Bradonje dolaze
- taxi_driver
to je nama nasa borba dala,da kad jebemo ,moramo se skrivati od budala
-
bosna forever
DO KADA CE NAS BRADONJE *EBAVATI
Pocevsi 1992-ge, bradonje-kokardasi , a evo i dan danas (ovi ne nose kokordu ali sve drugo je ostalo isto). Definitivno se pocinjem brijati svaki dan.
P.S.
Jesu li i ovaj put zastave palili, ili to rade samo po narudjbi!?
Pocevsi 1992-ge, bradonje-kokardasi , a evo i dan danas (ovi ne nose kokordu ali sve drugo je ostalo isto). Definitivno se pocinjem brijati svaki dan.
P.S.
Jesu li i ovaj put zastave palili, ili to rade samo po narudjbi!?
Last edited by bosna forever on 18/04/2006 20:48, edited 2 times in total.
- Bosanac sa dna kace
pa nemaju oni nista protiv sexa kao sexa oni imaju knjige i knjige napisane o tomeshin wrote:Svaki vehabija ima petero djece, guzi ne silazi sa zene. I prosipa ovo ono oko sexa. Bolje da popricamo o kondomima.
- danas
i ti i ja imamo svasta nesto protiv svacege necega... kao sto svako ima nesto sto mu se ne dopada...Bosanac sa dna kace wrote: pa nemaju oni nista protiv sexa kao sexa oni imaju knjige i knjige napisane o tome, ali imaju protiv nemorala na javnom mjestu!
pa jos nismo poceli ljude presretat po ulicama i sakama im utjerivat pamet u glavu, jel' tako?
- Bosanac sa dna kace
jeste u tome je problem, ali izgleda da ima neko previse protiv ''vehabija'' neki bi ih odma na razanj, neki bi da ih briju...danas wrote:i ti i ja imamo svasta nesto protiv svacege necega... kao sto svako ima nesto sto mu se ne dopada...Bosanac sa dna kace wrote: pa nemaju oni nista protiv sexa kao sexa oni imaju knjige i knjige napisane o tome, ali imaju protiv nemorala na javnom mjestu!
pa jos nismo poceli ljude presretat po ulicama i sakama im utjerivat pamet u glavu, jel' tako?
cudno mi to sto policija o tome nema pojma a hebivjetri u vecernjaku zagrebackom znaju sve pa i to da vehabije imaju tajni plan o rusenju Rima i pokolju nad katolicima!
P.S. i ja ocekujem cijenjenu bracu @haqqnija i @ragiba!
- valterbranisarajevo
Ako je ovo istina, onda je jedini razlog sto se ove stvari desavaju signal za akciju koji su vehabije dobili od nas samih.
Svojevremeno je na ovom forumu bila otvorena tema o Presernovom parku. Ja sam vec tada imao neki ruzan predosjecaj, da ce ukoliko im podje za rukom da zaustave gradnju parka, to biti signal da mogu raditi sta hoce i da ce se nakon toga nama poceti desavati mnogo gore stvari, i eto bio sam u pravu. Demonstracije pred Skandinavskim ambasadama su ih jos vise osnazile jer su uvidjeli da niko ne zeli da im se suprostavi.
I eto sta sada - dok god budemo sutili handrice nas papci, vehabije, cetnici, kriminalci i mafija a mi cemo u redove za vize.
Jedini izlaz je da se sto prije zavrsi 15-ogodisnja tragikomicna, urbicidna SDA vlast u Sarajevu.
Svojevremeno je na ovom forumu bila otvorena tema o Presernovom parku. Ja sam vec tada imao neki ruzan predosjecaj, da ce ukoliko im podje za rukom da zaustave gradnju parka, to biti signal da mogu raditi sta hoce i da ce se nakon toga nama poceti desavati mnogo gore stvari, i eto bio sam u pravu. Demonstracije pred Skandinavskim ambasadama su ih jos vise osnazile jer su uvidjeli da niko ne zeli da im se suprostavi.
I eto sta sada - dok god budemo sutili handrice nas papci, vehabije, cetnici, kriminalci i mafija a mi cemo u redove za vize.
