Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa normalno da treba iskoristiti priliku ali neće biti smak svijeta ako ispadnemo nakon prve utakmice. Ipak je veliki uspjeh plasman opet na završnicu.
Zaslužena pobjeda Zvezde, ipak su mnogo jači. Ključni momenat po meni je povreda Tomovića sa kojom smo izgubili i ono malo igračkog kadra što možemo rotirati. Kvalitet Zvezde pri kraju naravno presudio.
davis.ba wrote:Zaslužena pobjeda Zvezde, ipak su mnogo jači. Ključni momenat po meni je povreda Tomovića sa kojom smo izgubili i ono malo igračkog kadra što možemo rotirati. Kvalitet Zvezde pri kraju naravno presudio.
Citam sta komentarises... U najmanju ruku laprdas...
Psihicki lose pripremljena ekipa, jako lose izmjene u prelomnim momentima utakmice... Bosna moze i morala je bolje. Ko je krivac!?
Znači vi kvalitet gostiju pravdate "slabom psihičkom pripremom" naših igrača?
O kakvim lošim izmjenama govoriš, imamo jedva 7 igrača da rotiramo još nam se povrijedi na pola utakmice jedan od ključnih igrača i ti sada navodiš izmjene kao loše?
kad smo 3 minute prije kraja skratili vodstvo preko vasiljevica na 3 poena onda nam je sudija ukrao kljucnu loptu utakmice i odsvirao perkovicu 5 faul i dao njime slobodne. Svako ko ima imalo pojma o kosarci vidi , da se je perkovic postavio u odbrambenu poziciju najmanje sekundu nego sto je mu je o bannon uskocio laktom. Dakle evidentan je bio faul u napadu i trebali smo mi da dobijemo slobodne i da smanjimo vodstvo na jedan poen. Tako ti je to kad zidov i grk sude. Na stranu da smo mogli bolje odigrati, s cim se slazem, ali ipak smo prevareni.
Ma dobro sad, to je tačno što si rekao za taj faul ali opet teška riječ je prevareni. Mi jednostavno nemamo tog kvaliteta pa nas i najmanja greška suca, povreda jednog igrača ili blagi pad u igri skupo košta. Još kada igramo protiv druge najjače ekipe onda dobijem to što dobijemo. Moramo biti realni.