kad je ono prvo pretkolo?
Opet nista od titule...jooooj
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
El-Baklawa
tkome...
...a ja vama..
.domet
ribarska mreža

- Meshtar
Ta titula se ne priznaje nigdje, tako da FK Sarajevo nema titulu u BIH.Jasho wrote:Sarajevo je jedan obični provincijski klub! Jedina titula koju je Sarajevo osvojilo u nezavisnoj BiH je kupljena! Te 1999 godine se trebao igrati Play off za prvaka i favorit je bila Bosna iz Visokog, koja je te godine uzela kup pobijedivši na Koševu Sarajevo! Ali od strane Sarajeva i nogometnog saveza je sve izrežirano, tako da se play off nije odigrao, a glavni razlog je bio taj što Velež ne može igrati svoje utakmice play offa pod Bijelim Brijegom, što je bila obična podvala, jer su svi znali da Sarajevo tada nije moglo pobijediti Bosnu koja je bila u daleko boljoj formi i imala daleko kvalitetniji igrački kadar! Što se tiće nastupa u Evropi ne javljajte se jer ste se u svakom nastupu dobro obrukali i isprovaljivali. Primjer kada ste pregaženi od Bešiktaša na Koševu 5:0, dalje da ne nabrajam! Željo je najuspješniji klub iz BiH koji je nastupao u Evropi, i ako su se i oni znali obrukati! Uspjeli su izboriti treće pretkolo Lige Prvaka i ugostit slavni Newcastle pred prepunim Koševom (samo je jedan dio ostao dijelom prazan, a riječ je o dijelu rezervisanom za engleske navijaće), što je misaona imenica za Sarajevo koje nije uspjelo ni blizu da rasproda Koševo kao Željo! Pogledajte se ko vam vodi klub? otjerali ste sve istinske legende Sarajeva ( Hadžibegića, Pašića, Sušića itd.) i doveli sumnjive tipove kojima je preči vlastiti interes nego klub! Jadan je klub gdje na centralni teren izađe u fijakeru okorjeli mafijaš i ubica Čelo! A da ne spominjemo propali pokušaj od strane SDA da od Sarajeva napravi BiH Crvenu Zvezdu! Matko je jedini vrijedan igrać Sarajeva i da vam nije njega ne bi vas bilo nigdje! S ovakvom politikom nikad Sarajevo neće uzeti titulu! Ali i Željo ima velikih problema, a riječ je o karijeristima koji se brinu samo za svoju guzicu! Sramota je otjerati Amara Osima koji je od želje napravio Evrposki tim i koji je sa željom mogao napraviti čuda! A otjeran je jer pojedinci koji nemaju veze sa nogometom nisu mogli da podnesu da je neko pametniji i bolji od njih Zato je Željo sada upravo gdje mu je mjesto zahvaljujući foteljašima i nekompetentnim ljudima! I zato klubovi iz Hercegovine deru ligu i osvajaju titule!
-
semir007
Edin H. wrote:Nisam stigao prije, aoli bez obzira zelio bih iskoristiti ovu priliku da cestitam fudbalerima Celika na pobjedi protiv pretedenata![]()
![]()
na titulu.
semire skidaj se sa gudre dok je jos vrijeme. od nje niko nije hajrovao osim dealera
-
ze-punk
http://www.robijasi.org/out.php/i19_PICT0079.JPGMahalac wrote:Obadva kluba su yesci trubaduri kao i svi u nasoj ligi, ali eto drago mi je da se toliki narod okupio na Bilinom Polju i otisao zadovoljan pa bar na trenutak zaboravio sumornu stvarnost i sto je Celik ucinio korak vise ka ostajanju u premijer ligi sto je po meni vaznije od nekakve borbe Sarajeva za nazovi titulu.
Samo mi nije jasno kako nigdje ne mogu pronaci nikakvih slika s tekme zbog cega se i logovah u ova doba
- Edin H.
Odalo te Sarajevo i Champions Leaguesemir007 wrote:Edin H. wrote:Nisam stigao prije, aoli bez obzira zelio bih iskoristiti ovu priliku da cestitam fudbalerima Celika na pobjedi protiv pretedenata![]()
![]()
na titulu.
semire skidaj se sa gudre dok je jos vrijeme. od nje niko nije hajrovao osim dealera![]()
Kako znas da sam sinoc bio nasmoukan
Da si rekao majstori sa Grbavice ne bih nikada skontao
- Edin H.
