Mladi chetnici! (& ostali ekstremisti)

Post Reply
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Ja sranja i naopakih vremena...

Vazda su se mladi furali na neku alternativu a ne na mainstream... A kod nas izgleda obratno...

Poruka za mlade u RS:
Treba se furati na PARTIZANE! :lol: :lol: :lol:
Pearl

Post by Pearl »

malo offtopic ali jako interesantno... medju hrtvatskom "mladezi" je trenutno in da ti je deda bio u domobranima :-) cak i ako je bio u partizanima a niko to ne moze provjeriti, slazi da je bio u domobranima :?

ako bas moras reci da je bio u partizanima, to se govori ispod glasa i onda nisi vise clan raje :lol:

p.s. ne znam kako je stanje sa dedama ustasama... (oni su mozda elita):D
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Srbi su sami sebe izjednacili sa cetnicima, to ce primjetiti svako ko ima nema koprenu na ocima. Jednostavna analogija, RS je tekovina cetnistva i genocida, dirni im u RS pa ces vidjeti reakcije tih Srba koji nisu cetnici.
Edo_majstor

#79 nista cudo

Post by Edo_majstor »

mene uopce ne iznenaduje ovo jer sam naucio ko su srbi-cetnici i skontao ih tokom rata. Od njih me nista ne moze zacuditi vise. Vec na nama je da ne zaboravljamo proslost i ne budemo naivni i uvijek u oprezu kad je cetnik u pitanju. od hiljadu srba moze samo jedan valjati
novel

Post by novel »

:D to edo :D de mi samo reci od hiljadu bosljaka ili tisucu hrvata, koliko ih je po tvojoj procjeni onako od oka dobrih :D
A_I_

Post by A_I_ »

novel wrote::D to edo :D de mi samo reci od hiljadu bosljaka ili tisucu hrvata, koliko ih je po tvojoj procjeni onako od oka dobrih :D
jah :D mere i procentualno :D
novel

Post by novel »

Blago nama s ovakvom omladinom

Image

:D Ma laHko je nama s nama, tesko drugima :oops: :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

novel wrote:
Blago nama s ovakvom omladinom

Image

:D Ma laHko je nama s nama, tesko drugima :oops: :D
Ova tabla stoji u Vlasenici
HomeArt

Post by HomeArt »

Valjda Sipa zna za ovo. Kako su prije par mjeseci uhapsili neke momke sto su se u jednoj vikendici igrali "drzave" ili nesto slicno.
novel

Post by novel »

boli SIPU za cetalje.... :oops: :D da nisu vikendasi imali alzirske pasose? :D

Image

:oops: smrt fasiznu :D
A_I_

Post by A_I_ »

stochar wrote:ima i ovakvih delegata:

Image
ma rodila ih majka ... ubio ih grom :x
Herc

Post by Herc »

lipljanka wrote:Uh rekla bih rekla... puno toga. Ipak necu, nema smisla. Bilo sta da napisem nece ispasati onako kako bih htjela. Vjerovatno ce biti komentara tipa: cim joj se prosula nasa istina ona bjezi. Rekla sam nasa istina jer u danasnje vrijeme u Bosni nista nije jedinstveno pa tako ni istina. To ne znaci da ja ne prihvatam vasu stranu price. Znam da u mnogo toga ima istine. A sada ne bih zeljela da i dalje sirim neistine o pozitivnim snagama i uticajima genocidnog entiteta. Idem sa ove politike, nije za svakog. Mozda navratim kasnije nekada, negdje... Istinu prepustam vama draga gospodo

P.S. Saian u pravu si. Izabrala sam one negativne citate. Ne kazem da su svi bili takvi, daleko od toga, ali citajuci ovaj thread ucinilo mi se da mnogi izjednacavaju srbe i cetnike. Ako sam stekla pogresan dojam, izvinjavam se.

