Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja cu tebi svakog prvog slati po jednu razglednicu
pretplati se an 12 razglednica na istu adresu da salju
maloprije neko zvoni na interfon, ja pitam "ko je" kaze "postar!"
i ja mami govorim MAMA, evo cike s racunima...kad ono momak, mozda 20ak godina, ko sececr sladak meni pruza kovertu veliku...kad unutra:
uz razlgednicu stigle i
Doticnoj forumasici hvala od srca (ne da mi ona da je prozovem javno )
Ehehe,super ti je ta drugarica forumasica! Kad smo kod dopisivanja,ja sam se u srednjoj soli dopisivala sa jednim deckom,to valjda tada bio oblik chatanja,hehe,i bas bih voljela da se nakon ovih skoro 20 godina nastavi... Posledjni podatak je bio da je jos uvijek u Sarajevu,isao je u Zubotehnicku,sad ima kao i ja 33 godine,i zove se Adnan Demirovic...Ako ga neko poznaje neka ga pozdravi!
Evo maxuz se ulogah da se javim na ovu temu.
Raznjezili ste me sa ovom temom. sad sam isla i izvukla ispod kreveta veliku kutiju pisama iz izbjeglickih dana. Ponovo sam vidjela sva ta lica pred sobom i zapitala se gdje li su sada i sta rade. Seljaja i pretucanje je ucinilo svoje da smo izgubili kontakte.
A sto se tice teme slazem se sa Mirci da je sva ta tehnologija koja je trebala poboljsati komunikaciju ustvari je svela na minimalu. Prije sam pisala kilometarska pisma o svemu i svacemu a sad mi se mail-ovi svode na to da se samo javim. Tako da o ljudima s kojim sam se dopisivala a sad mejlam znam puno manje nego u dobi pisama.
A sad da napisem nekom pismo i posaljem, proglasio bi me ludom.
medda wrote:Evo maxuz se ulogah da se javim na ovu temu.
Raznjezili ste me sa ovom temom. sad sam isla i izvukla ispod kreveta veliku kutiju pisama iz izbjeglickih dana. Ponovo sam vidjela sva ta lica pred sobom i zapitala se gdje li su sada i sta rade. Seljaja i pretucanje je ucinilo svoje da smo izgubili kontakte.
A sto se tice teme slazem se sa Mirci da je sva ta tehnologija koja je trebala poboljsati komunikaciju ustvari je svela na minimalu. Prije sam pisala kilometarska pisma o svemu i svacemu a sad mi se mail-ovi svode na to da se samo javim. Tako da o ljudima s kojim sam se dopisivala a sad mejlam znam puno manje nego u dobi pisama.
A sad da napisem nekom pismo i posaljem, proglasio bi me ludom.
Ja sam svojoj prijateljici koja se nalazila u izbjeglickom kampu negdje ispod triglava gdje je postu donosio medjed Bruno, poslala poster Jason Donovan.
Kao odgovor sam dobila A4 ispisan samo sa Hvala na vise jezika.
Tad smo se znali i obradovati.
Ja ti pravo cesto putujem i imam 4 adrese na koje obavezno posaljem razglednice (meani je to 100x bolje nego mail i praktikujem kad god mogu)...posalji mi pp i dodacu te na listu
Sljedeca destinacija mi je Lisabon, ali tek 13-14.09.
Ako budem gdje isla prije tog, javim ti.
Dena wrote:Ja ti pravo cesto putujem i imam 4 adrese na koje obavezno posaljem razglednice (meani je to 100x bolje nego mail i praktikujem kad god mogu)...posalji mi pp i dodacu te na listu
Sljedeca destinacija mi je Lisabon, ali tek 13-14.09.
Ako budem gdje isla prije tog, javim ti.