a onda je dosao van basten, i zauvijek me odvukao u crveno crnu magiju
Samo JUVE u II ligi, Milan u Ligi prvaka!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Kukuruz_Barbe-q
Jest, VanBasten je bio klasa za sebe.Ali su ga zato krljali(lol izraza) ko ludi.
P.S:prije rata sam bio mali ali sam negdje 91 dobio od rodjaka dres
i od tada simpatisem
a od 97 navijam.
P.S:prije rata sam bio mali ali sam negdje 91 dobio od rodjaka dres
-
lampard
milan nikako ne gotivim,al van basten kao holandjanin i jedan od najjacih napadaca svakako ima rezervisano mjesto medju najdrazim.inace holandiju od stranih reprezentacija najvise gotivim kao i njihov klupski fudbal i stil igre.jedino sam za milan navijo kad je igrao protiv barce al jebiga.toliko, odo hrkat 
-
Kukuruz_Barbe-q
Sad ispade da ce Juve veratit u Serie A jer im je kao oduzimanje naslova i neizlazak u Europu dovoljna kazna.
Znaci namjestis 29 utakmica i i dalje igras u prvoj ligi.
Znaci namjestis 29 utakmica i i dalje igras u prvoj ligi.
- Brando
au jebote pa ovdje se pocela vodit neka pametna konverzacija, sta vam je ljudi jeste sta pili? kamo jebanje matera juventusovskih, milanskih engleskih itd. pljuvanja nisi ti bolji ja sam, gdje vam je ono papak, supcino, konju?
dajte ba malo nije nesto udure...
elem...
drago mi je kukuruze da si ti meni sretan haha cudna neka sreca jebote al haj...molim vas kukuruz je sretan godinu dana, tisina
sliku nisam preradjivao u paintu, imam pametnijeg posla, naso sam je gotovu...
ma ovaj nas lampard vam je stari navijac celzija jos iz doba le sauxa i maria melkiota sta vam je ba kako ga niste prepoznali
a kukuruz vam je onaj stari navijac milana iz devedesetih
cuj poceo '97 pa jebote sva ova mladja raja dvadesetak godina sad sto imaju se pocela furat na milan '94 kad su osvojili CL
a on '97
a jebi ga bili su jaki tad imali su uspjeha kao recimo kad ono zavrsise 12 u prvenstvu tad nekad '97 il '98 kad ih su ih svi derali kako su stigli
kad je ofucani weah jos mog'o odigrati po 15min. i strasni strateg zakeroni vladase u ta doba
nemojte me vise svega vam
oplakah
molite Boga dragog da juve ne vrate u prvu ligu, tako ste se nasrali svi zajedno ovdje zadnjih dvadeset dana da ima i za izvoza...a mogli bi juve lako vratit recimo sa -30 bodova i klepimo kup i evropa hehe

elem...
drago mi je kukuruze da si ti meni sretan haha cudna neka sreca jebote al haj...molim vas kukuruz je sretan godinu dana, tisina
sliku nisam preradjivao u paintu, imam pametnijeg posla, naso sam je gotovu...
ma ovaj nas lampard vam je stari navijac celzija jos iz doba le sauxa i maria melkiota sta vam je ba kako ga niste prepoznali
a kukuruz vam je onaj stari navijac milana iz devedesetih
molite Boga dragog da juve ne vrate u prvu ligu, tako ste se nasrali svi zajedno ovdje zadnjih dvadeset dana da ima i za izvoza...a mogli bi juve lako vratit recimo sa -30 bodova i klepimo kup i evropa hehe
-
Stitch__
znaci, da nastavimo sa onim sto ti nedostaje
papak, supcino i konju, u kojem mom postu ima broj '97
choro zaboravio si naocale
papak, supcino i konju, u kojem mom postu ima broj '97
a ja od prije rata, zbog igrice na aparatima, na kojoj sam uvijek uzimao milan
a onda je dosao van basten, i zauvijek me odvukao u crveno crnu magiju
choro zaboravio si naocale
-
Kukuruz_Barbe-q
Vidis Brando ja sam 94 nastojao spasit svoju guzicu od snajpera i granata i nije mi navijanje padalo na pamet.Ti si predpostavljam zapalio negdje pa onda fino gledo sve utakmice, jel tako?
Ono sto si reko o Milanu kako je zavrsio 12. i kako se cudis sto sam tad poce navijat?
E vidis to dokazuje jednu stvar-skoro svi juventini su postali navijaci kad su vidjeli koliko titula imaju, i nije ih zanimalo ni kako igraju ni nista, nego nek raja zna da oni navijaju za "najjaci" klub iz Italije
.
Za klub se ne navija samo zbog rezultata Brando, ti to izgleda jos ne znas.
P.S: i da, bicu sretan godinu dana i drago mi je zbog toga, jel tebi??
Ono sto si reko o Milanu kako je zavrsio 12. i kako se cudis sto sam tad poce navijat?
