Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kub lajkan wrote:"Ako SDP koalira sa SDA nemojte misliti da necete odvesti Bosnu i Hercegovinu u pakao, a svoju stranku...
Kakve veze ima 'koalicija' sa sklopom rijeci Radovana Karadzica? Zar stvarno nemas nekog boljeg za citirati? Kakav je to boljsevik kojem je inspiracija prvoklasni 'neuropsihopata'.
Qwert, ne postoje neuropsihopati.
ako bi sdp stvarno formirala vlast sa sda-om, to je isto kao da formira vlast sa radovanovim sds-om, jer su sda-ovci zvanicno vec deset godina sa radovanovim sds-om u koaliciji, jest da moraju radi vlasti, kako veli tihi.
mostarac wrote:I zelis reci da bi mi sad trebali uzeti kalashe i krenuti onako redom od kabineta do kabineta
za ovo drugo ti ne mogu tvrditi nista, jer nisam gledao emisiju
....pametni, mudri ljudi ne ratuju nikada i ni za koga, i nije fer prozivati mene po crno-bijeloj slici, ili po "ili-ili".....
....ocevi ratova su zive budale a djeca mrtve.
i sta predlazes da je Zeljko trebao reci? Zeljko je bez konkurencije nabolji covjek u SDP-u a dovoljno dobro ga znam da to mogu tvrditi sa sigurnoscu.
ma ne prozivam ja tebe bona, samo konstatujem sta je alternativa.
kakvo clanstvo takvi lideri....ako grijesim ti me ispravi radi drugih, ne radi mene....i reci molim te, koliko je realno ocekivati od nekoga da vodi drzavu ako ne zna voditi stranku?
senada wrote:kakvo clanstvo takvi lideri....ako grijesim ti me ispravi radi drugih, ne radi mene....i reci molim te, koliko je realno ocekivati od nekoga da vodi drzavu ako ne zna voditi stranku?
a zasto mislis da Zlatko ne zna voditi stranku? Ja mislim da on to radi odlicno, a ja stranku poznajem iznutra i nacin njenog rada, sto znaci da poznajem stvarno stanje.
senada wrote:kakvo clanstvo takvi lideri....ako grijesim ti me ispravi radi drugih, ne radi mene....i reci molim te, koliko je realno ocekivati od nekoga da vodi drzavu ako ne zna voditi stranku?
a zasto mislis da Zlatko ne zna voditi stranku? Ja mislim da on to radi odlicno, a ja stranku poznajem iznutra i nacin njenog rada, sto znaci da poznajem stvarno stanje.
kakav je to lider koga clanstvo masovno napusta? niko drugi ne valja osim njega? i je li i on privatizovao pet banaka, sto mu terza u lice spocita a on k'o andjelcic ni da bekne pa sta je s' cipsom....s' amininom telekom aferom
Prenj wrote:A da konacno jednom pocnemo na osnovu ISTIH kriterija vrjednovati sve politicke stranke?
svaku stranku treba posmatrati pod istom lupom....svima treba na sve dostupne nacine konstantno gurati pod nos sve njihove prevare, lopovluke, kradje, male i velike greske i propuste....
isto tako narod treba da zna sta od koga (ne) moze ocekivati....
Da se ovlka frka digla kada su alija i haris potpisali dejtonski sporazum i stvorili RS danas nebi doslo do ovoga. Sad ko fol haris protiv.
Joj ja komedije boze dragi.
Eto glasajte za SBiH pa da Safet bude premijer, e tek tad ce te vidjeti sta je demagogija.
kakav je to lider koga clanstvo masovno napusta? niko drugi ne valja osim njega? i je li i on privatizovao pet banaka, sto mu terza u lice spocita a on k'o andjelcic ni da bekne pa sta je s' cipsom....s' amininom telekom aferom
Nisam cuo ni za jedno masovno napustanje clanova... Gdje to?
Sta je sa CIPS-om? Telekomom? Gdje su tuzbe pokrenute? Ko je na sudu dokazao da su CIPS, Telekom, drzavni udar, laz do lazi?
nineac wrote:Da se ovlka frka digla kada su alija i haris potpisali dejtonski sporazum i stvorili RS danas nebi doslo do ovoga. Sad ko fol haris protiv.Joj ja komedije boze dragi.
Eto glasajte za SBiH pa da Safet bude premijer, e tek tad ce te vidjeti sta je demagogija.
BA ME NESTO ZANIMA KO JE TADA 95. BIO OPOZICIJA???????
nineac wrote:Da se ovlka frka digla kada su alija i haris potpisali dejtonski sporazum i stvorili RS danas nebi doslo do ovoga. Sad ko fol haris protiv.Joj ja komedije boze dragi.
Jesi ti svjestan sta govoris? 95. godine nisi smio progovorit da si SDP-ovac, a ne da narod pozoves na demonstracije ili nesto slicno. U Mostaru smo se i 1997. i 1998. sakrivali i gotovo tajno odrzavali sastanke.
Cuj ko je 1995. bio opozicija
Jesi ti svjestan sta govoris? 95. godine nisi smio progovorit da si SDP-ovac, a ne da narod pozoves na demonstracije ili nesto slicno. U Mostaru smo se i 1997. i 1998. sakrivali i gotovo tajno odrzavali sastanke.
Cuj ko je 1995. bio opozicija
nineac wrote:Da se ovlka frka digla kada su alija i haris potpisali dejtonski sporazum i stvorili RS danas nebi doslo do ovoga. Sad ko fol haris protiv.Joj ja komedije boze dragi..
morao sam opet citirati "nineac"
mozda ste odma 95 trebali napraviti koaliciju .... 98 glasao za vas, nisam se sakrivao nigdje jedino sto su mi dobacivali je da sam iz "stranke demokratskih pedera" .....
pointa je u tome da tadasnja opozicija nije dizala nikakvu "frku"........a da si vidio kakvu su frku u beogradu poslije pravili, samo beograd nije citava srbija
da pamtis wrote:pointa je u tome da tadasnja opozicija nije dizala nikakvu "frku"........a da si vidio kakvu su frku u beogradu poslije pravili, samo beograd nije citava srbija
zasto ?
napisao sam ti gore - zato sto bi ih mrak progutao