Veceras Evrovizija 2006 - dajte glas Bosni!!!
Moderator: _BataZiv_0809
-
dzanum
realno, ta tri nastupa jedini nesto vrijedeA wrote:We are the winners, of EurovisionOni su mi najsimpaticniji
Finci - odlicni, sad sam glasala za njih (prvi put u zivotu za nekog glasam, a da nije Zlaja)
Harija zaista ne gotivim, ali - bili su dobri, zaista dobri. Naravno, uredno sam glasala, da se u štabu ne ljute![]()
![]()
ostatak - drka drka djon
ako hari ne prodje u finale - zavjera
-
Hadzi-Murat
femme wrote:joj finci meni ne da su odvratni, nego nemam rijeci...sad kazem da sam u publici i da imam bombu, bacila bih je...kad njih vidim...Stitch__ wrote:i ja za fince glasao
- muha_sa
Šejtanska poslaHadzi-Murat wrote:femme wrote:joj finci meni ne da su odvratni, nego nemam rijeci...sad kazem da sam u publici i da imam bombu, bacila bih je...kad njih vidim...Stitch__ wrote:i ja za fince glasaoI ja se pitam, dje iskopase one sejtane...
ali pjesma im nije bila losa...
- stickitout
pravi sejtani fakatHadzi-Murat wrote:femme wrote:joj finci meni ne da su odvratni, nego nemam rijeci...sad kazem da sam u publici i da imam bombu, bacila bih je...kad njih vidim...Stitch__ wrote:i ja za fince glasaoI ja se pitam, dje iskopase one sejtane...
dobra ova eurovizija zajebancija barem se svi smijemo oko necega zajedno
-
Hadzi-Murat
A jesi vidio kad onaj rasiri krila, ko sismis, jebote zivot...muha_sa wrote:Šejtanska poslaHadzi-Murat wrote:femme wrote: joj finci meni ne da su odvratni, nego nemam rijeci...sad kazem da sam u publici i da imam bombu, bacila bih je...kad njih vidim...I ja se pitam, dje iskopase one sejtane...
- muha_sa
Zar ga ne vidje??izfurao Betmen dok si se ti ibretio onoj maskiranojHadzi-Murat wrote:A jesi vidio kad onaj rasiri krila, ko sismis, jebote zivot...muha_sa wrote:Šejtanska poslaHadzi-Murat wrote:I ja se pitam, dje iskopase one sejtane...
ja sam konto sad ce odnekud Betmen iskocit...
- stickitout
senada wrote:covjek poletjeo sa bascarsijskim.... slijece sa neurovizijskim golubom.. sto ti je zivot... on o golubovima a ja o letucim stukama... za mene je pjesma pobjednica MINIMALIZAM!!
tami flu
-
neko iz mase
Finska i litvanija prodjose dalje aahahahahahahahahah