Mudro zboris! Pusti muskarcu da da odredi posturu, a ti prihvatiinspire_me wrote:Obzirom na to da ne znas kako da se postavis kad budes prilazila (sto ne bih ni ja znala), mozda ne bi bilo lose da ti prva dodjes, pa nek on pridje i nek on smislja kako da se postavi![]()
a ti prihvati
msn zabavljanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
monolog
-
inspire_me
Konacno neko ko skonta!monolog wrote:Mudro zboris! Pusti muskarcu da da odredi posturu, a ti prihvatiinspire_me wrote:Obzirom na to da ne znas kako da se postavis kad budes prilazila (sto ne bih ni ja znala), mozda ne bi bilo lose da ti prva dodjes, pa nek on pridje i nek on smislja kako da se postavi![]()
a ti prihvati
!!! Jer ovo je kao ples! Neka bude vruc, neka bude senzuelan, neka bude graciozan... emocionalan... ovaj prvi sastanak
![]()
Jer je prvi sastanak samo ovaj jedan
![]()
![]()
- manijak1
Nemojte dovoditi u zabunu
ovu divnu lavstori

- anais_nin
jeste...u poslu...u prijateljstvu...u ritualima zavodjenja, starinska fintainspire_me wrote:Ne znadoh za to pravilo, ja sam mislila da je tacnost vrlinaanais_nin wrote:prava zena uvijek kasni 5 minuta na randesinspire_me wrote:Obzirom na to da ne znas kako da se postavis kad budes prilazila (sto ne bih ni ja znala), mozda ne bi bilo lose da ti prva dodjes, pa nek on pridje i nek on smislja kako da se postavi![]()
a ti prihvati
-
mamica papucarka
ma nemoj tako Vingice...Vingo wrote:Sad cu ja biti poslovicno odvratna, ali zasto jedan zanimljiv je, pametan, krasan, divan mladic trazi vezu preko msn-a? Da nije nebudiprimijenjeno cafir?
Ja i muz smo se upoznali na chatu (dobro, ja kazem sreli na chatu, a upoznali u SA)... I evo nas imamo dvoje djece.
-
Drumer
To ti iz licnog iskustva??anais_nin wrote:prava zena uvijek kasni 5 minuta na randesinspire_me wrote:Obzirom na to da ne znas kako da se postavis kad budes prilazila (sto ne bih ni ja znala), mozda ne bi bilo lose da ti prva dodjes, pa nek on pridje i nek on smislja kako da se postavi![]()
a ti prihvati
-
edu
pa je li cafir?mama29 wrote:ma nemoj tako Vingice...Vingo wrote:Sad cu ja biti poslovicno odvratna, ali zasto jedan zanimljiv je, pametan, krasan, divan mladic trazi vezu preko msn-a? Da nije nebudiprimijenjeno cafir?
Ja i muz smo se upoznali na chatu (dobro, ja kazem sreli na chatu, a upoznali u SA)... I evo nas imamo dvoje djece.![]()
- manijak1
Meni je važan duh a ne tijelo
koja laž s moje strane
za naivne

- anais_nin
suti, tebi nisam punih 5Drumer wrote:To ti iz licnog iskustva??anais_nin wrote:prava zena uvijek kasni 5 minuta na randesinspire_me wrote:Obzirom na to da ne znas kako da se postavis kad budes prilazila (sto ne bih ni ja znala), mozda ne bi bilo lose da ti prva dodjes, pa nek on pridje i nek on smislja kako da se postavi![]()
a ti prihvati
![]()
![]()
-
razmazena
Ja sam za jedan dugiii finiii francuski poljubac, kako je ustvari i bilo kod mene.
Tako se led najbolje probija.
A to da li neko na Internetu trazi vezu ili nesto drugo.. Sasvim je normano. A ono trazenje veze "normalnim" putem sve vise pada u zaborav.
Ipak ulazimo u informaticku eru, ako vec i nismo. 
A to da li neko na Internetu trazi vezu ili nesto drugo.. Sasvim je normano. A ono trazenje veze "normalnim" putem sve vise pada u zaborav.
- manijak1
Ma kad bi mi zakasnila
demonstrativno bih joj sat
ili mobitelčić ..........razbio o trotoar ili gluho bilo
nekome bih zaparao lak .......na autu
.........i bio bih ljut
i rekao ono vako : A sad se vrati tamo odakle si došla .........i ja ću s tobom ako nemaš ništa protiv

-
edu
a ona frisko s metka dosla tebi na sastanak..manijak1 wrote:Ma kad bi mi zakasnilademonstrativno bih joj sat
![]()
![]()
![]()
.........i bio bih ljut
![]()
i rekao ono vako : A sad se vrati tamo odakle si došla .........i ja ću s tobom ako nemaš ništa protiv
![]()
-
mamica papucarka
znas kaoliko ja sam znam parova koji su se upoznali na chatu?Mnoge veze su zavrsene brakom, ili su poprimile onu ozbiljnu konotaciju.Vingo wrote:Al tvoj je bio u tudjini.....a ovaj je u Sarajevu.
Moja dobra prijateljica me jednom nazvala na telefon i rekla kako u 20 h izlazi sa tipom kojeg je upoznala na chatu i naci ce se ispred moje zgrade.
Naravno, ja ugasila svjetlo, navukla zavjese, i sa strane virila ko prava mahalusa.
Sta ja zna, mogao je biti kakav manijak, pa da vicem
A kako su mi bili statki... kez od uha do uha
- manijak1
Mislim da s ovim citatima
ubijate duh ove divne
krasne
nadahnjujuće
priče koja se još nije desila

- anais_nin
manijak1 wrote:Ma kad bi mi zakasnilademonstrativno bih joj sat
![]()
![]()
![]()
.........i bio bih ljut
![]()
![]()