Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kao prvo zvjezda je bar za klasu bolja od dinama...
lice na ekipu,imali su nekoliko izglednih poluprilika ,nema panike u zadnjoj liniji,imaju par solidnih tehnicara,fizicki su me iznenadili, lete bre 90 min.
nego...nisam znao da je Vlado Georgiev ostavio pjevanje i da sad igra u Zvjezdi... tako rece blazeni komentator naseg dragog RTRSa u drugoj minuti ..zamal ga herzika ne strefi
Carlo Ancelotti is satisfied with Milan’s Champions League victory over Red Star Belgrade in difficult circumstances.
“The team gave everything and played with good tempo for an hour, which was all we had considering the fitness preparation,” said Ancelotti after Pippo Inzaghi’s strike at San Siro.
Carlo Ancelotti is satisfied with Milan’s Champions League victory over Red Star Belgrade in difficult circumstances.
“The team gave everything and played with good tempo for an hour, which was all we had considering the fitness preparation,” said Ancelotti after Pippo Inzaghi’s strike at San Siro.
inzagiju je juce bio i rodjendan!
@gavrilo
niko te ni ne goni da me simpatises. ja samo zalim sve pitare i manijake koji u ovakvoj utakmici(a i inace) navijaju za cz
Zvezda se nije obrukala , nema sta....ali opet milan je 3-4 klase vise od zvezde.......mislim da ce na marakani biti 0-1 .....
al sto se Valencia obruka.....odnosno Salzburg dobar , Trapatoni fazoni....Liverpool se opet namucio......Galata peticu uvalila...Arsenal sa djecom ocitao lekciju i Ajax dobio u gostima.....eto mali rezime.....fine tekme bile , gledao sam 4-5 i ima kvaliteta , nema sta...........
Beslija wrote:Zvezda se nije obrukala , nema sta....ali opet milan je 3-4 klase vise od zvezde.......mislim da ce na marakani biti 0-1 .....
al sto se Valencia obruka.....odnosno Salzburg dobar , Trapatoni fazoni....Liverpool se opet namucio......Galata peticu uvalila...Arsenal sa djecom ocitao lekciju i Ajax dobio u gostima.....eto mali rezime.....fine tekme bile , gledao sam 4-5 i ima kvaliteta , nema sta...........
Beslija wrote:Zvezda se nije obrukala , nema sta....ali opet milan je 3-4 klase vise od zvezde.......mislim da ce na marakani biti 0-1 .....
@beslo beslo a Fener
gledo sam inserte na digitalnoj.....dobra bila tekma...3-1 za dinamo kiev...fener crveni dobio i ponistili im jedan gol.........bice vatre u Istanbulu...
callmethebreeeze wrote:zna li ko sta ima novog u vezi vladavica i njegovog prelaska u zvezdu?
vladavic prelazi u zvezdu 90%. sve je vec dogovoreno osim visine obestecenja. do kraja avgusta bi trebao da zaigra u crveno-belom dresu.
admire majstore
Dobro znaj da uvek tu sam ja
dobro znaj da necu nikada
da te ostavim, da te zaboravim
dobro znaj da uvek tu sam ja
Zvezdo, znaj, da ludo volim te
ja ne mogu dana bez tebe
scre svoje sam
spreman da ti dam
sto za tebe ludo udara
Jednog dana, kada prodje sve
kad me budu stigle godine
znaj da nikada neci doci dan
dan kad necu biti ss tobom ja
I te noci kada izdahnem
zadnje pivo za tebe popijem
i na nebu tom na koje idem ja
sija moja Zvezda Crvena
i na nebu tom na koje idem ja
sija moja Zvezda Crvena
AKO BUDU DELIJE STAVLJALE TRANSPARENTE KOJE NAJAVLJUJU A TO JE SRBIJA-KOSOVO STO NEMA VEZE SA FUDBALOM ONDA NEK ZIJANE.NEBUDE LI POLITICKIH SRANJA I TRANSPARENATA ONDA NEK POBJEDI BOLJI.