KUP UEFA/2.pretkolo>FK Sarajevo-Rapid Bukurest
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Hvala za snimak gola.dadoka84 wrote:http://www.fksinfo.com/multimedia/uploa ... Rapida.wmv
Koga zanima, sa tog linka moze skinuti snimku gola. Pozdrav.
Najbolji krik koji sam cuo u zadnjih par godina...
-
Kukuruz_Barbe-q
Baho kad vristi preoptereti veze pa se nista ne cuje

-
everybody hurts
saviola wrote:ZA SAMPIONE
DRZAVE CIJELE
ZA BORDO-BIJELE
ZA BORDO-BIJELE
Cak su i zvezdasi uz nas, ma super nam se pise
-
SilentWhisper
Svaka cast Sarajevo. Mada mi je draza plava boja....... 
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Ama da je on dreknuo ko' cojk pa bi i razumjeo.Kukuruz_Barbe-q wrote:Baho kad vristi preoptereti veze pa se nista ne cuje![]()
Nego ko zena kakva, kad izleti bjesno pasce pred nju...
-
shadow
ma sjebo se i on, ipak su to bile zadnje sekunde utakmice. Ja sam pokusao skociti pa sam se razvalio iz fotelje koja je vise nego stabilna i iz koje se nikad nisam izvrnuo dosad (lezim u njoj s nogama na radnom stolu) i jos se strovalio na djecju hodalicu
, sreca pa je bila prazna
Idemo dalje, daBogda Baho i u prenosu iz Bukuresta pustao neartikulisane zvukove ko ove veceras.
Idemo dalje, daBogda Baho i u prenosu iz Bukuresta pustao neartikulisane zvukove ko ove veceras.
-
mostarac
baka gleda samo hrvatsku ligu odakle nam u rekpu stalno dovodi velika pojacanjalindjo wrote:Celo u pocasnoj lozi...hahaha..slaba igra rapida...mozda su sihre
..
pititji....... dopingovani na kajmak...
jest da volem Zelju al samo onom golmanu jebo causeskua...gnjida
mackic u repku,musa u penziju (Baka jesi gledi ono?)
-
lindjo
cudo nije pozv'o nedima halilovica...zvjezdu varteksa...i premocne HNL lige...inace standardnog kandidata za grijanje klupe....valjda ovaj put nije mog'o platit pashi kaparu
ali fakat onaj zukic iz njanjajeva
...ja kad mu vidim grivu oplacem
...koliko je samo ondje kajmaka ulozeno
ali prica hefte u vezi naseg fudbaal...poziv kucukovicu u mladu repku
...selektore Zuka...koji ste vi samo hadum...idiote
ja bi dos'o i pljuno ga
da zavrsimo u lijepom tonu..
.revans:
3-0
ali fakat onaj zukic iz njanjajeva
ali prica hefte u vezi naseg fudbaal...poziv kucukovicu u mladu repku
ja bi dos'o i pljuno ga
da zavrsimo u lijepom tonu..
3-0
-
jeftinifilmovi
Hehe, izduva ga " ea ea Sekuritatea ". Bice zanimljivo u revansu. Mozda i prodjemo. Ko zna, nismo losi.
Ko od kulturnih navijaca ide u Bukurest. Ako ima neka pristojna ekipa da ide kolima, ja se javljam. Ne ide mi se sa navijacima. Mozemo i do Beograda na Milan.
genijalno!
ha ha znaci drugo pretkolo FC Zeljo - Tarmi Ricmi
Ko od kulturnih navijaca ide u Bukurest. Ako ima neka pristojna ekipa da ide kolima, ja se javljam. Ne ide mi se sa navijacima. Mozemo i do Beograda na Milan.
Dragi manijaci ako prodjete Ljubu 10.08.2006 u sledecem kolu docekujete Mitra Mirica
ha ha znaci drugo pretkolo FC Zeljo - Tarmi Ricmi
-
Celicna_saka
Pitao bih ali svi smo bili na tekmi dok je na sugavici bio spektakl Ljuba i manijaci.induendo wrote:Nisam ja šljego iz Rudog kao ti pa da navijam za SDA FK Sarajevo ili da slušam poljoprivredu.Pitaj nekoga od svojih zemljaka.he,heCelicna_saka wrote:Jebes komentar, kako bi na koncertu?induendo wrote: Suzdržat ću se od komentara na tvoju provokaciju ubleho ljudska.Nisi ti vrijedan toga.
- manijak1
Kao posmatrač
Mostarac ........ne kaki
- nosara
Prvo, mostarac, dobro jutro. Jes' to prespavo evropske utakmice najveceg i najtrofejnijeg kluba u BiH? Mani se glupiranja, samo toliko.