P.S.S. Ej murti439 haj' samo nemoj to BanjalOcanka! Ispalo je iz fazona a i ide mi na zivce. Ako me ne zelis oslovljavati kao Banjalucanku, moze li onda Paprikovka. Nekako sam emocionalno vezana za tu bolnicu.
Nije dobro da se povlacis iz diskusije jer je potrebno da se cuje i drugacije misljenje.Niko tebe ne optuzuje da si kriva za nesto,ali moras takodje da sagledas sta se oko tebe desava jer na ovu omladinu mozete uticati vi koji zivite pored njih.Nemoj bjezati od sucenjavanja misljenja,a i od provokacija(ako ih ima) mozes nesto nauciti.
novel

Post by novel »

grozno je sto nam se djeca&omladina furaju na ustase, chetnike i dzihad, umjesto da se okrenemo buducnosti. ne znam, ljut sam...
Sta nam "presidenti" kazu na sve to...."ja cu tebi Nasera dovesti"....."mars budalo" :D :oops:
Potpredsjednik Narodne skupštine RS-a za Čavića "obična budala"

BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Dragan Čavić danas je oštro kritizirao potpredsjednika Narodne skupštine RS-a Šefketa Hafizovića, nazvavši ga "običnom budalom".

Komentirajući to što je Hafizović išao na doček Nasera Orića nakon izlaska iz pritvora Haškog tribunala i što je rekao da Orić treba da dođe i u Banju Luku, Čavić je u izjavi novinarima u Banja Luci kazao da je "Hafizović obična budala koja hoće da dovede jednog ratnog zločinca u Banju Luku".

"Neka ga lijepo vodi kući, a ne u glavni grad RS-a gdje su institucije", kazao je Čavić i dodao da bi dovođenje Orića, "koji je nagrađen za ratne zločine", u Banju Luku izazvalo reakciju tisuću ljudi i koji bi ga linčovali.

Navodeći da je ogorčen i bijesan, Čavić je rekao "da je Hafizoviću i njegovim istomišljenicima bolje da i oni ovdje ne dolaze".
Anka

Post by Anka »

DOSTA VIŠE SA OVAKVIM TEMAMA I RASPRAVAMA !!!
Ne znam da postavim sliku na forum,da vidite sliku onog arapina koji u jednoj ruci drži sekiru a u drugoj glavu koju je odsekao Srbinu na Ozrenu!
Mene je sramota zbog Srebrenice, sramota me je svih zločina koje su počinili neki pripadnici mog naroda,ali boljeg sutra neće biti ako niko od vas ne vidi i naše žrtve.
Onu pesmicu sam skinula sa sajta ustaške omladine, to vas ne interesuje ? Budala ima svugde ali mi normalni trebamo da tome stanemo u kraj. zašto ne posetite neki srpski sajt gde su slike naše omladine na izletima,na kampovanjima,na veseljima? zašto vidite samo ove primitivce? zato što hoćete da vidite samo to! Ne dozvoljavam da me iko trpa u isti koš sa tim budalama, Srpkinja sam ali nikada nikome nisam načinila zlo,niti ću ikada . Niti je iko ikad od moje porodice. Uvek smo bili žrtve, u prošlom pa i u ovom ratu...Usput, grupa Balkanika je imala koncert u Pakistanu,koncert je super prošao, ja sam pre 3 meseca bila na večeri Pakistana, jeli smo njihovu hranui,slušali njihovu muziku,super se proveli......a ta ista grupa-Balkanika u Novom Pazaru nije mogla da održi koncert jer su ga sprečile vehabije.
Razmislite malo i o vašim ekstremistima. Ekstremisti se međusobno hrane. Sve nas skupa vode u propast. Neka oni seru,ali niko nas ne može naterati da jedemo ta govna osim ako sami na to ne pristajemo. Evo dok ovo pišem, gledam, na zidu iznad radnog stola mi je tekst "Eh da je tuga snijeg" od Dine Merlina, tu sam pesmu napisala na kraju pisma koje sam nekada davno poslala mojoj bivšoj ljubavi...
Htela sam da ovog leta idem na rafting Neretvom,a čitajući vaše komentare (ne svih vas,bogu hvala,vidim, ima ovde i ok likova) pitam se, da li ću da nadrljam, ,možda se nađe neka čelična šaka pa me izbaci iz čamca...udavi se četnikušo!
Eh eh eh sve treba da nas oduva neki tajfun,da nas pokosi cunami od 300 metara, da na planeti ostanu samo biljke i životinje. Ljudski rod je totalno usran.Bog se zajebao kada nas je napravio...
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Anka wrote:DOSTA VIŠE SA OVAKVIM TEMAMA I RASPRAVAMA !!!
Ne znam da postavim sliku na forum,da vidite sliku onog arapina koji u jednoj ruci drži sekiru a u drugoj glavu koju je odsekao Srbinu na Ozrenu!
Mene je sramota zbog Srebrenice, sramota me je svih zločina koje su počinili neki pripadnici mog naroda,ali boljeg sutra neće biti ako niko od vas ne vidi i naše žrtve.
Onu pesmicu sam skinula sa sajta ustaške omladine, to vas ne interesuje ? Budala ima svugde ali mi normalni trebamo da tome stanemo u kraj. zašto ne posetite neki srpski sajt gde su slike naše omladine na izletima,na kampovanjima,na veseljima? zašto vidite samo ove primitivce? zato što hoćete da vidite samo to! Ne dozvoljavam da me iko trpa u isti koš sa tim budalama, Srpkinja sam ali nikada nikome nisam načinila zlo,niti ću ikada . Niti je iko ikad od moje porodice. Uvek smo bili samo žrtve, u prošlom pa i u ovom ratu...Usput, grupa Balkanika je imala koncert u Pakistanu,koncert je super prošao, ja sam pre 3 meseca biola na večeri Pakistana, jeli smo njihovu hranui,slušali njihovu muziku,super se proveli......a ta ista grupa-Balkanika u Novom Pazaru nije mogla da održi koncert jer su ga sprečile vehabije.
Razmislite malo i o vašim ekstremistima. Ekstremisti se međusobno hrane. Sve nas skupa vode u propast. Neka oni seru,ali niko nas ne može naterati da jedemo ta govna osim ako sami na to ne pristajemo. Pa dodjavola,evo dok ovo pišem, gledam, na zidu mi je tekst "Eh da je tuga snijeg" od Dine Merlina, tu sam pesmu napisala na kraju pisma koje sam nekada davno poslala mojoj bivšoj ljubavi...
Htela sam da ovog leta idem na rafting Nertvom,a čitajući vaše komentare (ne svih vas,bogu hvala,vidim, ima ovde i ok likova) pitam se, da li ću da nadrljam, ,možda se nađe neka čelična šaka pa me izbaci iz čamca...udavi se četnikušo!
Eh eh eh sve treba da nas oduva neki tajfun,da nas pokosi cunami od 300 metara, da na planeti ostanu samo biljke i životinje. Ljudski rod je totalno usran.Bog se zajebao kada nas je napravio...
Moja Anka taj Arapin nije Bosnjak a to se desilo poprilicno davno. Treba li tebi postavljati sliku posmrtnih ostataka djecice koja se drze za ruke dok su ih zlotvori (Srbi?) pobili i smjestili u masovnu grobnicu. Mislim da ovakvim nacinom konverzacije necemo stici nigdje. Ono sto je zabrinjavajuce na slikama mladih Srba okicenim cetnickim znakovljem je mnogo problematicnije i kompleksnije od Arapa prije 10 godina sa odsjecenom glavom.
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