E vidis to dokazuje jednu stvar-skoro svi juventini su postali navijaci kad su vidjeli koliko titula imaju, i nije ih zanimalo ni kako igraju ni nista, nego nek raja zna da oni navijaju za "najjaci" klub iz Italije
-
Kukuruz_Barbe-q
Vidis Brando ja sam 94 nastojao spasit svoju guzicu od snajpera i granata i nije mi navijanje padalo na pamet.Ti si predpostavljam zapalio negdje pa onda fino gledo sve utakmice, jel tako?
.
- Brando
Kukuruz_Barbe-q wrote:Vidis Brando ja sam 94 nastojao spasit svoju guzicu od snajpera i granata i nije mi navijanje padalo na pamet.Ti si predpostavljam zapalio negdje pa onda fino gledo sve utakmice, jel tako?
E vidis to dokazuje jednu stvar-skoro svi juventini su postali navijaci kad su vidjeli koliko titula imaju, i nije ih zanimalo ni kako igraju ni nista, nego nek raja zna da oni navijaju za "najjaci" klub iz Italije.
mogao si jos koji put postirati ovo isto
pazi vako,
ja sam se sjajno provodio tih godina '92-'95 znas, dernecilo se po podrumima, trenirali se kvadricepsi naveliko (znas ono trci u podrum iz podruma), stariji su pusili... kako nisu jebi ga, al' travu, ovu obicnu sto je krave pasu, jebi ga imali smo svega gledali smo tekme svaki dan, nismo izlazili uopce vani sta ces izlazit koji k.... bolje gledat tekme...
brate ako cemo o ratu pricati naci cemo se bolje negdje na pivi pa cemo o tome...boli nekoga k....sta sam ja radio, prezivljavao i gdje sam bio...
vidis i onda dodje prosperitet u nase domove medju kojima i struja i poceh pratit tu jebenu CL kad tamo juventus osvaja... (eh vidis pardon gledah tada jednu tekmu u te 3-4 godine kod komsije koji je imao tv, ajax-hajduk 0:0 i 3:0 '94) i od tada navijam za taj juve...
eh vidis sad ti si neki izuzetak jebi ga, neka valjda visa vrsta, pa si ti poceo navijati za milan kontra sviju ostalih vjerovatno, kad je milan bio kita od kluba tih godina...izuzetak koji potvrdjue pravilo...ali tebi svaka cast ako je tako...
po to tvojoj logici sam onda trebao sto puta prestati navijati za juve...jer su gubili finala CL (sad ce se stitch oglasiti) gubili prvenstva u posljednjim kolima itd. i sad bih zbog ovoga znaci trebao prestati
haj zdrao
p.s. stitch vidim da si cek'o ko zapeta puska nove postove
-
Kukuruz_Barbe-q
Kakva visa vrsta?Pa tebi je toliko nevjerovatno nenormalno da covjek pocne navijat za klub koji je tada bio u jednom od najtezih razdoblja u historiji.?Simpatisao sam ih od prije rata, i onda po zavrsetku sam dobio sansu da pratim vecinu utakmica, i onda sam samo nastavio sa podrzavanjem.
Kakve veze ima sto je bio losiji ako se meni klub svidja??
Ko kaze da bi trebo prestat navijat??
Kakve veze ima sto je bio losiji ako se meni klub svidja??
Ko kaze da bi trebo prestat navijat??
-
SilentWhisper
jos jedan torinski golupcic odleprs'o..........Ibrahimovic u Interu za 24,8 milje ojra 
-
SilentWhisper
jos jedan torinski golupcic odleprs'o..........Ibrahimovic u Interu za 24,8 milje ojra 
-
Kukuruz_Barbe-q
TIM trofej.
Prva utakmica Inter-Milan 1-2
Inter poveo preko Cruza da bi Milan preokrenu preko Favallija i Boriella.
Druga utakmica-Inter-Juventus 1-1(4-5 poslije penala)
Juve poveo preko Del piera, Inter izjednacio preko Figa.
Juve pobijedio u izvodjenju penala.
treca utakmica-Milan-Juve pocinje,
EDIT:Milan osvojio trofej pobjedom od 3-1 nad Juveom
Golove dali Zalayeta za Juventus i Seedorf x2 i Kaka iz penala.
Inter po obicaju treci

Prva utakmica Inter-Milan 1-2
Inter poveo preko Cruza da bi Milan preokrenu preko Favallija i Boriella.
Druga utakmica-Inter-Juventus 1-1(4-5 poslije penala)
Juve poveo preko Del piera, Inter izjednacio preko Figa.
Juve pobijedio u izvodjenju penala.
treca utakmica-Milan-Juve pocinje,
EDIT:Milan osvojio trofej pobjedom od 3-1 nad Juveom
Golove dali Zalayeta za Juventus i Seedorf x2 i Kaka iz penala.
Inter po obicaju treci
- rIder
to vam jedini neznamkakkodaganazovemjernijetrofejnijenista ove godine
....................superkup.....skudeto........kup
2004/05..........Inter...........niko..........Inter
2005/06..........Inter...........Inter..........Inter tj ili inter ili nista
-8