Vazda su se mladi furali na neku alternativu a ne na mainstream... A kod nas izgleda obratno...
Poruka za mlade u RS:
Treba se furati na PARTIZANE!
Nije dobro da se povlacis iz diskusije jer je potrebno da se cuje i drugacije misljenje.Niko tebe ne optuzuje da si kriva za nesto,ali moras takodje da sagledas sta se oko tebe desava jer na ovu omladinu mozete uticati vi koji zivite pored njih.Nemoj bjezati od sucenjavanja misljenja,a i od provokacija(ako ih ima) mozes nesto nauciti.lipljanka wrote:Uh rekla bih rekla... puno toga. Ipak necu, nema smisla. Bilo sta da napisem nece ispasati onako kako bih htjela. Vjerovatno ce biti komentara tipa: cim joj se prosula nasa istina ona bjezi. Rekla sam nasa istina jer u danasnje vrijeme u Bosni nista nije jedinstveno pa tako ni istina. To ne znaci da ja ne prihvatam vasu stranu price. Znam da u mnogo toga ima istine. A sada ne bih zeljela da i dalje sirim neistine o pozitivnim snagama i uticajima genocidnog entiteta. Idem sa ove politike, nije za svakog. Mozda navratim kasnije nekada, negdje... Istinu prepustam vama draga gospodo
P.S. Saian u pravu si. Izabrala sam one negativne citate. Ne kazem da su svi bili takvi, daleko od toga, ali citajuci ovaj thread ucinilo mi se da mnogi izjednacavaju srbe i cetnike. Ako sam stekla pogresan dojam, izvinjavam se.
P.S.S. Ej murti439 haj' samo nemoj to BanjalOcanka! Ispalo je iz fazona a i ide mi na zivce. Ako me ne zelis oslovljavati kao Banjalucanku, moze li onda Paprikovka. Nekako sam emocionalno vezana za tu bolnicu.
Sta nam "presidenti" kazu na sve to...."ja cu tebi Nasera dovesti"....."mars budalo"grozno je sto nam se djeca&omladina furaju na ustase, chetnike i dzihad, umjesto da se okrenemo buducnosti. ne znam, ljut sam...
Potpredsjednik Narodne skupštine RS-a za Čavića "obična budala"
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Dragan Čavić danas je oštro kritizirao potpredsjednika Narodne skupštine RS-a Šefketa Hafizovića, nazvavši ga "običnom budalom".
Komentirajući to što je Hafizović išao na doček Nasera Orića nakon izlaska iz pritvora Haškog tribunala i što je rekao da Orić treba da dođe i u Banju Luku, Čavić je u izjavi novinarima u Banja Luci kazao da je "Hafizović obična budala koja hoće da dovede jednog ratnog zločinca u Banju Luku".
"Neka ga lijepo vodi kući, a ne u glavni grad RS-a gdje su institucije", kazao je Čavić i dodao da bi dovođenje Orića, "koji je nagrađen za ratne zločine", u Banju Luku izazvalo reakciju tisuću ljudi i koji bi ga linčovali.
Navodeći da je ogorčen i bijesan, Čavić je rekao "da je Hafizoviću i njegovim istomišljenicima bolje da i oni ovdje ne dolaze".
Moja Anka taj Arapin nije Bosnjak a to se desilo poprilicno davno. Treba li tebi postavljati sliku posmrtnih ostataka djecice koja se drze za ruke dok su ih zlotvori (Srbi?) pobili i smjestili u masovnu grobnicu. Mislim da ovakvim nacinom konverzacije necemo stici nigdje. Ono sto je zabrinjavajuce na slikama mladih Srba okicenim cetnickim znakovljem je mnogo problematicnije i kompleksnije od Arapa prije 10 godina sa odsjecenom glavom.Anka wrote:DOSTA VIŠE SA OVAKVIM TEMAMA I RASPRAVAMA !!!
Ne znam da postavim sliku na forum,da vidite sliku onog arapina koji u jednoj ruci drži sekiru a u drugoj glavu koju je odsekao Srbinu na Ozrenu!
Mene je sramota zbog Srebrenice, sramota me je svih zločina koje su počinili neki pripadnici mog naroda,ali boljeg sutra neće biti ako niko od vas ne vidi i naše žrtve.
