Supci sa SFF akreditacijama
-
King Kikapu
ovo je jedan od onih topica u kojima se najbolje ocituje izreka da su stavovi isto sto i guzice jer ih svi moraju imati. :djejeonajsmajlistopovraca:
-
water
ma bleka se samo sali, jel de? Sta se odmah lozis, uostalom Jesica Simpson je skoro bila u Khanadaharu pjevala trupama, sta ces.Krugman wrote:bleka wrote: Ne cuo sam za Miru Puhni na vatru i njegovog BAbu Udbasa starog.
MOgu ti reci da apsolutno niko izvan Bosne ne zna prvo gdje je Bosna, koji je glavni grad, a kamoli o nekom privatnom (zgrabi lovu i bjezi) festivalu.
Meni je jako zao ali to sto Miro radi i putuje svijetom cijelu godinu ne daje nikakvu promociju Sarajevu a budzet vec sada tradicionalno zaplati.Problem sa takvim isfrustriranim kretenima kao ti je da tvoj pojam "poznatog" podrazumjeva ideoloski podobne anonimuse i pojedince koje si vidjeo u filmu ko pobertetlija. Zbog toga nije ni iznenadjujuce da jedan neuki bezkicmenjak k'o ti nema sposobnosti da shvati da su jedan Ferrara, Leigh, Nolte, i Bono jako poznati i popularni van takozvanog "Saff" land-a u kojem je tvoja pamet zarobljena.bleka wrote:KOja popularnost![]()
![]()
![]()
.
Covjek laze godinama te doci ce ovaj, te onaj. Koga je to on doveo ? Gdje je De NIro![]()
Zajebaje se po svijetu godinu za deset dana extra zajebancije opet po obicnom narodu. JAo crveni tepih, pa metalac. NAs podjebava, neka brate ide u BG i pravi festivale kao sto mu je "tata" radio. PUsti nasu sirotinju vise.
BTW, jel njemu pravo ime MIRO?
Nego najbolje ti je da ti ides u Teheran ili Khanadahar i tamo prosipas svoj ideoloski otrov a pustis zdrave ljude grada Sarajeva i BiH da uzivaju u trenutcima kao SFF koje im ti i tvoji ahbabi na srecu niste uspjeli uhelaciti.
A ako se ne sali: ovo bi bio jedan od najruznijh, najljigavijih, najneljudskijih postova objavljenih na bilo kojo temi Sa-x od kada ja pratim.
-
Krugman
Ma kakvi, ne sali se on, nebudi naivan. Nije zajebancija na ovakav neutemeljen i proizvoljan nacin i u maniru seoskog fundamentaliste popljuvati najbolju stvar u ovom gradu i covjeka koji je odgovoran za to.water wrote:ma bleka se samo sali, jel de? Sta se odmah lozis, uostalom Jesica Simpson je skoro bila u Khanadaharu pjevala trupama, sta ces.Krugman wrote:bleka wrote: Ne cuo sam za Miru Puhni na vatru i njegovog BAbu Udbasa starog.
MOgu ti reci da apsolutno niko izvan Bosne ne zna prvo gdje je Bosna, koji je glavni grad, a kamoli o nekom privatnom (zgrabi lovu i bjezi) festivalu.
Meni je jako zao ali to sto Miro radi i putuje svijetom cijelu godinu ne daje nikakvu promociju Sarajevu a budzet vec sada tradicionalno zaplati.Problem sa takvim isfrustriranim kretenima kao ti je da tvoj pojam "poznatog" podrazumjeva ideoloski podobne anonimuse i pojedince koje si vidjeo u filmu ko pobertetlija. Zbog toga nije ni iznenadjujuce da jedan neuki bezkicmenjak k'o ti nema sposobnosti da shvati da su jedan Ferrara, Leigh, Nolte, i Bono jako poznati i popularni van takozvanog "Saff" land-a u kojem je tvoja pamet zarobljena.bleka wrote:KOja popularnost![]()
![]()
![]()
.
