' privlacna cerkica :)
ragib

Post by ragib »

kekec wrote:
Grom iz vedra neba wrote:"mIRCerka"]
Grom iz vedra neba wrote:
Znaci, ako ne volim Fatmira, volim Zlatka...jadnicak... :-) ...Latic ni sam ne zna sta prica...i kako pljuje... ...
Ja sam primjetio od kako citam ovaj forum, a citam ga duze nego sto sam se uclanio, da ti stvarno seres non-stop. Niko vise ne sere na forumu od tebe.

I sta si molim te ti procitala od Latica? Nisi nikad nista. A ovdje seres o tome kako je fasista. Hajde curo na spavanje.
Grome, kao prvo, malo si bezobrazan :-x .

A kao drugo, evo ti jedan clanak koji pokazuje pravo lice Latica.
Zao mi je sto nemam original tekst intervjua iz Ljiljana. Tada su druga stvari
bile vaznije, nije se svaki clanak mogao sacuvati.
Image
Po Islamu a ne po Laticu nisu dozvoljeni mjesani brakovi.
Allah je to zabranio nije Latic.
danas

Post by danas »

ragib wrote: Po Islamu a ne po Laticu nisu dozvoljeni mjesani brakovi.
koliko ja znam, muslimanka vjernica se moze udati samo za muslimana, ali musliman vjernik se moze ozeniti i pravoslavkom i katolkinjom i jevrejkom, sve dok se djeca odgajaju kao muslimani. a ima i muslimana koji nisu vjernici, a ima i mjesanih brakova gdje nijedan partner niej musliman... pa jel' i njima latic treba da viri u postelju?
a nisam znala da su djeca iz takvih brakova -- po islamu -- frustrirana. fala ti dje cuo i ne cuo, sad znam. sta kaze islam. :-?
ragib

Post by ragib »

danas wrote:
koliko ja znam, muslimanka vjernica se moze udati samo za muslimana, ali musliman vjernik se moze ozeniti i pravoslavkom i katolkinjom i jevrejkom, sve dok se djeca odgajaju kao muslimani. a ima i muslimana koji nisu vjernici, a ima i mjesanih brakova gdje nijedan partner niej musliman... pa jel' i njima latic treba da viri u postelju?
a nisam znala da su djeca iz takvih brakova -- po islamu -- frustrirana. fala ti dje cuo i ne cuo, sad znam. sta kaze islam. :-?
U zemljama gdje ne vlada islamski zakon nije preporuceno da se muslimani zene za cure koje ne vjeruju u Allaha i njegove poslanike.
A to da su frustrirani koliko ja znam ne pise nigdje u Kur'anu
Meni se rodica udala za ateistu u njemackoj i dolazila nam je ovog ljeta. Ona je prije vjerovala u Boga ali nije praktikovala vjeru pa nije bilo frustcijraa sa muzem jer je i ona cugala i radila stvari koje se u sustini kose sa Islamom. Iznenadio sam se njezinim dolaskom bas kod mene jer nije nikad mogla sa mnom pricati dugo jer su nam razmisljanja bila uvijek suprotna. Dosla je zato jer je imala psihickih problema, dolazilo joj da se ubije, da skoci sa prozora itd. Isla je u njemackoj kod doktora ali joj nazalost nisu pomogli vec se stanje svakim danom pogorsavalo. Posto sam joj ja prije pricao kako postoje sejtani, dzini tj. duhovna bica koja covjeku ne daju mira i govorio sam joj kako sam gledao kako neki lijece Kur'anom te stvari i poslje im bude dobro(a tada se ismijavala sa mnom i smatrala me budalom). Dosla je da trazi lijeka jer nije mogla da izdrzi vise tako. Pa sam joj preoprucio da ode kod Bugarija. Otisla je kod hafiza da joj pomogne. Hvala dragom Bogu sada je bacila tablete i puno je bolje. Kada je vidila tu jacinu Kur'ana pocela je da klanja i svaki dan slusa Kur'an po dva sata.
Sada ja njoj pricam kako ne treba prenagljivati. Odlucila je da se promjeni i da pocme zivjeti u skladu sa ovom uzvisenom vjerom. Nazalost sada joj se javilo mnogo problema sa muzem, muz zeli "sutra" da odgaja dijecu "da ne vjeruju u Boga" ona ipak bi prije crkla nego dopustila da joj dijeca ne nadju duhovni mir u namazu, postu itd, On zeli da dalje cuga u kuci dok ona ne zeli da drzi alkohol u kuci itd. . Radi ovih stvari javljaju se frustracije
Last edited by ragib on 06/09/2006 01:59, edited 1 time in total.
Haqqani

