Moj direktor je perverznjak....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

buntovnica

Post by buntovnica »

ovo je jedna velika firma,svi je vjerovatno znate...zato nisam ja jedina sekretarica,a i usput sve poslove koje obavlja sekretarica koja je na odmoru ne obavljam ja,jer sam ja samo zamjena i nisam u potpunosti upucena sa nekim stvarima,kosto su ti intervjui...

i usput dosadno mi jeste,al nisam bas taj tip osobe kojoj je dosadno da izmislja stvari ... ocigledno je vama dosadno koji samo kritikujete,nabadate i vrjedjate ...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

buntovnica wrote:ovo je jedna velika firma,svi je vjerovatno znate...zato nisam ja jedina sekretarica,a i usput sve poslove koje obavlja sekretarica koja je na odmoru ne obavljam ja,jer sam ja samo zamjena i nisam u potpunosti upucena sa nekim stvarima,kosto su ti intervjui...

i usput dosadno mi jeste,al nisam bas taj tip osobe kojoj je dosadno da izmislja stvari ... ocigledno je vama dosadno koji samo kritikujete,nabadate i vrjedjate ...
maco, clan si od 15.avgusta ove godine, sto znaci da nisi upratila kako su forumashi ovdje multifunkcionalni... Znaci mozemo obavljati vise poslova istovremeno , a da nijedan posao ne trpi zbog onog drugog...nesto kao dual processor... :D:D:D:D:D

sta bi sa direktorom, ti sad popljuva nas, a nisi nam rekla sta je dish rekao/uradio kad je dosao...
tempora

Post by tempora »

Pojedini komentari su krajnje primitivni, tipa " a ti kao dobra treba pa se on tebi kao trpao" :shock:
Seksualna intimidacija na poslu nema veze sa tim koliko je neko zgodan ili lijep! Uglavnom je rijec o moci i zloupotrebi iste.
Sto je najtuznije, ovaj problem ili "situaciju" tesko je dokazati i u mnogim drugim zemljama, a ne samo u BiH!
Mnoge zene odluce o tome sutjeti jer problem nije samo gubitak posla, vec i strah od toga da li ce joj se povjerovati, hoce li moci naci drugi posao, pa onda finansijska problematika i sl. Sto je osoba mocnija, time i manja mogucnost da se "slucaj" pozitivno rijesi u korist zrtve! Tvoja rijec protiv njegove! Svjedoka nema, pa nema ni dokaza, jel!?
Na moju zalost, ja imam iskustvo sa seksualnom intimidacijom na poslu, sto licno, sto kroz kolege i znam kolika je mogucnost da "stvar" prodje nekaznjeno. Ti moras sama "odvagati" sto ces uciniti, ostati i skupiti hrabrosti da mu kazes da je ono sto cini kaznjivo ili otici i postediti se na taj nacin.

Konkretno u ovom slucaju ne radi se o "pedofiliji" vec o seksualnoj intimidaciji, no hajde mogu razumjeti zasto se provlaci "termin" pedofilije.
Moj sef je homoseksualac, koji ima sklonosti prema djecacima od do 12 godina. Obicno ganja nase ucenice, koje nemaju partnera da im kao cuva djecu. Nedavno je kupio u jednom parku restoran i stan iznad njega, a u okolini pravi razne igrarije za djecu.Sve kolege se sale i nazivaju to mjesto Neverland! :( Cudna koincidencija!? Uvijek preko neke organizacije nadje po nekog djecarca da ga pazi, a mi svi u firmi sumnjamo da ima te sklonosti, no nista se ne moze dokazati. Izbacen je iz jedne takve organizacije koja daje djecu na privremeno zbrinjavanje jer mu je receno da nema granica! I to je sve. Sada je nasao djecaka jedne samohrane majke koja nema novaca i na mrtvo ime je zaljubljen u to djete. Deda tog djeteta ga je nedavno optuzio za seksualno zlostavljanje, stvar je zavrsila u opstini ali posto nema jasnih dokaza, sve ostaje mrtvo slovo na papiru.
On bi sada sa malim da ide na godisnji u Austriju! :shock: Ne dolazi ni na sastanke jer djete vodi na dzudo, plivanje, disko ili se igra sa njim kod kuce! :roll:
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

