Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Čika edu da ti nešto kažem, žene nisu uopšte toliko opterećene veličinom penisa. To je puno više problem vas muškaraca, jer vam se čini da nikad nije dovoljno velik. Penis veličine 9 cm je sasvim dovoljan da zadovolji ženu, tako da nemaš razloga da se sekiraš.
Tako ti isto žene nikad nisu zadovoljne veličinom grudi ili su im premale ili prevelike, elem nikako ugodit.
idic wrote:Čika edu da ti nešto kažem, žene nisu uopšte toliko opterećene veličinom penisa. To je puno više problem vas muškaraca, jer vam se čini da nikad nije dovoljno velik. Penis veličine 9 cm je sasvim dovoljan da zadovolji ženu, tako da nemaš razloga da se sekiraš.
Tako ti isto žene nikad nisu zadovoljne veličinom grudi ili su im premale ili prevelike, elem nikako ugodit.
idic wrote:Čika edu da ti nešto kažem, žene nisu uopšte toliko opterećene veličinom penisa. To je puno više problem vas muškaraca, jer vam se čini da nikad nije dovoljno velik. Penis veličine 9 cm je sasvim dovoljan da zadovolji ženu, tako da nemaš razloga da se sekiraš.
Jest`ako cemo se baviti extremnim tjesenjem
Ima i onih sa 17 ili 18 cm koji naprosto ne znaju šta da urade s njima, tako da se baš nešto pretjerano ne pouzdaješ u veličinu. Ovo za 9 cm je naučno dokazano, jer je kanal rodnice kod žene oko 10 cm, s tim što se kao i svaki mišić može širiti i skupljati.
Zato edu glavu gore.
idic wrote:
Ima i onih sa 17 ili 18 cm koji naprosto ne znaju šta da urade s njima, tako da se baš nešto pretjerano ne pouzdaješ u veličinu. Ovo za 9 cm je naučno dokazano, jer je kanal rodnice kod žene oko 10 cm, s tim što se kao i svaki mišić može širiti i skupljati.
Zato edu glavu gore.
Ne mogu ni da zamislim olaksanje koje edu sad osjeca...
pirmin wrote:Suflira mi radna kolegica :
Citiram:"Sve ispod 20ke smatram podbacajem"
Uhh...volim sto sam u realnom okruzenju.
ti si jedan od onih sto gledaju u potencijalnog samoubicu na vrhu zgrade i vicu: skaci, skaci...hahahaha
Edu ne daj se izdepresirati...imaju sad one operacije produzenja...ako treba pokrenut cemo akciju na Sa-x-u...ti znas kakvi smo mi kad je u pitanju pomoc bliznjem svome...
Bumbar wrote:
ti si jedan od onih sto gledaju u potencijalnog samoubicu na vrhu zgrade i vicu: skaci, skaci...hahahaha
Edu ne daj se izdepresirati...imaju sad one operacije produzenja...ako treba pokrenut cemo akciju na Sa-x-u...ti znas kakvi smo mi kad je u pitanju pomoc bliznjem svome...
Ni jedan moj komentar se ne odnosi na kralja edua!!!
Ovim samo reagujem na jalove pokusaje zena da utjese kompletan muski rod.
Bumbar wrote:
Ni jedan moj komentar se ne odnosi na kralja edua!!!
Ovim samo reagujem na jalove pokusaje zena da utjese kompletan muski rod.
Ili znaš ili ne znaš, nemam te ja šta tješiti, sve je do tebe. Ako si osjetio nezadovoljstvo na drugoj strani, malo se potrudi i eto uspjeha.