Male tajne velikih majstora zavodjenja...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Qler

Post by Qler »

zadig se priprema za novi razvod :D

NE KUPUJ AUTA! :D :D :D :D :D :D :D :D
debela

Post by debela »

jeza u ledja wrote:I baj d vej, mogao sam pretpostaviti da ce biti ovakvi komentari. Prvo pitate eto koje su to tajne, onda kad vam neko kaze vama smijesno, kao ahaha 'vidi ga sta on misli ko je on'... bjezi ba i ja sam blesav sto se javljam.
e fakat si pogresno profurao, znala sam :D haj ponovo kazem ti. sta su to jebacke tole i sulja? :D
izblajhana

Post by izblajhana »

Cula sam za sretne gace...ali za jebacku kosulju NIKAD :lol: :lol: :lol:
Eshek

Post by Eshek »

debela wrote:e fakat si pogresno profurao, znala sam :D haj ponovo kazem ti. sta su to jebacke tole i sulja? :D
To su ti one stvari na koje se vi zene "gadite", ali uglavnom završite zavlačenjem rukicu u iste :D :D
debela

Post by debela »

oh je li ovo bjese gosn. papucar licno :lol: bolje ti je drzi jezik za zubima da ne bi oklagija radila :lol: :lol:
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

debela wrote:
jeza u ledja wrote:I baj d vej, mogao sam pretpostaviti da ce biti ovakvi komentari. Prvo pitate eto koje su to tajne, onda kad vam neko kaze vama smijesno, kao ahaha 'vidi ga sta on misli ko je on'... bjezi ba i ja sam blesav sto se javljam.
e fakat si pogresno profurao, znala sam :D haj ponovo kazem ti. sta su to jebacke tole i sulja? :D
Uh....pa recimo samo da niste vi jedine koje imate guzove... :-D
Beatrice_22 wrote:eno se naljuti :D
Ma nisam se naljutio, nego ovo me malo podsjetilo na tipicno zenski zajebantski neozbiljan pristup, da ne kazem neiskren (cak pomalo tipican za nase prostore). Jebote nismo mi ti koji provode pola sata pred ogledalom spremajuci se za izlazak. Kao sto neko vec rece, ovo su stvari o kojima je najbolje nedetaljisati sa zenama, ali ipak je ovo forum, pa smo valjda ovdje svi raja. :) :P
Eshek

Post by Eshek »

debela wrote:oh je li ovo bjese gosn. papucar licno :lol: bolje ti je drzi jezik za zubima da ne bi oklagija radila :lol: :lol:
oklagija nije radila ni za smrtne grijehe, tako da sam se i ovaj put provukao neozlijeđen :D :D

šta'š, obuk'o sam jebačku košulju i odmah je pala na moj šarm 8-)
debela

Post by debela »

a to su znaci tole koje isticu guzove :D pa tako mi reci. ne svidja ti se nas zajebantski pristup, a opet si dosao tu kod nas da se nasmijes. eh, dijasporo teska :D
debela

Post by debela »

Pegasus317 wrote:šta'š, obuk'o sam jebačku košulju i odmah je pala na moj šarm 8-)
zar i ti nesreco :D odmah zamislim ove utegnute i iskrivljene omladince sto ukaljase ugled muskog roda :lol:
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

debela wrote:a to su znaci tole koje isticu guzove :D pa tako mi reci. ne svidja ti se nas zajebantski pristup, a opet si dosao tu kod nas da se nasmijes. eh, dijasporo teska :D
Gdje me nadje.... :)

Nego, hajd da cujemo tebe i drugarice malo detaljnije na istu temu. ;) Mozete poceti recimo od odjece. :-D
debela

Post by debela »

e ne mogu ti pomoci. nemam pojma o temi, a kamoli o majstorlucima :)
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

e jebiga, razocarala si...
debela

Post by debela »

ma i sebe sam ako ce ti biti lakse :D
Eshek

Post by Eshek »

debela wrote:zar i ti nesreco :D odmah zamislim ove utegnute i iskrivljene omladince sto ukaljase ugled muskog roda :lol:
Nit' sam iskrivljen, nit se utežem.

Volim nositi komotnu i malo širu odjeću, i za izgled iste me manje-više boli taki :D

Iste stvari nosim i za islaske, i kad kopam kanal, i kad idem nešto poslom. To mi moje godine još uvijek dopuštaju ("mlad je, pa ne zna... :D )

Al' sam zato papučar :D :D
debela

Post by debela »

Pegasus317 wrote:Volim nositi komotnu i malo širu odjeću, i za izgled iste me manje-više boli taki :D
Iste stvari nosim i za islaske, i kad kopam kanal, i kad idem nešto poslom.
:thumbup: sve ti je oprosteno :D
black

Post by black »

Pegasus317 wrote:
debela wrote:zar i ti nesreco :D odmah zamislim ove utegnute i iskrivljene omladince sto ukaljase ugled muskog roda :lol:
Nit' sam iskrivljen, nit se utežem.