E, sada, pitice.
Masala, masala, pa cestita se maleni. Bez obzira sto neko (svi) greskom one polovnjake proglasi favoritima ipak r od respekta za vas. Sto samo r? E pa ima uzvrat. Ako budete navalili, dobicete ih, ako se zatvorite, lafo "strpljivo cekanje sanse za kontru" popicete barem peticu! Prenesite to onom nervoznom Husrefu.
Eto!
E, sada, pitice.
Masala, masala, pa cestita se maleni. Bez obzira sto neko (svi) greskom one polovnjake proglasi favoritima ipak r od respekta za vas. Sto samo r? E pa ima uzvrat. Ako budete navalili, dobicete ih, ako se zatvorite, lafo "strpljivo cekanje sanse za kontru" popicete barem peticu! Prenesite to onom nervoznom Husrefu.
Eto!
-
mostarac
Najtrofejniji, ali i najnestabilniji. Budete sampioni pa iduce godine osigurate drugu ligunosara wrote:Prvo, mostarac, dobro jutro. Jes' to prespavo evropske utakmice najveceg i najtrofejnijeg kluba u BiH? Mani se glupiranja, samo toliko.
E, sada, pitice.
Eto!
Mi nismo nikad bili sampioni, vi ste bili jednom (ovu nasu ligu ja ne racunam u trofeje, jer ovo je sve osim fudbal), a vas smo dobili u finalu onog pravog kupa
Vi ako se izmedju sebe koljete, vi to slobodno radite, a nit mi je drazi Zeljo nit Sarajevo, a sad sto su vam ovi sinoc nabili komplekse svojom dobrom igrom jebiga. Dabogda odmah iduce godine i Velez i Zeljo i Sarajevo stvarali komplekse jedni drugima svojim nastupima u evropi. Sa Borcem kao pobjednikom kupa bi onda ova liga licila na nesto. A sve dok se mi koljemo po tom pitanju, u evro kupovima nas predstavljaju klubovi iz sela ili manjih mjesta koji da sa ovcama skupa dodju ne mogu napuniti zapadnu tribinu koseva.
- nosara
Ne racunas ovu ligu, al' drago vam sto se vratiste.
Sto se tice Kupa, bio sam tamo. Vi ste igrali sa 12 a mi sa 10 igraca. Nek' ti neko stariji objasni. Znam da krv nije voda, al pretjeraste tog dana.
Dalje, njanje su igrale solidno, a gosti su podbacili u svakom pogledu. Dovoljno za pocetak, ne kazem da nije. Al' poredit jednu utakmicu sa citavim evropskim serijama velikog, najveceg kluba u ovoj zemlji je tuzno, brate!
Nek' ste vi nama dosli nazad i da, fala veliko za Vladu.
Induendo, bas u tome i jeste stvar. Ma svi su bili! Nema vise!
Sto se tice Kupa, bio sam tamo. Vi ste igrali sa 12 a mi sa 10 igraca. Nek' ti neko stariji objasni. Znam da krv nije voda, al pretjeraste tog dana.
Dalje, njanje su igrale solidno, a gosti su podbacili u svakom pogledu. Dovoljno za pocetak, ne kazem da nije. Al' poredit jednu utakmicu sa citavim evropskim serijama velikog, najveceg kluba u ovoj zemlji je tuzno, brate!
Nek' ste vi nama dosli nazad i da, fala veliko za Vladu.
Induendo, bas u tome i jeste stvar. Ma svi su bili! Nema vise!
-
Celicna_saka
Jeli bre capinas i induendo (da vam se obratim na ljubinom maternjem), kako bi sinoc, ne prenosite mi utiske.
-
BECHO
Svaka cast momci! Osvijetili ste obraz bosansko-hercegovackom klupskom fudbalu!
http://www.youtube.com/watch?v=UcQM5bqjmuw
http://www.youtube.com/watch?v=UcQM5bqjmuw
-
Skoro
Buhahahahahahahanosara wrote:Ne racunas ovu ligu, al' drago vam sto se vratiste.
Stvarno si smjesan covjece, daj poklopi se jednom za sva vremena. Ocito da vas sinosnja pobjeda jako boli
pa ja nismo mi pobjede nizali na lilestromima i akranesima, za koje vjerujem niko nikada nije cuo, jarane, Rapid je ipak Rapid.
Ono sinoc je definitivno NAJBOLJA utakmica, i rezultat dakako, koji je jedan bh. tim napravio poslije rata. Pa tebe nek boli, ko ti je kriv kada navijas za pogresan klub
-
rikardoreis
jbg, tek stigoh s mora i obradovah se kad vidjeh da je sarajevo dobilo. trlj'o sam oci da vidim dobro. ljudi, rapid je odlicna ekipa...da se razumijemo navijam za sve nase klubove kad igraju u evropi al zeljini lilestromi i akranesi se ne mogu poredit s ovim il s besiktasom u istanbulu.