Covjek laze godinama te doci ce ovaj, te onaj. Koga je to on doveo ? Gdje je De NIro![]()
Zajebaje se po svijetu godinu za deset dana extra zajebancije opet po obicnom narodu. JAo crveni tepih, pa metalac. NAs podjebava, neka brate ide u BG i pravi festivale kao sto mu je "tata" radio. PUsti nasu sirotinju vise.
BTW, jel njemu pravo ime MIRO?
Nego najbolje ti je da ti ides u Teheran ili Khanadahar i tamo prosipas svoj ideoloski otrov a pustis zdrave ljude grada Sarajeva i BiH da uzivaju u trenutcima kao SFF koje im ti i tvoji ahbabi na srecu niste uspjeli uhelaciti.
A ako se ne sali: ovo bi bio jedan od najruznijh, najljigavijih, najneljudskijih postova objavljenih na bilo kojo temi Sa-x od kada ja pratim.
Bez obzira sto je Mirsad Purivatra cijeli rat proveo u Sarajevu boreci se za BiH, bez obzira sto jedan nas Ademir Kenovic tvrdi da je Mirsad Purivatra sa SFF-om za Sarajevo i BiH postigao isto onoliko koliko i Olimpijada 1984, bez obzira sto je Mirin babo Atif uradio za prava Bosnjaka u Jugoslaviji vise nego sto je Alijina kriminalna klika Cengica, Behmena i drugih skupa, ovakvim matorim kenjcima ko bleka Miro nevalja jer mu ime ne "pase", jer je posten, vrijedan, i sposoban, i jer je politicki nepodoban. Te se stoga osjecaju ovlastenim da ga salju ni manje ni vise nego u Beograd. Supak nije ni zasluzio bolju reakciju od gornje.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nisi ti shupak ako imas akreditaciju, vec ako je istices cak i kad ides na kafu sa rajom...pogotovo petkom navece u gradu...to je shupachkidaduli_sa wrote:Ne znam, jesam protiv stavljanja tih akreditacija i preseravanja po gradu ali sinoc mi je akreditacija odlicno dosla - ulazak na koncert Mostar Sevdah Reunion!
Neprevazidjeni su!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
jedina dobra stvar jeste ta što SFF kratko traje
ali ruku na srce zna im se zalomiti pokoji dobar japanski horror ili drama iz azije aka koreja:D
šteta što smo to ranije već pogledali
bez akreditacije uz miris kompa
-
bleka
Ko sto rece Edo Majka "ostala je ona stvarQler wrote:@bleka
http://www.sff.ba/2006/bos/novosti_vise ... _coolmenus
ovaj miro sve neke anonimuse dovodi....
ona uvjek spasi stvar" nema koga pozvat nego jopet Bona. Sta ces, da je makar Kustu doveo reko bi svaka cast nesto novo
Iduce godine kao zvijezda festivala ce opet biti Bono koji ce doci na par sati i jebi se BOsno i SFF do iduce godine.
-
mIRCerka
da je Kustu doveo, ti bi velikim slovima napisao STO DOVODI ONOG CETU stoga nijedne...tvoja opterecnost nacionalizmom je nevidjena...bleka wrote:Ko sto rece Edo Majka "ostala je ona stvarQler wrote:@bleka
http://www.sff.ba/2006/bos/novosti_vise ... _coolmenus
ovaj miro sve neke anonimuse dovodi....
ona uvjek spasi stvar" nema koga pozvat nego jopet Bona. Sta ces, da je makar Kustu doveo reko bi svaka cast nesto novo.
Iduce godine kao zvijezda festivala ce opet biti Bono koji ce doci na par sati i jebi se BOsno i SFF do iduce godine.