Onu pesmicu sam skinula sa sajta ustaške omladine, to vas ne interesuje ? Budala ima svugde ali mi normalni trebamo da tome stanemo u kraj. zašto ne posetite neki srpski sajt gde su slike naše omladine na izletima,na kampovanjima,na veseljima? zašto vidite samo ove primitivce? zato što hoćete da vidite samo to! Ne dozvoljavam da me iko trpa u isti koš sa tim budalama, Srpkinja sam ali nikada nikome nisam načinila zlo,niti ću ikada . Niti je iko ikad od moje porodice. Uvek smo bili samo žrtve, u prošlom pa i u ovom ratu...Usput, grupa Balkanika je imala koncert u Pakistanu,koncert je super prošao, ja sam pre 3 meseca biola na večeri Pakistana, jeli smo njihovu hranui,slušali njihovu muziku,super se proveli......a ta ista grupa-Balkanika u Novom Pazaru nije mogla da održi koncert jer su ga sprečile vehabije.
Razmislite malo i o vašim ekstremistima. Ekstremisti se međusobno hrane. Sve nas skupa vode u propast. Neka oni seru,ali niko nas ne može naterati da jedemo ta govna osim ako sami na to ne pristajemo. Pa dodjavola,evo dok ovo pišem, gledam, na zidu mi je tekst "Eh da je tuga snijeg" od Dine Merlina, tu sam pesmu napisala na kraju pisma koje sam nekada davno poslala mojoj bivšoj ljubavi...
Htela sam da ovog leta idem na rafting Nertvom,a čitajući vaše komentare (ne svih vas,bogu hvala,vidim, ima ovde i ok likova) pitam se, da li ću da nadrljam, ,možda se nađe neka čelična šaka pa me izbaci iz čamca...udavi se četnikušo!
Eh eh eh sve treba da nas oduva neki tajfun,da nas pokosi cunami od 300 metara, da na planeti ostanu samo biljke i životinje. Ljudski rod je totalno usran.Bog se zajebao kada nas je napravio...
to je ono o čemu sam ja pričala na nekoj od prethodnih stranica... odgojstochar wrote:Ma, nisu djeca kriva, ali, nazalost, u super okruzenju ih odgajaju... MIslim da su ove furke sa negativnim pojavama iz proslosti jedno veliko zlo i da se nijedan normalan hrvat, srbin, bosnjak, gradjanin BiH (kako pise u Ustavu BiH) ne moze ponositi ovakvim 'folklorom' niti moze slaviti bilo koga za koga je dokazano da je pocinio zlocin. grozno je sto nam se djeca&omladina furaju na ustase, chetnike i dzihad, umjesto da se okrenemo buducnosti. ne znam, ljut sam...A_I_ wrote:ma rodila ih majka ... ubio ih gromstochar wrote:ima i ovakvih delegata:
![]()
![]()
![]()
eh vidis, bitno je razaznati uzroke i posljedice - a uvodjenje selama kao pozdrava, odreda mudzahedina i sl. u arbih tj. sva ta radikalizacija bosnjaka jeste POSLJEDICA radikalizma s druge strane tj. pokusaj cetnika u bih da potpuno uniste bosnjake. takodje posljedica je to i okretanja bosanskih hrvata protiv ocuvanja bih i protiv bosnjaka. sa svih strana stizala je mrznja i teznja za istrebljenjem bosnjaka. kada to shvati vecina bosanskih srba, hrvata i srbijanaca, jasnije ce im biti zasto je doslo do takvih jezivih ritualnih odrubljivanja glava.Anka wrote:DOSTA VIŠE SA OVAKVIM TEMAMA I RASPRAVAMA !!!
Ne znam da postavim sliku na forum,da vidite sliku onog arapina koji u jednoj ruci drži sekiru a u drugoj glavu koju je odsekao Srbinu na Ozrenu!
