zzzzz wrote:Sad su upravo javili na BBC-u o smrti Milosevica, na zalost prije nego sto je osudjen
zzzzzzzzzzzzzz , daj molim te promjeni naslov temi,
stavi ,
Riknul je ...drug sloba ,
nes se pokajati ,
castim
zzzzz wrote:Sad su upravo javili na BBC-u o smrti Milosevica, na zalost prije nego sto je osudjen
bolje je "crkla svinja s dedinja"Joni wrote:zzzzz wrote:Sad su upravo javili na BBC-u o smrti Milosevica, na zalost prije nego sto je osudjen
zzzzzzzzzzzzzz , daj molim te promjeni naslov temi,
stavi ,
Riknul je ...drug sloba ,
nes se pokajati ,
castim
tip-timmama29 wrote:slusam na srpskoj televiziji kako Srbija i Crna gora optuzuje Haski tribunal za ubojstvo Slobodana Milosevica.![]()
Traze da njihov tip za obudukciju bude prisutan u Hagu, sto im je i dozvoljeno.
Medjutim, nije mi jasno kako niko nije postavio pitanje jel postoji mogucnost da ga je neko NJEGOV ubio?
Naime, Bosancima, a i Haskom tribunalu bilo bi u interesu da je Milosevic ziv i da se taj proces dovede do kraja.
Misljenja sam, da ako je ubijen, ubio ga je neko njegov jer je Milosevic bio glavna karika u agresiji na BiH. Svojim procesom, mogao je povuci jos mnoge nove procese. Koliko je samo jos zlocinaca moglo biti dopremljeno u Haski tribunal
meni se ovaj scenario cini jako sumnjivim.vesela wrote:...ko ce sad trpiti propagandu da mu se nista nije dokazalo, da je zbog tog ubijen i da je ovo konacni dokaz da je sav svijet protiv neduznih srba...![]()
e neda nam se s tom pravdom, nikako
@ Senada,senada wrote: .... njegova smrt moze biti od velike koristi za srbe iz rs-a,za ratka, za radovana, za srbiju i cg., cudno je kako je krepao u pravome trenutku.... bas u vrijeme konacnog pocetka desavanja tuzbe ....![]()
![]()
![]()
![]()
.....da i ja napravim presedan malom korekcijom i samocitatom.....dakle.......ne vjerujem da je da je krepao bez obzira na snimke koje moraju uslijediti...... ne pravimo vece budale od sebe nego sto jesmo......... racunali su na nasu tipicnu bosansku naivu i bjelosvjetski lopovluk!senada wrote:ja ga niti na jednome snimku nisam vidjela mrtvog![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
------------------------------
![]()
![]()
![]()