-
bleka
Bez obzira sto je Mirsad Purivatra cijeli rat proveo u Sarajevu boreci se za BiH, bez obzira sto jedan nas Ademir Kenovic tvrdi da je Mirsad Purivatra sa SFF-om za Sarajevo i BiH postigao isto onoliko koliko i Olimpijada 1984, bez obzira sto je Mirin babo Atif uradio za prava Bosnjaka u Jugoslaviji vise nego sto je Alijina kriminalna klika Cengica, Behmena i drugih skupa, ovakvim matorim kenjcima ko bleka Miro nevalja jer mu ime ne "pase", jer je posten, vrijedan, i sposoban, i jer je politicki nepodoban. Te se stoga osjecaju ovlastenim da ga salju ni manje ni vise nego u Beograd. Supak nije ni zasluzio bolju reakciju od gornje.[/quote]
Hohoho, gdje su se to oni borili za prava Bosnjaka. Mozda cekali onu RAbiju, Salku i Fikreta pa da ostanemo u vasceloj (krnjoj) Yugi. To je on se borio za prava Bosnjaka u CZ-u kada je skako na leda pojedinim ljudima samo zato sto su se odupirali Srpsko-Hrvatskoj hegemoniji.
MA nista odosmo od teme zelim vam da uzivate u "jos jednom uspesnom" SFF-u. Danke MIRO
Hohoho, gdje su se to oni borili za prava Bosnjaka. Mozda cekali onu RAbiju, Salku i Fikreta pa da ostanemo u vasceloj (krnjoj) Yugi. To je on se borio za prava Bosnjaka u CZ-u kada je skako na leda pojedinim ljudima samo zato sto su se odupirali Srpsko-Hrvatskoj hegemoniji.
MA nista odosmo od teme zelim vam da uzivate u "jos jednom uspesnom" SFF-u. Danke MIRO
-
bleka
Kusta jeste CHetnik, ali jebiga nije Kurva ko recimo Bregovic da hoce biti na 14 stolica i prijatelj sa cijelih 172 nacije. Covjek je Cetnik, odlucio se za tui opciju vec 14 godina, vratio se u pradedovsku veru, ali definitivno nije kukavica, niti licemjer.
-
mIRCerka
nidje veze s temom...bleka wrote:Kusta jeste CHetnik, ali jebiga nije Kurva ko recimo Bregovic da hoce biti na 14 stolica i prijatelj sa cijelih 172 nacije. Covjek je Cetnik, odlucio se za tui opciju vec 14 godina, vratio se u pradedovsku veru, ali definitivno nije kukavica, niti licemjer.
stvarno ti nije dobro...JEDNU AKREDITACIJU MOLIM
-
zemljotres
ja za svaki dogadjaj ganjam akreditaciju.. vise ne poznajem zivot bez akreditacije... eto
-
informator
Znaci li to da si ti shupak ?zemljotres wrote:ja za svaki dogadjaj ganjam akreditaciju.. vise ne poznajem zivot bez akreditacije... eto
-
zemljotres
a, ne.. to mi necete prikaciti.. ja nisam shupak - ja sam shupchina... etoinformator wrote:Znaci li to da si ti shupak ?zemljotres wrote:ja za svaki dogadjaj ganjam akreditaciju.. vise ne poznajem zivot bez akreditacije... eto![]()
![]()
-
mIRCerka
ko prizna jos mu se pola doda...zemljotres wrote:a, ne.. to mi necete prikaciti.. ja nisam shupak - ja sam shupchina... etoinformator wrote:Znaci li to da si ti shupak ?zemljotres wrote:ja za svaki dogadjaj ganjam akreditaciju.. vise ne poznajem zivot bez akreditacije... eto![]()
![]()
ja prosetala svoj HEJ! okovratnik, a stochar mi obecao donijeti svoj SFF okovratnik i akreditaciju od proslog SFFA da se furam...
