Pa ovako, na daleko, mi izgledas kao pametna Zena. Pa vjerujem da ces kad odvagas grijehe i odgovornost, uciniti pametan izbor....zena wrote:Ja nijesam rijeci rekla, ocinjeg mi vida...da bi neko drugacije...tada...a pitah, kako biste sada? ...jer mi se ucini iz onog (alzirskom) narodu, da ni danasnjem SDP kadru ili glasacu ne bi smetalo da neko ziv ode u Guantanamo...bez optuzbe, sudjenja i svega ostalog, jel?Vingo wrote:Zeno....ja (jos) nisam aktivan clan SDP-a. A nisam nigdje ni rekla da je divno to izrucenje. Samo naglasavam "tezinu" grijeha prema nama....biracima.zena wrote: Vingo
necu da zacahtavam ovu temu. Dudaku treba cestitati i pozeljeti srecu. Ti si aktivist SDP-a? i ne kontam sad opet, sto sad alzirskom? mislim...demokratija, jednakost... zar barem vi novi kadrovi SDP-a, a ne ovi politicki mrtvaci...ne biste te jadnike zastitili? ili biste kao i on? ili biste nesto trece...? Bash me zanima, kako biste to danas, ove pameti?
A izrucenje je bilo ultimativnog karaktera. I ako mi ti sad kazes da bi bilo ko drugi na mjesti tadasnjeg Lagumdzije, ucinio nesto drugo.....necu ti vjerovat.
To jest bio politicki minus, ali kad vagamo minuse......(a nazalost moramo tako)
Al eto...kako ti rece...politicki minus...oni ce vec nekako...
No nejse, dobro rekoshe, politika je nesto...s cim se ja ne zelim bash bakcati...meni je onako, pomalo, ogavno to, sto niko nece da ponese odgovornost za ucinjeno...uvijek ima..situacija...a valjda to i treba tako...sta ja znam, al glasati moram
josh ne znam za koga...
Eshek....mudro zboris to za MZ.....jos samo to apliciraj i na ono iz ranijeg posta.
Ahmede...kao i uvijek...klanjam se do poda...!