Post by Haqqani »

ragib wrote:
danas wrote:
U zemljama gdje ne vlada islamski zakon nije preporuceno da se muslimani zene za cure koje ne vjeruju u Allaha i njegove poslanike.
Meni se rodica udala za ateistu u njemackoj i dolazila nam je ovog ljeta. Ona je prije vjerovala u Boga ali nije praktikovala vjeru pa nije bilo frustcijraa sa muzem jer je i ona cugala i radila stvari koje se u sustini kose sa Islamom. Iznenadio sam se njezinim dolaskom bas kod mene jer nije nikad mogla sa mnom pricati dugo jer su nam razmisljanja bila uvijek suprotna. Dosla je zato jer je imala psihickih problema, dolazilo joj da se ubije, da skoci sa prozora itd. Isla je u njemackoj kod doktora ali joj nazalost nisu pomogli vec se stanje svakim danom pogorsavalo. Posto sam joj ja prije pricao kako postoje sejtani, dzini tj. duhovna bica koja covjeku ne daju mira i govorio sam joj kako sam gledao kako neki lijece Kur'anom te stvari i poslje im bude dobro(a tada se ismijavala sa mnom i smatrala me budalom). Dosla je da trazi lijeka jer nije mogla da izdrzi vise tako. Pa sam joj preoprucio da ode kod Bugarija. Otisla je kod hafiza da joj pomogne. Hvala dragom Bogu sada je bacila tablete i puno je bolje. Kada je vidila tu jacinu Kur'ana pocela je da klanja i svaki dan slusa Kur'an po dva sata.
Sada ja njoj pricam kako ne treba prenagljivati. Odlucila je da se promjeni i da pocme zivjeti u skladu sa ovom uzvisenom vjerom. Nazalost sada joj se javilo mnogo problema sa muzem, muz zeli "sutra" da odgaja dijecu "da ne vjeruju u Boga" ona ipak bi prije crkla nego dopustila da joj dijeca ne nadju duhovni mir u namazu, postu itd, On zeli da dalje cuga u kuci dok ona ne zeli da drzi alkohol u kuci itd. . Radi ovih stvari se javljaju frustracije

Da joj Allah olaksa .
hool

Post by hool »

DONY wrote:supersonic(citat):
cetnici i vehabije, sto se mene tice, mogu zajedno u 3 pm!! i jedni i drugi samo nam zagadjuju zemlju.

Kratko i jasno :thumbup: :thumbup:
Opet debilno izjednacavanje vehabija i cetnika :x
Recimo da ima incidenata u Sarajevu sa vehabijama da se neke djevojke na ulici verbalno napada sto su ubucene tako i tako
A vi sto poredite cetnike i vehabije, nadjite djevojku dovoljno ludu da se pokrije kao prava Bosanska muslimanka i otidjite sa njom u Banja Luku
Hocete da vam ja kazem sta ce vam se desiti tamo?
Bicete zaklani ili lincovani
Nece vas niko verbalno vrijedjati
bosnjo24

Post by bosnjo24 »

Ovaj forum pratim jako dugo i citam pa sam se skoro i ja ukljucio tj registrovo ,primjetio sam na da kada ovde raja pise i ima skroz razlicita misljenja sto je donekle i normalno jer nebi valjalo da svi mislimo isto ali ipak ja bi podjelio ovaj forum na muslimane koji se smatraju vjernici i oni ostali (muslimani samo sa imenom i ostale vjere njih sam spojio jer imaju mnogo zajednickog npr piju alkohol,jedu svinjetinu itd) i smanjile bi se razlike u misljenjima jer osoba koja nikad nije vidjela sta pise u KUR'ANU i nikad nije postio/la bar jedan ramazan ili klanjao/la nemozes mu objasniti mnogo stvari jer oni nemogu shvatiti kao i sto mi njih nemozemo sfatit.Nama smetaju vehabije,smeta Latic smeta onaj smeta onaj smeta reis ,meni niko nesmeta dok mene nedira a na vehabije tzv toje samo nevjernicka propaganda pusti to su uglavnom suplje,mozda da se desio nekad incident ali to su odma "teroristi" ma daj kad neke postove citam ovde bolje ih ne sroci ni dodik a nase bosnje,mi sve tude volimo a nase preziremo a gdje opet god odemo tamo smo glupi bosanci i jesmo jer kad sam sebe necjenis kako ce te drugi cijeniti. Otisao sam od teme ali mrzi me kad svako komentarise saff ,ja mislim da je to islamske novine ispravite me ako gresim ali ako su vec islamske ako nesmatras se muslimanom ne komentarisi to ostavi to citaj slobodnu bosnu,tamo ces naci ono sto zelis da cujes zato ja SB nebi citao da meni placaju...hajde uzdravlje
HuLYGaN