Zalosno je sto pojedincima sopstveno govno nesmrdi, a jos zalosnije je kad se time ponosis.
Last edited by SiSaJuMe on 05/07/2006 15:01, edited 1 time in total.
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

stochar wrote:
A_I_ wrote:
stochar wrote:ima i ovakvih delegata:

Image
ma rodila ih majka ... ubio ih grom :x
Ma, nisu djeca kriva, ali, nazalost, u super okruzenju ih odgajaju... MIslim da su ove furke sa negativnim pojavama iz proslosti jedno veliko zlo i da se nijedan normalan hrvat, srbin, bosnjak, gradjanin BiH (kako pise u Ustavu BiH) ne moze ponositi ovakvim 'folklorom' niti moze slaviti bilo koga za koga je dokazano da je pocinio zlocin. grozno je sto nam se djeca&omladina furaju na ustase, chetnike i dzihad, umjesto da se okrenemo buducnosti. ne znam, ljut sam... :x :x :x :x
to je ono o čemu sam ja pričala na nekoj od prethodnih stranica... odgoj :( ... ni oni mladići nisu bili u ratu i nemaju oni pojma ZAŠTO su takvi kakvi su, oni jednostavno drugačije ne umiju....ali valjda su u takvom okruženju rasli i ne znaju oni ni za što bolje.... ja bih ovim kretenima sa slike djecu oduzela :x
A_I_

Post by A_I_ »

eh vidis, bitno je razaznati uzroke i posljedice - a uvodjenje selama kao pozdrava, odreda mudzahedina i sl. u arbih tj. sva ta radikalizacija bosnjaka jeste POSLJEDICA radikalizma s druge strane tj. pokusaj cetnika u bih da potpuno uniste bosnjake. takodje posljedica je to i okretanja bosanskih hrvata protiv ocuvanja bih i protiv bosnjaka. sa svih strana stizala je mrznja i teznja za istrebljenjem bosnjaka. kada to shvati vecina bosanskih srba, hrvata i srbijanaca, jasnije ce im biti zasto je doslo do takvih jezivih ritualnih odrubljivanja glava.

