nineac wrote:
Daj ba pusti covjeka na miru, zna on sta radi, pa jebote ovde u kanadi ne priznaju ti srednju skolu, a kamoli da mu prizna faks. Ja dosao u Kanadu sa diplomom srednje medicinske skole, jos se ovde to i trazi, ne mogu naci dovoljno kadra, svaki dan pune novine oglasa za medicinske sestre i tehnicare, pa sam jebote najebo ko zuti dok sam sredio da mi se diploma prizna i da dobijem jebenu licencu, a kamoli da sam imao fakultet poslali bi me na mars da me istestiraju.
Jaro moj ja sam dosao vamo, kad najednom mi rekose, eto mi tebi samo mozemo priznati 35 kredita, jebena godina!!! Ja kad nisam se onesvjestio! I sreca jedna zena radila na faxu koja je to malo pogurala, i savjetnica na odjelu Politickih Nauka, i priznali su mi 5 semestara, a za ostalo, jebiga, sta ces, sjedi pa ponovo grij stolicu. Sad mi uopce nije zao sto sam ponovo morao to da odradim, i cim to zavrsim za dva semestra odma magistarski ili ponovo pravo! Ja sam reketom mogu dovoljno
zaraditi da idem u skolu i imam auto na kredit, i za ostale gluposti, a skola mi svakako placa dio skolarine i stan i knjige, i eto![/quote]
Pa to i ja kazem, najlakse je ljudima pametovati, ja dok nisam dosao vani, jebao sam dijasporcima sve, bio sam zavistan priznajem ,htio sam i ja vani, kukao sam dole svima ne bi li mi neko pomogao da izadem, i na kraju sam izganjao sam, jebiga obratio sam se imigraciji Canada, potpisao neke gomile papira i sad sam imigrant, dobrostojeci imigrant, a tek sam 2 godine ovde.