Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne mogu da vjerujem da sam na kraju poceo navijati za hrvatsku,zelio sam da prodju.postao sam bolji cojek.u svakom slucaju hrvati ludi ko struja mal sudiju ne izmarisase.ronaldo-uvijek sam ti vjerovao
Sada na livesoccer izlazi kako je u 90. minuti Simunic dobio dva zuta, ali je nestalo ime igraca Hrvatske koji je pozutio u 62. minuti. Pol nije takav kreten da jednom covjeku da tri zuta kartona.
Majko moja , ovo je zivi piš...
Pa ovaj sudija iz GB je lud ko nas Terza
Nisam neki ljubitelj fudbala al u mom zivotu nisam vidio ovakvu pisuriju od sudjenja
Das igracu cvrveni karton , on nastavi da igra , ti sacekas da se zavrsi utakmica , on ti jelte pomene mater ili sl. a ti mu opet das crveni
Joooj , Pole , Pole ti se genije... genije...
A Simunica treba hitno prebaciti u Hrvartsku rukometnu vrstu...
Vi cete me stvarno ubjediti da haluciniram.
Prvo vidim Halida kao selektora, pa sad da nisam vidio kako je covjek odbio loptu rukom pa opet da Simunic nije dobio tri zuta.
Sta vam je ljudi? Nije Pol dao crveni karton onda kada je to javio Baho nego je glupi reziser prenosa stavio grafiku kao da je Simunic iskljucen. Tek kasnije ga je iskljucio.
Dobio zuti, pa dobio opet zuti, ali mu sudija nije dao crvveni vec se pojavilo na tv da ima dva zuta i da treba izaci, nije izasao pa poslije na kraju jos dobio jedan i onda crveni.
Svjedocim pred svim bogovima ovoga svijeta.