sto se tice zapazanja kako su samo negativne pojave popracene - slazem se. s tolikom negativnim pristupom nikad pomirenja nece biti a samim time ni bosne i hercegovine.
a s obzirom na ono sto se ZAISTA desilo (uzroci i posljedice agresije), puno je losije to sto ti pokusavas najblaze receno ublaziti sve fasisticke pojave, genocid itd. kod srba potenciranjem odrubljivanja na ozrenu, nego potenciranje cetnistva koje nazalost i dalje dise punim plucima u rs-u pa cak i u srbiji.
opravdanja za zlocine ne postoje. konstantno, na pominjanje zlocina cetnika, iz rs-a gotovo uvijek ko iz topa dolazi protunapad pominjanjem neuporedivo razlicitih zlocina (sto po uzrocima-reakcija na genocid sto po posljedicama-broju zrtava) poput kazana i sl....
Last edited by A_I_ on 05/07/2006 15:14, edited 2 times in total.
novel

Post by novel »

A.I :faraon1: :D sto rekao Pero "A šta je Srpski Brand?
Na nivou prepoznavanja – Slobodan Milošević. Na nivou zločina – Srebrenica. Na nivou modnog trenda – šubare ukrštene s noževima. Na nivou simbola – crne zastave s mrtvačkom glavom. Na nivou narodne pesme – stih gde se kaže da će, ako bude sreće, Srbija opet ratovati. Na nivou državne mafije – ugojeni Mlađan Dinkić. Na nivou manekenstva – Sanda Rašković Ivić u haljini sa žirafama. Na nivou Televizije – Aleksandar Tijanić, novoproglašeni generalni direktor bez visoke stručne spreme (po striktnim uslovima konkursa gde je i osnovna škola bila dovoljna). Na nivou svekolike promašenosti – Vojislav Koštunica.

Dovoljno je sve ovo bilo hrvatskoj čitateljici «Ferala» da se baci u hrvatsko toplo more i odatle ne izlazi satima: razumem ženu. I ja bih se bacio u srpsko more da Srbija ima more. Ali, kako nemamo ništa – ni more, ni Veliku Srbiju, ni Republiku Srpsku, ni SAO Crnu Goru, ni Kosovo, o srpskom Jadranu da ne govorim – ostajem pred Tijanićevim ekranom koji će me uveriti kako je ovo najbolja zemlja na svetu u kojoj vredi obožavati Koštunicu, jer je on jedini impotentni zalog naše nepostojeće erekcije.
Tako nam i treba!
U književnom hrvatskom prevodu: pizda nam lijepa materina
!"
Herc

Post by Herc »

Onu pesmicu sam skinula sa sajta ustaške omladine, to vas ne interesuje ? Budala ima svugde ali mi normalni trebamo da tome stanemo u kraj. zašto ne posetite neki srpski sajt gde su slike naše omladine na izletima,na kampovanjima,na veseljima? zašto vidite samo ove primitivce? zato što hoćete da vidite samo to! Ne dozvoljavam da me iko trpa u isti koš sa tim budalama, Srpkinja sam ali nikada nikome nisam načinila zlo,niti ću ikada . Niti je iko ikad od moje porodice. Uvek smo bili žrtve, u prošlom pa i u ovom ratu...Usput, grupa Balkanika je imala koncert u Pakistanu,koncert je super prošao, ja sam pre 3 meseca bila na večeri Pakistana, jeli smo njihovu hranui,slušali njihovu muziku,super se proveli......a ta ista grupa-Balkanika u Novom Pazaru nije mogla da održi koncert jer su ga sprečile vehabije.
Razmislite malo i o vašim ekstremistima. Ekstremisti se međusobno hrane. Sve nas skupa vode u propast. Neka oni seru,ali niko nas ne može naterati da jedemo ta govna osim ako sami na to ne pristajemo. Evo dok ovo pišem, gledam, na zidu iznad radnog stola mi je tekst "Eh da je tuga snijeg" od Dine Merlina, tu sam pesmu napisala na kraju pisma koje sam nekada davno poslala mojoj bivšoj ljubavi...
Htela sam da ovog leta idem na rafting Neretvom,a čitajući vaše komentare (ne svih vas,bogu hvala,vidim, ima ovde i ok likova) pitam se, da li ću da nadrljam, ,možda se nađe neka čelična šaka pa me izbaci iz čamca...udavi se četnikušo!
Ne smije biti dosta ovakvim raspravama! Samo se diskusijom moze sagledati problem,da bi se rijesio.Ovdje nije rijec o zlocinima,nego o omladini koja nije ratovala,a nabrijana je na rat i mrznju.Nisu krivi ti ekstremisti,ni ova djeca,krivi smo mi jer sutimo o tome o dopustamo da se ovo desava oko nas.Bas ti si kriva jer se odlucnije ne suprostavljas fasizmu oko sebe,osim sto se ne slazes sa ekstremistima,sto je ok,ali ne i dovoljno.Isto tako sam kriv i ja jer se ovome ne suprostavljam dovoljno.
I savjetujem ti da malo vise prosaras po ovom forumu da shvatis razmisljanje ljudi,garantujem ti da je najbolji i najotvoreniji forum na nasim prostorima.
Nema razloga da se bojis dolaska na Neretvu,ovdje je bitno da turista donese novac,svejedno odakle si.
Anka

