NE KUPUJ AUTA!
Male tajne velikih majstora zavodjenja...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
debela
e fakat si pogresno profurao, znala samjeza u ledja wrote:I baj d vej, mogao sam pretpostaviti da ce biti ovakvi komentari. Prvo pitate eto koje su to tajne, onda kad vam neko kaze vama smijesno, kao ahaha 'vidi ga sta on misli ko je on'... bjezi ba i ja sam blesav sto se javljam.
-
izblajhana
Cula sam za sretne gace...ali za jebacku kosulju NIKAD

- jeza u ledja
Uh....pa recimo samo da niste vi jedine koje imate guzove...debela wrote:e fakat si pogresno profurao, znala samjeza u ledja wrote:I baj d vej, mogao sam pretpostaviti da ce biti ovakvi komentari. Prvo pitate eto koje su to tajne, onda kad vam neko kaze vama smijesno, kao ahaha 'vidi ga sta on misli ko je on'... bjezi ba i ja sam blesav sto se javljam.haj ponovo kazem ti. sta su to jebacke tole i sulja?
Ma nisam se naljutio, nego ovo me malo podsjetilo na tipicno zenski zajebantski neozbiljan pristup, da ne kazem neiskren (cak pomalo tipican za nase prostore). Jebote nismo mi ti koji provode pola sata pred ogledalom spremajuci se za izlazak. Kao sto neko vec rece, ovo su stvari o kojima je najbolje nedetaljisati sa zenama, ali ipak je ovo forum, pa smo valjda ovdje svi raja.Beatrice_22 wrote:eno se naljuti
-
Eshek
oklagija nije radila ni za smrtne grijehe, tako da sam se i ovaj put provukao neozlijeđendebela wrote:oh je li ovo bjese gosn. papucar licnobolje ti je drzi jezik za zubima da ne bi oklagija radila
![]()
šta'š, obuk'o sam jebačku košulju i odmah je pala na moj šarm
- jeza u ledja
Gdje me nadje....debela wrote:a to su znaci tole koje isticu guzovepa tako mi reci. ne svidja ti se nas zajebantski pristup, a opet si dosao tu kod nas da se nasmijes. eh, dijasporo teska
Nego, hajd da cujemo tebe i drugarice malo detaljnije na istu temu.
-
Eshek
Nit' sam iskrivljen, nit se utežem.debela wrote:zar i ti nesrecoodmah zamislim ove utegnute i iskrivljene omladince sto ukaljase ugled muskog roda
Volim nositi komotnu i malo širu odjeću, i za izgled iste me manje-više boli taki
Iste stvari nosim i za islaske, i kad kopam kanal, i kad idem nešto poslom. To mi moje godine još uvijek dopuštaju ("mlad je, pa ne zna...
Al' sam zato papučar
- black
zato ti dodjeljujemo zlatnuPegasus317 wrote:Nit' sam iskrivljen, nit se utežem.debela wrote:zar i ti nesrecoodmah zamislim ove utegnute i iskrivljene omladince sto ukaljase ugled muskog roda
Volim nositi komotnu i malo širu odjeću, i za izgled iste me manje-više boli taki![]()
Iste stvari nosim i za islaske, i kad kopam kanal, i kad idem nešto poslom. To mi moje godine još uvijek dopuštaju ("mlad je, pa ne zna...)
Al' sam zato papučar![]()
- anais_nin
ma samo ti pisijeza u ledja wrote:I baj d vej, mogao sam pretpostaviti da ce biti ovakvi komentari. Prvo pitate eto koje su to tajne, onda kad vam neko kaze vama smijesno, kao ahaha 'vidi ga sta on misli ko je on'... bjezi ba i ja sam blesav sto se javljam.
-
laradnaat
ma kakvo učenje. ništa be prakse!!!anais_nin wrote:ma samo ti pisijeza u ledja wrote:I baj d vej, mogao sam pretpostaviti da ce biti ovakvi komentari. Prvo pitate eto koje su to tajne, onda kad vam neko kaze vama smijesno, kao ahaha 'vidi ga sta on misli ko je on'... bjezi ba i ja sam blesav sto se javljam.vecina preskace zadatu temu, a svi gutaju kad neko detaljno odgovori
nikad se ne zna sta se novo moze nauciti
nego fino, stisni zube i prilazi djevojkama, ali ne biraj. pa kada vagaš reakcije skontačeš
PS ali nemoj da ti ostanu stisnuti zubi kada počneš pričati
-
mamica papucarka
debela wrote:zar i ti nesrecoPegasus317 wrote:šta'š, obuk'o sam jebačku košulju i odmah je pala na moj šarmodmah zamislim ove utegnute i iskrivljene omladince sto ukaljase ugled muskog roda
- kolega
#96 Re: Male tajne velikih majstora zavodjenja...
ne moze se ovako govorit o tajnama, valjda se zato i zovu tajne, ..., u cetiri oka (ili zmireci) se govori o tajnama.anais_nin wrote:hajmo, tajne na sto....
- anais_nin
#97 Re: Male tajne velikih majstora zavodjenja...
pa ti zazmiri pa kuckajkolega wrote:ne moze se ovako govorit o tajnama, valjda se zato i zovu tajne, ..., u cetiri oka (ili zmireci) se govori o tajnama.anais_nin wrote:hajmo, tajne na sto....
- anais_nin
eh u stara dobra vremena se znanje prenosilo s koljena na koljeno (sad s tastature na tastaturularadnaat wrote:ma kakvo učenje. ništa be prakse!!!anais_nin wrote:ma samo ti pisijeza u ledja wrote:I baj d vej, mogao sam pretpostaviti da ce biti ovakvi komentari. Prvo pitate eto koje su to tajne, onda kad vam neko kaze vama smijesno, kao ahaha 'vidi ga sta on misli ko je on'... bjezi ba i ja sam blesav sto se javljam.vecina preskace zadatu temu, a svi gutaju kad neko detaljno odgovori
nikad se ne zna sta se novo moze nauciti
nego fino, stisni zube i prilazi djevojkama, ali ne biraj. pa kada vagaš reakcije skontačeš
PS ali nemoj da ti ostanu stisnuti zubi kada počneš pričati
- amalka
Kad smo kod zavodjenja, evo i jedne anedgote. Ugledao neki tip jednu djevojku u nekom disco clubu, i ne zna kako da joj pridje. Mislio se on, mislio, kao Baltazar, i smislio. ...
Pridje on njoj i kaze : JESI'L ZEDNA?
Mala pobjegla glavom bez obzira....
Pridje on njoj i kaze : JESI'L ZEDNA?
Mala pobjegla glavom bez obzira....
- anais_nin
kod mene nije tradicionalnost u pitanju, i nije mi nimalo mrsko prici, ali preferiram tipove frajera koji vole preuzimati inicijativu tako da je i taj prvi korak nekad dovoljan da skontas da li je i koliko odvazan (zavisno od situacije i zahtjevnosti manevra)Beatrice_22 wrote:![]()
ajoj stisnuti zubi...
ja sam traditional samo izgleda po tom pitanju - cekam da mi se pridje, osvoji i svi ostali blesavi klisei. normalno da mi godi kreativnosti, ali da se krativnost nastavi i u vezi, a ne samo ono: "dok me mami secerom me hrani..."![]()
u situacijama nakon duzeg mikenja gdje mi dojadi cekati bez zezanja ona taktika (postavljena slika) sa prstom je uvijek upalila....i jos kad onda pridje sa kezom od uha do uha najradije bih ga zveknula po glavi u stilu "sta je ne dolazis bez pozivnice"