za Jashu:
ma ne sitnicari jasho, rekao sam da je Mother's Milk izasao pocetkom 90tih, a ti kao da ispravis pa 89te. Ja sam ga imao i slusao nekoliko mjeseci nakon sto je izasao, a ti??
Tad su mi bili odlicni, i sada su mi dragi ali ako si ih slusao tada, eto krajem 80tih, priznaces da to vise nije isto vrijeme, furka, stil.... Dakle, kada si prvi put slushao RHCP?
ne izjasnjavam se o najgorim bandovima jer, kao sto je dinash citirao Sturgeona, 90% bilo kojeg (sub)cultural muzickog pravca je smece.
Ipak evo recimo da nisam nikad podnosio metal (kao iron maiden, megadeth i sl) i naravno mainstream pop, sweet metal rock crap... itd
najgori bendovi ikad
Moderator: _BataZiv_0809
- johnnykola
sve ok!
pitanje je vrlo jednostavno:
zadovoljiti se prosjekom ili ne?
a onda, u skladu sa svojim mogucnostima
nek' i metallica i dm i tool, a i radiohead
udaraju kako znaju i umiju.
zato i postoji gradacija:
polugorak osmijeh
i
smijeh od srca.
pitanje je vrlo jednostavno:
zadovoljiti se prosjekom ili ne?
a onda, u skladu sa svojim mogucnostima
nek' i metallica i dm i tool, a i radiohead
udaraju kako znaju i umiju.
zato i postoji gradacija:
polugorak osmijeh
i
smijeh od srca.
-
Hart
ts,ts,ts ..sramota !!!nisam ni ja ali evo danas skidam van hejlena
a dogovaram se sa jaranom da idemo na whitesnake koncert iduci mjesec.
iz cistog pasjaluka.
vidis takvi potezi nemaju opravdanja! cak ni iz pasjaluka...
to je kao gledanje jeftinih hongkongskih kung fu filmova iz sedamdesetih, sa opravdanjem: shund je cool. (kaze moj prijatelj da je jednom gledao neki takav karate shaolinski film gdje svi lete i udaraju se medjusobno, a svira joy division kao background music).
reci cu tvom tati da je vrijeme da ozbiljno porazgovara s tobom. (btw, bas sam ga jucer vidio, povezao me prema poslu ujutro)
anyways, have fun na vajtsnejku