kriticarka_nikova wrote:eh anais sto nisi mladja da ti rodim jednog takvog pa da ti ga damanais_nin wrote:imamo slican ukusmicika wrote: nase bosanke su 100 puta boljeMada su meni italijanke najljepse....a i italijani
![]()
![]()
ni ja nisam bas puno zenstvenih skandinavkih srela
![]()
![]()
talijani nisu za bacitpreferiram tamnopute likove
Neki to vole....plavo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- anais_nin
pa ako cemo igrat po takvim stereotipima onda bi ti poljakinje i cehinje trebale biti na vrhu listeslimmersex wrote:iz muske perspektive hvalospjeve o italijankama mogu pricati samo oni koji su talijanke vidjeli na slici. naime, premda ih ima jako lijepih one se puno manje jebu od svedjanki sto ce reci da su dosadne i konzervativne. a to ih znatno poruznjava u mojim ocima, iako sam imao nekoliko cura talijanki.micika wrote:Bujrum u skandinaviju![]()
![]()
![]()
vala finkinje su fuj.....neka su plave ali su glomazne tito dragi![]()
ni malo zenstvenosti...vecinom visoke,krupne kosti.....oni bubrezni jastucici.Nedo bog nikome
![]()
nase bosanke su 100 puta boljeMada su meni italijanke najljepse....a i italijani
![]()
![]()
- anais_nin
sto se crnki tice meni su turkinje i indijke medju najljepsimcHupjahalic@ wrote: Sto se tice italijanki nisu mi cure fine. Muskarci su puno ljepsi i puno vise gledaju do sebe.![]()
A sto se tice plavusa: ili su bas ruzne ili su prelijepe, tesko je naci nesto izmedju.U Norveskoj nisam vidjela veliki broj lijepih plavusa, vise ih je koje se farbaju
... Pjege, plava kosa, nikad ne mogu pocrniti pa sta god obuku ne stoji im pa da si pita.
a za plavke se slazemo

[/img]
- Salko sto je u vodu skako
#92 Re: Neki to vole....plavo...
ma plavuse su upadljivije..kad prodjem carsijem svak me vidi...eto o cemu se radi...anais_nin wrote:Svako malo neki clanak o tome kako za nekih 100 godina vise nece biti prirodnih plavusha na zemljinaravno mnogima to nije problem, sve dok je boje u tubi
Navodno, muskarci vise vole plavushe
sto je moguce, znam veliki broj muskaraca sa "plavka" fetishem
s druge strane, gledam onu temu o "Mrkim" i nekako mi se cini da u svijetu poznatih trenutno vladaju tamnokose
![]()
imaju li plavke neku prednost u zavodjenju muskaraca?je li testosteron slabiji na plavushe?
sindrom Marylin-ke?
Plavushe = sexipil? ili nizi IQ?
![]()
- Fair Life
#94 Re: Neki to vole....plavo...
anais_nin wrote:(...)
imaju li plavke neku prednost u zavodjenju muskaraca?je li testosteron slabiji na plavushe?
sindrom Marylin-ke?
Plavushe = sexipil? ili nizi IQ?

- Lace
isto nistaanais_nin wrote:ma pravo je interesantna muska reakcija na plavushesana_t wrote:ovo sa plavusama je tacno - prosla sam kroz svoju blond fazu nedavno (razmisljam da se opet "blajham") - kad si plavusa niko te ne uzima zaozbiljno - i nema teske price - cak je i na poslu bilo lakse - plava kosa i osmjeh, malo dublji dekolte i voila sve se zavrsi... kad nesto bolje skontam mogla bih ja kod frizera ovaj vikendnpr meni licno su tamnoputije zene ljepse
talijanke, spankinje...onako crnokoso, zenstveno, egozoticno lijepo mi je uglavnom ljepse od stereotipnih plavki (ne mislim na pamet, nego onako one blijedolike plavushe tipa claudie shiffer)...
![]()
meni licno je najzabavnije bilo dok sam bila ridjai to vatreno crvena
kao takva sam bila mozda malo previse hiperaktivna...
medjutim kao plavushi su mi uglavnom prilazili pravo normalni frajeristo je velika prednost...ne znam kakva su iskustva drugih zena koje su mjenjale boje kose
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ovo je nesto kao plavo, ne skroz nego ono...taman 
Gledaj i placi

Gledaj i placi