mIRCerka wrote: upratila kako su forumashi ovdje multifunkcionalni... Znaci mozemo obavljati vise poslova istovremeno , a da nijedan posao ne trpi zbog onog drugog...nesto kao dual processor... :D:D:D:D:D
Misli¹ "prièati" na forumu a na poslu prièati kako radi¹ dok drugi kolega (fakat) radi? :D:D:D Asimetrièno multiprocesiranje :D:D:D
chinese_water

Post by chinese_water »

A wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:Slusaj "A" utvrdili smo da ovde nije nije rijec o pedofiliji cim je rekla koliko joj je godina
"Sad u nekim moralnim vrijednostima...zaista nije pedofil, nego pedofilcina, barem po meni... "
"Kako ba nidje veze da je pedofil?
Njemu 65, njoj 20 i ona nece sex s njim, a on navaljuje? "
"Ma zakonski nije pedofil , no moralno jeste."
Slusaj "DobroJutroKolumbo" ovo sto sam napisala se odnosi na nekolicinu forumasa koji ocigledno ne znaju sta je pedofilija. Mislim da je bitno da i oni shvate da nije problem u tome sto je tip stariji, nego je problem samo zloupotreba polozaja. To je ovdje jedino bitno, sa ljudskog, moralnog i pravnog aspekta.
Da tvoje dijete zenskog roda koje ima 20 godina maltretira neki debil kome se ne moze ni dici bez viagre, a sve to po osnovu nadredenosti nad tvojom kcerkom....bas me zanima sta bi mislila o njemu...da li bi rekla da je pedofil???....nekada zaista treba biti i subjektivan!!!
mostarac

Post by mostarac »

tempora wrote:Pojedini komentari su krajnje primitivni, tipa " a ti kao dobra treba pa se on tebi kao trpao" :shock:
Seksualna intimidacija na poslu nema veze sa tim koliko je neko zgodan ili lijep! Uglavnom je rijec o moci i zloupotrebi iste.
Sto je najtuznije, ovaj problem ili "situaciju" tesko je dokazati i u mnogim drugim zemljama, a ne samo u BiH!
Mnoge zene odluce o tome sutjeti jer problem nije samo gubitak posla, vec i strah od toga da li ce joj se povjerovati, hoce li moci naci drugi posao, pa onda finansijska problematika i sl. Sto je osoba mocnija, time i manja mogucnost da se "slucaj" pozitivno rijesi u korist zrtve! Tvoja rijec protiv njegove! Svjedoka nema, pa nema ni dokaza, jel!?
Na moju zalost, ja imam iskustvo sa seksualnom intimidacijom na poslu, sto licno, sto kroz kolege i znam kolika je mogucnost da "stvar" prodje nekaznjeno. Ti moras sama "odvagati" sto ces uciniti, ostati i skupiti hrabrosti da mu kazes da je ono sto cini kaznjivo ili otici i postediti se na taj nacin.

Konkretno u ovom slucaju ne radi se o "pedofiliji" vec o seksualnoj intimidaciji, no hajde mogu razumjeti zasto se provlaci "termin" pedofilije.
Moj sef je homoseksualac, koji ima sklonosti prema djecacima od do 12 godina. Obicno ganja nase ucenice, koje nemaju partnera da im kao cuva djecu. Nedavno je kupio u jednom parku restoran i stan iznad njega, a u okolini pravi razne igrarije za djecu.Sve kolege se sale i nazivaju to mjesto Neverland! :( Cudna koincidencija!? Uvijek preko neke organizacije nadje po nekog djecarca da ga pazi, a mi svi u firmi sumnjamo da ima te sklonosti, no nista se ne moze dokazati. Izbacen je iz jedne takve organizacije koja daje djecu na privremeno zbrinjavanje jer mu je receno da nema granica! I to je sve. Sada je nasao djecaka jedne samohrane majke koja nema novaca i na mrtvo ime je zaljubljen u to djete. Deda tog djeteta ga je nedavno optuzio za seksualno zlostavljanje, stvar je zavrsila u opstini ali posto nema jasnih dokaza, sve ostaje mrtvo slovo na papiru.
On bi sada sa malim da ide na godisnji u Austriju! :shock: Ne dolazi ni na sastanke jer djete vodi na dzudo, plivanje, disko ili se igra sa njim kod kuce! :roll:
nekada je dobro zivjeti u zemlji gdje u dzepovima ljudi mozes lakse naci utoku nego olovku :D
Sto ne moze rjesiti sud, svakako moze utoka :D
ibrik