Jedini izlaz je da se sto prije zavrsi 15-ogodisnja tragikomicna, urbicidna SDA vlast u Sarajevu.
- bpsang
Nasa ili Vasa Svemirski takarakaSvemirski_Jebach wrote:moja mirci sada sam bas govorio nekome na PP da vjerujem da se desava..samo sam htio povuci paralelu sa onim sto je hana govorila. a niko nije reagovao...ne smijemo sebi dopustiti to...a mirci...ti si ipak našamIRCerka wrote:Maca...Svemirski_Jebach wrote:ono što me nervira na ovom forumu je da svi trče da osude nešto za što baš i nema nekih dokaza da se desilo...a dok sam ja pozivao ljude da osude mržnju i fašizam koju je neko vrijeme po cijelom forumu prosipala hannanah niko se nije odazvao da to osudi.
kad ces mi doc da te vodim na kafu u Emila Zole:D:D
po uslovom da se razgolitis i pokazes bicepce tricepse i ostale cepse
pa da vidis svojim ocima, u po bijela dana
ko je maltretirao mIRCi![]()
(znaš šta znači ovo naša..)
@ Vingo - nešto si mi zbunjena previše! nisi mi tako djelovala...
- danas
tacno.valterbranisarajevo wrote:Ako je ovo istina, onda je jedini razlog sto se ove stvari desavaju signal za akciju koji su vehabije dobili od nas samih.
jer cini mi se da mi eto moramo biti tolerantni za sve i svasta, a najvise izgleda moramo biti tolerantni za one koji nemaju ni najmanje tolerancije za nas same u rodnom nam gradu. pa bili oni "njihovi" ili "nasi" bradati ekstremi i pomahnitali ludjaci, mi izgleda sve njih moramo tolerisati u ime demokratije (ili ni sama ne znam cega)... dokle? pa valjda dok nas sve ne pobiju ili protjeraju... a tako nekako uvijek biva u dinamici divlji vs. pitomi.
- Sinapsa
ovdje na zapadu, Bosanci su htjeli kupiti jedan objekt od kojeg se trebao napraviti Bosanski kulturni centar (citaj dzamija)...cijena tog objekta je bila malo veca od pola miliona eura...koliko znam, 5 vehabija se naslo na sastanku dzemata i u toku rasprave su kategoricno odbili svaku mogucnost da se objekt kupi na kredit...jer je to veliki grijeh
.
A sto se tice ovoga sto se desilo u Sarajevu:
Netolerantnima nula tolerancije!!!!
A sto se tice ovoga sto se desilo u Sarajevu:
Netolerantnima nula tolerancije!!!!
-
H
Ja budalaštine!
Treba im čeku napraviti, uopšte nije bitno jesu li vehabije, ili gurabije, ili jahudije ili koji su već klinac, pa im malo vaspitnu udarit'. Ili kad već neko spomenu kera, treba otići na taj parking, naprijed da sjede par za navlakušu, a nazad jedno pet kerova. Pa kad nalete, samo kerove pustiti na njih. Niko nema pravo nametat ili braniti nekome nešto, a svako treba lično odgovarati za svoje postupke, i pred sudom i pred Bogom.
Treba im čeku napraviti, uopšte nije bitno jesu li vehabije, ili gurabije, ili jahudije ili koji su već klinac, pa im malo vaspitnu udarit'. Ili kad već neko spomenu kera, treba otići na taj parking, naprijed da sjede par za navlakušu, a nazad jedno pet kerova. Pa kad nalete, samo kerove pustiti na njih. Niko nema pravo nametat ili braniti nekome nešto, a svako treba lično odgovarati za svoje postupke, i pred sudom i pred Bogom.
- danas
hajde bona, sta je tebe briga...A wrote:Jutros vidjeh ovu temu i ne znam da li zbog nje ili što li vec.... cijeli dan mi Dzoni pjevusi "Oni dolaze...... kurvini sinovi" i onda ide ona fina instrumentala
davno je bilo kad si se ti fatala po vilsonovom