msn zabavljanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
monolog

Post by monolog »

inspire_me wrote:Obzirom na to da ne znas kako da se postavis kad budes prilazila (sto ne bih ni ja znala), mozda ne bi bilo lose da ti prva dodjes, pa nek on pridje i nek on smislja kako da se postavi :D :D a ti prihvati :-)
Mudro zboris! Pusti muskarcu da da odredi posturu, a ti prihvati :-) !!! Jer ovo je kao ples! Neka bude vruc, neka bude senzuelan, neka bude graciozan... emocionalan... ovaj prvi sastanak :-) 8) Jer je prvi sastanak samo ovaj jedan :roll: :-) :roll:
edu

Post by edu »

strumfe..da se meni ova situacija desila.. :oops: :D ..ja bi postavio temu..ako je fino zamolim..hoce li mi dati?.. :D :D :D
inspire_me

Post by inspire_me »

monolog wrote:
inspire_me wrote:Obzirom na to da ne znas kako da se postavis kad budes prilazila (sto ne bih ni ja znala), mozda ne bi bilo lose da ti prva dodjes, pa nek on pridje i nek on smislja kako da se postavi :D :D a ti prihvati :-)
Mudro zboris! Pusti muskarcu da da odredi posturu, a ti prihvati :-) !!! Jer ovo je kao ples! Neka bude vruc, neka bude senzuelan, neka bude graciozan... emocionalan... ovaj prvi sastanak :-) 8) Jer je prvi sastanak samo ovaj jedan :roll: :-) :roll:
Konacno neko ko skonta! :-)
manijak1

Post by manijak1 »

Nemojte dovoditi u zabunu :D :D ovu divnu lavstori :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

inspire_me wrote:
anais_nin wrote:
prava zena uvijek kasni 5 minuta na randes :D
Ne znadoh za to pravilo, ja sam mislila da je tacnost vrlina
jeste...u poslu...u prijateljstvu...u ritualima zavodjenja, starinska finta :D muskarac ceka...zena kasni...naravno ne vise od 7 minuta :lol: :D bonton i to :D neizvjesnost raste itd itd :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote: u obraz ljubim samo mamu i tetku.. :D :D :D
sta fali poljupcu u obraz? :D i jos uz to malo zagrljaj? :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Vingo wrote:Sad cu ja biti poslovicno odvratna, ali zasto jedan zanimljiv je, pametan, krasan, divan mladic trazi vezu preko msn-a? Da nije nebudiprimijenjeno cafir? :D
ma nemoj tako Vingice...
Ja i muz smo se upoznali na chatu (dobro, ja kazem sreli na chatu, a upoznali u SA)... I evo nas imamo dvoje djece. :lol: :lol:
edu

Post by edu »

herka..kasni li tebi? :D :D :D
Drumer

Post by Drumer »

anais_nin wrote:
To ti iz licnog iskustva?? :lol: :lol: :D
edu

Post by edu »

mama29 wrote:
Vingo wrote:Sad cu ja biti poslovicno odvratna, ali zasto jedan zanimljiv je, pametan, krasan, divan mladic trazi vezu preko msn-a? Da nije nebudiprimijenjeno cafir? :D
ma nemoj tako Vingice...
Ja i muz smo se upoznali na chatu (dobro, ja kazem sreli na chatu, a upoznali u SA)... I evo nas imamo dvoje djece. :lol: :lol:
pa je li cafir? :D :D :D
Vingo

Post by Vingo »

Al tvoj je bio u tudjini.....a ovaj je u Sarajevu.
monolog

Post by monolog »

Jao spucala me romantika, sad i ja hocu u 20.05 - 20.07 da se sretnem sa nekom pravom djevojkom... :-) :roll: :-)
manijak1

Post by manijak1 »