Post by ibrik »

Moze li otprilike nagovjestaj o kojoj se firmi radi...bar reci je li privatna ili drzavna????
ztluhcs

Post by ztluhcs »

...
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

komi wrote::D

instaliraj kakvu kameru i idi na tužbu :D ima da budeš bogata do kraja života :D

Upravo tako. Postavi negdje kameru, i snimi. I onda mu fino pokaži supruzi i djeci. A možeš ga i tužiti. :oops:
buntovnica

Post by buntovnica »

pa sta cu da vam pricam sta je bilo kad je dolazio sada kad mi vecina ne vjeruje...nisam rekla da je svima dosadno i da svi vrjedjaju i kritikuju,al prepoznat ce se sami... ovim drugima hvala,nesto od ovoga ce mi i koristiti...
mesha

Post by mesha »

napusti poso, ionako nisi u stalnom radnom odnosu...
buntovnica

Post by buntovnica »

posao ne mogu napustiti,jer se ne usudjujem ovo reci roditeljima... sama sam pronasla posao,odnosno preporucena sam preko direktorove zene... nije ovdje lose u potpunosti dok njega nema,svi su ostali ljubazni,normalni...
shpeck

Post by shpeck »

... shvatam te u potpunosti al ja imam problem kad me uposleni kolega ganja šarafcigerom po kancelariji :sad: :roll:
car-x

#89 Re: Moj direktor je pedofil

Post by car-x »

buntovnica wrote:prvo veomaaaaaaaaa je ugledna osoba u gradu...kada bih rekla ko je vjerovatno bi svi znali.. ja mjenjam njegovu sekretaricu vec sedmicu,ona bi trebala da dodje za dvije sedmice...
on je normalan na prvi pogled,a kada smo juce slucajno ostali sami covjek je pokusao da me poljubi,da me isfata...ja nisam znala sta da mu kazem i samo sam izasla...od tada samo se nesto smjeska lafo zavodnicki...a meni se to sve gadi i osjecam se jadnooo.. to se juce desilo i stalno o tome razmisljam... on obicno nije tu vec dodje s vremena na vrjeme,a kad vidim da dolazi sva se najezim,zakopcam do grla i napravim neku odvratnu facu..danas , jos uvjek nije dosao pa sam rahat ... :) nadam se da neko ima dobar savjet,dali da odem prije nego sto prodju te dvije sedmice ili da ostanem...jer je isplata za ove tri sedmice predobra...i citavom mom drustvu,roditeljima je bilo cudno kako toliko novca za tako malo vremena. zato se pitam da on mozda nije pomislio da uz tu sumu osim sekretarice dobije jos nesto... nadam se da me kontate i da ce se naci neko ko ima vremena i zivaca da mi pomogne...
ne zelim nikog da branim, ali meni ovdje fali tvoje ponasanje prije nego sto se on odlucio na "napad"..

i jedan najobicniji bezopasni flert njemu moze biti signal da ima "prolaz"..

tesko si mogu zamisliti situaciju da neki tamo tip, na tvoje "dobar dan direktore" zaleti se i zgrabi te za sisu.. a ako jeste tako, taj pripada u zatvor..
idic

Post by idic »