Sta covjek moze drugo reci osim:ze-punk wrote:http://www.robijasi.org/out.php/i19_PICT0079.JPGMahalac wrote:Obadva kluba su yesci trubaduri kao i svi u nasoj ligi, ali eto drago mi je da se toliki narod okupio na Bilinom Polju i otisao zadovoljan pa bar na trenutak zaboravio sumornu stvarnost i sto je Celik ucinio korak vise ka ostajanju u premijer ligi sto je po meni vaznije od nekakve borbe Sarajeva za nazovi titulu.
Samo mi nije jasno kako nigdje ne mogu pronaci nikakvih slika s tekme zbog cega se i logovah u ova doba
BRAVO CELIK
-
semso poplava
Ili mozda kada je Mirsad Beslija "programirao" signalizaciju na Kosevu kada su se sudarali stoperi fcs ko pjani' a ako je neko zaboravio na uvodnoj spici za sportsku emisiju na TV SA moze da se podsjeti na nezaboravne trenutke u izvedbi Leteceg Cirkusa fcs ( mala slova namjerno zbog svih sitnih dusa-pardon pitarcica )
Bilo bi zanimljivo kada bi neko stavio ovaj clip ovdje ili jos bolje u rubrici funny clips.
Bilo bi zanimljivo kada bi neko stavio ovaj clip ovdje ili jos bolje u rubrici funny clips.
-
shadow
i usput nek postavi klip s Koseva (4-1 za Sarajevo) kad je Sarajevo vodilo 4:0 i strumfovi vec napustili jug, dade Zeric gol u zadnjoj minuti za 4:1 i potrca levat ka jugu da proslavi pa skonta da tamo nema nikoga i stade ko popisan. Kako ste tada brzo ispraznili jug, ja sam konto da je neka vjezba u pitanju
cestitam polozili ste 
-
Skoro
Sine dragi, napravite jednom u zivotu nesto svoje pa se onda hvalite. A za pobjedu vam cestitam i iskreno se nadam da cete imati isto onakvo sudjenje u zepcuze-punk wrote:http://www.robijasi.org/out.php/i19_PICT0079.JPGMahalac wrote:Obadva kluba su yesci trubaduri kao i svi u nasoj ligi, ali eto drago mi je da se toliki narod okupio na Bilinom Polju i otisao zadovoljan pa bar na trenutak zaboravio sumornu stvarnost i sto je Celik ucinio korak vise ka ostajanju u premijer ligi sto je po meni vaznije od nekakve borbe Sarajeva za nazovi titulu.
-
Skoro
Jasho wrote:Sarajevo je jedan obični provincijski klub! Jedina titula koju je Sarajevo osvojilo u nezavisnoj BiH je kupljena! Te 1999 godine se trebao igrati Play off za prvaka i favorit je bila Bosna iz Visokog, koja je te godine uzela kup pobijedivši na Koševu Sarajevo! Ali od strane Sarajeva i nogometnog saveza je sve izrežirano, tako da se play off nije odigrao, a glavni razlog je bio taj što Velež ne može igrati svoje utakmice play offa pod Bijelim Brijegom, što je bila obična podvala, jer su svi znali da Sarajevo tada nije moglo pobijediti Bosnu koja je bila u daleko boljoj formi i imala daleko kvalitetniji igrački kadar! Što se tiće nastupa u Evropi ne javljajte se jer ste se u svakom nastupu dobro obrukali i isprovaljivali. Primjer kada ste pregaženi od Bešiktaša na Koševu 5:0, dalje da ne nabrajam! Željo je najuspješniji klub iz BiH koji je nastupao u Evropi, i ako su se i oni znali obrukati! Uspjeli su izboriti treće pretkolo Lige Prvaka i ugostit slavni Newcastle pred prepunim Koševom (samo je jedan dio ostao dijelom prazan, a riječ je o dijelu rezervisanom za engleske navijaće), što je misaona imenica za Sarajevo koje nije uspjelo ni blizu da rasproda Koševo kao Željo! Pogledajte se ko vam vodi klub? otjerali ste sve istinske legende Sarajeva ( Hadžibegića, Pašića, Sušića itd.) i doveli sumnjive tipove kojima je preči vlastiti interes nego klub! Jadan je klub gdje na centralni teren izađe u fijakeru okorjeli mafijaš i ubica Čelo! A da ne spominjemo propali pokušaj od strane SDA da od Sarajeva napravi BiH Crvenu Zvezdu! Matko je jedini vrijedan igrać Sarajeva i da vam nije njega ne bi vas bilo nigdje! S ovakvom politikom nikad Sarajevo neće uzeti titulu! Ali i Željo ima velikih problema, a riječ je o karijeristima koji se brinu samo za svoju guzicu! Sramota je otjerati Amara Osima koji je od želje napravio Evrposki tim i koji je sa željom mogao napraviti čuda! A otjeran je jer pojedinci koji nemaju veze sa nogometom nisu mogli da podnesu da je neko pametniji i bolji od njih Zato je Željo sada upravo gdje mu je mjesto zahvaljujući foteljašima i nekompetentnim ljudima! I zato klubovi iz Hercegovine deru ligu i osvajaju titule!