Meni je važan duh a ne tijelo :D :D koja laž s moje strane :D za naivne :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Drumer wrote:
anais_nin wrote:
To ti iz licnog iskustva?? :lol: :lol: :D
suti, tebi nisam punih 5 :lol: :D i nije bilo namjerno :lol: :D
razmazena

Post by razmazena »

Ja sam za jedan dugiii finiii francuski poljubac, kako je ustvari i bilo kod mene.:) Tako se led najbolje probija. :-)

A to da li neko na Internetu trazi vezu ili nesto drugo.. Sasvim je normano. A ono trazenje veze "normalnim" putem sve vise pada u zaborav.;) Ipak ulazimo u informaticku eru, ako vec i nismo. :)
anais_nin

Post by anais_nin »

monolog wrote:Jao spucala me romantika, sad i ja hocu u 20.05 - 20.07 da se sretnem sa nekom pravom djevojkom... :-) :roll: :-)
je l veceras? :D poslacemo ti neku samo reci gdje :lol:
edu

Post by edu »

neki dan si mi rek'o da sam naivan! :oops: :D ..i glup.. :shock: :D :D ..pa sad ne znam..je li ovaj post meni upucen.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:herka..kasni li tebi? :D :D :D
ja redovno kasnim :lol: :D al mi ne kasni :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

Ma kad bi mi zakasnila :D demonstrativno bih joj sat :D ili mobitelčić ..........razbio o trotoar ili gluho bilo :D nekome bih zaparao lak .......na autu :D :D :D :D .........i bio bih ljut :x :x i rekao ono vako : A sad se vrati tamo odakle si došla .........i ja ću s tobom ako nemaš ništa protiv :D :D
edu

Post by edu »

ma samo ti kasni..barem te od toga nece glava zaboljeti.. :D :D ..njega ce noge..ali k'o da te briga.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Vingo wrote:Al tvoj je bio u tudjini.....a ovaj je u Sarajevu.
a gdje mu je bolje da je trazi? u Bicakcica? :D
edu

Post by edu »

manijak1 wrote:Ma kad bi mi zakasnila :D demonstrativno bih joj sat :D ili mobitelčić ..........razbio o trotoar ili gluho bilo :D nekome bih zaparao lak .......na autu :D :D :D :D .........i bio bih ljut :x :x i rekao ono vako : A sad se vrati tamo odakle si došla .........i ja ću s tobom ako nemaš ništa protiv :D :D
a ona frisko s metka dosla tebi na sastanak.. :D :D :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Vingo wrote:Al tvoj je bio u tudjini.....a ovaj je u Sarajevu.
znas kaoliko ja sam znam parova koji su se upoznali na chatu?Mnoge veze su zavrsene brakom, ili su poprimile onu ozbiljnu konotaciju.

Moja dobra prijateljica me jednom nazvala na telefon i rekla kako u 20 h izlazi sa tipom kojeg je upoznala na chatu i naci ce se ispred moje zgrade.
Naravno, ja ugasila svjetlo, navukla zavjese, i sa strane virila ko prava mahalusa.
Sta ja zna, mogao je biti kakav manijak, pa da vicem :lol:
A kako su mi bili statki... kez od uha do uha :) :) :) A oboje su u SA :-D i ne bi se mozda nikad upoznali, da ne bi chata :)
manijak1

Post by manijak1 »

Mislim da s ovim citatima :oops: ubijate duh ove divne :D krasne :D nadahnjujuće :D priče koja se još nije desila :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

manijak1 wrote:Ma kad bi mi zakasnila :D demonstrativno bih joj sat :D ili mobitelčić ..........razbio o trotoar ili gluho bilo :D nekome bih zaparao lak .......na autu :D :D :D :D .........i bio bih ljut :x :x i rekao ono vako : A sad se vrati tamo odakle si došla .........i ja ću s tobom ako nemaš ništa protiv :D :D
:lol: :D ja jos nikad nisam dozivjela negativnu reakciju zbog tih 5 minuta :D obicno sa kezom budem docekana :D :lol:
Post Reply