Volim nositi komotnu i malo širu odjeću, i za izgled iste me manje-više boli taki :D

Iste stvari nosim i za islaske, i kad kopam kanal, i kad idem nešto poslom. To mi moje godine još uvijek dopuštaju ("mlad je, pa ne zna... :D )

Al' sam zato papučar :D :D
zato ti dodjeljujemo zlatnu Image :oops: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

ma samo ti pisi :D vecina preskace zadatu temu, a svi gutaju kad neko detaljno odgovori :D nikad se ne zna sta se novo moze nauciti :D
laradnaat

Post by laradnaat »

anais_nin wrote:
ma samo ti pisi :D vecina preskace zadatu temu, a svi gutaju kad neko detaljno odgovori :D nikad se ne zna sta se novo moze nauciti :D
ma kakvo učenje. ništa be prakse!!!
nego fino, stisni zube i prilazi djevojkama, ali ne biraj. pa kada vagaš reakcije skontačeš

PS ali nemoj da ti ostanu stisnuti zubi kada počneš pričati ;)
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

debela wrote:
Pegasus317 wrote:šta'š, obuk'o sam jebačku košulju i odmah je pala na moj šarm 8-)
zar i ti nesreco :D odmah zamislim ove utegnute i iskrivljene omladince sto ukaljase ugled muskog roda :lol:

:lol: to su ovi meterosexualci... :roll: ops metrosexualci :-)
shin

Post by shin »

Najbolja su muntanja u troli :-D
kolega

#96 Re: Male tajne velikih majstora zavodjenja...

Post by kolega »

anais_nin wrote:hajmo, tajne na sto.... :D
ne moze se ovako govorit o tajnama, valjda se zato i zovu tajne, ..., u cetiri oka (ili zmireci) se govori o tajnama. :)
anais_nin

#97 Re: Male tajne velikih majstora zavodjenja...

Post by anais_nin »

kolega wrote:
anais_nin wrote:hajmo, tajne na sto.... :D
ne moze se ovako govorit o tajnama, valjda se zato i zovu tajne, ..., u cetiri oka (ili zmireci) se govori o tajnama. :)
pa ti zazmiri pa kuckaj :D
anais_nin

Post by anais_nin »

laradnaat wrote:
anais_nin wrote:
ma kakvo učenje. ništa be prakse!!!
nego fino, stisni zube i prilazi djevojkama, ali ne biraj. pa kada vagaš reakcije skontačeš

PS ali nemoj da ti ostanu stisnuti zubi kada počneš pričati ;)
eh u stara dobra vremena se znanje prenosilo s koljena na koljeno (sad s tastature na tastaturu :lol:)...i naravno da se praksom najbrze uci, ali jos brze kad se ima dobra podloga iz teorije, ako nista da se zaobidju pocetnicke greske :D a nekad tudje taktike dodju kao dobra inspiracija za neke nove orginalne ideje :D
amalka

Post by amalka »

Kad smo kod zavodjenja, evo i jedne anedgote. Ugledao neki tip jednu djevojku u nekom disco clubu, i ne zna kako da joj pridje. Mislio se on, mislio, kao Baltazar, i smislio. ...

Pridje on njoj i kaze : JESI'L ZEDNA? :lol: :lol:

Mala pobjegla glavom bez obzira....
anais_nin

Post by anais_nin »

Beatrice_22 wrote::lol: :lol: ajoj stisnuti zubi...

ja sam traditional samo izgleda po tom pitanju - cekam da mi se pridje, osvoji i svi ostali blesavi klisei. normalno da mi godi kreativnosti, ali da se krativnost nastavi i u vezi, a ne samo ono: "dok me mami secerom me hrani..." :D :D
kod mene nije tradicionalnost u pitanju, i nije mi nimalo mrsko prici, ali preferiram tipove frajera koji vole preuzimati inicijativu tako da je i taj prvi korak nekad dovoljan da skontas da li je i koliko odvazan (zavisno od situacije i zahtjevnosti manevra) :D

u situacijama nakon duzeg mikenja gdje mi dojadi cekati bez zezanja ona taktika (postavljena slika) sa prstom je uvijek upalila....i jos kad onda pridje sa kezom od uha do uha najradije bih ga zveknula po glavi u stilu "sta je ne dolazis bez pozivnice" :lol:
Post Reply