thnx, horns&drumshorns&drums wrote:tebe smo vidjeli tuzlanka na djelu, shutup:D:D:D
Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
underground
Cudi me kako ljudi vjeruju u musko-zenska prijateljstva. Ili vjeruju u to dok se medjusobno ne zguze. 
-
Lik u ogledalu
Apspolutno se slazem sa navedenim.Pearl wrote:nisam znala da "terapija sexom" spada u "normalno ponasanje":D:D:D
to se vrlo lako rijesi iskrenim razgovorom u kojem osoba A kaze osobi B da najbolji prijatelj nije jednako fuck-budy
a ako se vec desilo... e pa brate, sta je ovo: da se jebe al da joj ne udje...o posljedicama djela se treba misliti prije pristajanja na tjesenje
pogotovo ako je prijatelj zauzet.. ja licno njegovoj curi ne bih mogla pogledati u oci od stida... a ako te za to nije briga, onda se zapitaj malo o sebi, ako se krecete u istom drustvu:) on se vjerovatno pokajao pa te udaljava da ne bi dosao u situaciju da se pita da li ces nekad njegovoj curi lanuti na koji nacin ti je "pruzio rame za plakanje"
Dodala bih iz svog licnog iskustva da nikada vise nece biti isto medju vama.
Vase ,prijateljstvo' mozes da zaboravis,sto prije to shvatis,to bolje za tebe.
-
novel
-
Pearl
mislim da bi ovo trebalo uvrstiti u kljajica (ili bilo koji rjecnik stranih rijeci i pojmova) pod "mazohizam"
-
Tuzlanka25
nora, ne padaj na ovo, on samo hoce da te tjesi. prijateljski.**nora** wrote:thnx, horns&drumshorns&drums wrote:tebe smo vidjeli tuzlanka na djelu, shutup:D:D:D
![]()
![]()
![]()
-
delightful
Ja uz mlacenje slame jos i presipam iz supljeg u prazno.Michun wrote:Radi li iko ista od nas? Ili mlatimo praznu slamu na poslu?
Htjedoh reci nesto i u vezi s temom, al se ne molgu sjetiti sta je tema
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ja imam malu web skriptu napisanu... Uzme neèiji komentar, malo ga protrese, doda koju rijeè iz online rijeènika i vrati nazad... Zato ako ima gre¹aka don't blame meMichun wrote:Radi li iko ista od nas? Ili mlatimo praznu slamu na poslu?
RADIM! Ne mogu jo¹ stiæi i pregledati sintaksu i semantiku...
-
delightful
Aha, evo vidjeh sta je tema. Ja mislim da tu sve zavisi kakav je bio sex. Kako ces bit neciji prijatelj kad je smotan u krevetu? Al ako je bio dobar, onda je u redu. Jos se mozete i zezati: Lalalalala, vidio sam ti...... Et' toliko

- zena21
#98 Re: Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
Pa ovdje su stvarno muski spremni sebe zrtvovati kako bi olaksali brige zeskom dijelu foruma. Za svaku pohvaluBeslija wrote:Ja sam veoma dobar sto se tice "terapija" i "slusanja" ... pa javi se nekad....da ti i ja postanem "oslonac"............!**nora** wrote:Sta mislite da li je moguce da se nastavi prijateljstvo između dvije osobe koje su imale sexualnu vezu nakon sto se sex prekine?
Moj slucaj: nakon sto sam zavrsila dugogodisnju vezu u jednom od mojih prijatelja sam pronasla oslonac i jednog dana u toku terapijskog procesa kao dio te terapije desio se sex...kako nam se taj dio terapije svidio mi smo nastavili sa njegovim upraznjavanjem sve dok mog prijatelja nije pocela gristi savjest.
Jesam li spomenula da ima djevojku i imao je i tada?
Ja licno nemam problem s tim da se prijateljstvo nastavi ali cini mi se da druga strana i nije bas zainteresovana...
hmmm
- stranac2
#99 Re: Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
A i žene primaju svaku pomoć izgelda raširenih rukazena21 wrote:Pa ovdje su stvarno muski spremni sebe zrtvovati kako bi olaksali brige zeskom dijelu foruma. Za svaku pohvaluBeslija wrote:Ja sam veoma dobar sto se tice "terapija" i "slusanja" ... pa javi se nekad....da ti i ja postanem "oslonac"............!**nora** wrote:Sta mislite da li je moguce da se nastavi prijateljstvo između dvije osobe koje su imale sexualnu vezu nakon sto se sex prekine?
Moj slucaj: nakon sto sam zavrsila dugogodisnju vezu u jednom od mojih prijatelja sam pronasla oslonac i jednog dana u toku terapijskog procesa kao dio te terapije desio se sex...kako nam se taj dio terapije svidio mi smo nastavili sa njegovim upraznjavanjem sve dok mog prijatelja nije pocela gristi savjest.
Jesam li spomenula da ima djevojku i imao je i tada?
Ja licno nemam problem s tim da se prijateljstvo nastavi ali cini mi se da druga strana i nije bas zainteresovana...
hmmm![]()