Post by HuLYGaN »

Haqqani wrote:
ragib wrote:
danas wrote: koliko ja znam, muslimanka vjernica se moze udati samo za muslimana, ali musliman vjernik se moze ozeniti i pravoslavkom i katolkinjom i jevrejkom, sve dok se djeca odgajaju kao muslimani. a ima i muslimana koji nisu vjernici, a ima i mjesanih brakova gdje nijedan partner niej musliman... pa jel' i njima latic treba da viri u postelju?
Sada ja njoj pricam kako ne treba prenagljivati. Odlucila je da se promjeni i da pocme zivjeti u skladu sa ovom uzvisenom vjerom. Nazalost sada joj se javilo mnogo problema sa muzem, muz zeli "sutra" da odgaja dijecu "da ne vjeruju u Boga" ona ipak bi prije crkla nego dopustila da joj dijeca ne nadju duhovni mir u namazu, postu itd, On zeli da dalje cuga u kuci dok ona ne zeli da drzi alkohol u kuci itd. . Radi ovih stvari se javljaju frustracije

:? Bože ti sačuvaj, zar i ovdje poklonici Vidovite Bebe! Cuj sejtani lol.Koji primitivizam.Gjde je taj Bog bio u Srebrenici?
HuLYGaN

Post by HuLYGaN »

Haqqani wrote:
ragib wrote:
danas wrote: koliko ja znam, muslimanka vjernica se moze udati samo za muslimana, ali musliman vjernik se moze ozeniti i pravoslavkom i katolkinjom i jevrejkom, sve dok se djeca odgajaju kao muslimani. a ima i muslimana koji nisu vjernici, a ima i mjesanih brakova gdje nijedan partner niej musliman... pa jel' i njima latic treba da viri u postelju?

:? Zar i ovdje poklonici Vidovite Bebe! Cuj sejtani lol.Koji primitivizam.Gdje je taj Bog bio u Srebrenici?
mala-i

Post by mala-i »

