the_stick wrote:koliko ono ti rece da imas godina? koliko pametujes ja bih rekao da si ti auto vozio samo na GTA San Andreas i da si slucajno otvorio knjigu testova i naletio na znakove STOP i obrnuti trokut i da si dobro iscitao i naucio sta ti znakovi znace....
Na glupo pitanje - glup odgovor. Procitaj citat na koji sam odgovorio pa mozda shvatis zasto takvo pametovanje, odnosno ironican odgovor...
E sve i da je tako bar sam SHVATIO sta ti znakovi znace, sve i da nisam nikad sjeo za volan. Nisam idiot kojem moras pistolj u glavu uperiti da shvati da nije cesta za njega samo napravljena.
I vec sam rekao da ne pisem ovdje da bi se pravdao za svoje postupke ljudima koje u zivotu nisam vidio, nego da samo iznosim svoje misljenje.
Ako te vec toliko zanima koliko mi je god imas napisano potrazi malo
quantum wrote:S obzirom na kakvoj nskog razini nam je opcenito svijest o mnogim stvarima pa tako i o sigurnosti u saobracaju, niko ziv se ne bi vezao da nema zakona koji kaznjava nevezanje.
Ne mora znaciti. Ja znam bar 5 osoba, mladje dobi, koje ne upale auto ako se prije toga ne svezu. I ne zbog kazni nego se jednostavno ne osjecaju dobro ako nisu svezani.
quantum wrote:
Pa s obzirom da je ubio jednog, pa nakon dvije godine i drugo dvoje, a na TV-u mrtav-hladan izjavljuje da se ne kaje i da su drugi krivi....trebalo bi ga gledati kao serijskog ubicu nego sta.
Da sve to stoji, ali nije optuzen na taj nacin. Optuzen je za nesrecu kod televizije, za onog pjesaka mu nisu dodali. Niko nije napisao za njega da je serijski ubica, isto tako niko za mene nece napisati da hocu da se ubijem zato sto se ne vezem.
Uostalom po toj logici je i njegova rahmetli sestra i jaran su u neku ruku pocinili samoubistvo sjedavsi u auto sa kretenom koji je vec pregazio nekoga... Ne pravdam ni njega a ni sebe, ali to tako ne ide, samo necu da drzavi dajem pare zbog tog pojasa to je to