Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
- SsTtEeLlAa
Goro je The BestEdin H. wrote:Goro na Cengic-Vili, on je prije vojsku sisaoKaren wrote:još jedan članica foruma u nedoumici kome dati glavu u ruke
par frizera me u Sa šišalo, i sad tražim novu žrtvu![]()
prijedlozi?
inače bi mi trebao neko ko pravo dobro radi ženske kraće shiz frizure
Jest prije vojsku sisao... sad sisa mog dedu
-
*mima*
ja_cura_ wrote:mima wrote:Opet ja..........ko voli kratke i "lude" frizure kao ja.....Kens.
ako moze info: koliko se kod njih krecu cijene otprilike i gdje se nalaze?
Nalazi se ulica iza Benetona.....preko puta RAK-a..........a o cijene.......iskreno nemam pojma, ali nije skup. Znam da je sisanje i feniranje kratke kose...20 km.
A frizer je zgodan......woooow.....a nije peder.......
- Bonnie-Clydova mala
Slažem se za Evelinu ali da Evelina šiša.LANANA wrote:Evo moje prvo pojavljivanje![]()
Preporučujem Evelina blizu bolnice Koševo i to još ako dođete u ruke Alisi bićete zadovoljni.Ja više nemjenjam i ne istražujem dalje
-
suncana strana ulice
evo, citam temu od pocetka i sjetiste me Elvira...
davnih davnih dana je gostovao na radio FERNu, dok je jos i taj radio postojao, a ja ga, odbjegla od bosne, slusala i u inozemstvu
i tako, posto sam "bila dobra" s Ferom, voditeljem, ubaci on mene u emisiju, ko fol da nesto pitam... sve mi dogovorili, al mene nikako to vrijeme u SA...
i eto, prodjose godine, nikako ja kod Elvira, al dodje Elvir prosle godine u mjesto u kojem radim...
VEEELIKA reklama- NAJPOZNATIJI BOSANSKI STILIST U NASEM GRADU
i sve super, ja se osmjehnu, sjetih se Fere kojeg ne cujem vec dugo osim na radiju, sjetih se dogovorenog sisanja... i nagovorih kolegicu s posla da ode k njemu na sisanje, jer sam ja, kao za inat ( sudbina, valjda), bas taj dan kad je on sisao, morala ici u Bosnu!!!
i sva sreca da ja nisam podletjela pod njegove skare- osisao ju je praaaaavo ko tetku
toliko o Elviru iz bosanskog izbjeglistva
davnih davnih dana je gostovao na radio FERNu, dok je jos i taj radio postojao, a ja ga, odbjegla od bosne, slusala i u inozemstvu
i tako, posto sam "bila dobra" s Ferom, voditeljem, ubaci on mene u emisiju, ko fol da nesto pitam... sve mi dogovorili, al mene nikako to vrijeme u SA...
i eto, prodjose godine, nikako ja kod Elvira, al dodje Elvir prosle godine u mjesto u kojem radim...
VEEELIKA reklama- NAJPOZNATIJI BOSANSKI STILIST U NASEM GRADU
i sve super, ja se osmjehnu, sjetih se Fere kojeg ne cujem vec dugo osim na radiju, sjetih se dogovorenog sisanja... i nagovorih kolegicu s posla da ode k njemu na sisanje, jer sam ja, kao za inat ( sudbina, valjda), bas taj dan kad je on sisao, morala ici u Bosnu!!!
i sva sreca da ja nisam podletjela pod njegove skare- osisao ju je praaaaavo ko tetku
toliko o Elviru iz bosanskog izbjeglistva
- Bonnie-Clydova mala
Nisam nikada posjećivala velikog maga Elvira,i drago mi je,ali nikako mi nije jasno zasto ljudi ko budale hoće da ih on šiša i zašto je on kao neko ime u svijetu frizera u SA:?
Čovjek jednostavno ne zna šišati, ali doslovce. Na svačijoj glavi, čije se on dohvatio, vide se ko iz aviona, tragovi kuda su makaze prošle.Možda je to neki Londonski fazon i ja ga ne kontam, mada ne bih rekla sudeći po frizurama MAdone, Victorie Beckam i sl...
Čovjek jednostavno ne zna šišati, ali doslovce. Na svačijoj glavi, čije se on dohvatio, vide se ko iz aviona, tragovi kuda su makaze prošle.Možda je to neki Londonski fazon i ja ga ne kontam, mada ne bih rekla sudeći po frizurama MAdone, Victorie Beckam i sl...
- TheWatcher
Image u robotu u HrasnomZox wrote:Mene je super sisao jedan momak u Imageu u robotu. Haris, koliko se sjecam. Vise ne radi tu i nemam pojma gdje je.
- Edin H.
SsTtEeLlAa wrote:Goro je The BestEdin H. wrote:Goro na Cengic-Vili, on je prije vojsku sisaoKaren wrote:još jedan članica foruma u nedoumici kome dati glavu u ruke
par frizera me u Sa šišalo, i sad tražim novu žrtvu![]()
prijedlozi?
inače bi mi trebao neko ko pravo dobro radi ženske kraće shiz frizure![]()
... kako se njega sjeti... svaka cast
![]()
![]()
Jest prije vojsku sisao... sad sisa mog dedu
Zna deda sta valja
-
Leonid Breznjev
ako vas frizura nervira, odite do elvira...

- Bonnie-Clydova mala
Arslan wrote:ako vas frizura nervira, odite do elvira...![]()
jerbo će tada Elvir da vas nervira..
- black
za tih 17km ja bi taman 4 puta se oshisho i ostala bi 1km ..a u godini dana se mozda svega 5 puta osisamiceman ze wrote:koliko ste najvise dali za svoju frizuru......mislim prvenstveno na muske friz znam da vi cure nemate mjere za to...........evo ja cu prvi pocet......17 km-cica.....
- pitt
black is backblack wrote:za tih 17km ja bi taman 4 puta se oshisho i ostala bi 1km ..a u godini dana se mozda svega 5 puta osisamiceman ze wrote:koliko ste najvise dali za svoju frizuru......mislim prvenstveno na muske friz znam da vi cure nemate mjere za to...........evo ja cu prvi pocet......17 km-cica.....malo sam chupav
-
Leonid Breznjev
170 km.. prvo su mi dva sata blajhali kosu, mucili me i ubijali, pa zatim ofarbali u svijetlo sivo a zatim izvukli crne pramenove...iceman ze wrote:koliko ste najvise dali za svoju frizuru......mislim prvenstveno na muske friz znam da vi cure nemate mjere za to...........evo ja cu prvi pocet......17 km-cica.....