bosnjo24 wrote:Ovaj forum pratim jako dugo i citam pa sam se skoro i ja ukljucio tj registrovo ,primjetio sam na da kada ovde raja pise i ima skroz razlicita misljenja sto je donekle i normalno jer nebi valjalo da svi mislimo isto ali ipak ja bi podjelio ovaj forum na muslimane koji se smatraju vjernici i oni ostali (muslimani samo sa imenom i ostale vjere njih sam spojio jer imaju mnogo zajednickog npr piju alkohol,jedu svinjetinu itd) i smanjile bi se razlike u misljenjima jer osoba koja nikad nije vidjela sta pise u KUR'ANU i nikad nije postio/la bar jedan ramazan ili klanjao/la nemozes mu objasniti mnogo stvari jer oni nemogu shvatiti kao i sto mi njih nemozemo sfatit.Nama smetaju vehabije,smeta Latic smeta onaj smeta onaj smeta reis ,meni niko nesmeta dok mene nedira a na vehabije tzv toje samo nevjernicka propaganda pusti to su uglavnom suplje,mozda da se desio nekad incident ali to su odma "teroristi" ma daj kad neke postove citam ovde bolje ih ne sroci ni dodik a nase bosnje,mi sve tude volimo a nase preziremo a gdje opet god odemo tamo smo glupi bosanci i jesmo jer kad sam sebe necjenis kako ce te drugi cijeniti. Otisao sam od teme ali mrzi me kad svako komentarise saff ,ja mislim da je to islamske novine ispravite me ako gresim ali ako su vec islamske ako nesmatras se muslimanom ne komentarisi to ostavi to citaj slobodnu bosnu,tamo ces naci ono sto zelis da cujes zato ja SB nebi citao da meni placaju...hajde uzdravlje
to i ja mislim.ali kad te zaustavi na ulici počinje da smeta.i ako nastavlja smetati...šta onda?
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mala-i wrote:
bosnjo24 wrote:Ovaj forum pratim jako dugo i citam pa sam se skoro i ja ukljucio tj registrovo ,primjetio sam na da kada ovde raja pise i ima skroz razlicita misljenja sto je donekle i normalno jer nebi valjalo da svi mislimo isto ali ipak ja bi podjelio ovaj forum na muslimane koji se smatraju vjernici i oni ostali (muslimani samo sa imenom i ostale vjere njih sam spojio jer imaju mnogo zajednickog npr piju alkohol,jedu svinjetinu itd) i smanjile bi se razlike u misljenjima jer osoba koja nikad nije vidjela sta pise u KUR'ANU i nikad nije postio/la bar jedan ramazan ili klanjao/la nemozes mu objasniti mnogo stvari jer oni nemogu shvatiti kao i sto mi njih nemozemo sfatit.Nama smetaju vehabije,smeta Latic smeta onaj smeta onaj smeta reis ,meni niko nesmeta dok mene nedira a na vehabije tzv toje samo nevjernicka propaganda pusti to su uglavnom suplje,mozda da se desio nekad incident ali to su odma "teroristi" ma daj kad neke postove citam ovde bolje ih ne sroci ni dodik a nase bosnje,mi sve tude volimo a nase preziremo a gdje opet god odemo tamo smo glupi bosanci i jesmo jer kad sam sebe necjenis kako ce te drugi cijeniti. Otisao sam od teme ali mrzi me kad svako komentarise saff ,ja mislim da je to islamske novine ispravite me ako gresim ali ako su vec islamske ako nesmatras se muslimanom ne komentarisi to ostavi to citaj slobodnu bosnu,tamo ces naci ono sto zelis da cujes zato ja SB nebi citao da meni placaju...hajde uzdravlje
to i ja mislim.ali kad te zaustavi na ulici počinje da smeta.i ako nastavlja smetati...šta onda?
Ne kontas ti to mala-i... Svi oni su dobri, divni, sjajni, krasni ali samo i iskljucivo prema onima koji misle kao oni. Svi ostali su losi, olos, treba ih izbjegavati, ne treba s njima brakove zasnivati, mjesati se na bilo koji nacin. I svi su jaki u coporu, a pismenost im se u vecini slucajeva svodi na procitan Kur'an i bruku prave i ciste vjerske literature koja im je isprala mozak.

A isto tako i cetnici...

Sve me to podsjeca na pjesmu od Zabranjenog pusenja - Pklatovi. Ko ne zna nek' poslusa, i prepoznace u njoj i jedne i druge, a Boga mi i trece :roll:
Igman

Post by Igman »

Ovaj forum je definitivno komusnisticki ili postkomunisticki raspolozen. Mislim u stvari da je cijeli sajt financiran od SDP i njemu slicnih stranaka ili mozda cak i od tajnih placenih sluzbi. Sve sa ciljem jacanja supljih ideja poput "Svi su krivi za rat", "Kriv je Alija", "Prije se zivjelo mnogo bolje", "Bosnjaci sve pokrase", "Zivio Tito".....
Moj apel pravim Bosnjacima, autohtonim Bosnjacima je da ne nasjedaju na ove provokacije i da znaju sta je pozadina sve ove hajke na Bosnjake.
Igman

Post by Igman »

Ovaj forum je definitivno komusnisticki ili postkomunisticki raspolozen. Mislim u stvari da je cijeli sajt financiran od SDP i njemu slicnih stranaka ili mozda cak i od tajnih placenih sluzbi. Sve sa ciljem jacanja supljih ideja poput "Svi su krivi za rat", "Kriv je Alija", "Prije se zivjelo mnogo bolje", "Bosnjaci sve pokrase", "Zivio Tito".....
Moj apel pravim Bosnjacima, autohtonim Bosnjacima je da ne nasjedaju na ove provokacije i da znaju sta je pozadina sve ove hajke na Bosnjake.
kekec