-
mIRCerka
stochar wrote:hej ba! maloprije, sjedimo JA i Nick Nolte, chekamo da dodje Emily Watson kad dodje Danis Tanovic kazhe: e, stochar, da nisi vidio Bonu Voxa? kazhem ja: bio je maloprije s onom rajom iz 'Guantanama' pa je otis'o s Mirom Purivatrom u setnju, nije mi rek'o gdje ce, al' bicemo mi veceras s njim i onom rajom iz Bukureshta na afteru poslije Pushenja, donio nam je Sejo Sexon nekog viskija sto je prosle godine obec'o, a, bice i Lucija Serbedzija, ono, ludnica, nemoj da ne dodjes. Kazhe Danis: dosh'o bi ja dragi stochko, ali, NEMAM AKREDITACIJU!!!mIRCerka wrote:ko prizna jos mu se pola doda...zemljotres wrote: a, ne.. to mi necete prikaciti.. ja nisam shupak - ja sam shupchina... eto
ja prosetala svoj HEJ! okovratnik, a stochar mi obecao donijeti svoj SFF okovratnik i akreditaciju od proslog SFFA da se furam...:):)
i dam mu ja onu jednu prenosnu, imam ja toga na bacanje...
![]()
![]()
![]()
- legionarka
Znaci i ove godine dodjeljene su lepezice maminim i tatinim sincicima i kcerima:) neka aferim...mislmi valja ipak tolike pare potrosit,a opet lakse tudje nego svoje. Jedino pozitivno su filmovi velikog majstora Bela-e Tar-a, covjek je Tito. Ostalo, hmh....svaki dan u svakom pogledu nista se ne mjenja...Ista lica..nove haljine...puniji novcanici...Gledam na netu slika Emine Ganic sa protagonistima filma Road to Guantanamo...ma ko naljepljena na sliku...beli se prepala terorista:) a film ko da gledam nije ni vidjela...nebitno...
Izgleda da je nama Bono ko Deda Mraz svako malo pa dodje...hajde ljudi malo kreativnosti...Sta bi s De Nirom...nesto ne dodje...
Hmh...nema veze...svake godien sve gori i gori fillmovi...Sto ne dovedu nekog novog aktuelnijeg poznatog a ne ove second hand zvijezde...(re: Nick N.)... Elem...da ne duljim...kome se da nek nadje film Bitka u raju..Iliti Batalla en el cielo, reditelja: Carlos Reygadas odlican film
-
zemljotres
1) Sto mamini i tatitni sinovi? Akreditacije nose i "mali ljudi" vec godinama.legionarka wrote:Stochar, svaka ti cast na temi...
Znaci i ove godine dodjeljene su lepezice maminim i tatinim sincicima i kcerima:) neka aferim...mislmi valja ipak tolike pare potrosit,a opet lakse tudje nego svoje. Jedino pozitivno su filmovi velikog majstora Bela-e Tar-a, covjek je Tito. Ostalo, hmh....svaki dan u svakom pogledu nista se ne mjenja...Ista lica..nove haljine...puniji novcanici...Gledam na netu slika Emine Ganic sa protagonistima filma Road to Guantanamo...ma ko naljepljena na sliku...beli se prepala terorista:) a film ko da gledam nije ni vidjela...nebitno...
Izgleda da je nama Bono ko Deda Mraz svako malo pa dodje...hajde ljudi malo kreativnosti...Sta bi s De Nirom...nesto ne dodje...
Hmh...nema veze...svake godien sve gori i gori fillmovi...Sto ne dovedu nekog novog aktuelnijeg poznatog a ne ove second hand zvijezde...(re: Nick N.)... Elem...da ne duljim...kome se da nek nadje film Bitka u raju..Iliti Batalla en el cielo, reditelja: Carlos Reygadas odlican film
2) Po cemu su filmovi "sve gori i gori"? Zato sto ih nije Spielberg pravio ili...?
3) Nick Nolte second hand zvijezda???????????? Pa dobro, nije bas Brad Pitt al' da je second hand vala......
-
ins
Siguran sam da te je ovo ucinilo boljim covjekom!alphonse kauders wrote:Za 12 godina SFF-a, nisam nijednom otišao pogledati nijedan film
Dopusti jos da pogadjam: struju u stanu ne koristis jer je onaj smrad Edison izradio Teslu?
Ides pjeske jer zbog americkog imperijalizma ljudi umiru od gladi u Africi?
Vegeterijanac si?
Ne koristis parfeme ili dezodoranse?
Spavas na kamenu?