Pa sta je zeljo uradio protiv newcastla? s pola snage su ih izbacili, bas kao neki dan arsenal dinama. a mi jadni se busali u prsa kad je na st.james parku, cosic il jahic dekno onu loptu preko gola s 20-tak metara.
radov'o sam se tome ko nekad ulasku zelje u polufinale kupa uefa. eto, toliko o realnosti. Zato jos jednom svaka cast SARAJEVO. grizem prste zu vas u uzvratu.
P.S. Jedino za Siroki u evro-kupovima necu nikad navijat, a glupan sam bio pa navijao sve do Hartsa i zvizduka na beslijin racun. I Zrinski je
korektniji u nekim stvarima od tog generalsko-mafijaskog kluba.
Pa sta je zeljo uradio protiv newcastla? s pola snage su ih izbacili, bas kao neki dan arsenal dinama. a mi jadni se busali u prsa kad je na st.james parku, cosic il jahic dekno onu loptu preko gola s 20-tak metara.
radov'o sam se tome ko nekad ulasku zelje u polufinale kupa uefa. eto, toliko o realnosti. Zato jos jednom svaka cast SARAJEVO. grizem prste zu vas u uzvratu.
P.S. Jedino za Siroki u evro-kupovima necu nikad navijat, a glupan sam bio pa navijao sve do Hartsa i zvizduka na beslijin racun. I Zrinski je
korektniji u nekim stvarima od tog generalsko-mafijaskog kluba.
- manijak1
uhaaaaaahaahahahahhapa ja nismo mi pobjede nizali na lilestromima i akranesima,
Dakle tebe Škoro svaki uspjeh Želje boli
I za kraj .......i pored tebe takvog kakav jesi
Dakle vi ste majstori da od uspjeha napravite ......gađenje
-
mostarac
Nadam se da cemo dok se vi budete svadjali izmedju sebe na kraju prvenstva mi biti ti koji ce prvi proci kroz cilj i postati sampioni
Nakon toga cemo vam poslat kakve mirovne snage da ne pravite vise sranja i ne svadjate, jer ko ce vam vise slat humanitarnu, a od vasih izbjeglica i na nasoj tribini postaje guzva. Dakle poslacemo vam plave sljemove i sve dogovorit uz casicu razgovora i dobru atmosferu u dvoristu Osnovne skole "Nocna utjeha"
Nakon toga cemo vam poslat kakve mirovne snage da ne pravite vise sranja i ne svadjate, jer ko ce vam vise slat humanitarnu, a od vasih izbjeglica i na nasoj tribini postaje guzva. Dakle poslacemo vam plave sljemove i sve dogovorit uz casicu razgovora i dobru atmosferu u dvoristu Osnovne skole "Nocna utjeha"
-
jeftinifilmovi
Manijace1, pa ti se brate bas raspis`o. Nego imas li ti auto i zelju da ides u Bukurest i Beograd? Mislim, red je malo da vidis fudbala. Ako te tekme ne zanimaju ti kupuj Vegetu, a ja cu da gledam fudbal.
Bice vam gusto u sledecem kolu. Tarmi dolazi u svom najjacem sastavu sve sa onim njegovim cuvenim PVC odelom protiv nuklearnog napada. Nece vam biti luk i voda ko sa Ljubom.
P. S. - Posle uspesnog spektakla na Grbavici u sarajevskom romskom naselju gos`n Ljuba je malisanima podelio vise paketica. U paketicima su bile znacke FC Zelje, kao i Zeljini zidni kalendari. Tako je osmogodisnji Tarzan Stalonov dobio navedene poklone, mada nije poznato sta ce sa njima jer nema odelo, a Boga mi ni zid.

Bice vam gusto u sledecem kolu. Tarmi dolazi u svom najjacem sastavu sve sa onim njegovim cuvenim PVC odelom protiv nuklearnog napada. Nece vam biti luk i voda ko sa Ljubom.
P. S. - Posle uspesnog spektakla na Grbavici u sarajevskom romskom naselju gos`n Ljuba je malisanima podelio vise paketica. U paketicima su bile znacke FC Zelje, kao i Zeljini zidni kalendari. Tako je osmogodisnji Tarzan Stalonov dobio navedene poklone, mada nije poznato sta ce sa njima jer nema odelo, a Boga mi ni zid.
- manijak1
Nemoj ići u Bukurešt
P.S. Po običaju vaših pet minuta traje pet sekundi