Post by kekec »

ragib wrote:Po Islamu a ne po Laticu nisu dozvoljeni mjesani brakovi.
Nije poenta u ovoj tvojoj konstataciji.
U intervjuu Latic djeci iz mjesanih brakova kaci mnoge RUZNE epitete,
bez osnove i bez dokaza.
Zao mi je sto nemam originalni tekst.
A i sama zabrana je malo cudna. Ne moze, ali moze ako se radi to i to. :-?
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Igman wrote:Ovaj forum je definitivno komusnisticki ili postkomunisticki raspolozen. Mislim u stvari da je cijeli sajt financiran od SDP i njemu slicnih stranaka ili mozda cak i od tajnih placenih sluzbi. Sve sa ciljem jacanja supljih ideja poput "Svi su krivi za rat", "Kriv je Alija", "Prije se zivjelo mnogo bolje", "Bosnjaci sve pokrase", "Zivio Tito".....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Po Islamu a ne po Laticu nisu dozvoljeni mjesani brakovi.
Jel' ono bijahu svi ljudi pred Bogom isti, jednaki? :roll:

Samo su neki "jednakiji"? :roll:
mala-i

Post by mala-i »

Igman wrote:Ovaj forum je definitivno komusnisticki ili postkomunisticki raspolozen. Mislim u stvari da je cijeli sajt financiran od SDP i njemu slicnih stranaka ili mozda cak i od tajnih placenih sluzbi. Sve sa ciljem jacanja supljih ideja poput "Svi su krivi za rat", "Kriv je Alija", "Prije se zivjelo mnogo bolje", "Bosnjaci sve pokrase", "Zivio Tito".....
može li mi se pojasniti šta ovo znači?raspoložen poslije komunizma ili... :?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

mala-i wrote:
neka pusti ga, slijedeci zakljucak je TITO JE KRIV STO MI NISMO IMALI INTERNET RANIJE TO JE NAMA DEMOKRATIJA DONIJELA ...
djugum

Post by djugum »

mIRCerka wrote:
mala-i wrote:
neka pusti ga, slijedeci zakljucak je TITO JE KRIV STO MI NISMO IMALI INTERNET RANIJE TO JE NAMA DEMOKRATIJA DONIJELA ...
Najbolje bi bilo da ovakve vratimo nazad na Igman i druge planije... bilo nam je bolje bez njih!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Nepobitna cinjenica je da u gradu Sarajevu pa i u drugim gradovima Federacije postoje odredjene grupe ljudi koji pokusavaju da sprovedu u praksi pravila za koje misle da se ovdje trebaju i mogu provoditi. Da oni su sa dugim bradama i potkracenim pantalonama i zovu se Vehabije. Njihovo ispravljanje svjetonadzora je pocelo neke davne 90 i neke godine u ratu u Zenici gdje je nekoliko djevojaka fasovalo radi pokazivanja lijepih bosanskih nogu. Naravno na udaru su bili i poklonici alkohola, lijepog derneka i njima neodgovarajuce pjesme. Naravno tada je centar skupljanja takvih (ne)ljudi bila Zenica da bi se nakon rata rastrkali po nasoj lijepoj Federaciji. I tacno je da je u zadnje vrijeme bilo problema u Sarajevu, tacno je da ponekad se moze naletiti na te skupine neandertalaca ali najtacnije je to da obicno provociraju, maltretiraju pa ponekad i isprase samo one koji su nemocni da im odgovore. Pa recimo da je bilo slucajeva da su cuclali cijevi pistolja, pa da su bili propisno isamarani i da dalje ne nabrajam. Naravno ne mogu se uporediti cetnici i vehabije jer su nas ovi prvi ubijali a ovi drugi nas pokusavaju prevaspitavati. Ovi prvi su se debelo namucili i na kraju zajebali a ovi drugi su sve vise svjesni da takva vrsta doobrazovanja u BiH a narocito u Sarajevu tesko prolazi. Nisu oni nikakva "Serijatska policija" nego skup potkupljenih debila koji za sitnu paru slijede necije upute. Centar svega toga je upravo u dzamiji kralja Fahda koju beskrupulozno vodi muderis Halilovic, jos jedan od onih kojima bi trebala policija da zakuca na vrata i ispita sta je radio u ratu po Bradini i Konjicu. Sve u svemu dok god oni napadaju u mracnim budzacima gdje ih niko ne vidi a ne po osvjetljenim ulicama prepunim lijepih bretelica i ostale ljetne garderobe mozemo ih zvati onim lijepim sarajevskim zargonom "misevi" a ti nisu prispjeli nigdje.
Sto se tice Latica i njegove cuvene recenice iz rata da su "djeca iz mjesanih brakova amorfne tvorevine" neuspjeli pisac je sam o sebi napisao ko je i sta je i za takvim ljudima treba samo povuci vodu da govna odu.
Igman, znas li ti kako se zivilo prije? Cuj forum komunisticki!!!! A ti bi volio da bude nacionalisticki!!!! Moj apel svim ljudima ovog foruma je da ne slusaju budale, pa makar u toj grupi budala bio i ja sam.
Jasho