Ne smije biti dosta ovakvim raspravama! Samo se diskusijom moze sagledati problem,da bi se rijesio.Ovdje nije rijec o zlocinima,nego o omladini koja nije ratovala,a nabrijana je na rat i mrznju.Nisu krivi ti ekstremisti,ni ova djeca,krivi smo mi jer sutimo o tome o dopustamo da se ovo desava oko nas.Bas ti si kriva jer se odlucnije ne suprostavljas fasizmu oko sebe,osim sto se ne slazes sa ekstremistima,sto je ok,ali ne i dovoljno.Isto tako sam kriv i ja jer se ovome ne suprostavljam dovoljno.Anka wrote:DOSTA VIŠE SA OVAKVIM TEMAMA I RASPRAVAMA !!!
Mene je sramota zbog Srebrenice, sramota me je svih zločina koje su počinili neki pripadnici mog naroda,ali boljeg sutra neće biti ako niko od vas ne vidi i naše žrtve.
Onu pesmicu sam skinula sa sajta ustaške omladine, to vas ne interesuje ? Budala ima svugde ali mi normalni trebamo da tome stanemo u kraj. zašto ne posetite neki srpski sajt gde su slike naše omladine na izletima,na kampovanjima,na veseljima? zašto vidite samo ove primitivce? zato što hoćete da vidite samo to! Ne dozvoljavam da me iko trpa u isti koš sa tim budalama, Srpkinja sam ali nikada nikome nisam načinila zlo,niti ću ikada . Niti je iko ikad od moje porodice. Uvek smo bili žrtve, u prošlom pa i u ovom ratu...Usput, grupa Balkanika je imala koncert u Pakistanu,koncert je super prošao, ja sam pre 3 meseca bila na večeri Pakistana, jeli smo njihovu hranui,slušali njihovu muziku,super se proveli......a ta ista grupa-Balkanika u Novom Pazaru nije mogla da održi koncert jer su ga sprečile vehabije.
Razmislite malo i o vašim ekstremistima. Ekstremisti se međusobno hrane. Sve nas skupa vode u propast. Neka oni seru,ali niko nas ne može naterati da jedemo ta govna osim ako sami na to ne pristajemo. Evo dok ovo pišem, gledam, na zidu iznad radnog stola mi je tekst "Eh da je tuga snijeg" od Dine Merlina, tu sam pesmu napisala na kraju pisma koje sam nekada davno poslala mojoj bivšoj ljubavi...
Htela sam da ovog leta idem na rafting Neretvom,a čitajući vaše komentare (ne svih vas,bogu hvala,vidim, ima ovde i ok likova) pitam se, da li ću da nadrljam, ,možda se nađe neka čelična šaka pa me izbaci iz čamca...udavi se četnikušo!
Eh eh eh sve treba da nas oduva neki tajfun,da nas pokosi cunami od 300 metara, da na planeti ostanu samo biljke i životinje. Ljudski rod je totalno usran.Bog se zajebao kada nas je napravio...
http://www.xs4all.nl/~stgvisie/VISIE/ex ... ities.htmlAnka wrote:Ne radi mi onaj link
za USA uranijum - pokrenuo sam temu ali nazalost vecina okrece pogled od problema:Anka wrote:Slažem se sa vodolijom , ja sam škorpija,treba im oduzeti decu.
Mene muči nepravda u celom svetu, noćima nisam spavala nakon ovog sajta
http://www.xs4a...eformities.html
Posledice bombardovanja Iraka bombama sa osiromašenim uranijumom (iste bombe su bacali i na Bosnu, vas štitili od nas a sve nas zatrovali!
Briga amerikance za vas...samo su pravili ravnotežu zbog zločina koji prave u Iraku jer im treba nafta.
I to ti je najdemokratskija zemlja na planeti, pobili sve indijance ,maltretirali crnce,do 1960 i neke crnci nisu smeli da se voze istim autobusima sa belcima..i sad mi oni seju demokratiju po svetu!![]()
Pogledajte kakva se deca rađaju u Iraku!
Svi smo mi kreteni, svađamo se,bijemo se pa nas drugi jašu! Vele,vidi ove primitivce,ajd da ih zajebavamo, znate onu, dok se dvoje svađaju,treći se koristi.
Samo ¹to je ovdje bio sistem sa malo vi¹e varijabli i mnogo kombinacija... U kojoj je jedna strana poèesto u kombinacijama bila (ostala) jebAna stranka...Anka wrote:dok se dvoje svaðaju,treæi se koristi.