Post by Anka »

Slažem se sa vodolijom , ja sam škorpija :) ,treba im oduzeti decu.
Noćima nisam spavala nakon ovog sajta
http://www.xs4a...eformities.html

Posledice bombardovanja Iraka bombama sa osiromašenim uranijumom (iste bombe su bacali i na Bosnu, vas štitili od nas a sve nas zatrovali!
Briga amerikance za vas...samo su pravili ravnotežu zbog zločina koji prave u Iraku jer im treba nafta.
I to ti je najdemokratskija zemlja na planeti, pobili sve indijance ,maltretirali crnce,do 1960 i neke crnci nisu smeli da se voze istim autobusima sa belcima..i sad mi oni seju demokratiju po svetu! :x
Pogledajte kakva se deca rađaju u Iraku!
Svi smo mi kreteni, svađamo se,bijemo se pa nas drugi jašu! Vele,vidi ove primitivce,ajd da ih zajebavamo, znate onu, dok se dvoje svađaju,treći se koristi.
Last edited by Anka on 05/07/2006 15:21, edited 1 time in total.
Anka

Post by Anka »

Ne radi mi onaj link :?
pilotbabo

Post by pilotbabo »

A_I_

Post by A_I_ »

Anka wrote:Slažem se sa vodolijom , ja sam škorpija :) ,treba im oduzeti decu.
Mene muči nepravda u celom svetu, noćima nisam spavala nakon ovog sajta
http://www.xs4a...eformities.html

Posledice bombardovanja Iraka bombama sa osiromašenim uranijumom (iste bombe su bacali i na Bosnu, vas štitili od nas a sve nas zatrovali!
Briga amerikance za vas...samo su pravili ravnotežu zbog zločina koji prave u Iraku jer im treba nafta.
I to ti je najdemokratskija zemlja na planeti, pobili sve indijance ,maltretirali crnce,do 1960 i neke crnci nisu smeli da se voze istim autobusima sa belcima..i sad mi oni seju demokratiju po svetu! :x
Pogledajte kakva se deca rađaju u Iraku!
Svi smo mi kreteni, svađamo se,bijemo se pa nas drugi jašu! Vele,vidi ove primitivce,ajd da ih zajebavamo, znate onu, dok se dvoje svađaju,treći se koristi.
za USA uranijum - pokrenuo sam temu ali nazalost vecina okrece pogled od problema:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... highlight=

medjutim, razlog sto prvenstveno srbijanci mrze ameriku jeste sto su mnogima poremetili snove o kosovu, crnoj gori, velikoj srbiji itd. i btw nije amerika kriva za agresiju na hrvatsku, sloveniju i bosnu ihercegovinu vec iskljucivo eskalacija nacionalizma u srbiji. mnogi srbijanci pokusavaju oprati krvave ruke i zbaciti ljagu sa sebe pricom o teoriji zavjere amerike protiv jugoslavije i cestitih srba :x
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Anka wrote:dok se dvoje svaðaju,treæi se koristi.
Samo ¹to je ovdje bio sistem sa malo vi¹e varijabli i mnogo kombinacija... U kojoj je jedna strana poèesto u kombinacijama bila (ostala) jebAna stranka...
Post Reply