Dobar pokusaj 'visocak', bas si uljepsao dan strumficima. jedino sto te u svemu sto si napisao 'zeza' je to sto si puki 'simpatizer' koji nema BLAGE VEZE ni sa čim! Pa ti elementarne cinjenice ne poznajes a nesto nam solis pamet i vazis. U godini koju ti spominjes Sarajevo je od 30 utakmica dobilo 24 a 6 puta izgubilo, bez ijedne nerjesene utakmice. A je li ti iko ikad jadnice rekao koga smo sve dobili te sezone koja nam je 'nastimana':
Slobodu u TZ i na Kosevu, Zmaja u TZ i na Kosevu, Celik i tamo i vamo, Jedinstvo, zelju i tamo i vamo..... Tacno je da se radilo o politickoj igri u zavrsnici ali iskljucivo je Velez bio u pitanju i nista drugo. Ne znam samo koliko bolesna moze biti osoba koja ti je sve ove nebuloze utuvila u glavu ali od vas me stvarno nista vise ne cudi. I ove price oko Amara Osima - smjesno kladim se da covjeka nikada uzivo nisi vidio a ne nesto drugo. Na kraju, vas je problem kako vi gledate na sva dogadjanja u PL BiH i kako ih tumacite, ili vam ih neko drugi tumaci!
Nije dzaba Osim rekao da se za zelju navija folizofijom a od vas na dunjaluku astvarno veci filozofi ne postoje
-
ze-punk
nisam u fudbalskim i navijackim vodama, pa nisam bas shvatio tvoj komentar za sliku koju sam postavio!Skoro wrote:Sine dragi, napravite jednom u zivotu nesto svoje pa se onda hvalite. A za pobjedu vam cestitam i iskreno se nadam da cete imati isto onakvo sudjenje u zepcuze-punk wrote:http://www.robijasi.org/out.php/i19_PICT0079.JPGMahalac wrote:Obadva kluba su yesci trubaduri kao i svi u nasoj ligi, ali eto drago mi je da se toliki narod okupio na Bilinom Polju i otisao zadovoljan pa bar na trenutak zaboravio sumornu stvarnost i sto je Celik ucinio korak vise ka ostajanju u premijer ligi sto je po meni vaznije od nekakve borbe Sarajeva za nazovi titulu.
al upoznat sam da je ekipa koja je radila ovu zastavu uzela fazon od navijaca ultras rapida... ne znam da li je iko u BiH uradio ovakvu stvar ovakvih dimenzija!
et molim za objasnjenje sa tvoje strane
-
Skoro
Prosle godine u finalu Kupa BiH na Kosevu napravljen je providni transparent iza kojeg su upaljene baklje koje blicaju (prve takve vrste u BiH i sirem regionu) na transu je pisalo: 'U inat svima'. Transparent je manji nego onaj u Zenici ali fol kao fol je vac provaljen. Jos jedan raritet na toj tekmi su i vulkani koji su tada također prvi put zapaljeni u BiH...
Inace cestitam za trud
Inace cestitam za trud
-
Skoro
Sta je, ne zna niko ovom maksumu odgovoriti? Ha?
Dijete drago liga u BiH se igra od 96 a od 98 timovi IZ te lige ucestvuju u evropskim takmicenjima. Zasto ucestvuju? Zato sto ih priznaje UEFA! To sto ti i tvoj tata to ne priznate nas interesuje k'o lanjski snijeg
Dijete drago liga u BiH se igra od 96 a od 98 timovi IZ te lige ucestvuju u evropskim takmicenjima. Zasto ucestvuju? Zato sto ih priznaje UEFA! To sto ti i tvoj tata to ne priznate nas interesuje k'o lanjski snijeg