Post by Jasho »

Latići su dno dna našeg društva i kao pojave su mi odvratni! Obični ultra-nacionalisti!
vesela

Post by vesela »

hrasno38 wrote: Sto se tice Latica i njegove cuvene recenice iz rata da su "djeca iz mjesanih brakova amorfne tvorevine" neuspjeli pisac je sam o sebi napisao ko je i sta je i za takvim ljudima treba samo povuci vodu da govna odu.
cinjenica je da, uprkos njegovom trudu, ljubav pobjedjuje i prevazilazi nacionalne barijere i ljudi sklapaju "mjesovite brakove", ne obaziruci se na reakcije roditelja, familije i okoline u kojoj se nalaze, bilo u Sarajevu ili van BiH...i oni koje ja poznajem su najcesce Srbi i Muslimani!
deex

Post by deex »

Grom iz vedra neba wrote:
mala-i wrote:grome,da te ja jednostavno upitam.da li je neko koga ti poznaješ u ovom gradu ikad zaustavljen na ulici zbog neprimjerenog odijevanja(ženske osobe) ili možda ljubljenja (muška i ženska osoba,par).na javnom mjestu na području Kantona Sarajevo?Da li si čuo za takve slučajeve?Da li ti je poznato da su svojevremeno u studentskim domovima grupacije mladića s bradama upadale u tuđe sobe,klele na sav glas zbog muzike i alkohola?
nadam se iskrenom odgovoru...
Najiskreniji odgovor. Nikada ni od jednog prijatelja/ce ili poznanika/ce nisam cuo za takve slucajeve da je neko od njih vidio "serijatsku policiju" ili da je maltretiran ili pretucen ili bilo kakav kontakt s "njim". Sarajlija sam, i cijelo vrijeme sam proveo u Sarajevu, i poznajem grad bolje od vecine ljudi koji u njemu zive. U Sarajevu zivi pola miliona ljudi, najveca koncentracija policije, nasa kantonalna policija je najefikasnija u cijeloj drzavi, a opet nema ni jednog slucaja koji je prijavljen ili da postoji optuznica.

Prvi put sam cuo ovu pricu na srpskim medijima, a potom je vecernjak SS prenio jos dramaticniju pricu i zacinio to sa prijetnjama nikolini veljovic koja je valjda bila ugrozena od te "radikalne policije", a ispostavilo se da je to cista laz...
Halo, necu cjepidlaciti o zarezima, ali ako se vec kacis za pravopisna pravila, zapamti: ne kaze se cijelo vrijeme nego sve vrijeme, niti sa prijetnjama nego prijetnjama. :D O ostalim tvojim lupetanjima ne bih, ne vrijedi. :shock:
Last edited by deex on 08/10/2006 18:14, edited 1 time in total.
Ludi Kure

Post by Ludi Kure »

Grom iz vedra neba wrote:Niti je Saff vehabijski casopis, niti u sarajevu postoji niti je postojala "serijatska policija".
Neseri Boga ti... nema "uniformisane policije, zato imas bradate gaconje koji "patroliraju" parkovima i zavucenim budjacima nebil nasli nekoga ko se bavi "nepristojnim" glupostima koji Islam neodobrava... neseri, svjedok sam dosta tih slucajeva i sam sam dozivio njihovo maltretiranje...

I da se ja pitam svi bi iz ovog grada s noge na nogu bili istjerani... mrs u p.m. nikad ih nije bilo, fino smo i bez njih zivjeli... koji ce mi qrac sad? Da mi se djete danas sutra nemoze zastekat se sa djevojkom, u nekom mraku, u autu... ko sto smo to nas 99,9% radili, iz straha da gaconje nedodju solit pamet...
Post Reply