Meni se čini da je debela upravu i da djevojka prekraćuje dosadu izmišljenom pričom. Da se zaista osjećaš ugroženom i da si u strahu od sljedećeg koraka pobjegla bi glavom bez obzira. Ni pare ni ništa na svijetu te nebi zadržalo na tom mjestu.
ibrik

Post by ibrik »

Ja nisam bas skontao da je buntovnica u nekom strahu, pa nije sama u cijeloj firmi i nije covjek valjda silovatelj...njoj je samo neugodno i zeli se izbjeci svaku mogucu ruznu scenu...ako nisam u pravu ispravi me i ne odgovaras na moje pitanje o firmi...bar nagovjestaj o kojoj se firmi radi ili bar je li drzavna ili privatna...
ztluhcs

#92 Re: Moj direktor je pedofil

Post by ztluhcs »

car-x wrote: tesko si mogu zamisliti situaciju da neki tamo tip, na tvoje "dobar dan direktore" zaleti se i zgrabi te za sisu..
Heeej al' zamisli "dobar dan direktore, kako je pro¹ao vikend..." :D
cHupjahalic@

#93 Re: Moj direktor je pedofil

Post by cHupjahalic@ »

ztluhcs wrote:Heeej al' zamisli "dobar dan direktore, kako je prošao vikend..." :D
Pa ni dr. Phil ti nije ravan vise. :D :D :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

ztluhcs wrote:
mIRCerka wrote: upratila kako su forumashi ovdje multifunkcionalni... Znaci mozemo obavljati vise poslova istovremeno , a da nijedan posao ne trpi zbog onog drugog...nesto kao dual processor... :D:D:D:D:D
Misliš "pričati" na forumu a na poslu pričati kako radiš dok drugi kolega (fakat) radi? :D:D:D Asimetrično multiprocesiranje :D:D:D
ne nego fakat raditi...ja ne radim u megalomanskoj firmi koja za jedan posao ima po 5 radnika...ja sam jedini prevodilac...neko je jedini finance officer...neko je jedini logistics...pa nemamo dvije sekretarice da jedna preko druge prenosi poruke od trece, koja je opet od direktorovog badze sestrine jetrve bratica komsinica sa 3. sprata.... :D

prezivi li buntovnica?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

:( ovo ko reklame u sred filma...taman se zakuha i prekid...
idic

Post by idic »

Skontala je da je provaljena i sad će se povući i vjerovatno je više nećemo vidjeti na ovom forumu. :P
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

ma dadni mu ba, ne trosi se to sto imas medju nogama... a imaces poso i kad se vrati sekretarica, a mozda i plata bude jaca... a tek vikendica na jahorini... pa na meso kod maksumica... pa na tanju savic u akvu... pa ogrlica... a tek uzbudjenje sto se trosite na radnom mjestu... a kad ti je mrsko radit, samo reknes i onda on to prebaci nekoj curici sto mu nije dala kad je trebalo... essssss...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

:( buntovnice? gdje ode?
Chopper_Horrace

Post by Chopper_Horrace »

Instaliraj kameru i daj na net da svi vide sta ti radi...:D :D :D :D
A ako nekad budes popularna ili bude zafalilo za popularnosti, mozes taj snimaki upotrijebiti kao home movie :D :D :D :D

Salu na stranu trake money and run..
Usput ako ti je ta prijateljica na tom poslu vec duze vrijeme kako to da nije otisla ako je bio takav i prema njom? Sumnjiva je ona meni neshta bogumi :lol: :P
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

ne napustaj posao
kao sto neki rekose snimi razgovor kad te napada i njegovoj zeni daj dokaze

ostavi se kojekavih legalnih/pravnih fazona
tuzakanje kosta para, vremena, nerva, i napada na tvoj karakter
i u pravnim drzavam RIJETKO dolazi do sudjenja i kojesta drugog
znas da zivis u mahali, opet ce se sve svesti da si ti kriva a on posten

ako te dotakne, onda ga stocem zdrmas u lice, ili koljenom znas vec gdje :D
i pocnes se derati silovanje :D
Post Reply